• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun tikita tikita
Allahtan içerden gelen bir durum değilmiş şükür beterinden korumuş Rabbim seni de bebisini de.Geçer inşallah kullan bakalım ilacını umarım bizlerin başına gelmez sen de en kısa zaman da atlatırsn.

Kızlar oglusumun hazirligindayim yazamadim bugün
cnm ben sezeryanla doğum yaptım ama sancımı da dibine kadar çektim. bence bunun çok tarifi yok. kimilerine beline vurur diyo ama benim benlim hiç ağrımadı. çoğunlukla kasıklaırm çok çektirdi bana. ve bacaklarımın ön kısmına vuruyodu dizime kadar. ama en fazla kasık bölgemde vardı. her sancı geldiğinde tüm karnım taş gibi oluyodu hatta elle bile hissediliyodu. herkesin adet sancısı da farklıdır ama benim ki adet sancısının baya fazlası gibiydi. kendi sancın olunca idare ediyo insan da suni olunca aralık yok. yani bende öyleyddi. aralıksız şiddetlşenen ve şiddeti azıcık azalan bi sancı düşün. suni öyle hiç kesilmiyo. ama kendi sancın en sona kadar yükseliyo sonra inişe geçiyo. normal doğum yapıcak arkadaşlarım umarım suni sancısız tamamen normal kendi sancılarıyla doğururlar. ama hep söylüyorum adımıza hangisi daha hayırlıysa o şeklide sağlıkla kolaylıkla gerçekleşsin doğumlarımız...
cnm cok teşekkür ederım

Şu göbek oyuntulu özelliği cezbetti beni daha sonra prima almayı düşünüyorum ama ilk doğduğunda prima kullansam göbeğini rahatsız eder mi acaba
canım ben molfix aldım ama prima almak istemediğimden.. burdaki arkadaşlar göbek oyuntusu çok da önemli değil demişlerdi....

Gececek gibi cnm simdi yatyrm ama karnim hep kasilmis halde, nedense ben hep cumalari kotu oluyrm ve karnim buyuyo akabinde:) bnm oglan yerimdar diyor galiba :))

Cok sagolll cnmmm

Aksiyonlu gunler bizi bekliyr :) hafta sayiyoruz artik
geçecek güzel annesi az kaldı bak yavaş yavaş haftaları ezdik geçtik diyorum ya hep bu son düzlük biraz zorlıcak bizi ama biz üstesinden gelcez evelallah dimi:KK51:
benimde arada karnımda gerilme ve kasılmalar oluyor böyle durumlarda kendini hic yorma olurmu canım elinden geldiğince dinlen neyse ki hafta sonu:KK46:
bıcırıklar yer beğenmiyor artık rahat rahat hareket etmek istiyorlar:KK48: bazen kızııyorum ona aaa yeter ama diye bi bakıyorum pılısını plesantasını toplayıp sag köşeye çekiliyor teyzesi totosunuda atıveriyor dışarı tripcan kalıyor oyle:KK53::63:kıyamıyoruzda hemen sevip gönlünü alıyorum:KK33::KK46:

benim kalmamıştı dondurulmuş embriyom iyi ki de kalmamış.
ahmet bey dışında başka bir doktora gitmeyi düşünemiyorum artık.
1 yıl daha dondurmaya devam edecek misin ?dediğin gibi onlar kesin arar seni
hatta hemşiresini tanıyorum ben onada teklif etmiş ama o kabul etmemiş.

Ben.dondurmaya devam etmek istiyorum ama esim bu bebek normal.yoldan pldugu icin dondurulmuslarin devam etmesinibistemiyo pek ne dicem bilmiyorum dondurulmuslari orda alip baska merkeze goturebiliyormusuz ama 2. Bebgi ne zaman dusunurum bilmiyorum cnim medicalle birebir anlasmamiz var bizimde bana biraz uzak ama bakalim zaman ne gostercek

yanlış yazdım ya lilipit lilipit abla sana yazcktım tikita yazmışm utandım bak şimdi. karıştı cevaplar, nazara mı geldik ne tövbe tövbe.bende size destek olayım eccik moral vereyim derken karıştı aklım birden (:

Ya benim oglus cok hareketliydi hatya esimle.konsurken hic durnuyodu fakat dun ve bugun okadar degil vuruyo arasira ama o kipir kipir hali yok endise ediyorum.normalmi sizce neden bianda boyle azaldi elimi karnimin ustune koyuyorum bir sure sonra itiyo rahatsiz oluyo sanirim ama 2gun once surekli hareket halindeydi korkuyorumm :( :( basimda agriyo dunden beri allahimm ins iyidir randevuma daha var 30 eylulde

biz yine bugun oğlusun işleriyle uğraştık kızlar sızlede paylaşayım ıstedım

Eklentiler

• 10646804_288001918057544_2805844681353407018_n.webp
    10646804_288001918057544_2805844681353407018_n.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 91
Ben.dondurmaya devam etmek istiyorum ama esim bu bebek normal.yoldan pldugu icin dondurulmuslarin devam etmesinibistemiyo pek ne dicem bilmiyorum dondurulmuslari orda alip baska merkeze goturebiliyormusuz ama 2. Bebgi ne zaman dusunurum bilmiyorum cnim medicalle birebir anlasmamiz var bizimde bana biraz uzak ama bakalim zaman ne gostercek

belki ahmet bey olduğu için arada medicale gönderilebilir embriyolar ama sen bilirsin ..
ben karasız kalırım senin yerinde olsam kendiliğinden hamile kaldığın için eşinde haklı
yine de 1-2 sene içinde hamile kalmayı planlamıyorsan bence devam etmesine gerek yok dondurma işleminin.
çözüldüğü zaman kaliteleri de bozuluyor çünkü.
benim 10 embriyomdan çözüldüğünde sadece 1 tanesi salam kalmıştı hepside dondurulmadan önce 1 . kaliteydi

G gogii
normaldir tabiki her gün aynı olmuyo hareketler,artık uyku düzenleri var uyuyup uyanma süreçleri git gide degisecek. uyku halinde iken bile reflex olarak hareket ediyorlar kaldı ki biz hiç hareket etmiyo diye düşündüğümüz zamanlarda bile minik minik kıpırdıyorlar ama biz hissetmiyorz 7 kat deri altında bir kese içinde üstelik en güvenli sıvı koruması altında minikler. iyi şeyler düşün üstüne düşme kötü düşüncelern ;)

belki ahmet bey olduğu için arada medicale gönderilebilir embriyolar ama sen bilirsin ..
ben karasız kalırım senin yerinde olsam kendiliğinden hamile kaldığın için eşinde haklı
yine de 1-2 sene içinde hamile kalmayı planlamıyorsan bence devam etmesine gerek yok dondurma işleminin.
çözüldüğü zaman kaliteleri de bozuluyor çünkü.
benim 10 embriyomdan çözüldüğünde sadece 1 tanesi salam kalmıştı hepside dondurulmadan önce 1 . kaliteydi

Evet cnim iste en az 3 sene sonra falan diyoruz esimede haknveriyorum sanirim dondurmicam bakalim ararlarsa ogun soylicem 3 yil kalcak hem.hemde cozuldugunde kalitesi ne olcak belirsiz benim ne taze ne de dondurulmuslarla.tutmado cunku zaman gelince insallah 2. Bebekte cok bekletmez gelir hepimize

G gogii
normaldir tabiki her gün aynı olmuyo hareketler,artık uyku düzenleri var uyuyup uyanma süreçleri git gide degisecek. uyku halinde iken bile reflex olarak hareket ediyorlar kaldı ki biz hiç hareket etmiyo diye düşündüğümüz zamanlarda bile minik minik kıpırdıyorlar ama biz hissetmiyorz 7 kat deri altında bir kese içinde üstelik en güvenli sıvı koruması altında minikler. iyi şeyler düşün üstüne düşme kötü düşüncelern :KK66:

Sagol cnim.bugun butun gun elim.karnimda resmeb cocugu rahatsiz ediyorum.hareket etsin diye birde basin tekrar yana ageldi gibi hissediyorum sanki dondu oyuzdenmi acaba diyorum hissetmelerim.azaldi insallah iyidir kuzucum bi dogsa rahatlicaz da son 6 haftam kaldi insallah hepismiz sorunsuz geciririz kalan gunlerimizi biraz olsun icim rahatladi sagolasin cnim

Evet cnim iste en az 3 sene sonra falan diyoruz esimede haknveriyorum sanirim dondurmicam bakalim ararlarsa ogun soylicem 3 yil kalcak hem.hemde cozuldugunde kalitesi ne olcak belirsiz benim ne taze ne de dondurulmuslarla.tutmado cunku zaman gelince insallah 2. Bebekte cok bekletmez gelir hepimize

amin canım 2.bebeklerimiz bizi üzmez inşallah.sen benden daha şanslısın 2.bebişde kendiliğinden gelir.
benimde son transferim ardışık olmuştu.4.gün taze embriyo 6.günde dondurulmuş transferi olmuştum.
hangisinin tuttuğu belirsiz tabi hakkımızda hayırlısı.bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi boş valla

Oyy ablasinin minik kuzusu cok sagol eve geldim simdi uzandim hala kasiliyor karnim ama asagida hisettigim aciliyor gibi his kayboldu, sende yazmissin ya kafasi gobek deligine baski yapiyor diye, bnmkininde kafasi asagida ondan cok baski yapio bunun idrarimi tutamadim hic 20 dk da bir gittim hep gecede oyleydi,

Demek olacak bundan sonra boyle

Rahatladimmm ya

o açılıyormuş gibi hissi bende yaşadım canım benimde birinin kafası aşağıda..
o neden oluyo biliyomusun çatı kemikleri kendini normal doğuma hazırlıyo gerilmeler falan başlıyo o yüzden...normal süreç yani ama biz herşeyi ilk yaşadığımızdan normal gelmiyo tabi...

Ya benim oglus cok hareketliydi hatya esimle.konsurken hic durnuyodu fakat dun ve bugun okadar degil vuruyo arasira ama o kipir kipir hali yok endise ediyorum.normalmi sizce neden bianda boyle azaldi elimi karnimin ustune koyuyorum bir sure sonra itiyo rahatsiz oluyo sanirim ama 2gun once surekli hareket halindeydi korkuyorumm :KK43: :KK43: basimda agriyo dunden beri allahimm ins iyidir randevuma daha var 30 eylulde

canımm benimde öyle..dün resmen durmadı yerinde..bugün pek bi nazlı..yoruldu galiba dedim hatta..evet insan endişeleniyor ama bence boşuna..normaldir yani..biz bile moddan moda giriyoz..bigün enerjimiz tavanken bigün diplerde..beynimize söz geçirebilirsek eğer hiççç takmayalım:KK28:

amin canım 2.bebeklerimiz bizi üzmez inşallah.sen benden daha şanslısın 2.bebişde kendiliğinden gelir.
benimde son transferim ardışık olmuştu.4.gün taze embriyo 6.günde dondurulmuş transferi olmuştum.
hangisinin tuttuğu belirsiz tabi hakkımızda hayırlısı.bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi boş valla

Hic belli olmaz cnim bakarsin 2. Cikar gelir hic beklemedigi anda :) amin cni en onemlisi o zaten rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Back
X