Hoşgeldin nagimm bebişide görseymişsin iyi olurmuş da neyse artık
kızlaarrr; doğum sonrası spor böyle yapılırEki Görüntüle 997248
canımmm 1200 lira derken ne için önerdi bunu? normal şeker ölçümü kaç olmalıymış bide biliyomusun?
kızlaarrr; doğum :
sonrası spor böyle yapılırEki Görüntüle 997248
ahhh canım ya dikkat et kendine bişey olmamıştır o kadardan olsa başka şeyler çıkardı zaten akşamdan beride
sen dikkat et ama oğluşta çok küşük değil artık senin kucaklama çok fazla valla bende arkadaşların çocukları görüyorum normalde hemen kcuağıma atlarlar şimdi hiç almıyorum kucağıma anca oturuyosam öyle
bak dün babamla markete gittik babamda benim diyaliz hastası koluna çok yüklenemez eee bende hamileyim markete rica ettik eleman gönderdi bizle torba taşıması için dikkat etmemiz lazım kendimize oğluşa için gider kucaklayamazsan ama bebişe de dikkat et
ben geldimmmm bebişimi göremedimmmtşk ederim bilgecim beni düşündüğün için
bugün randevum doğum evindeydi ve doktor 19+5 olduğum için direk 2.boyut usg renkli dooplere sevk etti oda 7 mart cumaya gün verdi haftaya görücem kuzumu ayrıntılıda
özeldeki dr normal usgnin ayrıntılı bakılanını istemişti bu durumda devletteki daha iyi olacak sanırım
5816bursa bende bursadayım özel+devlette devam ediyorum nerde doğum olur hiçbir fikrim yok
duygubaby cnm en azından belirsizlik sona ermiş inş mahkemeyide hayırlısıyla atlatırsın uzun sürecek sanırım çekişmeli boşanmaysa Rabbim yardımcın olsun
dörtyapraklıpapatya çokkk geçmiş olsun üzülüyorum durumuna cnm ama ne desemde boş geliyo ilaç alerjin olduğu içinRabbim sana güç versin ki hem kendine hemde kuzularına bakabilesin
geçmiş olsun canım şeker yüklemesi için daha erken değilmiydi bana 24. haftadan sonra dedi dr.
fetal mr nedir hiç bilmiyorum bile bişey diyemiyorum o konuda
valla bilmiom ki yaptır dio yaptırıyorum :)
benim bebişin beyin boşluğunda iki adet kist çıktı detaylıda işte kesin emin olmak için başka bi yerinde bir şey yok diye mr a sokacaklar bizi ama yapan çok az yer var maşallah fiyatlarda uçuyooo
oyhh ne güzel bir yöntem ama spora gerek kalmadan çatır çatır gidecek kilolarımız emin olun.
benim arkadaşım yeni doğum yapmıştı bayağıda kilo aldı oğlu 40 günlük oldu hiç susmuyo hep ağlıyo kızın lavoboya gitme fırsatı bile olmuyo.dün bi tartıldı yanımda hamile kaldığı kilodan 2 kilo düşük geldi hemde 40 gün gibi çok kısa sürede düştü...ki sezeryan onunki.ablam da iki doğumundada tam 40.gün hamile kaldığı kiloya inmişti sonra ise daha da altına,emzirmek ve bebekle ilgilenmek hepsini yaktırıyo.yenidoğan çok eziyetli oluyo sonuçta((
canımmm 1200 lira derken ne için önerdi bunu? normal şeker ölçümü kaç olmalıymış bide biliyomusun?
geçmiş olsun canım şeker yüklemesi için daha erken değilmiydi bana 24. haftadan sonra dedi dr.
fetal mr nedir hiç bilmiyorum bile bişey diyemiyorum o konuda
Anladım canım kusura bakma ne olur bebekte değilde sende kist var sandım benim bi arkadaşında bebişinde kist çıktı iki tane kafasında dr bu konuda uzman bi prof a yönlendirdi onu oda sorun olmadığı 28. haftalarda kendilğinden kaybolcağını söledi dr da aynısı sölemişti ama içi rahatlasın diye işte bu konuda uzmana yönlendirmişti seninkide öyle birşeydir olurmuş bu dönemde diye duyuyorum inş geçer zamanla
annem anlatıyo bana ben doğduğum zaman benim kafamda ceviz büyüklüğünde yağ bezesi varmış kendiliğindwen kaybolmuş dr olur böyle şeyler demiş o zamanlar bile için rahat olsun seninde
canım ya sana daha doğrusu kimseye özel msj atamıyom bana bi yazsanabenim hormonlar tavan yapmış durumdahem doğum için daha kolay olur diyolar... özlüyorum adamı onun umrunda değil sabah sen beni sevmiyon artık diye ağlayarak gönderdim işe hamilelikten bu yana yanımda da uyumuyo zaten
Mrb cnm ben bursadayim.birkac özel hastane ve doktor konusunda tecrubem oldu yardimci olabilirim
kızlaarrr; doğum sonrası spor böyle yapılırEki Görüntüle 997248
Selamlar Tatlı Anneler...
Dün gelemedim, dışardaydık bütün gün. Ama gece dun yazdıklarınız okudum.
Sizi cadılar gecenin 1.inde dondurma dondurma okudum. kriz geldieşime market yolları :))))
neyse sağolsun aldı da yedim rahat rahat uyudum :)))
Dün isimlerden konuşmuşsunuz çok güzel isimler gordum. :)) minnoşların isimleri oturmaya başlıyor :)
kv ve kp ler konusunda pess diyorum. hepsi aynı. isim diye ego diye yırtınacaklarına bıraz dua etsinler bebişlere.
Şurda birbirimizi yuzyuze tanımadan hem dertlerımıze hem mutluluklarımıza ortak oluyoruz ve o kv.kplerden cok dua ediyoruzdur birbirimize. onlar anca fitnelik peşine dussunler.
Çarşambaları bir ben yuppiiiyim sanıyordum. Çarşamba yeni haftaya başlama bır benım değilmiş :) cok hoşuma gıttı. :) bende 20.haftaya Bismillah ile girdim. hepimize hayırlı, sağlıklı haftalar olsun.
duygubaby durumu detaylı bilmiyorum, lakin Rabbim sana ve bebeğine en hayırlısını en güzelini versin. Dualarım seninle canım. Kendinden ve bebeğinden başka bir şey düşünme.
hoş geldin canım kv kp konusunda dediklerine kesinlikle katılıyorumSelamlar Tatlı Anneler...
Sizi cadılar gecenin 1.inde dondurma dondurma okudum. kriz geldieşime market yolları :))))
Dün isimlerden konuşmuşsunuz çok güzel isimler gordum. :)) minnoşların isimleri oturmaya başlıyor :)
kv ve kp ler konusunda pess diyorum. hepsi aynı. isim diye ego diye yırtınacaklarına bıraz dua etsinler bebişlere.
Şurda birbirimizi yuzyuze tanımadan hem dertlerımıze hem mutluluklarımıza ortak oluyoruz ve o kv.kplerden cok dua ediyoruzdur birbirimize. onlar anca fitnelik peşine dussunler.
Çarşambaları bir ben yuppiiiyim sanıyordum. Çarşamba yeni haftaya başlama bır benım değilmiş :) cok hoşuma gıttı. :) bende 20.haftaya Bismillah ile girdim. hepimize hayırlı, sağlıklı haftalar olsun.
duygubaby durumu detaylı bilmiyorum, lakin Rabbim sana ve bebeğine en hayırlısını en güzelini versin. Dualarım seninle canım. Kendinden ve bebeğinden başka bir şey düşünme.
Bereeeeenn şimdiden lohusa psikolojisine girme rica ederim
hiç kötü düşünme.. iyi olacak
Yaa bende sekeri 24 ten sonra yapiliyo diye okudum hep. Demek daha erken de oluyormuss:44:çok şükür geldim işe ... şekerim 156 biraz yüksek yediklerine dikkat etmelisin ilaçlık değil dedi hamur işi pilav makarna ve tatlı yokkistlerle ilgili ise bence büyük bir problem değil zamanla genelde kaybolur ama emin olmak için fetal mr çekelim dedi.
iki yer önerdi biride 1200 lira fiyat verdi :26: bakalım araştırmalardayım. sizin varmı bildiğiniz biyerler ?
Ne cektin be nagiimmben geldimmmm bebişimi göremedimmmtşk ederim bilgecim beni düşündüğün için
bugün randevum doğum evindeydi ve doktor 19+5 olduğum için direk 2.boyut usg renkli dooplere sevk etti oda 7 mart cumaya gün verdi haftaya görücem kuzumu ayrıntılıda
özeldeki dr normal usgnin ayrıntılı bakılanını istemişti bu durumda devletteki daha iyi olacak sanırım
5816bursa bende bursadayım özel+devlette devam ediyorum nerde doğum olur hiçbir fikrim yok
duygubaby cnm en azından belirsizlik sona ermiş inş mahkemeyide hayırlısıyla atlatırsın uzun sürecek sanırım çekişmeli boşanmaysa Rabbim yardımcın olsun
dörtyapraklıpapatya çokkk geçmiş olsun üzülüyorum durumuna cnm ama ne desemde boş geliyo ilaç alerjin olduğu içinRabbim sana güç versin ki hem kendine hemde kuzularına bakabilesin
Ozelde de en az bi hafta sonraya gun aliyosun zaten canimoff ya kızlar devlet hastaneleri gün veriyomuş ayrıntılı içinnnn...hemen yapmıyolarmış ortalama 1 hafta sonraya çağırıyolarmış.eğer bir terslik çıkarsada başka bir ultrason merkezine gönderiyomuş,gidiyomuşun orasıda gün veriyomuş 1 haftada orası atıyomuş
Kizz resim cek mutlaka.ben 11. Haftadan beri cekiyorum arada, gobegimdeki degisikligi oyle gormek cok guzelcanım yarın gitme bence bekle haftaya bende gidicem p.tesi falan git sende bak benden örnek al nasıl sabrettim bu defa
sölemedne edemicem oğluşum şuan nasıl hareketlendi varya çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse konumuxa gelelimkız hiç resim çekilmiyorum ya kendime de çok sinri oluyorum babacım ilk hamile kaldığım günler diyodu bol bol resim çekil hatıra kalsın diye ama denk gelmiyo bir türlü ve bende bakımsız olduğum için pek foto karelerine giresim gelmiyo c.tesi mevlüt var arkadaşlarda gelcekler o gün çekiniriz faceden özelden atmaya çalışırım yada sayfaya eklerim bu arada benimde göbiş ve bebiş baya büyüdü artık ben burdayım diyo oğluşum
sen şimdi alsancak devlet hastanesinde mi yaptırcan ayrıntılıyı
çankaya tıpı ben hiç bilmiyorum nasıl bir yer hiç gitmedim nette baktım sabah güzel bi yere benziyo 4 boyutlu usg de avrmış bakalım inş güzel geçsin ayrıntılılarımızda 3 lü test sonucunu beklerken çok sitres yapmıştım kendime sorunları okudukça iice paronayak olmuştum çok şükür temiz çıktı 3lümüz inş ayrıntılıda iyi çıkar hepimizinde
face girmediğimden bilmiyorum orda konuşulanları ne gibi sorunlar çıktı ayrıntılarda merak ettim
Selamlar Tatlı Anneler...
Aşkla yapılır bu spor :)
Kizlaaaaar carsida pazarda çagla goren var mi, cikmis mi
benim hormonlar tavan yapmış durumdahem doğum için daha kolay olur diyolar... özlüyorum adamı onun umrunda değil sabah sen beni sevmiyon artık diye ağlayarak gönderdim işe hamilelikten bu yana yanımda da uyumuyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?