Buffy26 bizim o dondurma yorumlarını yaptığımız saat gündüz vaktiydi, nerden bilcez Buffy gelcek gecenin bi yarısı okuyacaktaaaa kocişini yollayacak marketlerehaha
hoş geldin canım kv kp konusunda dediklerine kesinlikle katılıyorum
dün benimde canımı çektirdiler dondurma iş çıkışı direk markete gidip bir kase dondurma aldım bir güzel yedik oğluşla
çarşambaları hafta atlayan baya varmışız ya bende çarşambaları bizim günümüz sanıyodum
çarşambanın heycanı bi başka bizde çok seviyorum çarşamba gününü
o dediğin lezizzz nefisss hart hurt tuzla yenen şey baharda çıkar ki amabende onu bekliyorum
Kizz gecenin o saati dondurma bulabildiniz miibravooo ve afiyet olsunn:131::131:
Aşkım sağolsun. hemde isteğimden bulmuş :) mutlu mutlu uyudum tatlıyı yıyınce :)))
Kizlaaaaar carsida pazarda çagla goren var mi, cikmis mi
Yaa bendeeeeee:26: gecen bi gordum forumda biri cikti dedi sanki. Bi umut istee. Bi cagla ciksin bi erik
ama benim doktorum az önce aradığımda sen bu hafta git yaptır haftaya kontrole geldiğinde elinde hazır olmuş olur sonuçlar daha iyi olur dei.birde 1 hafta atarlarsa geçe kalırım başka türlü kiii...ayyy benimkide şuan öyle küçük adamım benimmm patilerini yesin annesiiii:))))benimde arkadaş eş dost çekiyo daha ben demeden dur resim çekicem durumundalar.ama akşamları falan eşine çektir hatta biz eşofmanlarla dağınık saçla bazen yatış durumunda kafamıza ne zaman esti o zaman çekiliyoruz hususi çekilmeyi bekleme onuda ayrı çekilirsin:)))tamam canım unutmaacanım yarın gitme bence bekle haftaya bende gidicem p.tesi falan git sende bak benden örnek al nasıl sabrettim bu defa
sölemedne edemicem oğluşum şuan nasıl hareketlendi varya çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neyse konumuxa gelelimkız hiç resim çekilmiyorum ya kendime de çok sinri oluyorum babacım ilk hamile kaldığım günler diyodu bol bol resim çekil hatıra kalsın diye ama denk gelmiyo bir türlü ve bende bakımsız olduğum için pek foto karelerine giresim gelmiyo c.tesi mevlüt var arkadaşlarda gelcekler o gün çekiniriz faceden özelden atmaya çalışırım yada sayfaya eklerim bu arada benimde göbiş ve bebiş baya büyüdü artık ben burdayım diyo oğluşum
sen şimdi alsancak devlet hastanesinde mi yaptırcan ayrıntılıyı
çankaya tıpı ben hiç bilmiyorum nasıl bir yer hiç gitmedim nette baktım sabah güzel bi yere benziyo 4 boyutlu usg de avrmış bakalım inş güzel geçsin ayrıntılılarımızda 3 lü test sonucunu beklerken çok sitres yapmıştım kendime sorunları okudukça iice paronayak olmuştum çok şükür temiz çıktı 3lümüz inş ayrıntılıda iyi çıkar hepimizinde
face girmediğimden bilmiyorum orda konuşulanları ne gibi sorunlar çıktı ayrıntılarda merak ettim
Yaa bende sekeri 24 ten sonra yapiliyo diye okudum hep. Demek daha erken de oluyormuss:44:
Ne cektin be nagiimmben catliyorum meraktan senle braber Allah sabir versin. Senin sipa yakinda yuz gorumlugu isticek senden
Ozelde de en az bi hafta sonraya gun aliyosun zaten canim
Kizz resim cek mutlaka.ben 11. Haftadan beri cekiyorum arada, gobegimdeki degisikligi oyle gormek cok guzelhatta anlasip buraya koyalim gobusleri yuzumuzu koymasak da gobekleri goruruz
Kizz gecenin o saati dondurma bulabildiniz miibravooo ve afiyet olsunn:131::131:
her şınav bi öpücükk
Nagi çok kötüsün bebiş doğunca neden spor yapılamıyomuşgayet enerjik pozitifim şuan, doğumdan sonra perttt bi kadın olmak istemem ama annemde sen şimdiden bu tembellikle o bebeği zor büyütürsün bize bi bakıcı yetmez sana hizmetçide lazım diyor
sus kız deme öyle şeyler aklımıza kötü kötü şeyler sokma
hava şartlarına bakarsak yakında çıkar heralde bahara kalmaz
resim çekilemedim adam akıllı ya valla bi kaç kez çektik telden ama tel kablomu kaybettim uyuzum yenisini de alamadım bir türlü
pc ye atamıyorum resimlerimi zaten şu 2 3 haftada fark etti göbişlerde sanırım benim bi anda fırtladım karnım çekineyim atarım sizede
sende varsa eklessenee göbişi bebişi :)))
Yaa bende sekeri 24 ten sonra yapiliyo diye okudum hep. Demek daha erken de oluyormuss:44:
Ne cektin be nagiimmben catliyorum meraktan senle braber Allah sabir versin. Senin sipa yakinda yuz gorumlugu isticek senden
Ozelde de en az bi hafta sonraya gun aliyosun zaten canim
Kizz resim cek mutlaka.ben 11. Haftadan beri cekiyorum arada, gobegimdeki degisikligi oyle gormek cok guzelhatta anlasip buraya koyalim gobusleri yuzumuzu koymasak da gobekleri goruruz
hahayaa saymaaaa şu isimleriiiiiii Buffy gibi gece kuşları gelip okuyacaklar gece gece kocişler nerden bulcaklar eriği
facede bizim grupta kızlar albüm yapmıştı hafta hafta göbüşler diye herkes oraya göbüşünün resmini yüklemişti bi ara.sizde oraya ekleyinnn :)))
Ayy onlari gunduz de bulamiyoruz kiilk bulan topige kargolasin toptan
o dediğin lezizzz nefisss hart hurt tuzla yenen şey baharda çıkar ki amabende onu bekliyorum
herşeyi boşver de, benim canım hamilelğimin ilk zamanlarından beri aşerdiğim tek şey var aslında.. ama o da doğuma yakın çıkıyorsöylemimm şimdi kimsenin günahına girmeyeyim
Yaa bendeeeeee:26: gecen bi gordum forumda biri cikti dedi sanki. Bi umut istee. Bi cagla ciksin bi erik
Ben dün manavda buldum kızlar bir manavlara bakın derim :=)
Ben dün manavda buldum kızlar bir manavlara bakın derim :=)
yaaa deme öyle demeeee benim aklım hep onlarda birde 2 şey daha varki onlarda yaz meyvesi...geçende üzüm diye tutturdum rüyama girdi neyseki sipariş verdik manava hemen ertesi gün getirmişti onu yidim ama diğerleri nafile bööööö yaz gelsinnnnn((((
herşeyi boşver de, benim canım hamilelğimin ilk zamanlarından beri aşerdiğim tek şey var aslında.. ama o da doğuma yakın çıkıyorsöylemimm şimdi kimsenin günahına girmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?