hayırlı yolculuklar cabin gez valla havalar super ben cook cabuk yoruluom pertim cikio iki yurudum mu
he yaaa oğluşum yakışıklı olsun ben çirkin olayım fark etmez :))) böyle diyince kızıyolar daha kaç yaşındasın niye öyle diyon diyolar eee öyle oğlum en başta sağlıklı olsun sonrada yakışıklı olsun ben çirkinleşmeye çirkin kalmaya razıyım yeterki oğluşum bizimle olsun
valla benim durum farkli adam mahrum herseyden korkudan kardes kardes yatioz
hayırlı yolculuklar cabin gez valla havalar super ben cook cabuk yoruluom pertim cikio iki yurudum mu
guya hergun yuruyuse cikcaktim
guya hergun yuruyuse cikcaktim
hayırlı yolculuklar cnm stres atarsın ohhh miss gibi buralardan uzak kalıcan mı kiii :44::44::44: benide götürseneeeeemerhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
bende bir kaç gün yokum memlekete gideceğiz inş bugün g.antepe çok özledim bizede değişiklik olacak...
sizler ne yapıyorsunuz...
valla benim durum farkli adam mahrum herseyden korkudan kardes kardes yatiozherseye razi yani catlak patlak
benimde sey oluyo boyle nasil anlatim kambur gibi durunca genelde öyle duruyom daraliyorum bi fena oluyorum.... Bebegin yukarida ise mide sorunu yasaman normal canım
Sonra da eşin seni beğenmesin..
sizdede oluyormu ya ben şu son bir haftadır sığınamıyorum miğdem ağzıma geliyor nefes alamıyorum rahat. gece zor yatıyorum artık yemek yemeye korkar oldum benim her akşam yürüyüşe çıkmam lazım sindirimim için...
gel gidelim canım başımın üstünde yerin varhayırlı yolculuklar cnm stres atarsın ohhh miss gibi buralardan uzak kalıcan mı kiii :44::44::44: benide götürseneeeee
hehehekız bizimde aynı allaseeenn bizde kardes kardes yatıyozz valla arada kacamak ama
benimde sey oluyo boyle nasil anlatim kambur gibi durunca genelde öyle duruyom daraliyorum bi fena oluyorum.... Bebegin yukarida ise mide sorunu yasaman normal canım
aynı durumlar bende de var canım bende astım var hava kullanmıyuorum dr ilk aylar sıkıntı yaşamazsın astımla ilgili demişti ama şu iki haftador felan yatarken bile nefes alamıcak gibi oluyorum bazen hissediyorum yukarı baskı yapıyo nefesim kesilcek gibi oluyo ve duyduğum kadarıyla bu durum büyüdükçe daha kötü oluyomuş nefes sorunu ayrıca acayip derece de midem yanıyo mide sorunumda var ilaç ve şurup kullanıyorum ilk başlar iyi gitti ama son günlerde inana artık ağlıcak duruma geliyorum ilac kullanmadım mide için şuana kadar ama gaviskon alcam artık en azından çok kötü olduğumda bir yudum içcem dayanamıyroum artık yoksa
gel gidelim canım başımın üstünde yerin varen fazla 4 gün galiba giremem fazla cnm gelince görüşürüz inş.
gelince doktorada giderim hayırlısı bakalım öpüldünüz:))
ben yemek yiyince fenalık basıyor iyice şişiyorum sıkıntı geliyor üstüme yürümem lazım her akşam kızımda öyle yapıyordum sığınamayınca dışarı atıyordum kendim yürüyünce rahatlıyordum...heralda şu sıralar yukarı çıkıyormuş o yüzden miğdeye baskı oluyormuş..
ayyyyy cnm yaaa sağolasın tatlım hadi gitde tadını çıkar biraz
as tatlimmmm minigim iyi teysesiiii senin kuzucuk nasil
öğlen yemeğinde yoğurt ve sarımsak yedim şimdi resmen içim uyuyo yemekten sonraları bi tuhaf oluyorum ya kafamı zor tutuyorum evimde olmak yatmak uyumak istiyorum
öğlen yemeğinde yoğurt ve sarımsak yedim şimdi resmen içim uyuyo yemekten sonraları bi tuhaf oluyorum ya kafamı zor tutuyorum evimde olmak yatmak uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?