2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aynı hesap yapıyoruz bende c.tsi günü 6 ya girdik dicem Allah nasip kısmet ederse

dağınık resimlerimiz var canım tipte şekil şemal yok ama napam
canım hiçte geçe kalmazsın sen bugün al randevunu haftaya için zaten sen 12 mart demiyomuydun ayrıntılıya gitcem diye heycan yapma şimdi dr öle dedi diye haftya git zaten benim bildiğim ayrıntılıya giriyosun aynı gün dr na gidiyosun sonuçları gösteriyosun ayrıntılıya gidicen gün kendi dr naa gidersin

kızlar benim gibi konuşan var mı bebişiyle?
Kızıma sesleniyorum onunla konuşuyorum aramızda iletişimi kurduk şimdiden:=)
Ben konuşmaya başlayıp elimi karnıma koyduğumda hemen tepki veriyor harika birşey allah herkese nasip etsin inş bu duyguyu:=)
Şu an çok hafif olmasına rağmen bu kadar mutlu ediyor tam tekmelerde nasıl olacağız kim bilir

kızlar çok alakasız olacak ama hamilelikte nasır bandı kullanılır mı ki :44:
Hic bi bilgim yok ama kullanilir herhalde. Ne zarari olabilir ki:44: bilemedim.
Ben yemiyorum yaa portakal en cok ayva yedim hamilelikte
Bi iki aya yeriz ismi lazim olmayanlari

Kızlar baygadır uyku setleriyle boğuşuyorum. cok pahalı dıyorlar hatta gecen de demiştim artık kendim yapayım falan dıyordum.

Lakin dun BİM den aldık 2 tane :) biri pembeli biri morlu. kenarlıkları baslıkları falanda var. tanesını 50tlye aldık. bilginize :)

Ayrıca yatak işi de cok hesaplı bir şekilde cıktı 2 tane ahşap karyola aldık. biri yatakodasına bırı salona. durusuda cok kibar. geriye iç yatakları kaldı onlarda 1-2 haftaya gelir sanırım. böylece yatak takımı tamamlanmış oluyor.

dun uçarak geldım eve eşim karyolalardan birini hemen kurdu :)

çok güzel bir duygu evet ya çok başka bişey bende c.tesiden beri hissedebiliyorum çok şükür eşim seyahatten gelmişti c.tesi akşam resmen babasına tepki verdi yada ben öyle yorumluyorum :)))
gündüzleri hiç hissetmiyodum bugün ilk defa öğle yemeğinden sonra ayaklarımı uzattım nasıl pıtır pıtır oynadı içerde oğluşum ama elimle hissedemedim

HAHAHA bende bende akşamları günün özeti şeklinde konuşuyorum ama benim paşa benim yerime babası konuşunca tepki veriyor. babacı mı olacak ne ?

ayyyy süpermiş bende bakayım bime güle güle kullansın inşallah biz daha başlamadık oda işine

vasllane yalan söleyim bim i bende sürekli takip ediyorum çok uygun şeyler giliyo geçende annem uyku tulumu almış şaka gibi ama 10 tl ye inanılmaz güzel dışarda en az 30 tldir aynısı nevresim takımlarını görmedim hemen annemi arayıp sölicem inş bizim bim de vardır bende alırım hemen
canım yataklarını eklesene resmini merak ettim şimdi bende park yatak yerine ahşap yatak düşünmüştüm ama kullanışlı olurmu bilemedim merak ettim nasıl bişey aldın ay bende oğluşa bişey aldım mı o kadar mutlu oluyorum ki

HAHAHA bende bende akşamları günün özeti şeklinde konuşuyorum ama benim paşa benim yerime babası konuşunca tepki veriyor. babacı mı olacak ne ?

Ayy benimki de halil sezaiye tepki veriyoi
Dogumhanede isyeeaaan caldirayimm, cabuk cikar belkimm

ay ne güzel çok sevindim muhteşem bir şey içinizde onu hissetmek mükemmel :=) artık müzik dinlemeye de başlarız diyorum bu gidişle :=)

ay bende başladım konuşmaya ama hanfendının salladığı yok kac gundur tekme yumrukta yoktu. dun dısarda yemek yedıkten sonra patlattı bı tane. yedıgım sey mı hoşuna gıttı anlamadım :))) bır gırtlağına tepki veriyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…