2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bu boş hali :)

Eki Görüntüle 997488

İçim elvermedi daha visko yatağı gelmedı ama gelişi güzel içine serdim yeni ciciden bir de oyle cekeyım dedım. :)

Eki Görüntüle 997489

GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİĞİN İNŞ HUYSUZ BİR BEBEK OLMAZDA SALLAMAK İSTEMEZ bazen minicik sallantı iyi gelebiliyo minikken sonrasında uyku düzeni oturunca gerekmiyo en azından benim ilkimde öyleydi :44:

Güzel günlerde,sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde yatsın bebişin inşallah :)

sağol teyzesi :)

sağol canım ay cok mutlu oldum. :) Ayrıca ilk siz gordunuz kızımızın yatağını :)

canım deli fiyata aldık :) 2 tanesini 230'a aldık. 0 değil tabi ama tertemizler. Alan kişi çok kullanamadan taşınma durumu olmuş. nedense goturmemıs yenisi alınır mantığına gırmışler. Ki çok belli zaten yeniden farkı yok.
(Herkes aynı düşünmeyebilir tabi ama benim için ahşabın 2.eli yok açıkçası.)
Lakin şöyle bir tavsiyem olabilir eğer bu tarz da dusunuyorsan. Bunlar Ikea urunu ben burda olmadığından Ikea 'a bakmamıştım. Dun baktım netten pahalısıda var uygunuda.
sen izmirdeydin sanırım orda ikea vardı. park yatakta soru kaldıysa aklında park yatağı almadan gıt bır bak derım.

evet takımın bırı ıcındekı. mumuş mumuş :) inşallah bulursun canım

GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİĞİN İNŞ HUYSUZ BİR BEBEK OLMAZDA SALLAMAK İSTEMEZ bazen minicik sallantı iyi gelebiliyo minikken sonrasında uyku düzeni oturunca gerekmiyo en azından benim ilkimde öyleydi :44:

Sağol canım. Rabbim gönlümüzeki almayı nasip etsin minişlerimize. :)
Onu alırken bende duşundum :)))) ama simdiye kadar duyduğum,ses olsun, sallanma olsun, baştan nasıl alışırlarsa oyle oluyorlarmış. Çok sallanmak ısterse kendini sarsarım azcık
Bunu ılerleyen zamanlarda daha uzun soluklu kullanır dıye de cok begendık.

Hatta kendı odasına gectıgınde bır tanesının on korkuluğunu çıkarıp ona koltuk yaparız. dizer oyuncaklarını bebekleri oynar diye dusunduk :)

hehhehe çok güzelmiş güle güle kullansın inşallah :)

sağol teyzesi. insanın içine sinmesi çok önemliymiş. Allaha sukur simdiye kadar alınanlar içimize sindi. inşallah ufaklık geldiği zaman o da beğenir cicişlerini. :)

bugünde akşamı ettik hayırlısıyla evde yemekte yok gidince ne yapsam diyorum miniğimede sözüm vardı bişey yapacaktım ona onu mu yapsam,bir çorba mı yapsam çok şanslıyım bu konuda eşim ne olsa yer paşamda aynı ama anası gibi çorbaya hiç hayır demez

Ayy ALLAH razı olsun eşlerimizden ya, meğer ne çok önemliymiş bu konular,benim eşimde yemek seçmez, akşama kahvaltı hazırla yorulma der çok demeyeyim nazar olur akşama özel menü ister

eee bizim burda var ondan daha yeni gördük eşimle alalım mı canın çektimi dedi yok dedim istemedim nasıl yok sizin orda ya

Trabzondayım ateşş buraya haziranda bile sera ürünleri geliyor ancak

benim yoksa kendi memleketimde dedemin bahçesinde bile yetiştirilen bişey

Çok ısrar ettiniz, veee bunu siz istediniz.. Karpuz :103:

siz kaşındınız diyosun yani
oğluma hamileyim hiçbirşey aşermedim taki aylardan nisan yada mayıs 3-4 aylık hamileyim cnm istedi utana sıkıla eşime söyledim (şimdilerde çok arsızım ama)

gittik metro markete büyükçede almak istemiyorum felaket pahalı şans bu ya bizim gibi biri almış galiba 3-4 dilimlik strec filmle kaplamışlar uzaktan bir gördüm dünyalar benim oldu tamam istiyo cnm ama pahalı diye üzülüyorum ya ( ozamanlar tek maaşız tabi ) ohh dedim ucuzda olur aldık geldi bir iki ısırık aldım o heves uctu gitti işte böyle beni 5 yıl öncesine götürdün cancağızım

herkese iyi akşamlar

Karpuz artık kolay bulunuyo be canım ondan gelmedi aklıma :) büyük marketlerde var,hatta geçen gün forumda biri yazdı aldık çok güzel çıktı diye :)

yahuuu burda 5M migrosa bile gelmiyo valla kimse inanmıyor ama inan marketlerde bile yok eşim kaç kere baktı

gerçekten de çok ama çok uygun fiyata almışsınız güle güle kullansın bebişte ıkea benim evime yürüyüş mesefasinde canım ama ben oraya hiç haz etmiyorum nedense içeri girdin mi dışarı çıkması bi dert fiyatlarıda çok fazla yüksek geliyo bana saçma sağan ufacık bişey bakıyosun dünya para oraya her gidişimde sinir bozukluğuyla dönüyorum
nevresimde gerçekten çok iyi hadi bak kızce şanslı hem çok güzel şeyler almışsınız hemde çok uygun fiyata hepside
park yatak almada karar kılmamızda taşınması kolay oluşu katlandımı küçücük oluyo çantasıda var yani tatil durumlarında çok basit yanımızda taşıyabilcez ce benim üst katta anne baba var ya oraya da çıkarması kolay olucak bakalım inş bizde alırım 10 15 güne kadar eklerim bende resmini size

ay canım benim.. hamilelik başka bişey, Allah alamayanların yardımcısı olsun, bi bulsam alcam pahalıda olsa iyi akşamlar kuşum

Hmm e biz alıp kargo yapalım sana dicem ama kargoyla da gitmez ki :/

o kargo gelir de karpuz heder olmuş olursaa kargocuyu 28 yerinden bıçaklamaktan hapisaneye girerim

Trabzondayım ateşş buraya haziranda bile sera ürünleri geliyor ancak

benim yoksa kendi memleketimde dedemin bahçesinde bile yetiştirilen bişey

hımm trabzonu bilemem tabi benimde hiç aklıma gelmedi açıkcası o olcağı burda gördüğümüz için eee canın çok istiyosa kargo falan yaptırsana imkanın varsa bir günde ulaşır eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…