bizim bu kocalar nasıl bi model oluyo ya bende eşime dedim ki pazar günü boya falan yaptık ya gir çık halı iyice battı dedim kaldıralımda yıkansın doğuma sereriz havalarda iyi zaten yerde halı olmasa olur dedim yok dedi olmaz öyle şey halısız evmi olurmuş olmazmış sercekmiş oldu dedim ya annen mi geliyo yapıyo bu işleri dedim annemde bende çalışıyoz anca yapcaz herşeyi anennimi getircen dedim ablanı mı getircen yardıma hiç valla dinleyemicem kusura bakmıcakayyy kızlarrr bu adamaların da çogu cins zaten BUFFY valla iyi diyosun sen kocana tuttum bunu bnde bundan sonra böyle diyeyim bariii BLGEEE dun de bn bu konuyu düşündüm durdum hep halıları kaldırsam sermesem sonra sererim doguma yakın dıye ama gelen gıden oluyo dedım eşimde hemen ser dıye tutturur sonra dedım cıks olmazz nisan sonu verıcem bnde ....GULFEMMETIN bnm kocada oyle dıyodu bn almıcazz demıyorum kııı sonra bı trıp attım kızdım sınırlendım buyuk ola seylerı aldık bakalım hayırlısıyla kullanalım inş
http://www.izlesene.com/video/sila-vaziyetler/7219220
bu şarkıda çok güzelmiş karı ne güzel dövüyo adamı adamda kedi misali miyavvvvv
aynen canım halı perde demişlerdi dün de 100 tl kadar dedi işte dayımın işler bozukmuşta ama ben yine bi dayına da sorayım ne kadarlık olur diye dedi aman aslında varya bi çöp alcaklarından değilde bende inat ettim bu defa alıncaya kadar sorcam:)) e kendi bilir cancazım. o zaman sen direktif verirsin zamanı geldiğinde o da yapar
canım benım herkesın ayrı zorluğu var ıste. kiminin çalışma durumu kımının yalnızlığı. Rabbim hepimize güç versin..
yok hayatım fena falan değilsin geçende dedim ya hatırlat yengenle dayına dıye. bos lafla hava atan cok oluyor. yapmıyacagın şeyin havasınıda yapmayacaksın o zaman ama dimi?!
hem onlar halı ve perde alırız dememişlermiydi? ben mi yanlış hatırlıyorum 100tlye nasıl halı perde alacaklarmış...
hiç boşlama canım hatırlat sen. yıllarca kendımız ıcın sustuk susarızda ama bebişler farklı canımızın canı onlar. artık çenelerinin yarısı kadar cepleride işlesin.
kızlar tetanoz aşısı olmayan var mı?
ayyy kızlarrr bu adamaların da çogu cins zaten BUFFY valla iyi diyosun sen kocana tuttum bunu bnde bundan sonra böyle diyeyim bariii BLGEEE dun de bn bu konuyu düşündüm durdum hep halıları kaldırsam sermesem sonra sererim doguma yakın dıye ama gelen gıden oluyo dedım eşimde hemen ser dıye tutturur sonra dedım cıks olmazz nisan sonu verıcem bnde ....GULFEMMETIN bnm kocada oyle dıyodu bn almıcazz demıyorum kııı sonra bı trıp attım kızdım sınırlendım buyuk ola seylerı aldık bakalım hayırlısıyla kullanalım inş
http://www.izlesene.com/video/sila-vaziyetler/7219220
bu şarkıda çok güzelmiş karı ne güzel dövüyo adamı adamda kedi misali miyavvvvv
kızlar tetanoz aşısı olmayan var mı?
bizim bu kocalar nasıl bi model oluyo ya bende eşime dedim ki pazar günü boya falan yaptık ya gir çık halı iyice battı dedim kaldıralımda yıkansın doğuma sereriz havalarda iyi zaten yerde halı olmasa olur dedim yok dedi olmaz öyle şey halısız evmi olurmuş olmazmış sercekmiş oldu dedim ya annen mi geliyo yapıyo bu işleri dedim annemde bende çalışıyoz anca yapcaz herşeyi anennimi getircen dedim ablanı mı getircen yardıma hiç valla dinleyemicem kusura bakmıcak
aynen canım halı perde demişlerdi dün de 100 tl kadar dedi işte dayımın işler bozukmuşta ama ben yine bi dayına da sorayım ne kadarlık olur diye dedi aman aslında varya bi çöp alcaklarından değilde bende inat ettim bu defa alıncaya kadar sorcam
dediğin gibi canım bende geçen eşime dedim düğünümüz oldu annene babana aman yapmasınlar biz mutlu olalımda dedim ev aldık aman dedim almasınlar bişey sağlık olsunda çalışır yaparız ama dedim şimdi aynısını demicem onlarda alsınlar bişeyler yapsınlar benim evladım sa onlarında torunu onların soyunu taşıcak söz konusu evlat olunca insan gerçekten farklı oluyo
kesinlikle fena değilsin canım,ben de düğün zamanı öle yaptım,işyerinde 10 arkadaşım var,toplanıp bir çeyrek alcaklar biliyorum 10ar lira verecekler hep öle olur,ben de liste pay ettim,kimi çay kahve bardak takımı kimi kirli sepeti,çöp kovası,duvar saati,tuzluk takımına kadar,sakın kötü bişey almayın dedim aldırdım valla ihtiyaçlarım çıktı aradan ,en iyisini yapmışsın,öle hava atması kolay,ağanın eli tutulmaz,100 verirken aslında park yatak 150 de benceen iyisimi ben halılarımı kaldırayım havalar ısındımı da fırsat buldukça yıkarız napalım canım çalışan insanız bebiş hazırlığına başladık gelen misafirde öyle idare etsin artık dimi ama. çalışıncada daha zor oluyo canım inan sabah erken kalkıyosun ne kadar masa başı iş olsada sitresin oluyo bi sorumluluğun oluyo akşam 5 i nasıl ediyorum anlatamam sana eve gidince anca yemek sofra kur topla 7 8 oldu bile zaten erken yatmak istiyo insan yoruluyon anca valla dediğin gibi mobilyalar gelsin Allah nasip ederse artık bende yıkamaya başlıcam ne varsa aldıkça yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştiricem ilk etapta halı perde arayışına gircez sonra giyimlere yönelcez bu arada ufak tefek hediye gelirse ona göre alışveriş yapayım istiyorum
haaa geçen dedim ya dayımla yengem bizde bişey alalım demişlerdi dün yengemi aradım alışveriş yapıyoz telaşımız çok sizde o gün bizde bişey alırız demiştiniz ya ne kadar bişey alcaksınız dedim e ne eksikse onu alırız dedi valla herşey eksik şuan sen ne kadarlık alcaksan ona göre şunuda siz alın dicem kendimi ayarlıcam dedim eee dedi dayının işleri bu ara sıkışık (dayım kendi işini yapıyo köpek gibi para kazanıyo ama bu gibi durumlarda hep işleri sıkışık oluyo lafta) 100 tl kadar bişey alırız dedi hımmm dedim park yatak alcaktım bu hafta sonu sen 100 ver madem ben üstünü tamamlayımda alayım dedim haftasonu mobilyada gelicek hem gelin mobilyamızı odamızıda bi görün dedim (hemde parayı getir demeye getirdim) bakalım gelmezse hafatya yine arıcam şimdiye kadar aramadım da ne oldu madem söz veriyosun yap o zaman dimi ama
sence çokmu fenayım ben ya
kesinlikle fena değilsin canım,ben de düğün zamanı öle yaptım,işyerinde 10 arkadaşım var,toplanıp bir çeyrek alcaklar biliyorum 10ar lira verecekler hep öle olur,ben de liste pay ettim,kimi çay kahve bardak takımı kimi kirli sepeti,çöp kovası,duvar saati,tuzluk takımına kadar,sakın kötü bişey almayın dedim aldırdım valla ihtiyaçlarım çıktı aradan ,en iyisini yapmışsın,öle hava atması kolay,ağanın eli tutulmaz,100 verirken aslında park yatak 150 de bence
ben ilkini bu ayın basında oldum canım. ikincide onumuzdekı ayın basında. bende agrı sızı vs hıc bıseyde olmadı çok şükür, ondan sorduysan :)
aynen bilgecim bende ne evlendiğimizde, ne de zaman zaman dara dustugumuzde hic beklentım olmadı. ama torun torun dıye gerılmeyı bılıyorsan gorevlerınıde yapacaksın. oyle popo yayıp benım kanım benım torunum demekle olmuyor.
şaka gıbı ya zaten yapmaları gereken aslında. onu bıle ite kaka yapıyorlar. onlar utansın ne dıyım..
önce
en yukarıda sağa doğru,
hoşgeldiniz, dortyapraklıgoncasonra da bildirimler yazıyor ya
bildirimlere gir
orada size gelen özel mesajlar yok işte şu yazınız alıntılandı falan diye liste gelecek....
şu yazınız alıntılandı dediklerini ara sıra silersin çok kalabalık yapıyor.....
oralarda bir yerde sana gönderdiğim bir mesaj var. onu bul yanıtla. hem ben de sana sorduğum sorunun cevabını almış olurum...
ama ben şimdi çıkıyorum bebeeemmm
akşama net hallolur mu bilmiyorum artık gına geldi zaten bi boku beceremediler!
olursa akşam haberleşiriz olmazsa yarına...
şu kv olayını derin derin konuşmak lazım...
hemen anlatayım ben de zil çalacak çünkü hazırlanıyor bebişlerim...
bi kere eşimden bir şey rica ettim bizim kv hemen ayaklandı ay ben yaparım falan diye...
niyeymiş dedim ben eşimden rica ettim sen otur dedim
ayy olsun oğlum yorulmasın dedi,
cadoloz ben ne dedim?!!!!!
ee ben yapınca yorulmuyor muyum sanki?
kalakaldı...
kızıııımmm benim gibi olacanızzzz hahahahahahah kötü kalpliyim napıyım...
huyum kurusun ki beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem! hıh....
içimde azıcık iyi niyet olur kullan kullan bitirirler sonra da kimse laınganlık yapmasın ...
ama iyiye sonuna kadar, dayaklık da olacağımı bilsem sahip çıkarım.
hep derim ;
AYNA GİBİYİM !!!!!
tünaydın kızlar
güne cok sevimsiz başladım. malum aldığımız dolabın parçalarında sıkıntı vardı anlatmıştım. 20 gundur yırtınıyorum parçaları getirsinler diye. dun en sonunda bu sabah ıcın gelıceklerını soyledıler. ama hödükler saat vermedı bende dedım madem saat veremiyorsunuz gelmeden 1 saat once arayın ( salı gunu gelıcez dıye butun gun eve çaktıklar bızı)
eşimde bugun oglencı olacaktı hesapta. onun ıcın sabahtan gelın dedım adamlara.ama eşim aksam bı geldı yarın full um dedı.... ben kaldım sap gıbı. heriflerde sabah aradı uykudan uyandım 5 dk ya geliyoruz dedıler......
uykusuz aç aç 2 saat onlarla uğraştım.ustelık adam akıllıda yapmadılar ısı.
sabah sabah o kadar tansiyonum dustu ki iki lokma yiyecek bısey bıle alamadım saatlerce aç aç oturdum kaldım.
yalnız olmak ne zor ya... Rabbim yardımcımız olsun, güç kuvvet versin bize..
kızlar günaydınlar ;
sabah sabah 15 senelik arkadaşımdan gelen maille şok oldum .olayı anlatayım ailecek görüşüyoruz. çok tatlıda bir kızı var 13 aylık . kendi kızım olsa o kadar severim. liseden beri arkadaşız en yakınımdır kardeşim kadarda severim. pazartesi doğumgünümdü pazar günüde ailecek kutlamak hemde yeni evi kutlamak için bizde toplandık. bende haber vermiştim . pasta keseceğiz buyrun gelin diye. eşi şehir dışındaydı zor geliriz dedi. sonra aradı sürpriz yapıp geldiler hatta kuzeye küvetle havlu almışlar. sizin masrafınız çok oluyo diye . bende bayıldım. tam yemekten önce geldiler kalsaydınız yemeğe falan dedim yok dedi bi yarım saat uğrayalım dedik dedi. bende iyi dedim.
sonra bugün gelen maile bakın
" Günaydın, valla kaç gündür kafamı kemiriyo düşündükçe bazı şeyler.. En iyisi mail atmak dedim... Bunları konuşacak kadar hukukumuz var diye düşündüm . Doğumgünü akşamın inan bende kötü bir hatıra... Öyle bozulup döndük ki eve anlatamam. Selim yoldan geldiği gibi hediye almaya çıkaran ben, bebek için dünya masraf yapacaksınız bari biraz katkımız olsun diyerek küvet- havlusunu alan biz, bir daha eve taşımayalım diyip yarım saat uğrama kararı alan yine biz... Kötü mü ettik ben anlamadım. Evine geldiğimiz andan itibaren suratın asık, aldığımız küvete bakmadın bile... allah tan aZra yanımızdaydı yoksa konuşacak hiç konu bulunamayacaktı heralde... Bırak bunca yıllık dostluğu benim evime yabancı biri dahi gelse inan böyle davranmazdım. Bir de yalnız değiliz kayınvalidenler falan da var inan o kadar hissettirdin ki davetsiz olduğumuzu ilk 5 dakikada kalkmak yakışırdı bize bakma insanların tadını kaçırmamak için biraz daha oturduk. Hepsini geç ayrıldıktan sonra arkadan " kalsaydınız keşke" demen inan güler misin ağlar mısın?? Hepimiz 30 lu yaşlarda insanlarız sence de saçma değil mi?Hadi sen benim kaç yıllık arkadaşımaın bihter bu yine kırdı düşünmedi derimde bir de selim açısından düşünsene durumu ne hissediyodur???? "
güne ağlayarak başladım . o kadar üzüldüm ki sanki ben çağırmadım onları. kaç haftadır taşınma misafir ağırlama bebeğin kistleri derken yorulmuşum demek ki. yorgunluktur falan dedim kusura bakmayın bilerek bişey yapmadım dedim ama cevapta vermedi. çok üzüldüm..
kafanızı şişirdim dimi?
Kizlaaaar başı dönenler var mii aranizda?
işte onlarda utanma duygusu yok biz utanıyoruz onlar yapmadıklarından
kız inan kv kp halan daha bi toplu iğne almadılar oğluma nasıl bi karakter bunlar çözemedim ya
insan hiç bi özenmez ya benim torunum bu demez anlayamadım valla
bide benim eşim ailenin en küçüğü sonradan olmuş abisiyle 10 yaş ablasıyla 13 yaş var aralarında yani sözde
eşim çok kıymetli ailesi içindfe hiç bi kıymet görmedik bu güne kadar
kız cadı senin bişeyden anlamadığına inanmam kusura bakmayahu arkadaşım orayı buldum ama cok dolu nasıl sileceğimi bulamadımgercektende beceriksiz hissediyorum su anda kendimi
ama idare et beni napim ben hamileyim ama:44: nasıl silip bosaltıcam bende hepsini sil var o zaman ne yolladığını göremem ki ay bir el at bacım
bu arada dun basımıza gelenleri anlatim sol olursun feci bir gundu
dun komsumuzun genç kızı var bir oğlan ona kafayı takmış haberlerde cıkarya aynı oyle bir durum çocuk evlerini basmaya kalktı bagırıslr esim evdeydi o kostu pesine ben guvenligi ara diye bana bağırdı ben oyle korkmusumki sancıdan mahfoldum saatlerce kendime gelemedim hem karnımı tutuyorum ellerim titriyor hemde aramaya calısıyorum ben olayı anlayana kadar vakit geçti zira ben önce yangın var anladım zira yangınla ilgili kotu bir anımız var daha sonra anlatırım
sonra polis geldi vs. ama bana o sok ve korku yetti yani
yahu arkadaşım orayı buldum ama cok dolu nasıl sileceğimi bulamadımgercektende beceriksiz hissediyorum su anda kendimi
ama idare et beni napim ben hamileyim ama:44: nasıl silip bosaltıcam bende hepsini sil var o zaman ne yolladığını göremem ki ay bir el at bacım
bu arada dun basımıza gelenleri anlatim sol olursun feci bir gundu
dun komsumuzun genç kızı var bir oğlan ona kafayı takmış haberlerde cıkarya aynı oyle bir durum çocuk evlerini basmaya kalktı bagırıslr esim evdeydi o kostu pesine ben guvenligi ara diye bana bağırdı ben oyle korkmusumki sancıdan mahfoldum saatlerce kendime gelemedim hem karnımı tutuyorum ellerim titriyor hemde aramaya calısıyorum ben olayı anlayana kadar vakit geçti zira ben önce yangın var anladım zira yangınla ilgili kotu bir anımız var daha sonra anlatırım
sonra polis geldi vs. ama bana o sok ve korku yetti yani
hoş geldin kuşum ahada yanağımcanım hep böyle oluyor satana kadar mobilyayı aaa garantili hic sorun olmaz vs. derler sonra araki bulasın olur neyse sen canını sıkma
uzat bakim yanağını
ben de 9.ayları düşünemiyom namaz falan hak getire,yere otursam kalkamıyom ters dönmüş böcük gibi kollar bacaklar bi şekill :52 çatlak için de lıerac mı neyse dr ondan alabilirsin dedi,ben bebiş yağı kullanıyom zeytinyağı deneyen de varmış da,hava az ısınsın şöyle evde askılıyla gezerkene süreriz kırkpınar güreşçisi gibi
sağol canım cevabın için ben olmadımda acaba sorun olur mu diye
mrb, ben 2 sene önce olduğum için doktorum gerek yok dedi. 5 yıl geçerliymiş.
ben ilkini bu ayın basında oldum canım. ikincide onumuzdekı ayın basında. bende agrı sızı vs hıc bıseyde olmadı çok şükür, ondan sorduysan :)
çok haklısın canım sölediklerinde kv de yani işte yani neyse alıyo ya en azından ilerde işine yarıcak şeyler olsun en azındancanım benım tansıyonum cok düşüyor. ama bu dönemlerde okuduğum kadarıyla normalmıs. dinlenmemiz gerektiğinin sinyaliymiş.
hayatım insanlar bencil olduktan sonra en küçük çocukta olsa, tek çocukta olsa nafile..
benim eşimde tek çocuk düşünsene. kv hanfendı beni arayıp sormuyor, oğluna faceden yazmış gecen gun. yok mont aldım yok bılmem ne aldım dıye.
aldığı seyler 1-2 yaş için dalga gecıyor resmen. ucuzlukta ne varsa alıyormuş, şuan ihtiyaç falan nedir umrunda değil. kendi oğluna bıle hediye diye pantolon getırmıs pantolonu bır kere bıle gıymedı esım. (iş yaparken bile) ama kendısı koca ınsan kendı annesinden bekler hep. eşim bekliyince koca adam oluyor, kendi, kendi annesinden bekleyince normal. almıyor benım aklım mantığım bu işi...
ben orta karar bır arkadaşıma bıle gıderken cocugun yasına mevsime uygun olsun dıye bırseyler alıyorum. altın takamadık ya dıye üzülüyoruz. oyle kanka moduda değil dediğim gibi. herşeye rağmen Rabbim bizim içimizi bozmasın.. onlara baka baka kararmıyalım.
Tabi enayılıkte etmeden benım gozum cok açıldı bebişimle. Bundan sonra eşim, çocuğum dışında gerisi fosss gelir bana..
bugününe bitirdik çok şükür herkeze bol tepikli en neşeli en güzel akşamlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?