2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hicran kiz gardasmiyiz biz yoksa :)) tipler ayni huylar ayni :)) bende hep buzdolabi posetine koydum bebek bezini falan gogus pedi krndnden posetli cikti 2tane var icinde hosuma gitti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

listeyi yenilesek mi?

bende sizden kopya cekerim:) bende ole yapiyim ay ne uyusugum hersey hazir cantaya koymadim daha

Gule gule giy arkadasim gercktn cok guzeller ayy sen onu giydiginde yavrun kucaginda olcak kizz bi dusunsene

Teşekkür ederim kızlar daha iyisi sizlerin olsun. Benim banyo malzemeleri eksik onu da annemle kardeşim hallederler. 12 yaşında kızkardeşim benimle.birşey almadınız.diye sitem ediyor. Kalanları onunla anneme postalicam en güzellerini beğeniyo. Ya kendi alıyor ya anneme aldırıyor. Besikte hiç alasim yok.hiç beğenmiyorum artik.evimde oğlumla beraber yatariz yanyana bir evime gecebilseydim. Arabadan da kararsız kalınca vazgeçtim hem zaten.acelesi yok. Bende durumlar böyle. Bebekler cok tatlı maşallah dogurasim geldi.benimde.

Emzik meselesine gelince bende vermeyi düşünüyorum yoksa elini felan emerse onu biraktirmak zor oluyor ama meme emmeyi öğrensin ondan sonra vericem. Uyku eğitimi verirken yatırmaya yakın emzigi verirsen uykuya öyle alışır. Uyuduktan sonrada çıkartırız.

bana dedin dimi:) yok canim persembe wercekti gun agri sanci cikmadi doktor iyi gorunce 36yi ne kadar gecsek iyidir dedi cuma gitcem wercek gun cuma gunu 35+1oluyorum hemen cuma olsa diye sabirsizlaniyorum

Yagmur kiz nerde bi ikiz bebek gorsem sen grliyosun aklima :)) bugun hastanede kontrole getirmislrdi biri annesinde biri babasinda cok guzellerdi esim diyoki bak neguzel ikisi bi arada cikmis tabi brnim kayinpeder de ikiz esim belki bizimde olur diye cok umutlandi ama sans iste olmadi :)

güzelmiş aldığın takım beğendim.. artık çanta hazırlamak için bahane de kalmadı duygu

Saglikla giy ins canim. Yuzun gulerek giy yavrunla..

Valla bende bezleri buzdolabi posetine koydum.:) benim ve oglanin kuyafetleride ayri ayri minik hurclara koydum...

nstydm fln grerken herkez senmisin ikiz dio yanindakine anlatiyo sonra duyuyorum:) cok guzel oluyo dimi 2tane Allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin hepimize nektarin bebegndn cok etkilendim erkeqin tarafindan gecmiyo anne tarafinda olmasi lazim diolar gerci benim tarafimda yok ikiz kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…