2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen yaaa annemde sen daha 6. ayda böylesin 9. ayda napcan diyip duruyo
karşı komşumda hamile 9 ayda 24 nisanmış doğumu kız çalışıyo halan her akşam denk geliyoruz bi görsen yan yan gidiyo nasıl komik yürüyo annemde gülme diyo sende öyle olcan onunda poposu benim gibi kocamandı döt göbek ayrı gidiyo valla

çatlak için krem kullanan var mı bana doktor yazdı ama sanki faydası yok gibi ne bileyim ben.. benim göğüslerde bir soun yok ama maşallah göbek çatladı gidiyor

krem vs kullanion mu canim

çatlak için krem kullanan var mı bana doktor yazdı ama sanki faydası yok gibi ne bileyim ben.. benim göğüslerde bir soun yok ama maşallah göbek çatladı gidiyor

nıveanın bebe yagını kullanıyorum ama azen surmeyı unutuyorum yani açıcası sık kullanmıyorum kızlar suan çatlağım ğatlağım yok ama totişimde vaaaarrr çok kötüü

canım benim özür dilerim ama bence o arkadaşınla aranda olan samimiyeti oturup bi düşünmen arkadaşlığınızı gözden geçirmen gerek
eğer ben o arkadaşın yerinde olsaydım daha orda seni çekerdim bi kıyıya bihtercim hayırdır neyin var rahatsızmısın bebeğinde bi sorun var seni çok durgun görüyorum biz arkadaşız paylaş benimle elimden geleni yapayım vs. derdim yada baktım çok durgunsun pas vermiyosun bi sorunu var heralde sölemek istemediği diyip seni neşenlendirme yönüne giderdim yani anlattığına göre çok samimisniz bide üstüne kalkıpta o kadar zahmet ettim geldim masraf yaptım ama sen bana böle davrandın demesi çok yanlış bence yapman gerekeni yapmışsın daha da bişey derse biz senle böyle böyle samimiyiz belki benim bi derdim var neden sormak yerine bu şekilde yapıyosun derim geçerim kafaya da takmam bırak kim ne derse ne yaparsa yapsın demek ki samimiyetine güvenebilceğin bi arkadaş değilmiş tanımış oldun salla gitsin

çok sağolun kızlar mail olayı bu sabah oldu benim cavbımdan sonrada cevap vermedi.
inşallah düzelir bakalım... bu zamanda ben ilgi beklerken ...neyse bakalım zaman ne gösterecek. kuzumda üzüldü galiba

çok sağolun kızlar mail olayı bu sabah oldu benim cavbımdan sonrada cevap vermedi.
inşallah düzelir bakalım... bu zamanda ben ilgi beklerken ...neyse bakalım zaman ne gösterecek. kuzumda üzüldü galiba

cnm bnce sen daha fazla üzme kendini ağlama bunlar konuşulup halledilecek mevzular sen anlatırsın uslübuyla oda anlarsa anlar sonucta senın hamile oldugunu yasadıklarını da biliyor biraz daha anlayıslı olması gerekıyor takma sen duzelır olur arada boyle bıde koca araya gırınce neyse sallaaa

bebislerimizin cani sagolsun beee catlakta neymis

he yaaa oğluşum yakışıklı olsun ben çirkin olayım fark etmez :))) böyle diyince kızıyolar daha kaç yaşındasın niye öyle diyon diyolar eee öyle oğlum en başta sağlıklı olsun sonrada yakışıklı olsun ben çirkinleşmeye çirkin kalmaya razıyım yeterki oğluşum bizimle olsun

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
bende bir kaç gün yokum memlekete gideceğiz inş bugün g.antepe çok özledim bizede değişiklik olacak...
sizler ne yapıyorsunuz...

hahahaa valla benim herif catlarsa catlasin bikini mi giyecen sanki bilmem ne diodu nette bi foto gosterdim kadinin gobegindeki catlaklari gorunce sokkkkk bole kaldi
yaaaa bizimkide öyle işte kız benim kocadada var kalcasının altında sen kendine bak önce derim valla ayyy çok utandım ama

fedakar analarımız çilekeş analrımız Allahı mmmm lütfen temmuz gelsin sağlık mutluluk heyecan veeeee tontiş bebiklerimizi getirsiiiinnn (amiiiinnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…