2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
eşimle tartışıyoz sürekli bana ilgi göster diyorum bıktım psikolojik gelgitlerden dedi,beni önemsemiyor,canım yanıyor o böyle yaptıkça,ben ilgi istiyorum o kadar,bunalttım galiba

anammm sen de pek nazlısın bacım allah adama kolaylık versin valla yap nazını ikincide hiçç naz niyaz yapamıyosun zira zamanın kalmıyo

eşimle tartışıyoz sürekli bana ilgi göster diyorum bıktım psikolojik gelgitlerden dedi,beni önemsemiyor,canım yanıyor o böyle yaptıkça,ben ilgi istiyorum o kadar,bunalttım galiba

olur canım öyle şeyler hiç takma sen kafana boşver eee onun yavrusunu tasıyosun çeksin nazını kaprisini sen sıkma canını :):)

özelde veriyo tabiki ama sgk anlaşmalı özel olsa iyi olur sanıyorum sisteme işlendiği için
benim gittiğim hastane sgk anlaşmalı ya bakalım araştırırz yine iyicenek zaman gelince

bende haftaya gidince bi sorayım doktora nasıl oluyo diye ay benim dr çok iyidir hoşturda ileriye dönük hiç konuşmuyo herşeyi günü gününe yani yapılması gerektiği zamanda konuşuyo bişey soruyom daha zamanı var sen şimdi düşünme bunu diyo delirtiyo beni

aynen 15 gundur yırttırıyorum resmen.en son dolap aldık ya hem kendımıze hem cimcimeye. cimcimenin dolabının yan dikmeleri arızalı cıktı hala dolap değişecek hergun kavga edıyorum.
ustalardan inanın en çok ben çekmişimdir hem uyuşuklukları hem uyuzlukları hemde dolandrırılmamızdan yana Allah kötülerine çattırmasın dicem hepsi aynı sanırım ya mobilyacı cuma getircem diyo izin almak istemyiorum o yüzden c.tesi akşam gelsin diyorum bu seferde c.tesi sabahtan getirirz diyolar napcaz bakalım c.tesi sekreter bayan yine izin aldı ben bakcam yerine erken çıkma şansımda yok yani ne kadar geç gelseler benim için o kadar iyi olcak zati işime gelcek ya geç gelmeleri ondan erkenden damlarlar bu defa da
Nagişim valla sorma boş oda da deli oldum odaya gir çık gir çık mobilya geldimi tv yi kuralım diyorum bebek odasına orda otururz artık akşamları hiç çıkamam odadan heralde hatta oğluş gelene kadar yatakta ben mi yatsam napsam :)))

canım senin daha 23 + 1 değilmisin:44::44:
ilk gebeliğinse geç hissediliyor tatlım sıkma canını karnında sertleşme oluyor mu

ufak tefek işlerde bile hiç normal ustaya rastlamadım, ama gecen sene tadilatta çatlattılar benı. saat konusunda şaka gıbılerde zaten. bır iş soyluyorsun he dıyor kafasına gore yapıyor. malzeme listesi ver diyorsun. taksit taksit veriyor... tam cinnetlikler ya.. bir kısmı mıymıylıktan böyle, bir kısmıda burnundan kıl aldırmadığından. ama tadilatta terör estirdim. kıme neyın havasını yapıyorlar.. sankı hatır işi.. birde eve gelen ustaya ıyı bakarım yemesı ıcmesını değil ikiletme söyletmem bıle. ama insanoğlu nankör yahu..

cumartesiden once konusun bence bilgecim. biz sizin verdiğiniz tarihe ok dedik. aaaa cok gec o tarıh cabuk yapın vs vs demedik. ben evde yokken ne alaka cumartesı 3ten sonra gelın de.

bu arada sekreterdemı hamıle senden cok ızınde senden once doğuracak sanırım....

canım senin daha 23 + 1 değilmisin:44::44:
ilk gebeliğinse geç hissediliyor tatlım sıkma canını karnında sertleşme oluyor mu

evet canım 23+1deyım. simdiye hissetmem lazım değilmiydi :2::2:
ilk bebiş. evet karnım son zamanlarda acaip gerildi ve önceden balon gıbı hıssedıyordum tam dolu sert gıbı değildi. birkaç gundur dolu dolu hissediyorum.

aynen benim doktorun kopyası :) zamanı olmayan hiçbir soruya cevap vermiyor. soruyu sordurmuyor bile yarıda kesiyor :) daha var daha var daha var diyor :)

Ortalarda yoktum,az biraz depresyondaydım da kendime babet,çanta,çorap,göz kalemi aldım,kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım,şimdi ben depresyondan çıkmış oldum mu acebeee :44::44::44:

Bende kuafore gidip sacimi boyatmak istiyorum ama suaralar secim engeline takildik esim esnaf secim zamani diye isleri cok durgun azbiraz krizdeyiz bizde ev halki olarak cok para harcamamaya karar verdik..gecen ay aldim bende babet şal ciciklere sudyen fondoten kizima alisveris ogluma oyuncak.kemer sikiyorm guya allahtan kartlarimi kapattirdm ya yoksa cok harcarim heralde sonra kocayla papaz olurum malum ev hanimi olunca..esim buzamana kadar hic hesap sormadi sormazda ama ben onceden calistigim icin halendaha zorlaniyorm harclik ver demem zaten o birakir kafasina gore sagolsun yada cok alicaksam hesap kartini birak istersn cocugu cikarcam derim

ne yani bizim adımızı kimse beğenmedi mi
bana bakın yorum yapın çabuk

oooo wc bende full+full :))) gece ayrı gunduz ayrı.
dısarda ayrı bır dert zaten merasimle :) daha cok sukur kaçırmadım ama son aylarda kzalar olur sanıyorum

İlk gebelikte son iki aydi massallah bunda hamile kaldigimdan beri wcdeyim cok kiziyorum esime eve yatakodasina ebeveyn wc banyo yaptirmadi diye oda dalga geciyo oglanin sarki soyleyen lazimligini al hatunum gece odaya diye bi gece ustune isiycem :) ozaman ucuncu cocuga kadar yatakodasina yaptirir wc :):):):) baksana ucuncuyude yaptim ebeveyn wcsi icin :)

anammm sen de pek nazlısın bacım allah adama kolaylık versin valla yap nazını ikincide hiçç naz niyaz yapamıyosun zira zamanın kalmıyo

olur canım öyle şeyler hiç takma sen kafana boşver eee onun yavrusunu tasıyosun çeksin nazını kaprisini sen sıkma canını :):)

amannn canlar arada geliyo işte napalım,havalar da değişiyo içerde durulmuyo afakanlar basıyoo Allah sıkıntı vermesin bunlar naz

Kızlar isimleriniz çook güzel beğenmezmiyiz hiç beren ismindeki pıtırcıklar hepde güzel oluyorlar,eslem mira senin de çookk güzel ismin benim kız olsaydı bende eslem koyarım diyodum benim küçük erkekimin ismi de eymen olcak inşallah

Tsk ederm tatlim senin kucuk yakisiklininda ismi cok guzel olsun ikinciyi yaparsin kiz olursa eslem koyarsin :):) hem uyumlu eymenle

Sağol canım ama zaten 4 yaşında bi oğlum daha var kısmet sezeyanla doğum yapıyorum zaten belki 3.hakkımı da kullanırım kızım olsun diye :)

ne yani bizim adımızı kimse beğenmedi mi
bana bakın yorum yapın çabuk

Merhaba bizim bebişimizinde ismi inşallah Neva Beren olacak neva ismini babamız istedi bende Beren ismini cok beyendim en sonundada ikimizinde gönlü olsun dedik Neva Beren de karar kıldık allah kuzucukların hepsine isimleriyle saglıklı mutlu uzun ömürler versin

sevindim senn adına bakalım yarın neler olucak pazartesi gel dedi ama öğretmen oldugumdan sık sık devamsızlık yapamıyorum''' ancak perşembeyi ayarlayabildim dua edin nolur!!

Sağol canım ama zaten 4 yaşında bi oğlum daha var kısmet sezeyanla doğum yapıyorum zaten belki 3.hakkımı da kullanırım kızım olsun diye :)

Allah bagislasin cnm olsn ilerde olur bi kizcen erkek anasi olmakta ayricaliktr benimde 3yasinda oglusum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…