2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oyy masallahhh canim kilosuda guzel benimde yarin kontrolum boyna dua ediyorum ins iki kiloyu gecmistir die çok merak ediyorum

Rahat ol tatlim kocaman olmustur bebisin yakisiklin..gelince haber ver anlat bize nssilmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Sanki sahsina yazmisim gibi bir tepki verdin. Lakin farkinda degilsin sanirim. Zaten anlamadigimda o ben yasadigimi paylasirken neden ustune alindigin. Benim polemik vs yapacak gucum inan yok canim.Neyse uzatmaya gerek yok.

bende tartı da ilk kez 57yi gördüm canim yaa

Supersin iste..bende oyle olmusm azcik kalmis 57ye ama cok kilodan bahsetmeyelim bak sonra kilo takintili diyolar :))) esim diyoki oh ne rahatsin hatun iki cocuk dogurcan fizik olarak bekar kiz gibi gezcen bende yaslaniyorum yaninda diyor :)) seninkide baslar yakinda biraz kiskaniyolarmi esler acaba benimki zaten kiskanc :))

Slm annişler nasılsınız bebişler nasıl biz geceleri ağrıdan uyuyamadığımızı saymazsak çok iyiyiz misafir ağırladık oğluşlarımla bu ayıda bi ortalasaydık artık doğurabiliriz sırayla

kuzum benim sipa gec geldi biraz diyodum ki ahh bi hamile kalsamda 30kilo alsam raziyim diodum kilo milo hikaye ben seviniyorum kilo aldigima ins dogumdan sonra hepsi gitmez... Benim hetifinde koca gobegi var askim gobusun cok buyudu dedi bende valla benimki iki aya gidecek sen kendi haline bi bak aynada dedim bi bozulduuu

Sanki sahsina yazmisim gibi bir tepki verdin. Lakin farkinda degilsin sanirim. Zaten anlamadigimda o ben yasadigimi paylasirken neden ustune alindigin. Benim polemik vs yapacak gucum inan yok canim.Neyse uzatmaya gerek yok.

Yok gercktn yanls anladin sen benim cektigim skntiyi nerdn bileceksnki sahsima yazacaksin..sen yasadigini paylastn bende yasadigimi paylastim buyuzden burda toplaniyorz degilmi sonucta hrrkesin ne yasadigini kendi bilir..ben ne yazdigimin farkindayim ama sen neyi nasil anladin ona sasirdim kalp kirmak istemem ozellikle benim gibi ikican tasiyan bi insanin ustume alinmamin sebebi yasadigimi paylasmak ne var bunda yani..bundan sonra alintilamam yazini arkadasim amann odami dert bana

Artik zaman giderek yaklasti. Bir gece ansızın doğurabiliriz :)

Kiz aynisini bende diyorum kocise ama normalde asiri zayif degilim ben normalim yani eski halim cok iyi insallah yine ayni olurum..gecengun dedimki keske benim yrime sen hamile kalsan niye dedi bende senin gobek benimkinden buyuk cocuk icerde rahat edrdi 2+1 ev gibi genis olurdu dedim yaa evt halay cekrdi dimi diyo :))

cnm genelde öyle ama benim bebeğimden 6 aylık kuzenimin bir kız bebeği oldu 3 ay gaz sıkıntısı kçektiler. bizimki 40'ımız çıkınca geçti allaha çok şükür.

Sevinirim...........

evlendigimde 38kiloydum ben sonra bi 8,9 aldim dahada almadim bi hamile kaldim bi 9 da boyle aldim anca kendime geldim yaw kizzz herifler tasisa bebisleri yerlerinden kipirdayamaz artik vinc falan lazim olur

50kiloyla evlendim dogum yaptim 52kiloydum hep hamile kalmadan once 54kiloya ciktim kocis biraz dalga geciyodu sonra yine 52oldm ama sen gercktn zayifmissn insallah kalir kilolarin ama hamilelikte cok kilo almak saglikli degil zaten en fazla 15en az 6kilo ama ben bsslarda vrrdigim icin normale cabuk donuyorum..ayy bide naz poz yaparlar dimi kiz kim cekcek onlarin nazini :))

minyom oluncada küçük gosteriyorum gecen dr n sekreteri ismimi sordu sonra dedi ki sizi resit değil sandım masallah 24 yasindaymissiniz diyo hamile olup 18den kucuk olunca sikinti oluyomus evli olup olmadi falan filan polis cagiriolarmis anlatti iste... Kuafore gittim kiz 20yasinda falan bana ablam ablam diyo bozmadım ama kilo olunca soyle biraz buyuk dururum diyorum onun icin yane

Kiz bende oyleyim minyonum 24yasindayim :)) annemde oyle gerci boyu fln bndn uzun ama ablanmi diyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…