2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bir müddet idare eder sanırım yani kullan at gerçi onlar ama temiz kaldıktan sonra kullanılır diye düşünüyorum
Canim normsl 3 tane aldim yikar kullanirim canbebe kullan at oda bittikce alirim

Alt acmalarim bunlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401715004470.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar biz kontrolden grldik prensesimi gordum yuzunu agzini burnusunu heryerini gorduk ama bi sikintimiz var suyumuz biraz fazlaymis bundan sonra 2haftada bir cagirdi kontrole ve dediki iliski yasak :) ciktik esim diyoki sanki cok yapiyodukta bide yasak geldi :)) ama aklima takilan su fazlaligi niye boyle oldu ya anlayamadim doktra sordum sakincasi varmi diye bu haftalar olabilir falan dedi ama bidahakine tekrar bakalim fln dedi tahminimce beni telaslandirmk istemedi

Cok sukur kusum iyiyim. Dun kv geldi gerilimsiz atlatsam ohh dicem.
Sen nasilsin bidigim nasil annesi?
hamdolsun canım bizim durum aynı bildiğin gibi,senin de gözlerin aydın kv gelmiş ya,eline toz bezini ver boş durmasın bebem akşam yemeği yapsın,rahatına bak sen,misafirliği yok bunun

Al benden de o kadar. Daha hiç hazırlık yapmadım. Daha bebeğimin odası bile belli değil. Temizliği nalarım bilmem. Haftaya mobilya, yatak, arabası, çantasını alayım, kıyafetleri de annem aldı ama eksiklikler vardır onları tamamlarım. Gerçi dışlarda gezmeye hiç Halim yok. Ayaklarım hemen ağrıyor. Naparım bilmem....

Canim normsl 3 tane aldim yikar kullanirim canbebe kullan at oda bittikce alirim

Alt acmalarim bunlar..

o zaman sorun yok yeterli gelir tabi ki :)

32-34 haftalardaydı sanırım su fazlalıgı olabiliyormuş ama sonraki haftalarda normale dönüyor,32 den sonra 2 haftada bir kontrol yapılıyor telaşlanma

Ben de yerden oturup kalkarken zorlandığım için aturarak yapmam gerekenleri koltukta oturarak yapıyorum.

o zaman sorun yok yeterli gelir tabi ki :)

32-34 haftalardaydı sanırım su fazlalıgı olabiliyormuş ama sonraki haftalarda normale dönüyor,32 den sonra 2 haftada bir kontrol yapılıyor telaşlanma

Sagol cnm icim ferahladi korktum birden ikinci bebegim ama ilkinde hic bi sorun olmadi bide dediki gecenay gittigimde 38yada 39.haftayi doldurunca alcam dedi simdide 37haftada alcam dedi birazda o kafami karistirdi hatta 28tmmz bdt bana en erken 15demisti hatta 14unde olmazmi dedim hayir dedi simdi ise temmuzun ilk haftasi gibisindn konustu

Masallah cnm heryerini gormussun ne gusel.ben daha goremedim bile doguracam goremeden ) benim doktorda yasak demisti benimki diyoki bizim doktor cok acimasiz ya basindan beri yasak diyo

doktorunun elbet bildiği vardır,ama telaşlanma sezeryan doğum olacak sanırım zaten 37-38. haftada yapılıyor dogumlar doktor gercekten ciddi bir sıkıntı olsa emın ol söylüyor

tab canım haklısın bünyeylede alakalı bende şiştim ama çok değil tuzuda normal tüketiyorum kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi.
amannn millete bakma onlar çokmu fitmiş boşversene sağlıkla doğsunlarda bebişlerimiz gerisi boş tadını çıkar banada diyorlar ayyy kilo aldın zeynep aldığım kiloda 12 kilo felan dedim iyi normal kilom zayıflarız geri bu mu derdiniz dedim sağlıkla olsun bebişlerimiz takmayacaksın herkesi.

aylardır herkese zeynep diyom da sonunda buldum kim olduğunu

hamdolsun canım bizim durum aynı bildiğin gibi,senin de gözlerin aydın kv gelmiş ya,eline toz bezini ver boş durmasın bebem akşam yemeği yapsın,rahatına bak sen,misafirliği yok bunun

Hain cok fenasinnnnn sagol beaaa :))))))
Yaaa ne temizlik.yapar ya. Misafir agirlayacak dermanin d.si yok zaten.
son 1 haftadir cok agirlastim (( havada cabasi oldu valla. Hayirlisiyla dogursaydik iyiydi :)))
Cok zormus son haftalar.

Hain cok fenasinnnnn sagol beaaa :))))))
Yaaa ne temizlik.yapar ya. Misafir agirlayacak dermanin d.si yok zaten.
son 1 haftadir cok agirlastim (( havada cabasi oldu valla. Hayirlisiyla dogursaydik iyiydi :)))
Cok zormus son haftalar.

Benimde çarşamba misafirim var kara kara düşünüyorum :-( son 5 gün dür fenayim dahada zorlasacakmi diye düşünüyorum. Ya cok kilom olsaydi napacakdim bilemedim :-(

Ohh bugun minnos cicileriyle senlenmis sayfa
tek tek alintilayamadim. Telden giriyorum randimanim dusuk telde aliskin degilim :)))))

Gule gule saglikla eskitsinler cicilerini hepsine bayildim
zevkinize saglikkkk fistiklar..

aşkolsun kızlar yaa bazen kendimi gerçekten dışlanmış hissediyorumm(( Nigarın öbürküne noldu. Son ana kadar iyiydi. Neden olmuş, Nolmuş ((((((( neden kimse bana anlatmıyor.

kızlar oğlumun oda kapısına isim yazmak istiyorum ama ahşaptan harfler almayı düşündüm fakat nerden bulabilirim siz ne düşünüyorsunuz

aşkolsun kızlar yaa bazen kendimi gerçekten dışlanmış hissediyorumm(( Nigarın öbürküne noldu. Son ana kadar iyiydi. Neden olmuş, Nolmuş ((((((( neden kimse bana anlatmıyor.

Cok bilgim yok benimde ama bildigim biri gelisimi zatn gerideymis.. Karninda rahmetli olmus digeri iyiymis su an sanirim.

Benimde çarşamba misafirim var kara kara düşünüyorum :-( son 5 gün dür fenayim dahada zorlasacakmi diye düşünüyorum. Ya cok kilom olsaydi napacakdim bilemedim :-(

Valla sorma ebrucum bende kiloda var cok fenayim ( hamilelikte kilo eziyetmis yaa.. 20ye dayandi aldigim kilo. Canim burnumda geziyorum.
Biz ilk zamandaki agrilari bulantilari zor saniyormusuz hepsi hikayeymis esas zorluk son donemmis. Rabbim hepimize guc versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…