2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Valla allah kolaylik versin herkese ama ilk bastaki bulantilarmi dersen o benim icin baska birseydi o gunleri hafizamdan cikarmak istiyorum.ikinci cocuk dusunmek istiyorum ilk 4 ay aklima geldikce fena oluyorum.allah kimseye zor bi hamileleik yasatmasin.son zamanlarinda cilvesi bu demekki simdiden uykusuzluk basladi bebis olunca napcez ))

bende oturarak kılıyorum canım gerçekten zorlanıyorum bende özellikle rukuda:))) bide altıma kaçırıyorum bazen şaka gibi ama sanki damla damla gidiyor ayakta namaz kıldıgımda en güzeli oturarak kılmak gibi geliyor bana:)))hem kısacık sürüyor hemde yormuyor :))))

Cnm snn dogum normalmi sezeryan mi ? Dogum tqrihler ayni oyuzden soruyorum

Amin...
Bende bulantilari cok fena yasadim. Ama suan daha zor geliyor bana cok pasif kaldim suan cunku ((
Ikinciyi dusunursek sanirim cok fazla seye daha hazirlikli oluruz. Valla uykunun tadini unuttuk galiba zombi gibi geziyorum
Ama insan yinede sukur diyor. Cunku cok sukur bir can icin yasiyoruz bu zorluklari. Hastalik vs degil sonucta.
Bebis geldiginde senlikler baslayacak sanirim :))))) popomuz yer gormez :))))) uykudan bahsetmiyorum bile

Gercktn sizinki daha bi acimasizmis :)) ilkinde son 4haftaya kadar devam demisti dktr:)) kizimin basi asagida sirti gobegimin ustunde ayaklari taa belime dogru yanda
doktorunun elbet bildiği vardır,ama telaşlanma sezeryan doğum olacak sanırım zaten 37-38. haftada yapılıyor dogumlar doktor gercekten ciddi bir sıkıntı olsa emın ol söylüyor

Hayirlisiyla insallah sikinti olmaz kucagmzda olsn kuzular..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haziran annelerinden bugun 3,4kisinin dogumu varmis kizlarrrr rabbim hepsine kolaylık versin siraa bize geliyoooo ayin 15i.den sonra tek tek dokuluruzzz

Benimde çarşamba misafirim var kara kara düşünüyorum :-( son 5 gün dür fenayim dahada zorlasacakmi diye düşünüyorum. Ya cok kilom olsaydi napacakdim bilemedim :-(

Kiz kabul etmeyeydn keske bide hamile kadina misafirligemi gidilirms be aynisini banada yapti esimin arkadasinin hanimi kac kere aradi glcz glcz diye zaten en son bende toplanmisti yine dedim pzrtsi aksami geln neyse pazar gecesi bi hastalandim ertesi sabah acile esimede dedim ara soyle gelmesinlrr dahada geri cagirmadim valla zaten bacaklarim kasiklarim agriyo surekli kimseye hizmet edemem kucuk cocugumda var.. bu arada bende 56.350yim aynisini kendim icin soyluyorum cok kilolu olsam napardim diye allah dagina gore kar veriyor :))

5ay boyunca saatte 5sefer istifra ettigimi yatak dosek yattigimi 6kilo vrdigimi biliyorum bana gore hicte hikaye degil oglumda 10kilo verdim ilk 3bucuk ayda...agirlstk kolay degil ama yinede bana bacak kasik bel agrisi agirlasmak zor nefes almak daha kolay geliyor keske hic ilk aylari yasamasam :))

Cnm gecen hafta gelceklerdi esimin arkadasi 40 ucurmaya bebekleri oldu aramizda 2 ay var.gecen hafya yoktuk bu hafta kabul etmez zorundayiz.zorlanmam ya bizde ona gidiyorduk surekli.hamileyken lohusayken.minnaki gorces cok sevimli.allah yardim eder artikin

Haziran annelerinden bugun 3,4kisinin dogumu varmis kizlarrrr rabbim hepsine kolaylık versin siraa bize geliyoooo ayin 15i.den sonra tek tek dokuluruzzz

oyyyss yeyimm ben o prensesin agzini buybunuuu masallahh kuzuya ne kadar olmuş peki su olayinida stres yapma kendine canım dr çok önemli olsaydı söylerdi

Kiz bende okudm pespese doguruyolar :)) darisi basimiza...32+0 2066gr ama biz onu yuvarlayalim 2050gr dedi boyunu olcmedi..oglumun kilosunu sordu 3000gr dogdu dedim bu ondan buyuk dogcak dedi hayirlisi artik

Canim senin kilo takintini biliyorum. Lakin burasi polemik yeri degil... Ben kendim ve benim gibi yasayanlar icin soyledim. Sen ne alaka ustune alinip yağdirdin mana veremedim....
Hepimizin yasadigi zorlukla benzer oldugu kadar farklida. Hepimizin herseyden once bunyesi farkli. Ben istifra etmemek icin nasil kastim kendimi bunu Allahtan baska kimse bilemez. Bebegim yedigim herseyden faydalansin diye yirtindim aylarca.
Biz cevremizdeki insanlarin kiyaslamasindan yakinirken su an ayni kaderi paylasiyoruz sen nasil kiyas yaptin mana veremedim.

Insallah cnm ya zorlanmazsn valla ben cok useniyormda aksam olunca ayaklarimin hali kalmiyor

Cnm kilo takintim yok artik iyiyim sukur ama yanlis anladin sanirim hamilelige cabuk sinirlenmemize vrriyorum hrrkesin bunyesi bir degil tabiki ama iste bende onu anlatmaya calistim sana gore ilk zamanlar kolay gecmis bana gorede ilk zmanlar agir gecti onu soyledim yani yagdirma falan yapmadim ama galiba sen polemik yaptin kiyaslamada yapmadim sen kendi yasadigini ben kendi yasadigimi soyledim sonucta yasadiklarimizi oaylasmak icin giriyorz kk ya degilmi ..bence sen yagdirdin bana o msjimdan neyi ne anladin bi anlam veremedim neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…