• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

devlet has. de kapı süsü vermiyorlar mı ? ben her oda kapısında görüyorum ama ya herkes alıp asıyo yada hastane hediye edyo diye düşünüyorum. bilgisi olan var mi bu konuda

Burda bazı özel hastaneler vermiyo bazıları veriyo devlette verildiğini sanmıyorum..hastaneyi arayıp sorabilirsin veya bir dahaki gidişine sorarsın canım..

carputi carputi
ablacm maşallah bebisine de sna da :nazar:
anladım o zaman malzeme alır yaparım yada okulda beceri sınavında yaptığımı kullanirim belki (:

kızlar merhaba ' annem misafirlikte yanlışlıkla bebeğin üzerine oturan kadından:KK17::KK17::KK17: bahsedince ' çare olarak ana kucağı almayı düşünüyorum. hafif her yere götürüle bilecek bir şeymiş gibi de duruyor.hemdenere gidersek gidelim hijyenik yerde yatar bebişimiz . sallanma özelliğe de olanlarda var.mutfakta yemek yaparken oğluşum da yanında uyusun vb. ana kucaklarının fiyatı da 40 ile 100 tl arası. bebek 10 kğ olana kadar kullana biliyormuş.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda...

kızlar merhaba ' annem misafirlikte yanlışlıkla bebeğin üzerine oturan kadından:KK17::KK17::KK17: bahsedince ' çare olarak ana kucağı almayı düşünüyorum. hafif her yere götürüle bilecek bir şeymiş gibi de duruyor.hemdenere gidersek gidelim hijyenik yerde yatar bebişimiz . sallanma özelliğe de olanlarda var.mutfakta yemek yaparken oğluşum da yanında uyusun vb. ana kucaklarının fiyatı da 40 ile 100 tl arası. bebek 10 kğ olana kadar kullana biliyormuş.sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda...
Bende aldim yanimizda tasimak ici n lazim olcak.. Zaten uc dort aylik olunca goz goze gelmeyince durmuyolar

Ben ana kucağı yerine pusetlerini kullanıcam inşallah...

image.webp
Bende ana kucağı çok araştırdım sonra vazgeçtim pusetini kullanmak daha mantıklı geldi ama hafta sonu bunu gördüm haoşuma gitti hemde 20 kilo kapasitesi varmış

Ay bu midem yanıyor diyenlere çok üzülüyordum başıma geldi ilk defa iyi mi? :KK17:
Resmen acı su geliyo ağzıma. Bu nasıl bişey yaaa?
Yüksek yastıkta yatıyorum bi de. :63:
Offffffff :KK42:
Geçmiş olsun canım benimde midem 2 haftadır felaket yanıyor ve dediğin gibi acı su geliyor. Dr rennie tablet verdi şimdilik. Devam ederse şurup vericek. Pınaaarrrl bu gece nöbetçi bizmiyiz yaaa offff.. Eşim horul horul uyuyo valla

Back
X