haha benim annemde minyon ona cekmisim.... Annemin iki cocugu var tek catlagi yok benimde catlamadi bundan sonra catlar mi ki gobus :44:
Ben bu programi yukledim alinti yapamıyorum cildiriceeemmm.zaten bunalimdayim yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah prenseseinş endokrin de iyi geçer cnm cuma günü benim de endokrin kontrolü. Kendi drum artık her hafta bekliyorum dedi son ay old için
teşekkürler kızlar,yani banada öyle geliyor doktor anormal durum olsa söylerdi o kadar 2 li detaylı yapıldı bir sorun cıkmadı ne biliyim yinede tedirgin oluyor insan,tuzlu zaten yemem bol bol suda içiyorum ama benım zaten normaldede ödem sorunum vardı ama sımdı gebelıkle biraz daha tavan yaptı gibi tabi sadece ayaklarımda var yüzümde ve ellerimde yok ,tansiyonumda aslında bana göre cok yüksek değil ama normalde 11-8,12-8 cıkardı bugun 13-8 cıktı doktorda idrarda proteın kaçağı varmı diye bakalım dedi ama zaten 36. haftada rutin yapılıyormuş bu tahlil gebelık zehirlenmesi şüphesi varmı diye bakalım
benim 33 hafta ben halen normal kılabiliyorum ama sol dizimde bir sorun var sabah çok kötü oldu yamuk yumuk oturuyorum dr. dedim sakıncası olurmu olmaz ama seni zorladığını düşündüğün an oturarak kılabilirsin dedi.. sende zorlanıyorsan bence hiç bir sakıncası yok neden olsun ki zaten..Kızlar konuyla alakasız ama sormak istedim sizlerede aranızda namaz kılan varmı bilmiyorum ama ben kılarken artık doğuracak gibi oluyorum bırakmamda herkese soruyorum oturarak kılmamın bi sakıncası varmı diye kimi kılabilirsin diyo kimi kılamazsın diyo sizin bi fikriniz varmı bu konuda deyiverin bakim
Aman kocislerin nazida naz oluyor.... Hic çekilmiyor aman askim sen hasta olma ben olayım senin yerine diyorummisal
ohh hadi gözün aydın canım
ahh canım ya sen ne yaparsan yap bi kulp bulacaklar böyle durumlarda herkes prof kesiliyor herşeyi elestiriolar... Ben o yüzden cevremdeki kimseye bisey sormuyorum burda kizlarla paylasiyorum onerileri annelerden aliyorum cok daha iyi oluyor
ohh hadi gözün aydın canım
ahh canım ya sen ne yaparsan yap bi kulp bulacaklar böyle durumlarda herkes prof kesiliyor herşeyi elestiriolar... Ben o yüzden cevremdeki kimseye bisey sormuyorum burda kizlarla paylasiyorum onerileri annelerden aliyorum cok daha iyi oluyor
ben koycam canim daha koymadim bi kaç hafta sonra kaynatip koycam
Saol canim...
Kizlar bide ben cantaya biberon ve emzik koymadim koysammi bilemedimmm bi akil verin..??
hiiicc takma he de gec biz cahiliz ya
hiiicc takma he de gec biz cahiliz yaonlar herseyin iyisini bilir....
Besik bende almadim cicileri alana kadar canım cıktı çok tedirgin oldum dogunca bunlar daha lazim besik tek parca dogunca bile alinir yani o yuzden rahatim artik ben
doğru canım vaktiyle almak lazim zamani aslinda hayirlisi aman saglikli olsunlarda onlar kolay is canim.... Ben arabada almadim bu konuda coooook kararsizimmm hangi marka model falan netten dokunup bakma olmadigi icin hic guvenemiyorum ben kucuk bi yerde yasiyorum burdada iki yer satan cesit yok koca koca arabalar hep bilmiyorum ne yapcam besikle bir ikisinide almayi planliyorumda işte...
ben koycam canim daha koymadim bi kaç hafta sonra kaynatip koycam
Koydm ben cnm ayrica biberon almadim sut pompam yeni onunkini koydm pompayla beraber
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım
Eki Görüntüle 1141267 Eki Görüntüle 1141265 Eki Görüntüle 1141258 Eki Görüntüle 1141264
sarışın Bihter'in oğlu Kuzey
Esmer kirpi de Nigar'ın oğluş
doğru canım vaktiyle almak lazim zamani aslinda hayirlisi aman saglikli olsunlarda onlar kolay is canim.... Ben arabada almadim bu konuda coooook kararsizimmm hangi marka model falan netten dokunup bakma olmadigi icin hic guvenemiyorum ben kucuk bi yerde yasiyorum burdada iki yer satan cesit yok koca koca arabalar hep bilmiyorum ne yapcam besikle bir ikisinide almayi planliyorumda işte...
Steril olsun diye kaynaticam canim o yuzden erteledim bi kaç hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?