eşimle tartışıyoz sürekli bana ilgi göster diyorum bıktım psikolojik gelgitlerden dedi,beni önemsemiyor,canım yanıyor o böyle yaptıkça,ben ilgi istiyorum o kadar,bunalttım galiba
eşimle tartışıyoz sürekli bana ilgi göster diyorum bıktım psikolojik gelgitlerden dedi,beni önemsemiyor,canım yanıyor o böyle yaptıkça,ben ilgi istiyorum o kadar,bunalttım galiba
benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı ya bakalım araştırırz yine iyicenek zaman gelinceözelde veriyo tabiki ama sgk anlaşmalı özel olsa iyi olur sanıyorum sisteme işlendiği için
bende haftaya gidince bi sorayım doktora nasıl oluyo diye ay benim dr çok iyidir hoşturda ileriye dönük hiç konuşmuyo herşeyi günü gününe yani yapılması gerektiği zamanda konuşuyo bişey soruyom daha zamanı var sen şimdi düşünme bunu diyo delirtiyo benicanım şimdi baktım da bazı sitelerde artık özel doktorlarda analık için rapor verebiliyor onaylatmaya gerek yok yazıyor. ama ne kadar doğrudur bilmiyorum tabiki.bende özel doktora gidiyorum. yani muayenehane ye. cumartesi gidince sorarım merakımdan :)
ustalardan inanın en çok ben çekmişimdir hem uyuşuklukları hem uyuzlukları hemde dolandrırılmamızdan yana Allah kötülerine çattırmasın dicem hepsi aynı sanırım ya mobilyacı cuma getircem diyo izin almak istemyiorum o yüzden c.tesi akşam gelsin diyorum bu seferde c.tesi sabahtan getirirz diyolar napcaz bakalım c.tesi sekreter bayan yine izin aldı ben bakcam yerine erken çıkma şansımda yok yani ne kadar geç gelseler benim için o kadar iyi olcak zati işime gelcek ya geç gelmeleri ondan erkenden damlarlar bu defa daaynen 15 gundur yırttırıyorum resmen.en son dolap aldık ya hem kendımıze hem cimcimeye. cimcimenin dolabının yan dikmeleri arızalı cıktı hala dolap değişecek hergun kavga edıyorum.
Selamlar tatlış anneler ve ballı miniklerrrrr
Dün eşim izinliydi giremedim. Ama açığı herzamanki gibi kapattım geçmişi okudum.
Yalnız saat 13:30 dan beri yazma mücadelesindeyimbir yandan çamaşır bir yandan siz yazdıkça yazıyorsunuz sayfanın sonuna gelemiyorum
Okuduklarımı unutucam nerdeyse.
Yeni haftacılarda biiinndeee varım bızde bugun hafta sayacını sıfırladık. Yaşasın yeni hafta :) su gibi geçsin inşallah hepimize sıkıntısız sağlıkla...
Şu kvleri bir yere kapatasım var. hepsi cadolozluklarıyla birbirilerini yesinler.. onlarda rahatlasın bizde... ne gıcıklıklar yaa....
Rahat batıyor bunlara başka bırsey değil dert yok uğraş yok bize sarıyorlar..
Ayrıca yeni evlere taşınanlara tekrar hayırlı olsun diyorum. Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. Borçları taksitleri olanlarımızada Rabbim güç ve rısk versin. Alnımızın akıyla kimseye muhtaç olmadan bitirelim borçları inşallah.......
Dün bebiş deterjanlarından konuslmus. ben e-bebekten sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. 2 gundur yıkıyorum mıs gıbı kokuyorlar. tabı temız seyler yıkanıyor lekelerde nasıl olacak bılmıyorum sımdılık. birde dalan ın granül ve granulmatıgını aldım. onları daha denemedim.
ama granulu ozellıkle mınık eldıven corap patık turlerını elde yıkarım dedım. makınada zarar görürler kucuk parçalar dıye duşundum.
hımmm pelincim gec oldu dönüşüm ama :))) SAT ı sormuştun. 15.10.2013 tarıhım.
KIZLARRRRRRRRR bide bişey dicemmmm :2: hepiniz bebişleri bayag sağlam hıssedıyorsunuz masallahh
doktor baslarsın hıssetmeye artık demıstı 12nde gıttıgımde. hala hıssetmıyorum :2: tamam eş onde duvar oluyor demişti ama hıssedersın de demişti
ben niye kuzumu hissedemiyorum :2::2:
benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı ya bakalım araştırırz yine iyicenek zaman gelince
bende haftaya gidince bi sorayım doktora nasıl oluyo diye ay benim dr çok iyidir hoşturda ileriye dönük hiç konuşmuyo herşeyi günü gününe yani yapılması gerektiği zamanda konuşuyo bişey soruyom daha zamanı var sen şimdi düşünme bunu diyo delirtiyo beni
ustalardan inanın en çok ben çekmişimdir hem uyuşuklukları hem uyuzlukları hemde dolandrırılmamızdan yana Allah kötülerine çattırmasın dicem hepsi aynı sanırım ya mobilyacı cuma getircem diyo izin almak istemyiorum o yüzden c.tesi akşam gelsin diyorum bu seferde c.tesi sabahtan getirirz diyolar napcaz bakalım c.tesi sekreter bayan yine izin aldı ben bakcam yerine erken çıkma şansımda yok yani ne kadar geç gelseler benim için o kadar iyi olcak zati işime gelcek ya geç gelmeleri ondan erkenden damlarlar bu defa da
Nagişim valla sorma boş oda da deli oldum odaya gir çık gir çık mobilya geldimi tv yi kuralım diyorum bebek odasına orda otururz artık akşamları hiç çıkamam odadan heralde hatta oğluş gelene kadar yatakta ben mi yatsam napsam :)))
canım senin daha 23 + 1 değilmisin:44::44:
ilk gebeliğinse geç hissediliyor tatlım sıkma canını karnında sertleşme oluyor mu
muayene ücretini öğrenebilirmiyim cnm evet erkek nasipse
benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı ya bakalım araştırırz yine iyicenek zaman gelince
bende haftaya gidince bi sorayım doktora nasıl oluyo diye ay benim dr çok iyidir hoşturda ileriye dönük hiç konuşmuyo herşeyi günü gününe yani yapılması gerektiği zamanda konuşuyo bişey soruyom daha zamanı var sen şimdi düşünme bunu diyo delirtiyo beni
ustalardan inanın en çok ben çekmişimdir hem uyuşuklukları hem uyuzlukları hemde dolandrırılmamızdan yana Allah kötülerine çattırmasın dicem hepsi aynı sanırım ya mobilyacı cuma getircem diyo izin almak istemyiorum o yüzden c.tesi akşam gelsin diyorum bu seferde c.tesi sabahtan getirirz diyolar napcaz bakalım c.tesi sekreter bayan yine izin aldı ben bakcam yerine erken çıkma şansımda yok yani ne kadar geç gelseler benim için o kadar iyi olcak zati işime gelcek ya geç gelmeleri ondan erkenden damlarlar bu defa da
Nagişim valla sorma boş oda da deli oldum odaya gir çık gir çık mobilya geldimi tv yi kuralım diyorum bebek odasına orda otururz artık akşamları hiç çıkamam odadan heralde hatta oğluş gelene kadar yatakta ben mi yatsam napsam :)))
Ortalarda yoktum,az biraz depresyondaydım da kendime babet,çanta,çorap,göz kalemi aldım,kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım,şimdi ben depresyondan çıkmış oldum mu acebeee :44::44::44:
teyzelerrr kızımızın adına sonunda karar verdik.BEREN imizi bekliyoruz :) bu ismi eşim istiyordu sonra bende ısındım. geçen hafta arkadaşımız doğum yaptı. hastaneye ziyarete giderkende bu konuyu konuştuk. arkadaşın odasına girdik çıktık bir baktık karşı odada güzelmi güzel bir kız doğmuş 4.500 kg :) kapısına da hoş geldin beren diye yazı asmışlar. buda bize bir tesadüf oldu paylaşmak istedim :) anlamı : akıllı-güçlü-kuvvetli-tanınmış demek
oooo wc bende full+full :))) gece ayrı gunduz ayrı.
dısarda ayrı bır dert zaten merasimle :) daha cok sukur kaçırmadım ama son aylarda kzalar olur sanıyorum
ne yani bizim adımızı kimse beğenmedi:43
bana bakın yorum yapın çabuk
anammm sen de pek nazlısın bacım allah adama kolaylık versinvalla yap nazını ikincide hiçç naz niyaz yapamıyosun zira zamanın kalmıyo
olur canım öyle şeyler hiç takma sen kafana boşver eee onun yavrusunu tasıyosun çeksin nazını kaprisini sen sıkma canını :):)
Bende kuafore gidip sacimi boyatmak istiyorum ama suaralar secim engeline takildik esim esnaf secim zamani diye isleri cok durgun azbiraz krizdeyiz bizde ev halki olarak cok para harcamamaya karar verdik..gecen ay aldim bende babet şal ciciklere sudyen fondoten kizima alisveris ogluma oyuncak.kemer sikiyorm guya allahtan kartlarimi kapattirdm ya yoksa cok harcarim heralde sonra kocayla papaz olurum malum ev hanimi olunca..esim buzamana kadar hic hesap sormadi sormazda ama ben onceden calistigim icin halendaha zorlaniyorm harclik ver demem zaten o birakir kafasina gore sagolsun yada cok alicaksam hesap kartini birak istersn cocugu cikarcam derim
ne yani bizim adımızı kimse beğenmedi mi
Kızlar isimleriniz çook güzel beğenmezmiyiz hiç beren ismindeki pıtırcıklar hepde güzel oluyorlar,eslem mira senin de çookk güzel ismin benim kız olsaydı bende eslem koyarım diyodum benim küçük erkekimin ismi de eymen olcak inşallah
ne yani bizim adımızı kimse beğenmedi mi
sevindim senn adına bakalım yarın neler olucak pazartesi gel dedi ama öğretmen oldugumdan sık sık devamsızlık yapamıyorum
canım devlet hastanelerinde artık tek tip 75 özellerde normal şeker seviyene göre 50 veya 100 lük yapabiliyorlar benim 200 çıktı 1.saat 10 gün şeker ölçtüç açlık tokluk sabah öğle akşam bide spor diyet verdi diyete uydum ama erken doğum tehlikem var diye spor hiç yapmadım pazartesi gittim herşey yolundaydı ama diyete devam şeker yemiyorum meyve meyve suyu
Sağol canım ama zaten 4 yaşında bi oğlum daha var kısmet sezeyanla doğum yapıyorum zaten belki 3.hakkımı da kullanırım kızım olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?