2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Doğru diyosun canım geçen işte bebek görmeye gittik bebis maşallah pek sakin çıtı çıkmıyo annesi emziği veriyo habire çocuk almak bile istemiyo bi de bana da tavsiye etti mutlaka alıştır diye mantıklı gelmedi.Büyük konuşmak istemiyorum belki bebeğim huysuz olur gazlı olur vermek zorunda kalırım ama normal şartlarda düşünmüyorum.

Heveslendim sizlerde gorunce bende yukledim bakin bakalim begenecekmisiniz. Eksiklerimiz varsada soyleyin kizlar...

Eklentiler

• $1401711457096.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $1401711482388.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $1401711500443.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $1401711521091.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $1401711536608.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 55

teşekkürler kızlar,yani banada öyle geliyor doktor anormal durum olsa söylerdi o kadar 2 li detaylı yapıldı bir sorun cıkmadı ne biliyim yinede tedirgin oluyor insan,tuzlu zaten yemem bol bol suda içiyorum ama benım zaten normaldede ödem sorunum vardı ama sımdı gebelıkle biraz daha tavan yaptı gibi tabi sadece ayaklarımda var yüzümde ve ellerimde yok ,tansiyonumda aslında bana göre cok yüksek değil ama normalde 11-8,12-8 cıkardı bugun 13-8 cıktı doktorda idrarda proteın kaçağı varmı diye bakalım dedi ama zaten 36. haftada rutin yapılıyormuş bu tahlil gebelık zehirlenmesi şüphesi varmı diye bakalım

Devami...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401711601965.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $1401711614112.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $1401711627073.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $1401711641789.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $1401711655591.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 55
Heveslendim sizlerde gorunce bende yukledim bakin bakalim begenecekmisiniz. Eksiklerimiz varsada soyleyin kizlar...

maşallah güle güle kirletsin kuzucuk :):) önlük alabilirsin mesela birde yelek olabilir :) öneri olarak söylüyorum çekmece içi düzenleyici almanı tavsiye ederim çorapları mini mini bölmeli kullanması iyi oluyor :)

benim kızımda öyleydi canım ağzına veriyorduk emziği tıtmuyordu akıllıydı maşşallah yavrum bakalım oğluşum nasıl olacak kızımda rahattım her açıdan inş oğluş zorlamaz beni...

canım belli olmuyor. benim oğlanda ben vermek istemedim ama gazlı olunca verinde alıştı işte. şuan emziksiz uyumaz.

Çok yüksek değilmiş maşallah..Benim doktorum da bakiyo sık sık idrara rutin olarak..İnşallah yoktur bi şey sonuçlar çıkınca yazarsin.

benim kızımda öyleydi canım ağzına veriyorduk emziği tıtmuyordu akıllıydı maşşallah yavrum bakalım oğluşum nasıl olacak kızımda rahattım her açıdan inş oğluş zorlamaz beni...

Zorlamaz inşallah canım ne güzel bi oğlun varmış şimdi de kız maşallah :)

canım belli olmuyor. benim oğlanda ben vermek istemedim ama gazlı olunca verinde alıştı işte. şuan emziksiz uyumaz.

Zorda kalınca vermişsindir canım anlıyorum erkek bebekler daha çok gaz sorunu yaşıyormuş galiba öyle diyenler var.

canım tamam bu durumun tuz tüketimi ile ilgisi olabilir ama yapısal faktörleri de atlamamak gerek,hamile olduğumu öğrendiğimde yaklaşık 6 haftalıktı ve ben 9.haftada alyansımı çıkardım ellerim ,yüzüm ve burnum öle şişti ki,kilo alımım da arttı,sık sık istifrah edebilen biri de değilim,yani odur budur ellerim ayaklarım balon gibi,tansiyonum biraz yüksek...doktor gebelik zehirlenmesi olmadığı müddetçe(ki gebeliğin başında oluyomuş)sorun yok idare et dedi,ama insanların tuhaf bakışları,tavırları,baya moral bozucu oldu...

masallah iki bebisimizide
Rabbim saglikla uzun guzel omur versin insallah.
Nigar arkadasimiza ogrendigimden beri dua ediyorum ve dualarim onunla. Bebeginle bastir acini guzel arkadasim. Rabbim sana sabir ve sukunet versin.
Takdir Allahin bunu hic aklindancikarma lutfen.

hoşgeldin bebemmm nasılsın bakem

ay o bakanları zaten hiç sorma ama takmıyorum artık allah saglık versin kuzulara daha beter şeyler vermesin

bebişleri görmüştüm ben cok tatlılar maşallah rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin sevgili arkadaslarımıza,nigarada bol bol dua ediyorum inşallah kısa zamanda toparlar kendine gelir biri sarı biri kara kuzu bunların :):)

önlükte varmış pardon :) bir eksik yok gibi alt açma bezi aldınmı mesela :)
Uzun dolap kisminin en ust rafinda canim 3tane alt acma aldin. Canbebede aldim rn alt rafta oda... Yeterlimi?

hepsii çok güzell ,güzel günlerde kullansınlarrrr .

benimde bir mobilya takımım gelsin ,paylasmak icin sabırsızlanıorum

Tsk ederim canim. Cok zevkli yerlestirmesi falan. Darisi basiniza ins.

benim bi oglusumun kafasida 2hafta onde anormal bise dgl ailede koca kafa warmi benim abimin buyuk biraz:) genetiksel biseymis doktorum hep koca kafali dio guluyo korkma nrmal yani

Devami...

Hepsi birbirinden guzel rabbim gulegule kullanmayi nasip etsin fazla bile almissin kiyafetlri annesi azcik buyukcene alsaydin keske hediyede cok grliyor cogunu giydirmeden kucucuk kaliyor..olsn ikinci giyer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…