Aaa valka mi hangi sehirdesin cagla mi buldun
hiiii ben anladımmmm benimde ismini vermediğim meyveden biri o işte(((
Bence deeeee yaz gelsin. Meyvenin dibine vuralimmandalina portakal gormekten sıkıldım
Antalya'dayım manav da gördüm çok yoktu ama çıkmış dedi adam bir haftaya kadar her yerde olur sanırım :=)
Ama ciddi pahalı hamile filan anlamıyorlar yani alçaklar:=))
İsmini vermek istemedigimiz meyvee
ben zaten oldum olası sevmem kış meyvelerini iyice soğudum.istemiyom arkadaş yaz meyvelerinin hepsinden 1 er kilo istiyorum ben
aynı hesap yapıyoruz bende c.tsi günü 6 ya girdik dicem Allah nasip kısmet ederse
aaa okumazmıyım. yatağa gırdım başladım okumaya :))) hainlerrr dedimilk mesajlarda yutkuna yutkuna hadı yarın alırız dedım ıcımden :)) ama birde çeşitleri saymışsınız ki orda koptum
neyse cok sukur yedim de sabahı sabah etmedim :))))
valla dun yazdıklarınızı okurken kv ve kpler hakkında yuh artık yok artık dıyıp durdum. Allah ıslah etsın ya ne denir ki. hep aynı hep aynı..
sorma çarşambaları cok mutlu oluyor :) hımm ay konusunda bende senin benzer bir sistemle sayıyorum. hem kalan zamanı baz alıyorum hemde gecen haftayı. yanı ben suan 5.ayın son haftasındayım dıyorum. 21.haftada 6.ayın ıcınde olucam dıye bakıyorum :)
ama benim doktorum az önce aradığımda sen bu hafta git yaptır haftaya kontrole geldiğinde elinde hazır olmuş olur sonuçlar daha iyi olur dei.birde 1 hafta atarlarsa geçe kalırım başka türlü kiii...ayyy benimkide şuan öyle küçük adamım benimmm patilerini yesin annesiiii:))))benimde arkadaş eş dost çekiyo daha ben demeden dur resim çekicem durumundalar.ama akşamları falan eşine çektir hatta biz eşofmanlarla dağınık saçla bazen yatış durumunda kafamıza ne zaman esti o zaman çekiliyoruz hususi çekilmeyi bekleme onuda ayrı çekilirsin:)))tamam canım unutmaa
Bundan sonra dolaba stok yap sende
Bence deeeee yaz gelsin. Meyvenin dibine vuralimmandalina portakal gormekten sıkıldım
Hic bi bilgim yok ama kullanilir herhalde. Ne zarari olabilir ki:44: bilemedim.kızlar çok alakasız olacak ama hamilelikte nasır bandı kullanılır mı ki :44:
Ben yemiyorum yaa portakalstoklar kesinlikle başlıcak :))) başa çıkılmaz yoksa
aynen ya bu sene yediğim portakalın haddi hesabı yok. çocuk dogdugunda portakaldan tiksinecek
yaz gelsinde ismi lazım değil yaz meyveleri çıksın
kızlar benim gibi konuşan var mı bebişiyle?
Kızıma sesleniyorum onunla konuşuyorum aramızda iletişimi kurduk şimdiden:=)
Ben konuşmaya başlayıp elimi karnıma koyduğumda hemen tepki veriyor harika birşey allah herkese nasip etsin inş bu duyguyu:=)
Şu an çok hafif olmasına rağmen bu kadar mutlu ediyor tam tekmelerde nasıl olacağız kim bilir
Ben konuşmaya başlayıp elimi karnıma koyduğumda hemen tepki veriyor harika birşey allah herkese nasip etsin inş bu duyguyu:=)
Şu an çok hafif olmasına rağmen bu kadar mutlu ediyor tam tekmelerde nasıl olacağız kim bilir
Kızlar baygadır uyku setleriyle boğuşuyorum. cok pahalı dıyorlar hatta gecen de demiştim artık kendim yapayım falan dıyordum.
Lakin dun BİM den aldık 2 tane :) biri pembeli biri morlu. kenarlıkları baslıkları falanda var. tanesını 50tlye aldık. bilginize :)
Ayrıca yatak işi de cok hesaplı bir şekilde cıktı2 tane ahşap karyola aldık. biri yatakodasına bırı salona. durusuda cok kibar. geriye iç yatakları kaldı onlarda 1-2 haftaya gelir sanırım. böylece yatak takımı tamamlanmış oluyor.
dun uçarak geldım eve eşim karyolalardan birini hemen kurdu :)
Kızlar baygadır uyku setleriyle boğuşuyorum. cok pahalı dıyorlar hatta gecen de demiştim artık kendim yapayım falan dıyordum.
Lakin dun BİM den aldık 2 tane :) biri pembeli biri morlu. kenarlıkları baslıkları falanda var. tanesını 50tlye aldık. bilginize :)
Ayrıca yatak işi de cok hesaplı bir şekilde cıktı2 tane ahşap karyola aldık. biri yatakodasına bırı salona. durusuda cok kibar. geriye iç yatakları kaldı onlarda 1-2 haftaya gelir sanırım. böylece yatak takımı tamamlanmış oluyor.
dun uçarak geldım eve eşim karyolalardan birini hemen kurdu :)
çok güzel bir duygu evet ya çok başka bişey bende c.tesiden beri hissedebiliyorum çok şükür eşim seyahatten gelmişti c.tesi akşam resmen babasına tepki verdi yada ben öyle yorumluyorum :)))
gündüzleri hiç hissetmiyodum bugün ilk defa öğle yemeğinden sonra ayaklarımı uzattım nasıl pıtır pıtır oynadı içerde oğluşum ama elimle hissedemedim
HAHAHA bende bende akşamları günün özeti şeklinde konuşuyorum ama benim paşa benim yerime babası konuşunca tepki veriyor. babacı mı olacak ne ?
çok güzel bir duygu evet ya çok başka bişey bende c.tesiden beri hissedebiliyorum çok şükür eşim seyahatten gelmişti c.tesi akşam resmen babasına tepki verdi yada ben öyle yorumluyorum :)))
gündüzleri hiç hissetmiyodum bugün ilk defa öğle yemeğinden sonra ayaklarımı uzattım nasıl pıtır pıtır oynadı içerde oğluşum ama elimle hissedemedim
Ayy benimki de halil sezaiye tepki veriyoi
Dogumhanede isyeeaaan caldirayimm, cabuk cikar belkimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?