2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bizim bu kocalar nasıl bi model oluyo ya bende eşime dedim ki pazar günü boya falan yaptık ya gir çık halı iyice battı dedim kaldıralımda yıkansın doğuma sereriz havalarda iyi zaten yerde halı olmasa olur dedim yok dedi olmaz öyle şey halısız evmi olurmuş olmazmış sercekmiş oldu dedim ya annen mi geliyo yapıyo bu işleri dedim annemde bende çalışıyoz anca yapcaz herşeyi anennimi getircen dedim ablanı mı getircen yardıma hiç valla dinleyemicem kusura bakmıcak

aynen canım halı perde demişlerdi dün de 100 tl kadar dedi işte dayımın işler bozukmuşta ama ben yine bi dayına da sorayım ne kadarlık olur diye dedi aman aslında varya bi çöp alcaklarından değilde bende inat ettim bu defa alıncaya kadar sorcam
dediğin gibi canım bende geçen eşime dedim düğünümüz oldu annene babana aman yapmasınlar biz mutlu olalımda dedim ev aldık aman dedim almasınlar bişey sağlık olsunda çalışır yaparız ama dedim şimdi aynısını demicem onlarda alsınlar bişeyler yapsınlar benim evladım sa onlarında torunu onların soyunu taşıcak söz konusu evlat olunca insan gerçekten farklı oluyo

erkekler düz mantık olduğundan bizim gibi detayları düşünmüyorlar. robot gibiler.

cemyılmazında dediği gibi,
''Kadın insanın bir üst modelidir.Bütün yaradılış hikayelerinde kadın sonra yaratılmıştır.Erkekleri bir taslak gibi düşünün.Ve yeni modelde sorun çıkaran parçaları kullanılmamış.:))) Erkek basit bir cihazdır on-off. normal mod, öküz modu o kadar.''

:)))))

kızlar tetanoz aşısı olmayan var mı?

ben ilkini bu ayın basında oldum canım. ikincide onumuzdekı ayın basında. bende agrı sızı vs hıc bıseyde olmadı çok şükür, ondan sorduysan :)

aynen bilgecim bende ne evlendiğimizde, ne de zaman zaman dara dustugumuzde hic beklentım olmadı. ama torun torun dıye gerılmeyı bılıyorsan gorevlerınıde yapacaksın. oyle popo yayıp benım kanım benım torunum demekle olmuyor.
şaka gıbı ya zaten yapmaları gereken aslında. onu bıle ite kaka yapıyorlar. onlar utansın ne dıyım..

kesinlikle fena değilsin canım,ben de düğün zamanı öle yaptım,işyerinde 10 arkadaşım var,toplanıp bir çeyrek alcaklar biliyorum 10ar lira verecekler hep öle olur,ben de liste pay ettim,kimi çay kahve bardak takımı kimi kirli sepeti,çöp kovası,duvar saati,tuzluk takımına kadar,sakın kötü bişey almayın dedim aldırdım valla ihtiyaçlarım çıktı aradan ,en iyisini yapmışsın,öle hava atması kolay,ağanın eli tutulmaz,100 verirken aslında park yatak 150 de bence

valla canım inan şu yaşıma kadar kimseye böle bişey yapmadım bişeyde beklemedim kimseden bişeyde görmedik zaten
ama diyorum ya evlat başka oluyomuş bu sefer kim ne söz verirse yapsın diyorum hava civa olmasın laflar uçmasın havada
dayımla yengem o gün sözde halıyı perdeyi alalım dedi halı perde 100 tl mi eder Allaşkına park yatakta 270 tl beğendik daha geçen ay başı alcaktık maaşları alınca da ayarlayamadık hem acele de etmeyim dedim kv kp bizde bişey alalım derse olmadı onlara aldırırm dedim dün yengem de 100 tl diyince üstünü ben ekleyimde hafta sonu alcaktım alayım dedim hani adam olan anlar da neyse
iş yerinden de dediğin gibi bizde de para toplanır bu tip şeylerde geçende arkadaş diyo ihtiyaç listesi yap bende bişeyler almak istiyorum bakayım eksik ne varsa onu alayım diyo yani yedi kat eller bile bunu sorabiliyo ama kendi insanımız dan hayır yok işte iş yerinde de kim ne yapıcak biliyorum aşağı yukarı bir iki kişi altın takar bir kaç arkadaşta kendileri ayrı bişeyler yapar bi grup var onlar bi çeyrek yapar diğer işçi grubu da aralarında para toplar verende vermeyende sağ olsunlar kendi kv kp kendi akrabalarımdan bişey görmeyince iş arkadaşlarım yapmasada koymaz yani

işte onlarda utanma duygusu yok biz utanıyoruz onlar yapmadıklarından
kız inan kv kp halan daha bi toplu iğne almadılar oğluma nasıl bi karakter bunlar çözemedim ya
insan hiç bi özenmez ya benim torunum bu demez anlayamadım valla
bide benim eşim ailenin en küçüğü sonradan olmuş abisiyle 10 yaş ablasıyla 13 yaş var aralarında yani sözde
eşim çok kıymetli ailesi içindfe hiç bi kıymet görmedik bu güne kadar

yahu arkadaşım orayı buldum ama cok dolu nasıl sileceğimi bulamadım gercektende beceriksiz hissediyorum su anda kendimi

ama idare et beni napim ben hamileyim ama:44: nasıl silip bosaltıcam bende hepsini sil var o zaman ne yolladığını göremem ki ay bir el at bacım

bu arada dun basımıza gelenleri anlatim sol olursun feci bir gundu
dun komsumuzun genç kızı var bir oğlan ona kafayı takmış haberlerde cıkarya aynı oyle bir durum çocuk evlerini basmaya kalktı bagırıslr esim evdeydi o kostu pesine ben guvenligi ara diye bana bağırdı ben oyle korkmusumki sancıdan mahfoldum saatlerce kendime gelemedim hem karnımı tutuyorum ellerim titriyor hemde aramaya calısıyorum ben olayı anlayana kadar vakit geçti zira ben önce yangın var anladım zira yangınla ilgili kotu bir anımız var daha sonra anlatırım
sonra polis geldi vs. ama bana o sok ve korku yetti yani

canım hep böyle oluyor satana kadar mobilyayı aaa garantili hic sorun olmaz vs. derler sonra araki bulasın olur neyse sen canını sıkma
uzat bakim yanağını

canım ya bazen arkadaşlarda anlayışsızlık gösterebilir sen ustunde durma bile bosver sen keyfine bak karnındakine iyi bak hic üzme kendini

Kizlaaaar başı dönenler var mii aranizda?

canım benım tansıyonum cok düşüyor. ama bu dönemlerde okuduğum kadarıyla normalmıs. dinlenmemiz gerektiğinin sinyaliymiş.

hayatım insanlar bencil olduktan sonra en küçük çocukta olsa, tek çocukta olsa nafile..
benim eşimde tek çocuk düşünsene. kv hanfendı beni arayıp sormuyor, oğluna faceden yazmış gecen gun. yok mont aldım yok bılmem ne aldım dıye.
aldığı seyler 1-2 yaş için dalga gecıyor resmen. ucuzlukta ne varsa alıyormuş, şuan ihtiyaç falan nedir umrunda değil. kendi oğluna bıle hediye diye pantolon getırmıs pantolonu bır kere bıle gıymedı esım. (iş yaparken bile) ama kendısı koca ınsan kendı annesinden bekler hep. eşim bekliyince koca adam oluyor, kendi, kendi annesinden bekleyince normal. almıyor benım aklım mantığım bu işi...

ben orta karar bır arkadaşıma bıle gıderken cocugun yasına mevsime uygun olsun dıye bırseyler alıyorum. altın takamadık ya dıye üzülüyoruz. oyle kanka moduda değil dediğim gibi. herşeye rağmen Rabbim bizim içimizi bozmasın.. onlara baka baka kararmıyalım.
Tabi enayılıkte etmeden benım gozum cok açıldı bebişimle. Bundan sonra eşim, çocuğum dışında gerisi fosss gelir bana..

kız cadı senin bişeyden anlamadığına inanmam kusura bakma tatlım mesajları seç en alt sağ köşede seçilen mesajları kısmı açılıyo artık silersin tatlım bugün şarkı yokmu,şöyle oynak bişey

geçmiş olsun canım

canım hep böyle oluyor satana kadar mobilyayı aaa garantili hic sorun olmaz vs. derler sonra araki bulasın olur neyse sen canını sıkma
uzat bakim yanağını
hoş geldin kuşum ahada yanağım :)))

ya birde garantisi komedi... 7 yıl garantili.. mağaza mudurune ciyakladım zaten, 7 yıl garantili diye sattınız. urun bastan hatalı ve yerıne yenısı yok bu nasıl garantı dıye. bugun maile bogdum onları daha alısverıs yapmıcaz sızden, gecen yılkı alısverıslerıme bakın dıye. gecen sene butun tadılat alısverısını yaptık onlardan. bunlar yenı açıldı koçtaş kazanacıgına bunlar kazansın dedık yenıler dıye. son aldıklarımız harıc 20-25bın almışızdır tadılatta. artık bızden yana avuçlarını yalasınlar.

Canim bende baştan düşük riski var diye yerde oturup kılıyordum şimdi yerde de oturamiyorum sandalye de falan öyle napalım zaruret hali olunca..

çok haklısın canım sölediklerinde kv de yani işte yani neyse alıyo ya en azından ilerde işine yarıcak şeyler olsun en azından
kız sana dedim ya kv ev hediyesi diye getirdiği çaydanlığı karşı komşumun oğlu evlenmişti ona oturmaya giderken götüreyim diye düşnüyodum anam elime aldım baktım baktım yok dedim götüremem ben bunu utanırım napcak kız bu çaydanlığı düşün artık düğününde takısını yaptım evine ilk kez gidicem diye eli boş gitmeyim dedim ondada kv çaydanlığı götürmedim inan başka hediye ayarladım
kız en azından alıyomuş ya inan bnm kv halan bi çöp almadı görümcemde maaşları alalım alış veriş yapalım dedi ya bakalım daha ses çıkmadı ay başını bekliyorum onun içinde bide görümceme oğluşun odasının duvarlarının resmini çektik gönderdik dünde arıyo duvarlar için yardımcı olamadım diyo ama bundan sonra yardımcı olcam bende size diyo artık hiç bişeye de inansım kalmadı açıkcası ya

bugününe bitirdik çok şükür herkeze bol tepikli en neşeli en güzel akşamlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…