Valla sorma ebrucum bende kiloda var cok fenayim( hamilelikte kilo eziyetmis yaa.. 20ye dayandi aldigim kilo. Canim burnumda geziyorum.
Biz ilk zamandaki agrilari bulantilari zor saniyormusuz hepsi hikayeymis esas zorluk son donemmis.Rabbim hepimize guc versin..
Kızlar konuyla alakasız ama sormak istedim sizlerede aranızda namaz kılan varmı bilmiyorum ama ben kılarken artık doğuracak gibi oluyorum bırakmamda herkese soruyorum oturarak kılmamın bi sakıncası varmı diye kimi kılabilirsin diyo kimi kılamazsın diyo sizin bi fikriniz varmı bu konuda deyiverin bakim
Cnm snn dogum normalmi sezeryan mi ? Dogum tqrihler ayni oyuzden soruyorumbende oturarak kılıyorum canım gerçekten zorlanıyorum bende özellikle rukuda:))) bide altıma kaçırıyorum bazen şaka gibi ama sanki damla damla gidiyor ayakta namaz kıldıgımda en güzeli oturarak kılmak gibi geliyor bana:)))hem kısacık sürüyor hemde yormuyor :))))
Cnm snn dogum normalmi sezeryan mi ? Dogum tqrihler ayni oyuzden soruyorum
Valla allah kolaylik versin herkese ama ilk bastaki bulantilarmi dersen o benim icin baska birseydi o gunleri hafizamdan cikarmak istiyorum.ikinci cocuk dusunmek istiyorum ilk 4 ay aklima geldikce fena oluyorum.allah kimseye zor bi hamileleik yasatmasin.son zamanlarinda cilvesi bu demekki simdiden uykusuzluk basladi bebis olunca napcez))
bilmiyorum canım normal mi sezeryan mı aptal hakkaride doktorlar bişey söylemiyor(((nassıl anladıklarını bile bilmiyorum ama sezeryan olsa sölerdi demi:))
Sende siğil varmiydiyanlismi hatirladim yoksam esinde mi vardi
Gercktn sizinki daha bi acimasizmis :)) ilkinde son 4haftaya kadar devam demisti dktr:)) kizimin basi asagida sirti gobegimin ustunde ayaklari taa belime dogru yandaMasallah cnm heryerini gormussun ne gusel.ben daha goremedim bile doguracam goremeden) benim doktorda yasak demisti benimki diyoki bizim doktor cok acimasiz ya basindan beri yasak diyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorunun elbet bildiği vardır,ama telaşlanma sezeryan doğum olacak sanırım zaten 37-38. haftada yapılıyor dogumlar doktor gercekten ciddi bir sıkıntı olsa emın ol söylüyor
O zaman normal olabilir cnm.hayirlisi olsun.ama siğil se mutlaka goster oke.siğil yok bende eşimdeki de siğil değilmiş dün acıcık sinirlendim ama bildiğin et beni yaaa:)hemde kendimi bildim bileli var orda deyince okey dedimm:)))
Benimde çarşamba misafirim var kara kara düşünüyorum :-( son 5 gün dür fenayim dahada zorlasacakmi diye düşünüyorum. Ya cok kilom olsaydi napacakdim bilemedim :-(
O zaman normal olabilir cnm.hayirlisi olsun.ama siğil se mutlaka goster oke.
Valla sorma ebrucum bende kiloda var cok fenayim( hamilelikte kilo eziyetmis yaa.. 20ye dayandi aldigim kilo. Canim burnumda geziyorum.
Biz ilk zamandaki agrilari bulantilari zor saniyormusuz hepsi hikayeymis esas zorluk son donemmis.Rabbim hepimize guc versin..
oyyyss yeyimm ben o prensesin agzini buybunuuu
Cnm gecen hafta gelceklerdi esimin arkadasi 40 ucurmaya bebekleri oldu aramizda 2 ay var.gecen hafya yoktuk bu hafta kabul etmez zorundayiz.zorlanmam ya bizde ona gidiyorduk surekli.hamileyken lohusayken.minnaki gorces cok sevimli.allah yardim eder artikinKiz kabul etmeyeydn keske bide hamile kadina misafirligemi gidilirms be aynisini banada yapti esimin arkadasinin hanimi kac kere aradi glcz glcz diye zaten en son bende toplanmisti yine dedim pzrtsi aksami geln neyse pazar gecesi bi hastalandim ertesi sabah acile esimede dedim ara soyle gelmesinlrr dahada geri cagirmadim valla zaten bacaklarim kasiklarim agriyo surekli kimseye hizmet edemem kucuk cocugumda var.. bu arada bende 56.350yim aynisini kendim icin soyluyorum cok kilolu olsam napardim diye allah dagina gore kar veriyor :))
Haziran annelerinden bugun 3,4kisinin dogumu varmis kizlarrrrrabbim hepsine kolaylık versin siraa bize geliyoooo ayin 15i.den sonra tek tek dokuluruzzz
oyyyss yeyimm ben o prensesin agzini buybunuuumasallahh kuzuya ne kadar olmuş peki su olayinida stres yapma kendine canım dr çok önemli olsaydı söylerdi
oyy masallahhh canim kilosuda guzel benimde yarin kontrolum boyna dua ediyorum ins iki kiloyu gecmistir die çok merak ediyorum
5ay boyunca saatte 5sefer istifra ettigimi yatak dosek yattigimi 6kilo vrdigimi biliyorum bana gore hicte hikaye degil oglumda 10kilo verdim ilk 3bucuk ayda...agirlstk kolay degil ama yinede bana bacak kasik bel agrisi agirlasmak zor nefes almak daha kolay geliyor keske hic ilk aylari yasamasam :))
Cnm gecen hafta gelceklerdi esimin arkadasi 40 ucurmaya bebekleri oldu aramizda 2 ay var.gecen hafya yoktuk bu hafta kabul etmez zorundayiz.zorlanmam ya bizde ona gidiyorduk surekli.hamileyken lohusayken.minnaki gorces cok sevimli.allah yardim eder artikin
Canim senin kilo takintini biliyorum. Lakin burasi polemik yeri degil... Ben kendim ve benim gibi yasayanlar icin soyledim. Sen ne alaka ustune alinip yağdirdin mana veremedim....
Hepimizin yasadigi zorlukla benzer oldugu kadar farklida. Hepimizin herseyden once bunyesi farkli. Ben istifra etmemek icin nasil kastim kendimi bunu Allahtan baska kimse bilemez. Bebegim yedigim herseyden faydalansin diye yirtindim aylarca.
Biz cevremizdeki insanlarin kiyaslamasindan yakinirken su an ayni kaderi paylasiyoruz sen nasil kiyas yaptin mana veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?