2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bence de maşallah seni zora sokan bi oğluş değil,tosunuyla ilgileniyo yawrum benim ,ben de öğrendim ki hamileliği huysuz,zırlak geçen( benzetmek gibi olmasın söyleyen kişi beni kastetti) kadınların bebeği huysuz olur ayşe dedi,ben sakinim,ohhh pozitifim,mutluyummm misssss

etkisi var mı bilmem ama oğluşumda çok mutlu ve huzurlu bir hamileydim bunda da öyleyim ama arada sağlık sorunlarım tosul tosul yatıp kalkmalarım var işte

nagican,sevgican hoşgeldiniz canlar,nörüyonuz bakem
nööörem kızzz hastaydım izinliydim dün bgun işteyim biraz daha iyiyim
etkisi var mı bilmem ama oğluşumda çok mutlu ve huzurlu bir hamileydim bunda da öyleyim ama arada sağlık sorunlarım tosul tosul yatıp kalkmalarım var işte

ne güzel yaa bnce uslu cocuklar daha tamam yaramaz olurda cocukar bazıları insanı deli edecek derecede yaramaz durmak bilmez susmak bilmez anası da bişey demez dünya umurunda dğil...

Canlar gogus ve gobusunuzun son durumu nedir catlak var mi kasinti var mi
merhaba hoş geldin gögüs benim 2 aydan başlamıştı çatlamaya devamda ediyor. göbekte henüz çatlak yok ara ara kaşınıyor sende durumlar nasıl ben kendimi 8 aylık göbegi gibi hissediyorum yada bana öyle geliyor baya büyüdü

göğüsler harita oldu benim göbişte bişeycik yok henüz krem falan kullanmadım ama unutuyorum sürmeyi 2 aylarda 10 gün kadar kakao ybadem yağı kullandım bide bu ay 1 hafat kadar vazalin sürdüm ama karnımda geriliyo artık kaşınmaya başladı ufak ufak bişeyler sürsem hiçte fena olmucak
sende durum nasıl

ikimizin durum aynıymış benimde göğüsler 2 ay oldu çatlamaya başlayalı alt kısımları mor gibi kıp kırmızı çatlak üstler daha açık renk çatlıyo ilk gördüğümde inanamadım göğüslerimin çatlıcanı hiç düşünmemiştim hep karnıma bakıyodum çatladımı diye karnımda henüz bişey yok bakalım ama bekliyorum eli kulağında pıtlıcak bi yerden kremde kullanmıyorum çünkü gerçi kullansamda fayda etceğini pek düşünmediğim için kendimi yormuyorum

canim benimde gobus cok buyuk gorunuyo gozume ve kendimi yuz kilo gibi hissediyorum cok agirlastim.... Benimde catlak yok her gun bebe yagi ve nemlendirici suruyorum cok kasiniyo ama.... Gogus uclarimda cok kasiniyo sutyen takmiorum bi kac gundur rahatsız ediyor sag gogsum bir cm bi kizariklik oldu orasi catladi galiba sanki sol gogsum daha kucuk gibi

kızlar günaydınlar ;
sabah sabah 15 senelik arkadaşımdan gelen maille şok oldum .olayı anlatayım ailecek görüşüyoruz. çok tatlıda bir kızı var 13 aylık . kendi kızım olsa o kadar severim. liseden beri arkadaşız en yakınımdır kardeşim kadarda severim. pazartesi doğumgünümdü pazar günüde ailecek kutlamak hemde yeni evi kutlamak için bizde toplandık. bende haber vermiştim . pasta keseceğiz buyrun gelin diye. eşi şehir dışındaydı zor geliriz dedi. sonra aradı sürpriz yapıp geldiler hatta kuzeye küvetle havlu almışlar. sizin masrafınız çok oluyo diye . bende bayıldım. tam yemekten önce geldiler kalsaydınız yemeğe falan dedim yok dedi bi yarım saat uğrayalım dedik dedi. bende iyi dedim.
sonra bugün gelen maile bakın
" Günaydın, valla kaç gündür kafamı kemiriyo düşündükçe bazı şeyler.. En iyisi mail atmak dedim... Bunları konuşacak kadar hukukumuz var diye düşündüm . Doğumgünü akşamın inan bende kötü bir hatıra... Öyle bozulup döndük ki eve anlatamam. Selim yoldan geldiği gibi hediye almaya çıkaran ben, bebek için dünya masraf yapacaksınız bari biraz katkımız olsun diyerek küvet- havlusunu alan biz, bir daha eve taşımayalım diyip yarım saat uğrama kararı alan yine biz... Kötü mü ettik ben anlamadım. Evine geldiğimiz andan itibaren suratın asık, aldığımız küvete bakmadın bile... allah tan aZra yanımızdaydı yoksa konuşacak hiç konu bulunamayacaktı heralde... Bırak bunca yıllık dostluğu benim evime yabancı biri dahi gelse inan böyle davranmazdım. Bir de yalnız değiliz kayınvalidenler falan da var inan o kadar hissettirdin ki davetsiz olduğumuzu ilk 5 dakikada kalkmak yakışırdı bize bakma insanların tadını kaçırmamak için biraz daha oturduk. Hepsini geç ayrıldıktan sonra arkadan " kalsaydınız keşke" demen inan güler misin ağlar mısın?? Hepimiz 30 lu yaşlarda insanlarız sence de saçma değil mi?Hadi sen benim kaç yıllık arkadaşımaın bihter bu yine kırdı düşünmedi derimde bir de selim açısından düşünsene durumu ne hissediyodur???? "
güne ağlayarak başladım . o kadar üzüldüm ki sanki ben çağırmadım onları. kaç haftadır taşınma misafir ağırlama bebeğin kistleri derken yorulmuşum demek ki. yorgunluktur falan dedim kusura bakmayın bilerek bişey yapmadım dedim ama cevapta vermedi. çok üzüldüm..
kafanızı şişirdim dimi?

bende kullanamıyorum krem yağ eriniyorum ama vucüdüm çok kuru anca haftada 1 gün yağ sürüyorum her yerime zaten gögs .büyüklüğünden rahatsızdım şimdi iyice büyüdü.

bebegimmm bence hic uzulme inan oyle durumlar oluyo ki benim bu ara aklim on karis hatta yüz karış havada agrilar yorgunluk aklimizdaki binbir dusunceler gecen teyzem gelmisti hosgeldin demeyi unutmusum annem uyardi ayy teyze dedim valla bu ara iyi değilim kusura bakma dedim cevremizdeki insanlarin biraz anlayışlı olmasi gerek.... Gecen yine habersiz misafir geldi benimde sirt agrim girdi mi nefes aldirmiyo onlarin yanında agri girdi oturamadim bile uzanmam gerek aglicaktim nerdeyse suratim sekilden sekile girdi belkide karsidaki art niyet arasa al sana kavga sebebi mesela üzülme sen hic hamileyiz biz ozeliz kiymetliyiz kimse bizi uzemez

benimde cok kuru evlendigimde 38kg idim on kilo aldim sonra anammm popomum altlari catlamis bi.gordum ben sooookk bide gobusum catlasin istemiom ama bu gidisle olacak ...benim.gobuslerim kucuktu az buyur mu dedim ama ayni duruolar yaa

ayy cnm ya yangına körükle gitmek huyum değildir ama yazısında resmen "senin için o kadar zahmete girdik birde hediye aldık masraf yaptıka "getirmiş lafı
sen üstüne düşeni yapıp kusura bakmayın demişsin bence daha da olayın üstüne gitme bu kadar telaşının arasında gerçek dost olsa senin durumunu anlardı diye düşünüyorum yanlışmıyım bilmiyorum :44:

ben de artık göbüşün alt kısmını göremiyom aynadan bakıyom,bilgecan o kırmızı damarlar bende de oldu ama onların çatlak olduğunu düşünmedim kiii,millet o süt damarı filan dedi,demek değilmiş millet Allah kolaylık versin diyeceğine,daha bu aylar bişey değil filan,yerinden kalkamazsın deyip dutuyo kına yakın diycem

sen özür dileyerek doğru olanı yapmışın arkadaşının belkide hakkı vardır. eşi dolduruşa getirmiş, herzamanki sıcaklığı sende bulamamış alınganlık yapmışl. Arkadaşında hislerini sana söylemesi iyi bişey sana değer veriyor dediğin gibi şu dönemde uyur gezer gibiyiz etrafa karşı ilgisiz ve soğuğuz oda anneymiş açıklamandan sonra sana hak verecektir. sadece eşine karşı mahcup olmanın kızğınlığı yüzünden yazmış. canını sıkma bi kaç defa daha konuşmayı denersin telf açarsın kalbini kırma şu dönemde içinide ferah tut.

mrblar bende geldim ama yeni üyeyim o yuzden siteyi kullanmayı bile bilmiyorum...
hosgeldin cnm öğrenirsin bişeycik yok bizde bilmeyoduk ..bu arada bebişin nasıl
benim ikiside çatlamadı çok şükür ama bakıcaz görces 7 aydan sonrasınııı :18::18::18:

cnm belki sen normal davrandın da o kalabalıkta arkadaşın yanlış anlamış olabilir sen bnce takma o kadar konuş arkadaşınla olmazsa bebişinde üzülmesin arkadaşın çıtkırıldım biraz galiba sonrada görüşmedniz mi????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…