2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
gunduz temizlik yaptm sonra uyudum fln derken hareketlerini dinleyemedim size yazarken bian panik oldum oynadilarmi bugun die sanki anliyolar 2side burdayiz der gbi hareketlendlr hemen kucagma almak koklamak istiyorum artik

olur ama kim yapcak listedki cogu kisi yok zaten

olabilir canim arada paylasmak lazim listeyi topigi guncel takip eden bu isten anlayan ve ugrasmayi ustlenecek biri lazim ben hem anlamiom hemde telden giriom

valla bende çok iyi anlarım desem yalan olur ama daha iyi anlayan birisi çıkmaz ise bişiler yapmaya çalışırız artık.. birde nicklerimizin yanına isimlerimizi de eklesek yada ne bilim başka bişiler daha iyi birbirimizi tanıyıp bebişlerden sonrada görüşmelerimizi daha samimi hale getirmek için.. ne dersiniz bayanlar

bana her turlu uyar:) guzel olur cnim

esim suan disarda zatn arabamzi satick arkadsyla gorusuyo ne zaman gelir bilmiyorum gec olursa cikmam oda butun gun yorulmus topuk dikeni war bide agriyo diodu kiyamam yinede ben istedim diye gelince yururuz dedi kocami cok sewesim geldi:))

Bende takıldım buraya ne güzel temmuza az kaldı gelen bebisler bile var inşallah sağlıkla ağustosta gelir .Sertleşme varken yürürken daha sert olmaz mı benimde ayağa kalkınca göbek deliğinin yukarısı ve az göbek çevresi sert oluyor geçiyor nts de çıkmadı birşey üç gün oldu korkuyorum yürümeye heralde cokr kilo aldım nefes alışım zorlaşti...sen maşallah bana iyi geldin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

masallah de kiz ikiz olmasina ragmen iyiymisim ole diolar:) herkezn farkli galiba ben yuruyus yapinca iyi hissediyorum kendimi en azindan kisa mesafe abartinca yurumeyi ewe zor atiyorum kendimi:) benimde suan nstde bise cikmiyo 13kilo almistm gecen hafta simdi bilmyrm

Evet valla cok iyi olur dogumdan sonrada bebisleri buyuturuz birlikte ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sizden kopya cekerim:) bende ole yapiyim ay ne uyusugum hersey hazir cantaya koymadim daha

Emzik emdi brnim oglum cok rahat ettim valla susturucu :)) bebek arabasi onden tek tekerlekli ve hani su ucusan fiyatli olanlardn tavsiye etmiyorm ama siz bilirsiniz arkadsm jole diye heralde e bebekten indirmden almis 250tl cok memnun hatta benim 2tane bebek arabam var yinede gozum kaldi :))))
pimirikliyiz anacim ne olacak benim gogus pedleride kendinden posetli ama onlarida koydum hepsi bi yerde olsun diye weeninkini almistim
Benimkide wee heralde ya bilmiyorum
Ay o minik hurclardan nrdn aldnz ya bende kucuk karton cantaya koydum rezill :))

Nazar olcan kiz totiyi kasi:)) rabbim neyazdiysa o olur dikkat et kendine allah nigara sabir versin ama hayirlisiyla digrrini aldibkucagina bunada sukur..etkilenirsn tabi benimde ilk bebegimde ayni sey oldu esimin teyzesinin kiziyla bir dogum yapcaktik sonaya girdik onunkinin karninda olum habrrini aldm ve kacgun evden cikamadm kizi arayamadim simdide ikinciye dogum yapti 5aylik 20gun once otizmli oldugu ortaya cikti allah korusun kac gece ruyamda dogum ypmisim ve bebegim rahatsizms oyle gordm esimede anlattim boyna ruyama giriyor diye oda Rabbimin dedigi olur dedi..

Ben pazardan aldim canim hurclari
Valizin icinde cok duzenli oldu tavsiye ederim..

Beklerse belki temmuzun ilk haftasini.ama sezeryan ya beklemicek yafff:sly:

Benim normal gibi simdilik bi sorun cikmazsa tabi...

Maşallah maşallah kilonda haftani bilmiyorum ama benden ilerde olduğun kesin ve Süper kilodasin ) çok merak ediyorum herkes zayıf mi hamile kaldi ne güzel..bu açıdan kıskanabilirim.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…