2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sonra da eşin seni beğenmesin..

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
bende bir kaç gün yokum memlekete gideceğiz inş bugün g.antepe çok özledim bizede değişiklik olacak...
sizler ne yapıyorsunuz...
hayırlı yolculuklar cnm stres atarsın ohhh miss gibi buralardan uzak kalıcan mı kiii :44::44::44: benide götürseneeeee
valla benim durum farkli adam mahrum herseyden korkudan kardes kardes yatioz herseye razi yani catlak patlak

hehehe kız bizimde aynı allaseeenn bizde kardes kardes yatıyozz valla arada kacamak ama

aynı durumlar bende de var canım bende astım var hava kullanmıyuorum dr ilk aylar sıkıntı yaşamazsın astımla ilgili demişti ama şu iki haftador felan yatarken bile nefes alamıcak gibi oluyorum bazen hissediyorum yukarı baskı yapıyo nefesim kesilcek gibi oluyo ve duyduğum kadarıyla bu durum büyüdükçe daha kötü oluyomuş nefes sorunu ayrıca acayip derece de midem yanıyo mide sorunumda var ilaç ve şurup kullanıyorum ilk başlar iyi gitti ama son günlerde inana artık ağlıcak duruma geliyorum ilac kullanmadım mide için şuana kadar ama gaviskon alcam artık en azından çok kötü olduğumda bir yudum içcem dayanamıyroum artık yoksa

hayırlı yolculuklar cnm stres atarsın ohhh miss gibi buralardan uzak kalıcan mı kiii :44::44::44: benide götürseneeeee

hehehe kız bizimde aynı allaseeenn bizde kardes kardes yatıyozz valla arada kacamak ama
gel gidelim canım başımın üstünde yerin var en fazla 4 gün galiba giremem fazla cnm gelince görüşürüz inş.
gelince doktorada giderim hayırlısı bakalım öpüldünüz:))

benimde sey oluyo boyle nasil anlatim kambur gibi durunca genelde öyle duruyom daraliyorum bi fena oluyorum.... Bebegin yukarida ise mide sorunu yasaman normal canım

ben yemek yiyince fenalık basıyor iyice şişiyorum sıkıntı geliyor üstüme yürümem lazım her akşam kızımda öyle yapıyordum sığınamayınca dışarı atıyordum kendim yürüyünce rahatlıyordum...heralda şu sıralar yukarı çıkıyormuş o yüzden miğdeye baskı oluyormuş..

aynı benimde öyle cnm miğdem ağzıma geliyor eşim az kolunu değdirsin çek elini lütfen sıkıntı basıyor diyorum adamcağıza ALLAHtan anlayışla krşılıyor gece nefesim daralıyor...ilerleyen zamanlarda artar cnm doğru...ama akşamları yemekten sonra yürümeyi dene çok faydalı oluyor birde miğden çok yandığında iç gaviscon ben öyle yapıyorum bazen dayanamyınca.en azından biraz rahatlatıyor.birde yemeği daha erken yememiz lazım ben geç yediğim zaman daha kötü oluyorum yağlı ve baharatlı yemeklerdende uzak durmamız lazım miğdemiz için canm...

ayyyyy cnm yaaa sağolasın tatlım hadi gitde tadını çıkar biraz

ayyyyy cnm yaaa sağolasın tatlım hadi gitde tadını çıkar biraz

çok sağol canım teşekkürler...inş güzel geçer kaynanamgil isim konusunu açmazlar umarım...kaynımın ismini düşünüyorlardıda bir ara bizde yok deyince alınmışlardı bakalım konuyu açacaklarmı eşime dedim söylerlerse biz başka isim bulduk dersin dedim ben araya girmek istemiyorum...

öğlen yemeğinde yoğurt ve sarımsak yedim şimdi resmen içim uyuyo yemekten sonraları bi tuhaf oluyorum ya kafamı zor tutuyorum evimde olmak yatmak uyumak istiyorum

öğlen yemeğinde yoğurt ve sarımsak yedim şimdi resmen içim uyuyo yemekten sonraları bi tuhaf oluyorum ya kafamı zor tutuyorum evimde olmak yatmak uyumak istiyorum

al benden de o kadar, ayran içtim ben de. şimdi kafam masanın üstüne düştü düşecek haaa. Akşam eve gidince hemen yatıp uyuyacağım diyorum tabi hikaye... Yemekti, bulaşıktı nerdeee...

aynen canım yemek yedikten sonra bi ağırlık ,bi rehavet çöküyor uyumamak için direniyorum ama sabahlarıda uyanmak istemiyorum bi kaç gündür 11 gibi uyuyorum durum yine aynı. eşim hergün az kaldı az kaldı izinli iken hep uyuyacan diye ikna etmeye çalışıyor ama biliyorum doğumdan sonra belki günde 2-3 saatlik uykuyla duracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…