• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

canım ben aksini duydum hep ilk aylarımdaciuomu boool yedim.. çok yediğimden olsa gerek bir ay ara vermiştim şimdi tekrar başlayacağım..
Hamilelligin basindan beri her gun iki uc tane yiyorum son gunlerde abarticam artik rahimi aciyomuş bakalim faydasi olur insallah..

Ayy resmen bittim okeye dönüyorum çok yoruldum bugün :KK57: ilk defa sabah namazindan sonra uyuyamadigimi farkettim bi baktim sancim var biraz yavas yavas bebis hazirliklara basliyor sanirim..:KK46:
yyaa nee güzel artık heycanla beklicen bebeğinde hazırlık yapıyor az kaldı annesi sana kavuşacak saglıkla:KK74:

Tecrübeli bir anne prima alıp göbeği düşene kadar üst kısmını katlayıp kullandığını söylemişti. Ben Prima aldım.
Ben de o sekilde kullanmistim kizima.kiviriyodum ust kismini. Tabi annem sagolsun. Yoksa nerden aklima gelicek kivirmak. Hicte problem yasamadim. 6 yada 7 gunde dustu gobegi.

Neden memnun kalmamıs kuzenin? bende molfix almayı düsünüyordum.

Toplanıyor rahatsız ediyor edimişti canım hatta israil malı olduğu için prima almak istemiyodu bırakmıştı bez arayışına girmişti molfix i de öylelikle denemiş olmuştu şuan ne kullanıyor bilmiyorum

Şu göbek oyuntulu özelliği cezbetti beni daha sonra prima almayı düşünüyorum ama ilk doğduğunda prima kullansam göbeğini rahatsız eder mi acaba

Canım sonuçta herkes daha önceden oyuntulu bez kullanmıyordu ki tabi tercih meselesi

canım burda daha önce konuşulmuştu bez hakkında bende o yüzden molfix aldım ama açtım paketi baktım göbek bağı oyuntusu öyle aman aman bişey değil ayrıcalık katmıyor sanki.molfix biter bitmez primaya geçicem bende,etrafımdaki herkesde prima çok fazla koku yapıyor diyor ama aslında iyi bişey demek ki yapısı bebeğin teninin hava alması için uygun.
deneme yanılma yöntemiyle bulacağız hangi markanın iyi olduğunu.huggies içinse şöyle bir şey söyliyeyim erkek bebekler çin olanını kullanmışlardı abimler onunda sadece önü şişiyomuş mecburen her işediğinde değiştiriyolarmış nerdeyse.eltimde bimden jenny&willy di galiba yanlış yazmadıysam onu kullanıyor 1 yaşından beri ,oda her markayı denemiş biri olarak hem ekonımik olduğunu hemde pişik yapmadığını söylüyor.
Ben kizim 1 yaslarindayken yatili misafirlige gitmidtim.bskasindan kalma yarim oaket canbebe vardi. Bezimiz bittiginde onu kullaistim istemeye istemeye. Ama insnin memnun kaldim. Primayla ayni gibiydi. Ama can bebe biyince cesaret edemedim gittim yine prims aldim...

Dudagimda ucuk cikmis ilerlerde simdi acaba bi zarari olur mu viral bisey sonucta yorulunca hemen cikiyor ya..

Kızlar size birşey sorucam bende d3 vitamin eksikliği var kemiklerim kırabilir derecesinde ostapania yani normal doğuma etkisi olur mu suan osteacare kullanıyorum d vitaminlerini doğal yoldan alıyorum ama bilemiyorum doktorumlada bişi konuşmadık henüz

ay her yerd doğum var medcezirde bile:KK45:kızlar ya benim bu kasık ağrısı hep gece oluyo yatıyorum kalkıyorum gecıyo sanırım benım kuzucuk gece gelcek sımdıden hazırlıyo benı:-)

Ayy resmen bittim okeye dönüyorum çok yoruldum bugün :KK57: ilk defa sabah namazindan sonra uyuyamadigimi farkettim bi baktim sancim var biraz yavas yavas bebis hazirliklara basliyor sanirim..:KK46:
ya bende iki gündür doğru dürüst uyuyamıyorum bugün sabahdan beri sancım var acaba yalancı doğum sancısı mı bu hafta kendimi çok yordum Dr duyarsa beni fena azarlar korkuyorum yaa halen ufak ufak var umarım yalandir:KK57::mad::KK61:

Kızlar size birşey sorucam bende d3 vitamin eksikliği var kemiklerim kırabilir derecesinde ostapania yani normal doğuma etkisi olur mu suan osteacare kullanıyorum d vitaminlerini doğal yoldan alıyorum ama bilemiyorum doktorumlada bişi konuşmadık henüz
Dr a sormak lazım bence canım Dr vitamin vermedimi sana ki

Herkese iyi geceler benim uykum geldi inş uyurum oğlum ve sancım izin verirse yatıcam:KK64::KK25:

Canım bu önemli bişey doktoruna söylemelisin..

Yalandir onlar yalandir yorma kendini fazla Allah korusun dikkat et sen bizden deneyimlisin..
ya bende iki gündür doğru dürüst uyuyamıyorum bugün sabahdan beri sancım var acaba yalancı doğum sancısı mı bu hafta kendimi çok yordum Dr duyarsa beni fena azarlar korkuyorum yaa halen ufak ufak var umarım yalandir:KK57::mad::KK61:

Ciddi bi konu doktorunla paylasmalisin en dogrusunu o bilir..

Ya benim oglus cok hareketliydi hatya esimle.konsurken hic durnuyodu fakat dun ve bugun okadar degil vuruyo arasira ama o kipir kipir hali yok endise ediyorum.normalmi sizce neden bianda boyle azaldi elimi karnimin ustune koyuyorum bir sure sonra itiyo rahatsiz oluyo sanirim ama 2gun once surekli hareket halindeydi korkuyorumm :KK43: :KK43: basimda agriyo dunden beri allahimm ins iyidir randevuma daha var 30 eylulde

Canım hareketleri gerçekten gün günü tutmuyor. Benim de bazen çok hareketli, sert tekmeler yiyorum. Bazen de bütün gün nerdeyse durgun, çok hafif hissediyorum, çok endişelendiğim zamanlar oldu. Hemen Ayetel Kürsi okuyorum, dua ediyorum o an. Hareketsiz olunca bana da yansıyor, suratım ister istemez asılıyor. Eşim çok kızıyor bu halime. Sanırım daha rahat olmalıyız. Allah'ın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz. Bol bol dua edelim. Hepimizin bebişleri Rabb'ime emanet...

Canım hareketleri gerçekten gün günü tutmuyor. Benim de bazen çok hareketli, sert tekmeler yiyorum. Bazen de bütün gün nerdeyse durgun, çok hafif hissediyorum, çok endişelendiğim zamanlar oldu. Hemen Ayetel Kürsi okuyorum, dua ediyorum o an. Hareketsiz olunca bana da yansıyor, suratım ister istemez asılıyor. Eşim çok kızıyor bu halime. Sanırım daha rahat olmalıyız. Allah'ın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz. Bol bol dua edelim. Hepimizin bebişleri Rabb'ime emanet...

Bende oyleyim cnim wsime banada kziio hicvurmuyo degil bak falan diyo haklida bebekte etkilenio bizim enerjimizden insallah canim rabbim.heoimziin bebeklerine saglik versin insallah dua ediyorum bende bol.bol

Back
X