2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Aman kocislerin nazida naz oluyor.... Hic çekilmiyor aman askim sen hasta olma ben olayım senin yerine diyorum misal

Ben bu programi yukledim alinti yapamıyorum cildiriceeemmm.zaten bunalimdayim yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) sonradan gördüm çözmüşsün işi ama ben anlamadım hangi proğram ne iş yapar?

Maşallah prensese inş endokrin de iyi geçer cnm cuma günü benim de endokrin kontrolü. Kendi drum artık her hafta bekliyorum dedi son ay old için

şeker tablosu genede yüksek çıktı o kadar dikkat ediyorum ama nafile 3 aylık şeker tahlili istedi sabah onu vereceğim bakalım ne olacak??

36. hafatda rutinmiş evet benimde bu gün kontrolüm vardı israra tahlilini 36 da yaparız dedi benimde aynen 12-8 çıkan tansiyorum 13-8 çıktı normal dedi ama kilo işi bozdu 15 günde 1 kg 800 gr fazlalık çıktı dr dedi ödem de olabilir ayaklarım şiş tuza dikkat et bol su iç dedi.. ayrıca 1 hafta ileriden gidiyormuşum baş büyüklüğü durumu yok ama onuda bir arkadaşımdan biliyorum ailede herkesin kafası büyüktü bebek doğduğunda dr. norma dedi.. :) sizde nasıl koca kafalı kimse varmı

benim 33 hafta ben halen normal kılabiliyorum ama sol dizimde bir sorun var sabah çok kötü oldu yamuk yumuk oturuyorum dr. dedim sakıncası olurmu olmaz ama seni zorladığını düşündüğün an oturarak kılabilirsin dedi.. sende zorlanıyorsan bence hiç bir sakıncası yok neden olsun ki zaten..

Aman kocislerin nazida naz oluyor.... Hic çekilmiyor aman askim sen hasta olma ben olayım senin yerine diyorum misal

Bazen beni okadar sinir ediyoki anlatamam cocukla cocuk oluyor resmen kizdiriyo beni ay bi kumanda kavgasi ediyolar evde sorma dun dedimki misafir odasina uygunlarindan plazma al ve hemen lig tv yi oraya baglat arabamida satisa cikardi zaten kizginim ona daha buyuk bisi alcakmis dedimki benim rahat kullanacagim bisi al tmm diyo 1hafta ders vrriim sana diyo dalga geciyo koltugu yanastrnca direksiyon karnima degiyor kullanamiyorm artk araba diye oglanin akulu arabasini al diyor valla cok alemler yaa

Kizlarrrr sonunda hastane cantamiz hazirrrrr... İnsallh eksik bisi kalmamistir...ihhh rahatladim valla

Kızlar ben bugün oğlumun çamaşırlarını yıkadım astım yarında ütü ve çanta hazırlığı herkes geç bile kalmışsın diyor . Alışveriş yapmaya gideceğim gideceğim diyordum herkes erken daha erken daha diyordu canımı sıkıyorlardı şimdi de geç kalmışsın diyorlar daha beşikte almadım oooo sizde çok geç kaldınız diyorlar millet ne tuhaf ya hani erkendi bundan 2 hafta önceye kadar diyemedim tabi

ahh canım ya sen ne yaparsan yap bi kulp bulacaklar böyle durumlarda herkes prof kesiliyor herşeyi elestiriolar... Ben o yüzden cevremdeki kimseye bisey sormuyorum burda kizlarla paylasiyorum onerileri annelerden aliyorum cok daha iyi oluyor

Evet dimi ne yaptım desem erken ne yapmadım desem geç ki bunlar iyi bahaneleri milletin aman onlar falan hiç umrumda değilim artık canım biraz bir şeye sıkılıyor oğlumun kıpırtısı herşeyi unutturuyor çok şükür ama yatak konusunda hakikaten geç kaldık bir an önce ayarlasaydık bebek yataktan önce gelirse kocama kanepe görünüyor yoksa

hiiicc takma he de gec biz cahiliz ya onlar herseyin iyisini bilir....

Besik bende almadim cicileri alana kadar canım cıktı çok tedirgin oldum dogunca bunlar daha lazim besik tek parca dogunca bile alinir yani o yuzden rahatim artik ben

Orası öyle tabi kolay birde yaz günü olduğu için eksikleri tamamlamak daha kolay ama yine de bir an önce alınsın istiyorum yatağı yorganı yıkanacak vs . Lohusa lohusa uğraşmak istemem açıkçası ama geç olsunda güç olmasın zaten ne yapsam ne etsem ayın 12sinde almaya karar verdik beşiğimizi bebek arabasını da alsam mı lazım olunca mı alsam bilemedim sen aldın mı ?

Birde biberonu kaynayıp koyacağım demişsin ya o nasıl oluyor canım

doğru canım vaktiyle almak lazim zamani aslinda hayirlisi aman saglikli olsunlarda onlar kolay is canim.... Ben arabada almadim bu konuda coooook kararsizimmm hangi marka model falan netten dokunup bakma olmadigi icin hic guvenemiyorum ben kucuk bi yerde yasiyorum burdada iki yer satan cesit yok koca koca arabalar hep bilmiyorum ne yapcam besikle bir ikisinide almayi planliyorumda işte...

Steril olsun diye kaynaticam canim o yuzden erteledim bi kaç hafta

ben koycam canim daha koymadim bi kaç hafta sonra kaynatip koycam

Koydm ben cnm ayrica biberon almadim sut pompam yeni onunkini koydm pompayla beraber

Aldim ben ama koysammi bilemedm. Evim hastaneye yakin doldurmayim cantayi die dusundum

Bende bir bebek arabası buldum çift yönlü, çok hafif , konforlu gibi duruyor ve katlaması hep pratik hemde 3 e katlanıyor ama 340 mı demişlerse galiba tek negatif yönü sepeti biraz küçüktü kararsız kaldım yani rengini çok beğendiğim vardı sepeti biraz büyük oda 430 dü bilemedim hiç ne yapsam . Dediğin gibi internetten dokunmadan bir şey alamadım bende kendime olsa hiç düşünmem alırdım çok severim internetten alışverişi ama bebeğime alamadım

Biberonu kaynatmak benim hiç aklıma gelmemişti valla Allah razı olsun bende öyle yapayım

Emzik koydm ben biberonda minik suluk gibiler var ondan koydum eczanedn alınabilir ama kaynatma imkanınız olmuyo o yüzden kaynatıp koyun derim hasta bezini de hastane veriyormuş doktor alma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…