aynen ya bana da dr aynısı söledi senden tek ricam nette araştırma sakın dedi biz senin ve bebeğinin sağlığı için burdayız her hangi bişeyde size bilgi vermek zorundayız şuanda bi sorun yok diyosam bana güven ve araştırmaya sakın girme dedi o laftan sonra biraz rahatladım bende araştırmadım çünkü her kezin durumu çok ama çok farklı oluyo bunuda en iyi drlarımız biliyoamin canım hayırlısıyla alırız inşaallah yavrularımızı kucağımıza sağlıkla büyütürüz analı babalı, dr bana sakın intden araştırma yapma dedi bende kurtlandım hemen tabi baktım korkudan ölüyodum, inşaallah düzelir herkesin sorunları
maşallah iyi günlerde kullansın oğluşunböyle sade odalar çok hoşuma gidiyor fazla ayıcıklı böcekli aşırı maviler pembeler çok yoruyo gözümü
bu arada nagişim kontrolü vardı bugünnn
nagimmm aklımız sizde küsme bize yine dört gözle gelmeni bekliyorum inş güzel haberlerle geliceksin dualarımız sizinle
benimde içimden hiç gelmiyor ne yapıcam kocam deli gibi peşimde ama istemiyorum...
hoş geldin canım gitmişken bi bakalım deseydin ya cinsiyet kesinleşir artık bugün diyodum ama neyse haftaya kaldı o zaman sağlıkoı olsunda gerisi önemli değil bende randevu alcam bugün bakalım ayrıntılıya ne güne vercekler merakla bekliyorumben geldimmmm bebişimi göremedimmmtşk ederim bilgecim beni düşündüğün için
bugün randevum doğum evindeydi ve doktor 19+5 olduğum için direk 2.boyut usg renkli dooplere sevk etti oda 7 mart cumaya gün verdi haftaya görücem kuzumu ayrıntılıda
özeldeki dr normal usgnin ayrıntılı bakılanını istemişti bu durumda devletteki daha iyi olacak sanırım
5816bursa bende bursadayım özel+devlette devam ediyorum nerde doğum olur hiçbir fikrim yok
duygubaby cnm en azından belirsizlik sona ermiş inş mahkemeyide hayırlısıyla atlatırsın uzun sürecek sanırım çekişmeli boşanmaysa Rabbim yardımcın olsun
dörtyapraklıpapatya çokkk geçmiş olsun üzülüyorum durumuna cnm ama ne desemde boş geliyo ilaç alerjin olduğu içinRabbim sana güç versin ki hem kendine hemde kuzularına bakabilesin
İyi canim ya icim rahatladi valla kanama yok suan ozellikle beyaz ic camasiri giydim surekli kontrol ediyorm
hoş geldin canım gitmişken bi bakalım deseydin ya cinsiyet kesinleşir artık bugün diyodum ama neyse haftaya kaldı o zaman sağlıkoı olsunda gerisi önemli değil bende randevu alcam bugün bakalım ayrıntılıya ne güne vercekler merakla bekliyorum
aynen canım bi başından kalkıyorum hoop sayfalar uçmuş:)))gerçekten çok hızlı ilerliyor.yetişemiyoruz.çalışınca okumak dahada uzun sürüyor.:))))
aslında doktor banada 16.haftadan sonra serbest demişti çünkü şükürler olsun bebişe dair hiçbir sıkıntı yaşamadık herşey yolunda ama biz buna güvenip kalkıştık sonrasında çok büyük korku atlattık dahada cesaretim bile yok
Korkacak bişey yok güzelim, dr bana önceden böle bişey olabilir diye söylemişti, normal bir durum için rahat ol, kanama devam ederse dra gitmen gerekir
iyi bak çankaya tıpta olması güzel olmuş orası güzel bir hastane fiyatıda hiçbişeymiş çok cazip yani...bende şimdi aradım doktoru benimkide alsancağa gönderiyomuş devlet hastanesine,orada yaptırıp sonucunu getiriyomuşun.kaç haftalık oldun dedi 20+1 im dedim tamam bu hafta yaptır istersen haftayada sonucunu getirirsin dedi bende yarın yaptırayım o zaman diyorum.yada önümüzdeki haftayı mı beklesem bilemedim ki yaa.acaba orada günmü verirler hemen yaparlar mı...off bu ayrıntılı beni strese sokuyor.facede birçoğunun ayrıntılı sıkıntılı çıktı ya korku oluştu o yüzden.bende en son 10 şubatta gördüm paşamı geçen hafta cuma sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim yarın gitmek istiyorum o yüzden ama beklesem daha mı iyi onuda bilemedim.doktorda bu hafta yaptırabilirsin dedi.doğru söylüyosun iyiki aramışım bende.iyi canım paşamız göbüşte bebişimiz büyümeye devam ediyor,arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittiğimde fotomu çekmişlerdi onlar face e atmışlar oradada göbüşümüz belli.yaa senin göbüşü görmek istiyoommm bari özelden fotonu yolla.yada buraya yükle ama yaa hiç görmedimm.doğum günüde güsel geçti prensesim çok cici olmuştu bi görsen içimin yağları eridi o gün ona bakarken.fotolarını atiim bende bugün daha yüklemedim ailenin fotocusu benim:)))biz iyiyiz canım ne olsun bildiğin gibi
mobilyamız kesinleşti evet pazar günü gittik siparişimizi verdik mart sonu teslim ederiz dediler güzel dilekleriniz için toprak paşa ya ve annesi çok teşekkür ediyoruz ve çok daha güzellerini Allah sizede almayı nasip etsin diyoruz :)))
canım bende ayrıntılıya p.tesi gitcem diye hazırladım kendimi dr hemşireside çankaya tıp ta radyoloğa gitcen dedi karatşla çankaya tıp bir biliyosundur öğleden sonra ara randevuyu alalım dedi ücretide karataşa ilk gidip muayene ücretini ödicekmişiz 14 tl fark vericekmişiz ordan çankaya ya gidicekmişiz öyle söledi hemşire çok heycanlıyım ayrıntılı için inş herşey yolundadır ve plesentada yukarıya çıkıyodur
bence iki defa ayrıntılıya girme yani ilk nereye gidiceksen oraya git inş bir sorun yoktur tekrar gel denmez ve başka yeree gitme yani gerek olmadığı sürece çünkü sende biliyosun 4 boyutlu bakıyolar ve 4 boyutluda bana sanki zararlı gibi geliyo karnında bi titreşim falan hissediyosun daha öncede konuşmuştuk bunu bak ben en son 5 de dr gittim o günden beri oğluşu görmedim ilk defa dayandım ama kuduruyorum artık resmen çokta ışınlara maruz bırakmayalım rahatsız etmeyelim paşaları
eee bizden böyle sizden naber toprak beyin keyfi yerinde mi yiğenin doğum günü nasıl geçti fotolarına bakmak istiyorum bir ara kıyafet falan almıştınız kızçeye eminim çok şirin olmuştur
benim kociş bebiş rahatsız olur deyip fosur fosur uyuyobi kandıramadım adamı ne kadar kuvvetli iradesi varmış şaşırıyorum :84::84::84::84:
off ya kızlar devlet hastaneleri gün veriyomuş ayrıntılı içinnnn...hemen yapmıyolarmış ortalama 1 hafta sonraya çağırıyolarmış.eğer bir terslik çıkarsada başka bir ultrason merkezine gönderiyomuş,gidiyomuşun orasıda gün veriyomuş 1 haftada orası atıyomuş
ayyy erkekler daha mı metanetli bu konuda nedir...ama hiç dürtme derim dertsiz başına drt alma en güzeli dayanabilmek.bu konuda eşim bir çıt daha iradeli ama ben çok zayıfım oda hemen pes ediyo...aslında olmaması en güzeli
canım yarın gitme bence bekle haftaya bende gidicem p.tesi falan git sende bak benden örnek al nasıl sabrettim bu defaaynen canım bi başından kalkıyorum hoop sayfalar uçmuş:)))
aslında doktor banada 16.haftadan sonra serbest demişti çünkü şükürler olsun bebişe dair hiçbir sıkıntı yaşamadık herşey yolunda ama biz buna güvenip kalkıştık sonrasında çok büyük korku atlattık dahada cesaretim bile yok((
iyi bak çankaya tıpta olması güzel olmuş orası güzel bir hastane fiyatıda hiçbişeymiş çok cazip yani...bende şimdi aradım doktoru benimkide alsancağa gönderiyomuş devlet hastanesine,orada yaptırıp sonucunu getiriyomuşun.kaç haftalık oldun dedi 20+1 im dedim tamam bu hafta yaptır istersen haftayada sonucunu getirirsin dedi bende yarın yaptırayım o zaman diyorum.yada önümüzdeki haftayı mı beklesem bilemedim ki yaa.acaba orada günmü verirler hemen yaparlar mı...off bu ayrıntılı beni strese sokuyor.facede birçoğunun ayrıntılı sıkıntılı çıktı ya korku oluştu o yüzden.bende en son 10 şubatta gördüm paşamı geçen hafta cuma sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim yarın gitmek istiyorum o yüzden ama beklesem daha mı iyi onuda bilemedim.doktorda bu hafta yaptırabilirsin dedi.doğru söylüyosun iyiki aramışım bende.iyi canım paşamız göbüşte bebişimiz büyümeye devam ediyor,arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittiğimde fotomu çekmişlerdi onlar face e atmışlar oradada göbüşümüz belli.yaa senin göbüşü görmek istiyoommm bari özelden fotonu yolla.yada buraya yükle ama yaa hiç görmedimm.doğum günüde güsel geçti prensesim çok cici olmuştu bi görsen içimin yağları eridi o gün ona bakarken.fotolarını atiim bende bugün daha yüklemedim ailenin fotocusu benim:)))
olsun haftaya görürsün sende iyi olsunda bebişdiyemedim cnm ya sadece yani bugün rutin muayenemi olmucakmıyım dedim üstüne basa basa 2 kez sordum dr paravanın arkasında başka hastaya bakıyodu yok cnm haftaya ayrıntılı bakılacak ozaman konuşuruz dedivitaminlerin bittiyse yazalım dedi bende devlet hastanesi diye ısrar etmedim zaten kaç tane hastaya bakıyo
off ya kızlar devlet hastaneleri gün veriyomuş ayrıntılı içinnnn...hemen yapmıyolarmış ortalama 1 hafta sonraya çağırıyolarmış.eğer bir terslik çıkarsada başka bir ultrason merkezine gönderiyomuş,gidiyomuşun orasıda gün veriyomuş 1 haftada orası atıyomuş
olsun haftaya görürsün sende iyi olsunda bebiş
eee normal canım 1 hafta bende şimdi arıcam bakalım ne zaman vercekler randevu
dün akşam komşuya gitmiştik oğluşumun kakası geldi onlarında klozeti yok bende mevbur kucağımda tuttum ama gece boyu karnım ağrıdı korktum onu bile sormayı unuttum ya doktora gidince herşeyi unutuyorum
çok şükür geldim işe ... şekerim 156 biraz yüksek yediklerine dikkat etmelisin ilaçlık değil dedi hamur işi pilav makarna ve tatlı yok kistlerle ilgili ise bence büyük bir problem değil zamanla genelde kaybolur ama emin olmak için fetal mr çekelim dedi.
iki yer önerdi biride 1200 lira fiyat verdi bakalım araştırmalardayım. sizin varmı bildiğiniz biyerler ?
iyide cnm özellerde gün veriyo üstelik daha bile geç tarihe sanmayın ki özelde hemen çektiriyosunuz ayrıntılıda heryer gün veriyo
çok şükür geldim işe ... şekerim 156 biraz yüksek yediklerine dikkat etmelisin ilaçlık değil dedi hamur işi pilav makarna ve tatlı yok kistlerle ilgili ise bence büyük bir problem değil zamanla genelde kaybolur ama emin olmak için fetal mr çekelim dedi.
iki yer önerdi biride 1200 lira fiyat verdi bakalım araştırmalardayım. sizin varmı bildiğiniz biyerler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?