2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
:) yeni olduğum için düzgün yazamamışım. Bebeğe giden damarlarda direnç ve çentik var. Acaba aynı durumu yaşayanlar benimle son durumlarını paylaşa bilir mi

Son düzenleme:
:) yeni olduğum için düzgün yazamamışım. Bebeğe giden damarlarda direnç ve çentik var. Acaba aynı durumu yaşayanlar benimle son durumlarını paylaşa bilir mi

Günaydınlar herkese. Ooh ne güzel bebişlerin isimlerini de paylaşmaya başlamışız, desenize günlerimiz yaklaşıyor. Isimleriyle hayırlı ömürleri olsun inşallah bebişlerimizin. Bizim de babamız koydu ismini hamile olduğumu öğrendiği ilk günlerde. Cinsiyetimiz kız ve ismi de avzem olacak inşallah...

Neden eskiymis enerjinnnn artik hamileligin en guzel zamanlarindayiz. Enercikini kaybetmeeeee
yok canım enerjimi seviyorum da,sabahları uf puf diyerek uyanıyom,dün biraz atıştık,bana şu tipine bak dedi,sırf beni üzmek için bisürü şey dedi,o inat ettikçe ben de inat ettim,ama aynı duyguları taşımadığımız için ne desem boş,Allah benim yaşadığım duyguları ona da yaşatsın,o da benim gözümün içine baksın böyle ilgilenmemi beklesi,uyuz olduummmm

En güzel anneleri ve en güzel en yakışıklı bebişleri oğluşmla hepinize günaydınnnnnn diyor iyi günler diliyoruz.
ve hepinizi kocaman kocaman öpüyoruz kızçeleri bi ayrı öpüyoruz tabiiiiii

allah iyiliğini versi ya ben de dolar diye okuyorum meğer donları yazmış, sabah sabah güldürdün beni. Mutlu günlerin olsun inşallah...
hepimiz musmustlu olalım ınsallahhh

yaa neden böyle yapıyo esin:26: saka yapmış da sen alınmış olabilir misin canm cok alıngan oluyoruz bu ara cunku.. gerçi en bastan beri ilgi istediğinden yakınıyorsun ama.... cok üzüldüm üzgün olmana.

Günaydın annişler ve bebişleerrr.. musmutlu güpgüzel bi gün olsun inşallaahhhhh

Gunaydinnnn
27.haftamin serefine firlatiyorum donlarii:92::92::92:

günaydıınnn 2 günle takipteyim seniiii 27 oluyosak biz şimdi 32. hafta izne çıkma hakkımız var ya, 5 haftamızmı kaldı yanii? ben şu hesbı bi türlü anlayamadım yaa :)) 5 hafta sonra bugün raporumuzu alabilcek ve eve gidip yatabilcekmiyiz?

ben çalışmıyorum canım. ama haftanın dolmasını beklerlerse 6 hafta sonra cıkabiliyosunuz izne. ben bugun 26+1 im ama 27.haftanın içine atıyor bu takvim. yani şimdi 27 değil 26.haftamız doldu. anlatabildim mi kii

Günaydınnn herkese, şifremi unuttuğum ve giremediğim için yıllardır takipteydim, nihayet burdayım ben de Temmuz annesi olacağım inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlaaaarrr haziran annelerinden 2 kişi doğum yapmışş içim bi tuhaf oldu yaa, dua edelim de iyi olsunlar...

kızlaaaarrr haziran annelerinden 2 kişi doğum yapmışş içim bi tuhaf oldu yaa, dua edelim de iyi olsunlar...

geçen bende duydum durumları iyi demişlerdi ama son durumları nedir acaba inş en sağlıklı şekilde evlerine döneceklerdir bebişleride kucaklarında

Coook hosuma gitti gercktn cok guzel kibar bi isim allah adiyla yasatsin..benim kizimin adinida ananeyle babanne pek hoslanmadi duyanda agiz bukuyor ama biz ve abisi cok sevdik bize yeter :) ESLEM MİRA

sizinkininde ismi gayet güzel canım. bizim babamının favrisi beren ve mira idi. beren de karar kıldık. adıyla yaşasınlar kuzucuklar.

tatlım o beni de tedirgin ediyo,hani bazen bi an önce doğsunlar sağlıcakla diyoruz ama böyle şeylri hissediyomuş yawrucanlar,bi arkadaşım bu şeklide erken doğum riskinin ortaya çıktığını söledi,doğrudur belki de,Rabbim olması gereken,sağlıklı olacakları zamanda doğmalarını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…