- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
olabilir canim arada paylasmak lazim listeyi topigi guncel takip eden bu isten anlayan ve ugrasmayi ustlenecek biri lazimben hem anlamiom hemde telden giriom
olur ama kim yapcak listedki cogu kisi yok zaten
olabilir canim arada paylasmak lazim listeyi topigi guncel takip eden bu isten anlayan ve ugrasmayi ustlenecek biri lazimben hem anlamiom hemde telden giriom
valla bende çok iyi anlarım desem yalan olur ama daha iyi anlayan birisi çıkmaz ise bişiler yapmaya çalışırız artık.. birde nicklerimizin yanına isimlerimizi de eklesek yada ne bilim başka bişiler daha iyi birbirimizi tanıyıp bebişlerden sonrada görüşmelerimizi daha samimi hale getirmek için.. ne dersiniz bayanlar
esim suan disarda zatn arabamzi satick arkadsyla gorusuyo ne zaman gelir bilmiyorum gec olursa cikmam oda butun gun yorulmus topuk dikeni war bide agriyo diodu kiyamam yinede ben istedim diye gelince yururuz dedi kocami cok sewesim geldi:))
Bende takıldım buraya ne güzel temmuza az kaldı gelen bebisler bile var inşallah sağlıkla ağustosta gelir .Sertleşme varken yürürken daha sert olmaz mı benimde ayağa kalkınca göbek deliğinin yukarısı ve az göbek çevresi sert oluyor geçiyor nts de çıkmadı birşey üç gün oldu korkuyorum yürümeye heralde cokr kilo aldım nefes alışım zorlaşti...sen maşallah bana iyi geldin
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
valla bende çok iyi anlarım desem yalan olur ama daha iyi anlayan birisi çıkmaz ise bişiler yapmaya çalışırız artık.. birde nicklerimizin yanına isimlerimizi de eklesek yada ne bilim başka bişiler daha iyi birbirimizi tanıyıp bebişlerden sonrada görüşmelerimizi daha samimi hale getirmek için.. ne dersiniz bayanlar
Evet valla cok iyi olur dogumdan sonrada bebisleri buyuturuz birlikte ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
belki sonra yüz yüze bile görüşürüz inş.. sıpalarımız da arkadaş olurlar
bende sizden kopya cekerim:) bende ole yapiyim ay ne uyusugum hersey hazir cantaya koymadim daha
Emzik emdi brnim oglum cok rahat ettim valla susturucu :)) bebek arabasi onden tek tekerlekli ve hani su ucusan fiyatli olanlardn tavsiye etmiyorm ama siz bilirsiniz arkadsm jole diye heralde e bebekten indirmden almis 250tl cok memnun hatta benim 2tane bebek arabam var yinede gozum kaldi :))))Teşekkür ederim kızlar daha iyisi sizlerin olsun. Benim banyo malzemeleri eksik onu da annemle kardeşim hallederler. 12 yaşında kızkardeşim benimle.birşey almadınız.diye sitem ediyor. Kalanları onunla anneme postalicam en güzellerini beğeniyo. Ya kendi alıyor ya anneme aldırıyor. Besikte hiç alasim yok.hiç beğenmiyorum artik.evimde oğlumla beraber yatariz yanyana bir evime gecebilseydim. Arabadan da kararsız kalınca vazgeçtim hem zaten.acelesi yok. Bende durumlar böyle. Bebekler cok tatlı maşallah dogurasim geldi.benimde.
Emzik meselesine gelince bende vermeyi düşünüyorum yoksa elini felan emerse onu biraktirmak zor oluyor ama meme emmeyi öğrensin ondan sonra vericem. Uyku eğitimi verirken yatırmaya yakın emzigi verirsen uykuya öyle alışır. Uyuduktan sonrada çıkartırız.
Benimkide wee heralde ya bilmiyorumpimirikliyiz anacim ne olacakbenim gogus pedleride kendinden posetli ama onlarida koydum hepsi bi yerde olsun diye weeninkini almistim
Ay o minik hurclardan nrdn aldnz ya bende kucuk karton cantaya koydum rezill :))Saglikla giy ins canim. Yuzun gulerek giy yavrunla..
Valla bende bezleri buzdolabi posetine koydum.:) benim ve oglanin kuyafetleride ayri ayri minik hurclara koydum...
nstydm fln grerken herkez senmisin ikiz dio yanindakine anlatiyo sonra duyuyorum:) cok guzel oluyo dimi 2tane Allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin hepimize nektarin bebegndn cok etkilendimerkeqin tarafindan gecmiyo anne tarafinda olmasi lazim diolar gerci benim tarafimda yok ikiz kismet
Kizlaaaarrrr son 25 yada enfazla 30 günüm kaldiiiiiiii
Kizlaaaarrrr son 25 yada enfazla 30 günüm kaldiiiiiiii
Ohhhh azcik kalmis ya benim daha 48 ...
Ohhhh azcik kalmis ya benim daha 48 ...
Emzik emdi brnim oglum cok rahat ettim valla susturucu :)) bebek arabasi onden tek tekerlekli ve hani su ucusan fiyatli olanlardn tavsiye etmiyorm ama siz bilirsiniz arkadsm jole diye heralde e bebekten indirmden almis 250tl cok memnun hatta benim 2tane bebek arabam var yinede gozum kaldi :))))
Benimkide wee heralde ya bilmiyorum
Ay o minik hurclardan nrdn aldnz ya bende kucuk karton cantaya koydum rezill :))
Nazar olcan kiz totiyi kasi:)) rabbim neyazdiysa o olur dikkat et kendine allah nigara sabir versin ama hayirlisiyla digrrini aldibkucagina bunada sukur..etkilenirsn tabi benimde ilk bebegimde ayni sey oldu esimin teyzesinin kiziyla bir dogum yapcaktik sonaya girdik onunkinin karninda olum habrrini aldm ve kacgun evden cikamadm kizi arayamadim simdide ikinciye dogum yapti 5aylik 20gun once otizmli oldugu ortaya cikti allah korusun kac gece ruyamda dogum ypmisim ve bebegim rahatsizms oyle gordm esimede anlattim boyna ruyama giriyor diye oda Rabbimin dedigi olur dedi..
Beklerse belki temmuzun ilk haftasini.ama sezeryan ya beklemicek yafff:sly:
masallah de kiz ikiz olmasina ragmen iyiymisim ole diolar:) herkezn farkli galiba ben yuruyus yapinca iyi hissediyorum kendimi en azindan kisa mesafe abartinca yurumeyi ewe zor atiyorum kendimi:) benimde suan nstde bise cikmiyo 13kilo almistm gecen hafta simdi bilmyrm
Bdt ne zaman kiz
Bdt 12 temmuz ama sezeryan ya haziran sonu dedi.
Cok az kalmis senden 2hafta sonrada ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?