2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hoşgeldin nagimm bebişide görseymişsin iyi olurmuş da neyse artık

kızlaarrr; doğum sonrası spor böyle yapılır Eki Görüntüle 997248

oyhh ne güzel bir yöntem ama spora gerek kalmadan çatır çatır gidecek kilolarımız emin olun.
benim arkadaşım yeni doğum yapmıştı bayağıda kilo aldı oğlu 40 günlük oldu hiç susmuyo hep ağlıyo kızın lavoboya gitme fırsatı bile olmuyo.dün bi tartıldı yanımda hamile kaldığı kilodan 2 kilo düşük geldi hemde 40 gün gibi çok kısa sürede düştü...ki sezeryan onunki.ablam da iki doğumundada tam 40.gün hamile kaldığı kiloya inmişti sonra ise daha da altına,emzirmek ve bebekle ilgilenmek hepsini yaktırıyo.yenidoğan çok eziyetli oluyo sonuçta ((

Hoşgeldin nagimm bebişide görseymişsin iyi olurmuş da neyse artık

kızlaarrr; doğum :
sonrası spor böyle yapılır Eki Görüntüle 997248

yani göreydim çok süper olacaktı inş acar bacakları diye gitmiştim :1 doğsunda spora takatin kalıyomu görürüm ben seni

ahh cnm ya normalde sıpam 20,5 kg almıyorum kucağıma onada anlattım biliyo durumu tombişim diye kardeşini seviyo karnımda dün mecbur kaldım yazık yavrum resmen yarım bıraktı işini bana yük olmasın diye canım benim ya akşam olsada biraz mıncıklasam özledim bak oğlumu

canım inşallah onuda sorunsuz atlatırsın

geçmiş olsun canım şeker yüklemesi için daha erken değilmiydi bana 24. haftadan sonra dedi dr.
fetal mr nedir hiç bilmiyorum bile bişey diyemiyorum o konuda

valla bilmiom ki yaptır dio yaptırıyorum :)
benim bebişin beyin boşluğunda iki adet kist çıktı detaylıda işte kesin emin olmak için başka bi yerinde bir şey yok diye mr a sokacaklar bizi ama yapan çok az yer var maşallah fiyatlarda uçuyooo

Anladım canım kusura bakma ne olur bebekte değilde sende kist var sandım benim bi arkadaşında bebişinde kist çıktı iki tane kafasında dr bu konuda uzman bi prof a yönlendirdi onu oda sorun olmadığı 28. haftalarda kendilğinden kaybolcağını söledi dr da aynısı sölemişti ama içi rahatlasın diye işte bu konuda uzmana yönlendirmişti seninkide öyle birşeydir olurmuş bu dönemde diye duyuyorum inş geçer zamanla
annem anlatıyo bana ben doğduğum zaman benim kafamda ceviz büyüklüğünde yağ bezesi varmış kendiliğindwen kaybolmuş dr olur böyle şeyler demiş o zamanlar bile için rahat olsun seninde

Bereeeeenn şimdiden lohusa psikolojisine girme rica ederim

hiç kötü düşünme.. iyi olacak

canımmm 1200 lira derken ne için önerdi bunu? normal şeker ölçümü kaç olmalıymış bide biliyomusun?

geçmiş olsun canım şeker yüklemesi için daha erken değilmiydi bana 24. haftadan sonra dedi dr.
fetal mr nedir hiç bilmiyorum bile bişey diyemiyorum o konuda

yok canım ne kusuru olur mu öle şey çok sağol evet genelde kaybolacağı kanısı varda işte içimiz rahat etsin die inşallah kaybolur

canım ya sana daha doğrusu kimseye özel msj atamıyom bana bi yazsana

Selamlar Tatlı Anneler...

Dün gelemedim, dışardaydık bütün gün. Ama gece dun yazdıklarınız okudum.
Sizi cadılar gecenin 1.inde dondurma dondurma okudum. kriz geldi eşime market yolları :))))
neyse sağolsun aldı da yedim rahat rahat uyudum :)))

Dün isimlerden konuşmuşsunuz çok güzel isimler gordum. :)) minnoşların isimleri oturmaya başlıyor :)

kv ve kp ler konusunda pess diyorum. hepsi aynı. isim diye ego diye yırtınacaklarına bıraz dua etsinler bebişlere.

Şurda birbirimizi yuzyuze tanımadan hem dertlerımıze hem mutluluklarımıza ortak oluyoruz ve o kv.kplerden cok dua ediyoruzdur birbirimize. onlar anca fitnelik peşine dussunler.

Çarşambaları bir ben yuppiiiyim sanıyordum. Çarşamba yeni haftaya başlama bır benım değilmiş :) cok hoşuma gıttı. :) bende 20.haftaya Bismillah ile girdim. hepimize hayırlı, sağlıklı haftalar olsun.

duygubaby durumu detaylı bilmiyorum, lakin Rabbim sana ve bebeğine en hayırlısını en güzelini versin. Dualarım seninle canım. Kendinden ve bebeğinden başka bir şey düşünme.

Mrb cnm ben bursadayim.birkac özel hastane ve doktor konusunda tecrubem oldu yardimci olabilirim

cnm çok sağol şimdi hangi doktordasın hangilerine gittin istersen özelden yaz ordan paylaşalım şimdiden sağol görüşmek üzere

Buffy26 bizim o dondurma yorumlarını yaptığımız saat gündüz vaktiydi, nerden bilcez Buffy gelcek gecenin bi yarısı okuyacaktaaaa kocişini yollayacak marketlere haha

hoş geldin canım kv kp konusunda dediklerine kesinlikle katılıyorum
dün benimde canımı çektirdiler dondurma iş çıkışı direk markete gidip bir kase dondurma aldım bir güzel yedik oğluşla
çarşambaları hafta atlayan baya varmışız ya bende çarşambaları bizim günümüz sanıyodum
çarşambanın heycanı bi başka bizde çok seviyorum çarşamba gününü

Yaa bende sekeri 24 ten sonra yapiliyo diye okudum hep. Demek daha erken de oluyormuss:44:
Ne cektin be nagiimmben catliyorum meraktan senle braber Allah sabir versin. Senin sipa yakinda yuz gorumlugu isticek senden
Ozelde de en az bi hafta sonraya gun aliyosun zaten canim
Kizz resim cek mutlaka.ben 11. Haftadan beri cekiyorum arada, gobegimdeki degisikligi oyle gormek cok guzel hatta anlasip buraya koyalim gobusleri yuzumuzu koymasak da gobekleri goruruz

Kizz gecenin o saati dondurma bulabildiniz mii bravooo ve afiyet olsunn:131::131:

Aşkla yapılır bu spor :)

her şınav bi öpücükk

Nagi çok kötüsün bebiş doğunca neden spor yapılamıyomuş gayet enerjik pozitifim şuan, doğumdan sonra perttt bi kadın olmak istemem ama annemde sen şimdiden bu tembellikle o bebeği zor büyütürsün bize bi bakıcı yetmez sana hizmetçide lazım diyor

ya bende bu ara aynı şeyleri düşünüyorum...eşime bende dile getirdim yok sen erkeksin senin sesin çıkmadığına göre var bunda bişey yok sen beni artık sevmiyosun ilgisizsin v.s...söylediği herşey zoruma gidiyo her lafa sinirleniyorum gözümde yaş hep hazırda bekliyo ağlama krizlerim başladı 1 haftadır hergün fix ağlayacak bahane buluyorum...bizim bu hormanlar 5.ayda mı tavan yaptı ki sanki bi gariplik var tarihte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…