- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Canim normsl 3 tane aldim yikar kullanirim canbebe kullan at oda bittikce alirimbir müddet idare eder sanırım yani kullan at gerçi onlar ama temiz kaldıktan sonra kullanılır diye düşünüyorum
Hepsi birbirinden guzel rabbim gulegule kullanmayi nasip etsin fazla bile almissin kiyafetlri annesi azcik buyukcene alsaydin keske hediyede cok grliyor cogunu giydirmeden kucucuk kaliyor..olsn ikinci giyer :))
Annem abla falan aldi canim buyukler de var degisik degisik giydircm artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamdolsun canım bizim durum aynı bildiğin gibi,senin de gözlerin aydınCok sukur kusum iyiyim. Dun kv geldi gerilimsiz atlatsam ohh dicem.
Sen nasilsin bidigim nasil annesi?
Herkesciklere günaydınnnn çooook güzel bir gün olur inşallahhh hepimiz için
Hazırlıklar başlamış bitmiş odalar hazırlanmış şekerler çikolar herşey tamam ne güzel ya imrendim valla bende daha bişey yok dötümü kaldırıp yapamıyom daha bebeme hast çıkışı bile almadım ben oyy oyy temizlik yapmıycam hazırlık yapıp dolaba koymıycam sadece bebek ve hast hazırlığım var onuda yapack karı yok evde
Canim normsl 3 tane aldim yikar kullanirim canbebe kullan at oda bittikce alirim
Alt acmalarim bunlar..
Kizlar biz kontrolden grldik prensesimi gordum yuzunu agzini burnusunu heryerini gorduk ama bi sikintimiz var suyumuz biraz fazlaymis bundan sonra 2haftada bir cagirdi kontrole ve dediki iliski yasak :) ciktik esim diyoki sanki cok yapiyodukta bide yasak geldi :)) ama aklima takilan su fazlaligi niye boyle oldu ya anlayamadim doktra sordum sakincasi varmi diye bu haftalar olabilir falan dedi ama bidahakine tekrar bakalim fln dedi tahminimce beni telaslandirmk istemedi
Kızlar konuyla alakasız ama sormak istedim sizlerede aranızda namaz kılan varmı bilmiyorum ama ben kılarken artık doğuracak gibi oluyorum bırakmamda herkese soruyorum oturarak kılmamın bi sakıncası varmı diye kimi kılabilirsin diyo kimi kılamazsın diyo sizin bi fikriniz varmı bu konuda deyiverin bakim
o zaman sorun yok yeterli gelir tabi ki :)
32-34 haftalardaydı sanırım su fazlalıgı olabiliyormuş ama sonraki haftalarda normale dönüyor,32 den sonra 2 haftada bir kontrol yapılıyor telaşlanma
Kizlar biz kontrolden grldik prensesimi gordum yuzunu agzini burnusunu heryerini gorduk ama bi sikintimiz var suyumuz biraz fazlaymis bundan sonra 2haftada bir cagirdi kontrole ve dediki iliski yasak :) ciktik esim diyoki sanki cok yapiyodukta bide yasak geldi :)) ama aklima takilan su fazlaligi niye boyle oldu ya anlayamadim doktra sordum sakincasi varmi diye bu haftalar olabilir falan dedi ama bidahakine tekrar bakalim fln dedi tahminimce beni telaslandirmk istemedi
Sagol cnm icim ferahladi korktum birden ikinci bebegim ama ilkinde hic bi sorun olmadi bide dediki gecenay gittigimde 38yada 39.haftayi doldurunca alcam dedi simdide 37haftada alcam dedi birazda o kafami karistirdi hatta 28tmmz bdt bana en erken 15demisti hatta 14unde olmazmi dedim hayir dedi simdi ise temmuzun ilk haftasi gibisindn konustu
tab canım haklısın bünyeylede alakalı bende şiştim ama çok değil tuzuda normal tüketiyorum kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi.canım tamam bu durumun tuz tüketimi ile ilgisi olabilir ama yapısal faktörleri de atlamamak gerek,hamile olduğumu öğrendiğimde yaklaşık 6 haftalıktı ve ben 9.haftada alyansımı çıkardım ellerim ,yüzüm ve burnum öle şişti ki,kilo alımım da arttı,sık sık istifrah edebilen biri de değilim,yani odur budur ellerim ayaklarım balon gibi,tansiyonum biraz yüksek...doktor gebelik zehirlenmesi olmadığı müddetçe(ki gebeliğin başında oluyomuş)sorun yok idare et dedi,ama insanların tuhaf bakışları,tavırları,baya moral bozucu oldu...
aylardır herkese zeynep diyom da sonunda buldum kim olduğunutab canım haklısın bünyeylede alakalı bende şiştim ama çok değil tuzuda normal tüketiyorum kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi.
amannn millete bakma onlar çokmu fitmiş boşversene sağlıkla doğsunlarda bebişlerimiz gerisi boş tadını çıkar banada diyorlar ayyy kilo aldın zeynep aldığım kiloda 12 kilo felan dedim iyi normal kilom zayıflarız geri bu mu derdiniz dedim sağlıkla olsun bebişlerimiz takmayacaksın herkesi.
aylardır herkese zeynep diyom da sonunda buldum kim olduğunu
gıraliçam hoşgeldin yaa,seni sormalı gülüm,biz de aynı sürünerek işe geliyoz,çok dayanıklı bi jenerasyon oldukbu arada nektar doğum yaptı,ikizlerden biri hayatta malesef ama Rabbim güzel ömür nasip etsin diğeri şükür iyi
hamdolsun canım bizim durum aynı bildiğin gibi,senin de gözlerin aydınkv gelmiş ya,eline toz bezini ver boş durmasın bebem akşam yemeği yapsın,rahatına bak sen,misafirliği yok bunun
Hain cok fenasinnnnnsagol beaaa :))))))
Yaaa ne temizlik.yapar ya. Misafir agirlayacak dermanin d.si yok zaten.
son 1 haftadir cok agirlastim(( havada cabasi oldu valla. Hayirlisiyla dogursaydik iyiydi :)))
Cok zormus son haftalar.
aşkolsun kızlar yaa bazen kendimi gerçekten dışlanmış hissediyorumm(( Nigarın öbürküne noldu. Son ana kadar iyiydi. Neden olmuş, Nolmuş ((((((( neden kimse bana anlatmıyor.
Benimde çarşamba misafirim var kara kara düşünüyorum :-( son 5 gün dür fenayim dahada zorlasacakmi diye düşünüyorum. Ya cok kilom olsaydi napacakdim bilemedim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?