2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ayyyy süpermiş bende bakayım bime güle güle kullansın inşallah biz daha başlamadık oda işine

sağol canım. e başla başla artık cok tatlı oluyor annesı evden yürüyerek çıkıyorum akşama kanatlarımla donuyorum miniğimize birşeyler alınca. dün yolda gelirken konuştum hep ona. bak sana ne ciciler aldık da vs vs :))))

evet canım ya o tulumları bende gormustum de kaçırdım :) anında tukenmıs. ben de devamlı takıpteyım. hemen bakın valla bayag olmuş gelelı takımlar. kalitesi olsun susu olsun cok da güzeller.

ayy dun arabanın arkası tıka basa dolu, ağzımız kulaklarımızda donduk eve. Rabbim hepimizin mutluğunu daim etsin inşallah.
hemen çekiyim de ekleyim canım.

Hic bi bilgim yok ama kullanilir herhalde. Ne zarari olabilir ki:44: bilemedim.

Ben yemiyorum yaa portakal en cok ayva yedim hamilelikte
Bi iki aya yeriz ismi lazim olmayanlari

uff çok acıyo ayklarımın küçük parmakları minicikte bişey var her ikisinde eski iş yerimde iş güvanliği ayakkabısının eseri bunlar
bir şekilde idare ediyodum ama bu aralar ayaklarım şişiyomu nedir daha çok acı veriyo sanki,hepte spor ayakkabı giyemem ki

ben kış boyu kivi yedim hergün bir tane ekşili ekşili iyi geldi

Canim yaa keske doktora bi sorsaydin gittiginde.:26:

Bende ayvanin usutune limon ve tuz dokup yedim ohh

hehhehe insan iyi hissetmez mi hiç kurban olsunlar onlara. bizim bi ev değiştirme durumumuz var onu bekliyorum valla . miniğim uğurlu geldi bize kiradaydık şimdi evimizi alıcaz inşallah kredimiz falan çıktı bugün. Haftaya da tapuyu yapacağız galiba .. ona göre bakarım diorum

canım ya annemi arafım bende hemen yokmuş bizim bim de cumada gelceklerde yok dedi bide evin ordakine bakcam akşama
o tulumlar çok güzeldi cuma günü çıkıyo ya yeni ürünler annem daha 9 da kapıda oluyo :))) yelekler vardı bide 1 yaş içindi en küçüğü ama olsun 7 tl ye almış yelekleride mutluluğunu çok ii anlayabiliyorum ne güzel ya
bizde maaşları alalımda park yatağını almaya gitcez inş bakalım mobilyayı aldık ama eve girmedi daha büyük parça hiç bişey ondan park yatağa çok hevesliyim şimdi hemen kurcam Allah nasip ederse

bebişlerin uğuruna çok inanırım Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin aynı yollardan bizde geçtik yakın zamanda
nasıl duygulardır çok iyi biliyorum ve böyle duyduğum zaman kim olursa oslun çok mutlu oluyorum kira ödemek çok zor çünkü ağız tadıyla oturursunuz inş. yeni evinizde

Bu boş hali :)

İçim elvermedi daha visko yatağı gelmedı ama gelişi güzel içine serdim yeni ciciden bir de oyle cekeyım dedım. :)

iş yerimin yoğunluğundan geç bakıyom cevaplara, jettt bi cvp yazayım ve gündeme dönelim

İste benim o sey erik kulagima soyle kizz merak ettim. Bol sulu kocaman bi meyve geldi aklima, o mu

hiiii ben anladımmmm benimde ismini vermediğim meyveden biri o işte (((

İsmini vermek istemedigimiz meyvee

çok fenasınız yahuu bencede anladınız aynende o meyve.. seralardan çıkması bile ancaak mayıs ayını alır.. dayancaz artık napalım

Aşermeyen bi benvarım heralde ne olduğu aklıma bile gelmedi yeminle :):)

Bu boş hali :)

Eki Görüntüle 997488

İçim elvermedi daha visko yatağı gelmedı ama gelişi güzel içine serdim yeni ciciden bir de oyle cekeyım dedım. :)

Eki Görüntüle 997489

ben ve oğluşum bunu çok beğendiiiiiiiii
güle güle kullansın kızcemiz çok güzel ne kadara aldınız canım bunu bende park yatak yerine aynen bundan düşünmüştüm yatak odasına karar veremedim sonra
ayrıca bim den aldığın nevresim buysa gerçekten çok güzel duruyomuş inş bende bulurum akşama

Son düzenleme:

ne o meyve ye ben saf dışı kaldım anlayamadım aslında pek anlayasımda yok canım falan çeker şimdi ama çokta merak ettim ne olduğnu

e tabi eşya neymiş o zaman yeni ev geliyor
Hayırlı olsun canım. Rabbim huzurla, sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasıp etsin.

ya canım sorma gecen haftanın urunlerı bende gıttıgımde 3 tane vardı. o ıkı taneyı alırkende bir kadın geldi yalandı hımm bebek uyku seti diye eşimle sarıldık hemen çantalara halimizi gorseydın
acaip fiyatlar oluyor orda.

ya buyuk parça başka oluyormuş. hala içim kıpır kıpır. dun 2 kapılı dolapta begendık ama bır buyuk dolap yaptırıcaz dıger odaya onda da anlaşmayı bekliyoruz. sonra cimcimenin dolabınıda alıcaz :) ufak ufak bizim odaya gırıcek eşyaları :)

Kurun valla bakıp bakıp sırıtıyor insan :)) böyle onu yap bunu yap zamanda bır başka tatlı gecıyor.

inşallah canım çok sağol Aynen kira ödemek gerçekten insanın zoruna gidiyor. Allah herkese nasip etsin inşallahh

canım çok sağol allah herkese nasip etsin inşallah :)))

aynen ya 2-3 gündür bende başladım zırıl zırıl ağlayacak bahane arıyorum dün gece eşim kızıma beni şikayet ediyodu ''annene naptın kızım nazından geçilmiyo'' diye daha normale dönmemiz gerekirdi sanırım ama benim hormonların dengesi şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…