2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
al benden de o kadar, ayran içtim ben de. şimdi kafam masanın üstüne düştü düşecek haaa. Akşam eve gidince hemen yatıp uyuyacağım diyorum tabi hikaye... Yemekti, bulaşıktı nerdeee...
yoğurt mide yanmasına birazda olsa iyi geliyo o yüzden hergün evden getirip öğlenleri yiyorum hergün de aynı sorun yemekten sonra resmen kafam ağır geliyo bedenime düşcek gibi zor duruyorum dayanıyorum artık Rabbim hakkımızda hayırlısını versin dayanma gücü sağlık versin sağ salim kavuşalım bebişlerede çalışmak zormuş ama hamileyken

aynen bende öyleyim sabahları ne var sanki bir saat daha uyusam diye diye kalkıyorum mecbur napalım bir gün geç gelsek işe ikinci gün mecbur saatinde gelcen hamileyken çalışması zormuş akşamları zor ediyorum hamilelik boyunca çok uyudum tutamıyorum kendimi dayanamıyorum napayım annemlerde şimdi uyu oğluş gelince uyuyamıcan diyo eee ben şimdide uykuya doyamıyorum ki aslında varya ihtiyac olmucakta 8 hafta kala rapora çıkcan birazda hamileliğin tadını evde çıkartcan ama işte el mecbur çalışcaz naapalım

girme zaten cnm aman böşver zaten bnm en anlamadıgım konu bu senın doguracagın cocuga baskasının isim vermesi bunu gectim ustune birde alınmaları ıyyyy
kızlar merhaba nasılsınız
slm cnm sen nasılsın
öğlen yemeğinde yoğurt ve sarımsak yedim şimdi resmen içim uyuyo yemekten sonraları bi tuhaf oluyorum ya kafamı zor tutuyorum evimde olmak yatmak uyumak istiyorum

keske öğlen yemeğinden sonra 1 saat falan uyusak gerçi bi uyusam 5 e kadar uyurum ama ...kızz evdeykende uykum gelmiyor benim hiç dun evdeydım sabah 8 bucukta kalktım sonrada uyuyamadm uyumaya çalıştım ama cıks yok tv izledim hep uzandım ohhh miss

bende iyi diyelim hamdolsun canım sağol gaz problemi dışında şuanlık bi sıkıntı görünmüyor bide bebek çok aşağıda rahatsızlık berio

kız uyumasanda evde olmanın verdiği bi rahatlık oluyo bende bi pazarım var onda da erkenden pörtlüyom eşimide uyutmuyom karnım aç diye diye onuda kaldırıyom kahvaltı ediyom hooop yine uykum geliyo :))) eee tatil günümüz var onda da uyumayım çok iş var hazırlık var diyorum yine uykusuz kalmış oluyorum

tünaydın kızlar

güne cok sevimsiz başladım. malum aldığımız dolabın parçalarında sıkıntı vardı anlatmıştım. 20 gundur yırtınıyorum parçaları getirsinler diye. dun en sonunda bu sabah ıcın gelıceklerını soyledıler. ama hödükler saat vermedı bende dedım madem saat veremiyorsunuz gelmeden 1 saat once arayın ( salı gunu gelıcez dıye butun gun eve çaktıklar bızı)
eşimde bugun oglencı olacaktı hesapta. onun ıcın sabahtan gelın dedım adamlara.ama eşim aksam bı geldı yarın full um dedı.... ben kaldım sap gıbı. heriflerde sabah aradı uykudan uyandım 5 dk ya geliyoruz dedıler......
uykusuz aç aç 2 saat onlarla uğraştım. ustelık adam akıllıda yapmadılar ısı.
sabah sabah o kadar tansiyonum dustu ki iki lokma yiyecek bısey bıle alamadım saatlerce aç aç oturdum kaldım.

yalnız olmak ne zor ya... Rabbim yardımcımız olsun, güç kuvvet versin bize..

aynen banada son aylar ne yapcam şöyle kötü böyle kötü hic uyuyamicam falanda filanda sanki hic düşünecek şeyimiz yok birde bunlari takioz yasayip gorcez ins

çatlak için krem kullanan var mı bana doktor yazdı ama sanki faydası yok gibi ne bileyim ben.. benim göğüslerde bir soun yok ama maşallah göbek çatladı gidiyor

nıveanın bebe yagını kullanıyorum ama azen surmeyı unutuyorum yani açıcası sık kullanmıyorum kızlar suan çatlağım ğatlağım yok ama totişimde vaaaarrr çok kötüü
ben de 9.ayları düşünemiyom namaz falan hak getire,yere otursam kalkamıyom ters dönmüş böcük gibi kollar bacaklar bi şekill :52 çatlak için de lıerac mı neyse dr ondan alabilirsin dedi,ben bebiş yağı kullanıyom zeytinyağı deneyen de varmış da,hava az ısınsın şöyle evde askılıyla gezerkene süreriz kırkpınar güreşçisi gibi

bende iyi diyelim hamdolsun canım sağol gaz problemi dışında şuanlık bi sıkıntı görünmüyor bide bebek çok aşağıda rahatsızlık berio
aynen cnm özelikle aksamları varya benim bebek dönüyo devamlı bi bakıyım yukarda bi bakıyom kasıklarımda bazend sanki vajinama vuruyor gibi

ayyy aynı bendensin bnde pazar gunu hemen bitmesin diye fırlıyom yataktan zaten kahvaltıydı iş güçtü yine akşam yemeğiydi hooop ahada akşam olduuuu pufff

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
bende bir kaç gün yokum memlekete gideceğiz inş bugün g.antepe çok özledim bizede değişiklik olacak...
sizler ne yapıyorsunuz...
kızzzz deli gelecen madem sölesene bi kahve içerdik beraber şöyle 100.yıl parkında püfür püfür ohhhhhh,eğer zamanın olursa beklerim canımmm,adreste anlaşırıkkk

ahh cnm yaa zaten bunlar malı satana kadar ondan sonrası tırt yaniii..neyse cnm sen sakinleş pozitif ol..relax Rabbim yardımcımız olsun gercekten

bebişim yaa namazı bnde boşladım Allah ım affetsin arada nadir kırkpınar güreşçisi miiii hahahaaha

ahh cnm yaa zaten bunlar malı satana kadar ondan sonrası tırt yaniii..neyse cnm sen sakinleş pozitif ol..relax Rabbim yardımcımız olsun gercekten

Sağol canım. Amin cümlemize..
herşey artık kavgayla dövüşle. eskiler ne şanslıymış bu konuda. bir şey alındımı adam akıllı olurmuş. hem dünyanın parasını ver hem rezillik. yatak odamında içine etti pis adamlar. böyle üç kağıtçıları Allaha havale ediyorum artık ne diyim..

ahhh canım ya nedir bizim bu ustalardan çektiğimiz bu kadar al birinden vur ötekine hepsi aynı bunların
bende şimdi merakla c.tesiyi bekliyorum bakalım biz neler yaşıcaz ustalarla eşime diyorum günde 10 kere ara tam yapsınlar herşeyi eksik bişey kalmasın bi daha bi daha onlarla uğraşamam bekleyemem yerleştircem odasını diyorum ya bakalım mutlaka ki bi eksik olucak ama ne olucak
bide diyorum ki halılarımı kaldırayım sence nasıl olur daha zaman var doğuma ama şuan da da halılar yıkansın istiyo ama yıkayıpta tekrarda yaymayım diyorum 3 ay boş dursun olmaz mı çünküm halılarımın hepside beyaz krem açık renk hemen kirleniveriyo şimdi yıkasam yaysam bi daha doğuma yıkamak gerek 3 ay içinde uğraş tekrardan yıkamasan c.tesi mobilya gelcek kaldırmak istiyorum mahfederler o gün zaten kirlendide açıkcası içime sinmiyo ne zamandır kaldırayım diyorum terasa çıkarayım havalar güzel oldumuydu annemle yıkarız daha doğrusu annemle eşim yıkar halıcıya versem çok para alıyolar en son verdiğimde tüm halılara 95 tl demişlerdi halılar geldi 170 tl istediler bilmem ne halısıymış onlar o yüzden pahalı oluyomuş vermedimdi tabi o kadar baştan ne dediyseniz o dedim de napsam bilemedim bende

Allah yardımcın olsun canım ama iyi tarafından düşün zar zor da olsa , bir oda alıp kurdurmaya çalışmışsın , biz daha bakmadık bile eşim o kadar ağırkanlı ki ((

canım kesinlikle kaldır halılarını. şimdi kirliler diyorsun ama sizin kiriniz, toz vs.. adamlar cok pis oluyor yaa... dolabın içini sildim demin heriflerin kılları dökülmüş şaka gibi..... içim kalktı..

yerlere bir iki naylonda atın. danalar bizim paramız gavur malı sankı, sarjlıları aletlerı kutur kutur parkelere savuruyorlar. duvarlara yaslarkende bır karton veya naylonla yaslasınlar. eşinide tembıhlede senden once gelırler falan.. duvarları zaten yenı yaptınız. bir iş yaparken başka yeri harap etmek ustaların 1 numaralı işi.. duvar kağıdı yaralanırsa bır yerınden başınıza iş çıkar.

valla canım yıka kaldır ne olucak. herşeyı hazırlamak lazım artık. hepimiz dokulmeye başlıyoruz. 1 ay önceyle ne kadar farklıyım suan popom zor kalkıyor..
ben kızımın bayag bır cıcısını yıkadım utuledım halende devam edıyorum. ütüden cok asması zormuş bidik bidik kıyafetleri. hele coraplar.. :) kamera sakası gıbı geldı. sende dolaplar gelınce basla aldıklarınızı yıkıyıp yerlestırmeye. Allahın izniyle son haftalarında eve geçtiğinde, iş yapacağına ayağını uzatır dinlenirsin. keçeden isim falan yapmak ıstıyordun onlarla uğraşırsın.

Allah yardımcın olsun canım ama iyi tarafından düşün zar zor da olsa , bir oda alıp kurdurmaya çalışmışsın , biz daha bakmadık bile eşim o kadar ağırkanlı ki ((

Amin canım, hepimizin...
yok canımcım ya oda almadık. bir tane dolap aldık kuzumuza. bizim iş biraz zor olduğundan erken davrandık. kendi dolabımızı komple kaldırıp, kendımıze 4 kapı, kızımıza 2 kapı dolap aldık. tabı komple dolap boşaltma ısı olunca hemen yapalım dedık. eski dolabı 2. odamıza tekrar kurduk ıvır zıvır ve yatak yorgan dolabı yaptık. benim eşimde hızlı değildir normalde :) ama gozunu korkutuyorum devamlı (hoş yalanda değil ya)
'' bak simdi iyi kotu tutuyorum işlerin ucundan, bu işleri şimdi yapmazsak hepsi senin ustune kalacak'' diye diye giriştik işlere. tavsiye ederim bu taktiği bayağ işe yarıyor.
:)

Ben ne deersem diim alacağım cvp belli " Acele etme ben almıcaz demiyorum ki nasılsa alıcaz :) " Katranı ezsen olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker :)) napıım deişmiyo

en iyisimi ben halılarımı kaldırayım havalar ısındımı da fırsat buldukça yıkarız napalım canım çalışan insanız bebiş hazırlığına başladık gelen misafirde öyle idare etsin artık dimi ama. çalışıncada daha zor oluyo canım inan sabah erken kalkıyosun ne kadar masa başı iş olsada sitresin oluyo bi sorumluluğun oluyo akşam 5 i nasıl ediyorum anlatamam sana eve gidince anca yemek sofra kur topla 7 8 oldu bile zaten erken yatmak istiyo insan yoruluyon anca valla dediğin gibi mobilyalar gelsin Allah nasip ederse artık bende yıkamaya başlıcam ne varsa aldıkça yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştiricem ilk etapta halı perde arayışına gircez sonra giyimlere yönelcez bu arada ufak tefek hediye gelirse ona göre alışveriş yapayım istiyorum
haaa geçen dedim ya dayımla yengem bizde bişey alalım demişlerdi dün yengemi aradım alışveriş yapıyoz telaşımız çok sizde o gün bizde bişey alırız demiştiniz ya ne kadar bişey alcaksınız dedim e ne eksikse onu alırız dedi valla herşey eksik şuan sen ne kadarlık alcaksan ona göre şunuda siz alın dicem kendimi ayarlıcam dedim eee dedi dayının işleri bu ara sıkışık (dayım kendi işini yapıyo köpek gibi para kazanıyo ama bu gibi durumlarda hep işleri sıkışık oluyo lafta) 100 tl kadar bişey alırız dedi hımmm dedim park yatak alcaktım bu hafta sonu sen 100 ver madem ben üstünü tamamlayımda alayım dedim haftasonu mobilyada gelicek hem gelin mobilyamızı odamızıda bi görün dedim (hemde parayı getir demeye getirdim) bakalım gelmezse hafatya yine arıcam şimdiye kadar aramadım da ne oldu madem söz veriyosun yap o zaman dimi ama
sence çokmu fenayım ben ya

Ben ne deersem diim alacağım cvp belli " Acele etme ben almıcaz demiyorum ki nasılsa alıcaz :) " Katranı ezsen olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker :)) napıım deişmiyo

ayyy kızlarrr bu adamaların da çogu cins zaten BUFFY valla iyi diyosun sen kocana tuttum bunu bnde bundan sonra böyle diyeyim bariii BLGEEE dun de bn bu konuyu düşündüm durdum hep halıları kaldırsam sermesem sonra sererim doguma yakın dıye ama gelen gıden oluyo dedım eşimde hemen ser dıye tutturur sonra dedım cıks olmazz nisan sonu verıcem bnde ....GULFEMMETIN bnm kocada oyle dıyodu bn almıcazz demıyorum kııı sonra bı trıp attım kızdım sınırlendım buyuk ola seylerı aldık bakalım hayırlısıyla kullanalım inş

http://www.izlesene.com/video/sila-vaziyetler/7219220

bu şarkıda çok güzelmiş karı ne güzel dövüyo adamı adamda kedi misali miyavvvvv

:)) e kendi bilir cancazım. o zaman sen direktif verirsin zamanı geldiğinde o da yapar

canım benım herkesın ayrı zorluğu var ıste. kiminin çalışma durumu kımının yalnızlığı. Rabbim hepimize güç versin..

yok hayatım fena falan değilsin geçende dedim ya hatırlat yengenle dayına dıye. bos lafla hava atan cok oluyor. yapmıyacagın şeyin havasınıda yapmayacaksın o zaman ama dimi?!
hem onlar halı ve perde alırız dememişlermiydi? ben mi yanlış hatırlıyorum 100tlye nasıl halı perde alacaklarmış...
hiç boşlama canım hatırlat sen. yıllarca kendımız ıcın sustuk susarızda ama bebişler farklı canımızın canı onlar. artık çenelerinin yarısı kadar cepleride işlesin.

Amin inş. önemli olan o zaten hayırlı sağlıcakla kullanalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…