2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Dogumdan once yiyebilecek olmanin umidiyle beklicez hepsini
yeni gördüm misafirim vardı :/ mesaj kutun dolmuş sana mesaj yollayamıyorum...
Kizz senin mesir macunu noldu tutmadi mi planin

kızlar izmir mobilya fuarı bugün açıldı bilginiz olsun pazar günü son bebişlere mobilya bakmak isterseniz
eşim dün fuar giriş kartlarımızı getirmiş oğluşumada çıkarttırmış Rüzgar A. görünce çok tuhaf oldum inş
önümzüdeki sene oğluşla gideriz babamızı ziyarete

Son düzenleme:

inşallah canım :) bizim içinde gezin bol bol :)

hayırlı olsun canım bebişin mışıl mışıl uyusun içinde :)

Sağol canım :) inşallah uyusun buyusunde teyzelerine el sallasın içinden. :)

ya ikea, koçtaş gibi yerlerde uygun bişey bulmak piyango gibi zaten. o tarz yerlerden bende pek haz almıyorum. ama bazen bir şey alıcagımız zaman hadi bakıyım yıne barı kampanya falan vardır dıyorum.

bizim gonlumuzde ahşap cok vardı. ahşap delisiyiz ikimizde :) dun bu yatakları bulduktan sonra tekrar park yataklara baktık. ama aklımız bunlarda kaldı. adam once 300 demıstı. donduk gerı bır pazarlık bır pazarlık ıyıce dusurduk rakamı.

Ama inanırmısın sabah evden çıkarken dua ettim. Allah işimizi rast getirirde kızımıza şöyle uygun güzel beşik buluruz inşallah dedim. Nasip etti. Rabbim cok buyuk hepimize gönlümüzdekileri versin inşallah.

Biz pek yerimizden kıpırdamadığımızdan o faktorlerı onemsemedık. Bizde de oyle bır durum olsaydı. Bir tanesi alırdık diğeri park yatak alırdık kesinlikle. Ama dediğin doğru eğer dışarı çıkıyorsanız taşınabılır bişey cok güzel olur. bir de adama harıka bır takım aldınız. :)

Bi doktorun agzindan falan duymasi gerekiyo heralde sen devam et hakkim olani istiyorum de

geçen ay dr da sormuş paşam dr sorun değil hasta rahatsız olmadığı sürece sorun yok demiş. etmezsem ayıp olur inat ettim güzellikle olsun istiyorum tehdit ederim son çare

geçen ay dr da sormuş paşam dr sorun değil hasta rahatsız olmadığı sürece sorun yok demiş. etmezsem ayıp olur inat ettim güzellikle olsun istiyorum tehdit ederim son çare

O zaman is sende reddedemeyecegi sekilde git yanina formalarini giy. Daha da yok derse artik son sansin ilacli gazoz

Istanbulda yaşayanlar için o meyve karpuzsa var kızlar. Macro center birkaç manav ve markette. 😊☺️10 gündür yiyorum söylemesi ayıp.

merhaba kızlar nasılsınız bende bir battaniye gördüm oğluşuma hevesle battaniye işliyorum...

Devaleur a taktik veriyoruz yardim et kizz

Ayy bende ilk kez elime sis aldim battaniye oruyorum, annem basladi, ben bitirmeyi de bilmiyom valla, artik veririm bi de bitirmesini yapar. Hosuma gidiyo yaa en azindan elimle bi tane de olsa bisey yapmis olayim

kız örnekleri paylaşın da bizde görelim

bende fazla yapmamıştım ama büyük zevkle işliyorum inşallah bitirebilirim ...
ah ah develeurun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez dertlerini deşmeyin kızın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…