Güzel günlerde,sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde yatsın bebişin inşallah :)
Bu boş hali :)
Eki Görüntüle 997488
İçim elvermedi daha visko yatağı gelmedı ama gelişi güzel içine serdim yeni ciciden bir de oyle cekeyım dedım. :)
Eki Görüntüle 997489
Eki Görüntüle 997488
İçim elvermedi daha visko yatağı gelmedı ama gelişi güzel içine serdim yeni ciciden bir de oyle cekeyım dedım. :)
Eki Görüntüle 997489 [/QUO
hehheheçok güzelmiş güle güle kullansın inşallah :)
Güzel günlerde,sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde yatsın bebişin inşallah :)
ben ve oğluşum bunu çok beğendiiiiiiiii
güle güle kullansın kızcemiz çok güzel ne kadara aldınız canım bunu bende park yatak yerine aynen bundan düşünmüştüm yatak odasına karar veremedim sonra
ayrıca bim den aldığın nevresim buysa gerçekten çok güzel duruyomuş inş bende bulurum akşama
GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİĞİN İNŞ HUYSUZ BİR BEBEK OLMAZDA SALLAMAK İSTEMEZbazen minicik sallantı iyi gelebiliyo minikken sonrasında uyku düzeni oturunca gerekmiyo en azından benim ilkimde öyleydi :44:
hehheheçok güzelmiş güle güle kullansın inşallah :)
Aşermeyen bi benvarım heralde ne olduğu aklıma bile gelmedi yeminle :):)
ne o meyve ye ben saf dışı kaldım anlayamadım aslında pek anlayasımda yok canım falan çeker şimdi ama çokta merak ettim ne olduğnu
Çok ısrar ettiniz, veee bunu siz istediniz.. Karpuz :103:
bugünde akşamı ettik hayırlısıyla evde yemekte yok gidince ne yapsam diyorum miniğimede sözüm vardı bişey yapacaktım ona onu mu yapsam,bir çorba mı yapsam çok şanslıyım bu konuda eşim ne olsa yer paşamda aynı ama anası gibi çorbaya hiç hayır demez
eee bizim burda var ondan daha yeni gördük eşimle alalım mı canın çektimi dedi yok dedim istemedim nasıl yok sizin orda ya
Karpuz artık kolay bulunuyo be canım ondan gelmedi aklıma :) büyük marketlerde var,hatta geçen gün forumda biri yazdı aldık çok güzel çıktı diye :)
Eki Görüntüle 997488
Eki Görüntüle 997489
Trabzondayım ateşşburaya haziranda bile sera ürünleri geliyor ancak
benim yoksa kendi memleketimde dedemin bahçesinde bile yetiştirilen bişey
gerçekten de çok ama çok uygun fiyata almışsınız güle güle kullansın bebişte ıkea benim evime yürüyüş mesefasinde canım ama ben oraya hiç haz etmiyorum nedense içeri girdin mi dışarı çıkması bi dert fiyatlarıda çok fazla yüksek geliyo bana saçma sağan ufacık bişey bakıyosun dünya para oraya her gidişimde sinir bozukluğuyla dönüyorumsağol teyzesi :)
sağol canımay cok mutlu oldum. :) Ayrıca ilk siz gordunuz kızımızın yatağını :)
canım deli fiyata aldık :) 2 tanesini 230'a aldık. 0 değil tabi ama tertemizler. Alan kişi çok kullanamadan taşınma durumu olmuş. nedense goturmemıs yenisi alınır mantığına gırmışler. Ki çok belli zaten yeniden farkı yok.
(Herkes aynı düşünmeyebilir tabi ama benim için ahşabın 2.eli yok açıkçası.)
Lakin şöyle bir tavsiyem olabilir eğer bu tarz da dusunuyorsan. Bunlar Ikea urunu ben burda olmadığından Ikea 'a bakmamıştım. Dun baktım netten pahalısıda var uygunuda.
sen izmirdeydin sanırım orda ikea vardı. park yatakta soru kaldıysa aklında park yatağı almadan gıt bır bak derım.
evet takımın bırı ıcındekı. mumuş mumuş :) inşallah bulursun canım
HEEE KUŞUM e çıkmış diyolar benim de canım istiyo ama mevsimi gelmeden yemek pek huyum değildirÇok ısrar ettiniz, veee bunu siz istediniz.. Karpuz :103:
ay canım benim.. hamilelik başka bişey, Allah alamayanların yardımcısı olsun, bi bulsam alcam pahalıda olsasiz kaşındınız diyosun yani
oğluma hamileyim hiçbirşey aşermedim taki aylardan nisan yada mayıs 3-4 aylık hamileyim cnm istedi utana sıkıla eşime söyledim (şimdilerde çok arsızım ama)
gittik metro markete büyükçede almak istemiyorum felaket pahalışans bu ya bizim gibi biri almış galiba 3-4 dilimlik strec filmle kaplamışlar uzaktan bir gördüm dünyalar benim oldu tamam istiyo cnm ama pahalı diye üzülüyorum ya ( ozamanlar tek maaşız tabi ) ohh dedim ucuzda olur aldık geldi bir iki ısırık aldım o heves uctu gitti işte böyle beni 5 yıl öncesine götürdün cancağızım
herkese iyi akşamlar
Hmm e biz alıp kargo yapalım sana dicem ama kargoyla da gitmez ki :/
HEEE KUŞUM e çıkmış diyolar benim de canım istiyo ama mevsimi gelmeden yemek pek huyum değildir
Trabzondayım ateşşburaya haziranda bile sera ürünleri geliyor ancak
benim yoksa kendi memleketimde dedemin bahçesinde bile yetiştirilen bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?