2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Buffy26 bizim o dondurma yorumlarını yaptığımız saat gündüz vaktiydi, nerden bilcez Buffy gelcek gecenin bi yarısı okuyacaktaaaa kocişini yollayacak marketlere haha

aaa okumazmıyım. yatağa gırdım başladım okumaya :))) hainlerrr dedim ilk mesajlarda yutkuna yutkuna hadı yarın alırız dedım ıcımden :)) ama birde çeşitleri saymışsınız ki orda koptum
neyse cok sukur yedim de sabahı sabah etmedim :))))

valla dun yazdıklarınızı okurken kv ve kpler hakkında yuh artık yok artık dıyıp durdum. Allah ıslah etsın ya ne denir ki. hep aynı hep aynı..

sorma çarşambaları cok mutlu oluyor :) hımm ay konusunda bende senin benzer bir sistemle sayıyorum. hem kalan zamanı baz alıyorum hemde gecen haftayı. yanı ben suan 5.ayın son haftasındayım dıyorum. 21.haftada 6.ayın ıcınde olucam dıye bakıyorum :)

Kizlaaaaar carsida pazarda çagla goren var mi, cikmis mi

sus kız deme öyle şeyler aklımıza kötü kötü şeyler sokma
hava şartlarına bakarsak yakında çıkar heralde bahara kalmaz
resim çekilemedim adam akıllı ya valla bi kaç kez çektik telden ama tel kablomu kaybettim uyuzum yenisini de alamadım bir türlü
pc ye atamıyorum resimlerimi zaten şu 2 3 haftada fark etti göbişlerde sanırım benim bi anda fırtladım karnım çekineyim atarım sizede
sende varsa eklessenee göbişi bebişi :)))

ama benim doktorum az önce aradığımda sen bu hafta git yaptır haftaya kontrole geldiğinde elinde hazır olmuş olur sonuçlar daha iyi olur dei.birde 1 hafta atarlarsa geçe kalırım başka türlü kiii...ayyy benimkide şuan öyle küçük adamım benimmm patilerini yesin annesiiii:))))benimde arkadaş eş dost çekiyo daha ben demeden dur resim çekicem durumundalar.ama akşamları falan eşine çektir hatta biz eşofmanlarla dağınık saçla bazen yatış durumunda kafamıza ne zaman esti o zaman çekiliyoruz hususi çekilmeyi bekleme onuda ayrı çekilirsin:)))tamam canım unutmaa

Allah çektirmesin şaka maka merak ediyorum bende açıkçası çokta şok olmam kızda olsa erkekte olsa hazırlıklıyım

yavrum spora gerek kalmıyoki ben 40ım çıktığında gebe kaldığım kilonun altındaydım sonra aldım tekrar normal doğum olunca ertesi gün korsemide taktım göbek falan yoktu sonradan homini gırtlak oldum ben
bide gerçekten 2 saatte bir emmek için kuzu uyanınca uykusuzluk zor oluyo be cnm gündüz uyusanda gece uykusunun yerini tutmuyo bebeklerimiz huzurlu mutlu olsunda ne yapalım sonuçta geçicibir süreç

Ayy o kotu kotu seyleri ben ruyamda bile goruyorum valla:) ciksin da bol bol yiyelim
Olsun sen cek de telefnda kalsin elbet bi gun gecer pc ye benim de 2 hafta oncesi var en son. Aksam cekiim yarin taze taze atarim

facede bizim grupta kızlar albüm yapmıştı hafta hafta göbüşler diye herkes oraya göbüşünün resmini yüklemişti bi ara.sizde oraya ekleyinnn :)))

herşeyi boşver de, benim canım hamilelğimin ilk zamanlarından beri aşerdiğim tek şey var aslında.. ama o da doğuma yakın çıkıyor söylemimm şimdi kimsenin günahına girmeyeyim

İste benim o sey erik kulagima soyle kizz merak ettim. Bol sulu kocaman bi meyve geldi aklima, o mu

Yaa bendeeeeee:26: gecen bi gordum forumda biri cikti dedi sanki. Bi umut istee. Bi cagla ciksin bi erik

yaaa deme öyle demeeee benim aklım hep onlarda birde 2 şey daha varki onlarda yaz meyvesi...geçende üzüm diye tutturdum rüyama girdi neyseki sipariş verdik manava hemen ertesi gün getirmişti onu yidim ama diğerleri nafile bööööö yaz gelsinnnnn ((((

Bence deeeee yaz gelsin. Meyvenin dibine vuralim mandalina portakal gormekten sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…