- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
tabi canım aslında bir faydası yokki sadece gazlı bebekler için ilk doğduğunda susturucu niyetine işte :))
tabi ileri yaştada susturucu niyetine iyi oluyorda sonra bıraktırması zor ağız gelişimini konuşmasını bile engelliyor yani.
geçmiş olsun canım tuzlu yememeye özen göster tansiyon ve ödem tuzlada alakalı oluyor.
bebişinede maşşallah ama duymadım kafa gelişimi olarak önde gitmeyi sıkıntı olsa doktorun söylerdi bence takma kafana...
Canım merhaba geçmiş olsun tansiyonun kaç çıktı?Aman dikkat et baş ağrısı ellerde şişlik de tansiyon yüksekliğinden oluyomuş.Hoş hepimiz şiştik son zamanlarda ama.. Bu son haftalarda doktorlar yok kafası büyük karnı küçük bacakları kısa ya da uzun diyolar çok duydum ya bunları daha geçen haziran annelerinde okudum hatta karnı gelişmemiş demişler yatırmışlar hastaneye neyse doğum yapmış yokmuş öyle bişey.Geçen de bebek görmeye gittik ona da 35. haftada kafası küçük bacakları uzun demişler baya üzülmüş anne baba haliyle ama çocuk gayet normal..Acaba ölçüm hatası falan mı yapıyolar diye düşünmedim değil hani.Tavsiyem canını sıkma Allahın izniyle az kalmış sağlıkla alırsın inşallah kucağına..
Heveslendim sizlerde gorunce bende yukledim bakin bakalim begenecekmisiniz. Eksiklerimiz varsada soyleyin kizlar...
Doğru diyosun canım geçen işte bebek görmeye gittik bebis maşallah pek sakin çıtı çıkmıyo annesi emziği veriyo habire çocuk almak bile istemiyo bi de bana da tavsiye etti mutlaka alıştır diye mantıklı gelmedi.Büyük konuşmak istemiyorum belki bebeğim huysuz olur gazlı olur vermek zorunda kalırım ama normal şartlarda düşünmüyorum.
Doğru diyosun canım geçen işte bebek görmeye gittik bebis maşallah pek sakin çıtı çıkmıyo annesi emziği veriyo habire çocuk almak bile istemiyo bi de bana da tavsiye etti mutlaka alıştır diye mantıklı gelmedi.Büyük konuşmak istemiyorum belki bebeğim huysuz olur gazlı olur vermek zorunda kalırım ama normal şartlarda düşünmüyorum.
teşekkürler kızlar,yani banada öyle geliyor doktor anormal durum olsa söylerdi o kadar 2 li detaylı yapıldı bir sorun cıkmadı ne biliyim yinede tedirgin oluyor insan,tuzlu zaten yemem bol bol suda içiyorum ama benım zaten normaldede ödem sorunum vardı ama sımdı gebelıkle biraz daha tavan yaptı gibi tabi sadece ayaklarımda var yüzümde ve ellerimde yok ,tansiyonumda aslında bana göre cok yüksek değil ama normalde 11-8,12-8 cıkardı bugun 13-8 cıktı doktorda idrarda proteın kaçağı varmı diye bakalım dedi ama zaten 36. haftada rutin yapılıyormuş bu tahlil gebelık zehirlenmesi şüphesi varmı diye bakalım
benim kızımda öyleydi canım ağzına veriyorduk emziği tıtmuyordu akıllıydı maşşallah yavrum bakalım oğluşum nasıl olacak kızımda rahattım her açıdan inş oğluş zorlamaz beni...
canım belli olmuyor. benim oğlanda ben vermek istemedim ama gazlı olunca verinde alıştı işte. şuan emziksiz uyumaz.
Heveslendim sizlerde gorunce bende yukledim bakin bakalim begenecekmisiniz. Eksiklerimiz varsada soyleyin kizlar...
herkese selammm
bugun 36. hafta kontrolu vardı bebeğim allaha şükür iyi ama benım tansıyonum yuksek cıktı bugunbirde 10 gunde 2.5 almışım ama fena derecece ödemim var doktorada gösterdim idrar tahlılı istedi oda şaşırdı görüntüye sonucu 1-2 saat sonra cıkacak artık kontroller haftalık yapılcak önümüzdeki hafta çatı muayenesi var insallah sorunsuz geçer yanlız aklıma takılan bir şey var bebeğimin kafası 2 hafta ileride hep öyleydi gerçi ama anormal bir durummu doktora sormayıda unuttum varmı sizde böyle bir şey
geçmiş olsun canım tuzlu yememeye özen göster tansiyon ve ödem tuzlada alakalı oluyor.
bebişinede maşşallah ama duymadım kafa gelişimi olarak önde gitmeyi sıkıntı olsa doktorun söylerdi bence takma kafana...
Canım merhaba geçmiş olsun tansiyonun kaç çıktı?Aman dikkat et baş ağrısı ellerde şişlik de tansiyon yüksekliğinden oluyomuş.Hoş hepimiz şiştik son zamanlarda ama.. Bu son haftalarda doktorlar yok kafası büyük karnı küçük bacakları kısa ya da uzun diyolar çok duydum ya bunları daha geçen haziran annelerinde okudum hatta karnı gelişmemiş demişler yatırmışlar hastaneye neyse doğum yapmış yokmuş öyle bişey.Geçen de bebek görmeye gittik ona da 35. haftada kafası küçük bacakları uzun demişler baya üzülmüş anne baba haliyle ama çocuk gayet normal..Acaba ölçüm hatası falan mı yapıyolar diye düşünmedim değil hani.Tavsiyem canını sıkma Allahın izniyle az kalmış sağlıkla alırsın inşallah kucağına..
kızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım
Eki Görüntüle 1141267 Eki Görüntüle 1141265 Eki Görüntüle 1141258 Eki Görüntüle 1141264
sarışın Bihter'in oğlu Kuzey
Esmer kirpi de Nigar'ın oğluş
kuzey 1720 idi galiba,
kirpi 2870 gram....
bugün hastaneden çıkacaklardı.... akşama Nigarla haberleşeceğim. şimdi belki telaşe içindedirler. rahatsız etmek istemiyorum....
dua edelim kızlar lütfen!
nigar sabır için herkesten dua istedi.
Rabbim bütün bebeklerimize önce sağlık sonra huzur versin inşallah!
bize de şu sıcaklarda annelik yapabilme imkanı versin =)
hepinizi öpüyorum okul paydooossssssss!!!!
hoşgeldin bebemmm nasılsın bakemmasallah iki bebisimizide
Rabbim saglikla uzun guzel omur versin insallah.
Nigar arkadasimiza ogrendigimden beri dua ediyorum ve dualarim onunla. Bebeginle bastir acini guzel arkadasim. Rabbim sana sabir ve sukunet versin.
Takdir Allahin bunu hic aklindancikarma lutfen.
canım tamam bu durumun tuz tüketimi ile ilgisi olabilir ama yapısal faktörleri de atlamamak gerek,hamile olduğumu öğrendiğimde yaklaşık 6 haftalıktı ve ben 9.haftada alyansımı çıkardım ellerim ,yüzüm ve burnum öle şişti ki,kilo alımım da arttı,sık sık istifrah edebilen biri de değilim,yani odur budur ellerim ayaklarım balon gibi,tansiyonum biraz yüksek...doktor gebelik zehirlenmesi olmadığı müddetçe(ki gebeliğin başında oluyomuş)sorun yok idare et dedi,ama insanların tuhaf bakışları,tavırları,baya moral bozucu oldu...
hoşgeldin bebemmm nasılsın bakem
Uzun dolap kisminin en ust rafinda canim 3tane alt acma aldin. Canbebede aldim rn alt rafta oda... Yeterlimi?önlükte varmış pardon :) bir eksik yok gibi alt açma bezi aldınmı mesela :)
hepsii çok güzell ,güzel günlerde kullansınlarrrr .
benimde bir mobilya takımım gelsin ,paylasmak icin sabırsızlanıorum
herkese selammm
bugun 36. hafta kontrolu vardı bebeğim allaha şükür iyi ama benım tansıyonum yuksek cıktı bugunbirde 10 gunde 2.5 almışım ama fena derecece ödemim var doktorada gösterdim idrar tahlılı istedi oda şaşırdı görüntüye sonucu 1-2 saat sonra cıkacak artık kontroller haftalık yapılcak önümüzdeki hafta çatı muayenesi var insallah sorunsuz geçer yanlız aklıma takılan bir şey var bebeğimin kafası 2 hafta ileride hep öyleydi gerçi ama anormal bir durummu doktora sormayıda unuttum varmı sizde böyle bir şey
Uzun dolap kisminin en ust rafinda canim 3tane alt acma aldin. Canbebede aldim rn alt rafta oda... Yeterlimi?
Tsk ederim canim. Cok zevkli yerlestirmesi falan. Darisi basiniza ins.
Devami...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?