ben çalışmıyorum canım. ama haftanın dolmasını beklerlerse 6 hafta sonra cıkabiliyosunuz izne. ben bugun 26+1 im ama 27.haftanın içine atıyor bu takvim. yani şimdi 27 değil 26.haftamız doldu. anlatabildim mi kii
tatlım o beni de tedirgin ediyo,hani bazen bi an önce doğsunlar sağlıcakla diyoruz ama böyle şeylri hissediyomuş yawrucanlar,bi arkadaşım bu şeklide erken doğum riskinin ortaya çıktığını söledi,doğrudur belki de,Rabbim olması gereken,sağlıklı olacakları zamanda doğmalarını nasip etsin
ben yarın 26+0 olcam, dolması gerekiyosa o zaman 32 +0 değil 32+6 da alınıyo demekki rapor..
bilen biri aydınlatsın beniii :) kimdi sgkda çalışan :)
Kanun, doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır.
bak canım netten baktım şimdi. dediğin gibi 33.haftaya girdiğinde alabiliyosun yanı 32 dolmus olmalı.
haklısın. duanın saatine denk gelmesi diye bişey var bence. eşim de bazen severken bi an önce gel artık oğlumm diyo. öyle deme bi daha diyorum. neyin ne zaman kabul olacağı belli olmaz cidden. Allah hayırlı doğumlar nasib etsin herkese
Kanun, doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır.
bak canım netten baktım şimdi. dediğin gibi 33.haftaya girdiğinde alabiliyosun yanı 32 dolmus olmalı.
bazen bebek ileride veya geride gidiyor ultrasyona göre doktor ona göremi direk sat hesabinimı dikkate alıyor.
aynı şeyi benimki de yapıyoo yaa kızıyorum bendee dur diyorum gelmesin vakti vr daha öyle deme :)
anladım o zaman şimdi 25 doldu kabul edip 7 hafta sonra çıkabiliyorum izne
kızlar anakucagı olarak bu ikisinden birini düşünüyorum. sizce hangisi daha kullanışlı görünüyo? ya da daha iyi bi fikri olan var mı
ilk resim daha korumalı gibi :44:
hiç sesin çıkmayınca bugun gelmedin sandımhazır burdasın el atıver bana, eymende anakucagı tarzı bişey kullandın mı, tavsiye edeceğin bişey var mı, kullanmayacağım bişey almak istemiyorum, ikisinin de fiyatı 300 tl çünküü
kullanmadım canım ya eymen uslu bir bebekti yanımda çekyatta duruyodu ben bu tarz şeyleri baştan alma taraftarı değilim bebeğin durumuna göre huysuz olursa sonrada çıkıp alabilirsin olmaz mı az bir parada değil yani
Canım nsgkda çalışan benim,bildiğim kadarıyla 32+0 da alınması gerekiyor.ben yarın 26+0 olcam, dolması gerekiyosa o zaman 32 +0 değil 32+6 da alınıyo demekki rapor..
yaa haklısın aslında, heves ediyoruz işte erkenden, ben en iyisi bekleyeyim dediğin gibi, diğer eksikleri tamamlayayım
ben yarın 26+0 olcam, dolması gerekiyosa o zaman 32 +0 değil 32+6 da alınıyo demekki rapor..
Canım nsgkda çalışan benim,bildiğim kadarıyla 32+0 da alınması gerekiyor.
Ayrıca doğumdan önce son 3 haftaya kadar çalışılabiliyor (36+6 ya kadar yani) ik ya sorup emin olunca da yazarım
günaydınlar mutlu huzurlu birgün olsun hepimize kızımla sizleri öpüyoruz bolca
nagican,sevgican hoşgeldiniz canlar,nörüyonuz bakemgünaydııınnn hayırlı mutlu bol tekmiklli günler hepimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?