2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
markasi ne canim sepet cok onemli mi senin icin aynen bebislerimiz icin olunca 50kere dusunuyoruz

Rica ederim canim rabbim sendende razı olsun hatta kaunattiktan sonra buzdolabi posetine koyup oyle cantaya koyucam ... Bebek bezlerini pedleri hasta bezlerini gogus pedlerini buzdolabi posetlerine koydum ben temiz temiz olsun die

ay allahım nigar la bihterin bebeişleri görünce çok duygulandım sağlıklı uzun ömürleri olsun

kizlar napiysnz benim ogleden beri karnim tas gibi we an itibariyle hamileliqim boyunca ilk defa kustum:)

oh iyi yapmışsın canım ücret ödedinmi peki merak ettim .
amin cümlesini şifa olsun işte rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin inş.nigarın bebeğe ne demişlerdi canım bilgim yok fazla benim..
iki giriş yaptım ödedim ama kontrollerde ödemiyorsun..
oyyyşşşşş kubbaneeeeyyy maşallah kız bihterin de veledi datlıymış yeni gördüm,Rabbim birbirlerinden yana yüzlerini güldürsün inşallah
o da çok güzelll yaa. biri kara biri sarı
benim kızım 4.5 yaşında hala parmak emiyor.. o yüzden abladan görüp o da emer düşüncesi ile maalesef emzik düşünüyorum
Heveslendim sizlerde gorunce bende yukledim bakin bakalim begenecekmisiniz. Eksiklerimiz varsada soyleyin kizlar...
maşallah iyi günlerde eskitin!
bi tavsiye ağız mendillerini önlüğün yanında boşluk var ya o tarafa koyabilirsin
aylardır herkese zeynep diyom da sonunda buldum kim olduğunu

aşkolsun kızlar yaa bazen kendimi gerçekten dışlanmış hissediyorumm(( Nigarın öbürküne noldu. Son ana kadar iyiydi. Neden olmuş, Nolmuş ((((((( neden kimse bana anlatmıyor.
canım küçüğü gelişmiyordu, dr. lar da bir an önce almak istediler bebeği fakat o hafta kalbi durdu, sadece biri kurtuldu o da şimdi sarılık fototerapiye alacaklar. hala hastanedeler...

Kızlar ben.resim eklicektim ekliyemedim. Pijamami geceligimi aldım bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam onluklerin yanina koyuyorun hemn . tsk ederim.

Kızlar ben.resim eklicektim ekliyemedim. Pijamami geceligimi aldım bugün

Nedn ekleyemedin duygucum..?

Kızlar sonunda bende aldım 3 lu takım 120 lira. Gecelik kısa kollu oldu ama sabahligi ve pijama takımım uzun anca buldum. Yıkayıp biran önce çanta hazirlasam artik.fena olmaz.

Eklentiler

• $1401730726138.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
canim senin sexeryan zaten ikiz birde sertledmede var bundan sonra yurume bence

esim suan disarda zatn arabamzi satick arkadsyla gorusuyo ne zaman gelir bilmiyorum gec olursa cikmam oda butun gun yorulmus topuk dikeni war bide agriyo diodu kiyamam yinede ben istedim diye gelince yururuz dedi kocami cok sewesim geldi:))

ayy supersin yaa canim ben ayakta kalinca yuruyunce agri sertlesme kasilma oluyor yasakladi zaten dr o yüzden dedim....

cok sirin cok begendm cnim gulerek giyin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…