2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Epiduralle spinalin farkı ne? Fayda zararlarını yazabilirmisin? Birde normalde de spinal olabiliyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın tatlım spinalde kas gevşemesi olur belden aşağısını hissetmezsin ameliyatlarda spinal yaparlar. normal doğumda ise epidural yapılır sadece ağrı hissedilmez bacaklarını normal hissedersin kalkıp yürüyebilirsin uyuşma olmaz yani

Günydın kızlarrr uykusuz ve booool sancılı bi geceden herkese merhaba belimden ksıkarma dli etti bni bu ağrılar dün gece off off hem bi an önce doğurmak istiyorum hemde daha küçük az daha dursun istiyoeum delirecemmmm

Bayanlar benim dunki degerlrim normal cikmisti ama sabahki kan degerleri daha yuksek olunca gebelik zehirlenmesi olarak olarak supheler yukseldi ve anestezi uzmani geldi bilgileri alarak hazirliklari yapmaya basladi rast gele geldigim hastaneden sanirim bebegimle donecegiz ins erken diye kuveze koymazlar dahasi dogum olmaz ins esim evden valizimi almaya gitti cok erkenhazirlamistim isabet olmus birde birsey sormak istiyorum size 18 ekim son adet tarihi suan kacincı haftam oluyor eski dr.um 35+7 diyor bu hastane deki dr 34+4 diyor bilgi ve dualariniza ihtiyacim var

Gunaydinnnnn güzel kisceleerimmmmmmm... Bugun temizlik günü ins.... Teyzemle dayi kizi bi el aticak

Ama benim ayaklar puff puff kabardi cok sisti iki gundur... Ellerim ayaklarim uyusuk ne yapmak gerekkkkkkkkk

Doguran var mi iki gundur bakamadimmmmmm yagmurdan haber var miii

gunaydin canim allah yardimcin olsun bebisini saglikla al kucagina. benim sat 14 ekim suan 35+3 seninde 34+6 olman gerekiyo sanirim :S

tatlım gunaydın nerdesin sen yaaa bn goremıyorum sanki senı yada rast mı gelmıyorum anlamadım yahu...ohhh hazırlıklar da bıtmıs artık su cantanın içine iki üç şey at istersen yani no panık diyon ama bi gece alarm verırsen gorursun o zaman ....hadı bakalım az kaldı c.tesiye....
36+0 dan herkese günayydın :)
bugün kızımı görmeye gidiyorum kontrolümüz var ve ilk kez nst ye giricez çok heyecanlıyız çok :)

gunaydın cnm bnde 36+0 da da gırdım nst ılk defa artık haftad bir gircem gerçi pek haftamız kalmadı ama...bizede habr veeer

gunaydın ....yanlış hatırlamıyrsam tuzla drıca kocaeli tarafından tercıh yapıcaktın normalı de o taraflarda mı oturuyorsun... nden soruyorum bnde yakın oturuyorum o taraflara o yuzden cnm nereyı terch ettın ...
günaydın canlar,doğum iznimden iki gün çalıp evde kaldm malum grip :26: oyyy şu yawrularımızı sağşıcalşa kucağımıza alalım inşallah,bitkin hissediyommm

gunaydın cano..geçmiş olsun gralıçam dıkkat et kendıne gripten çok cektın beee.. ama evde olmak cok guzel dımı bn dun işe gıttım pert oldumm

konyadayim canim ben.mevlana uni. hastanesi husnu alptekine gidiyorum suana kadar cok memnundum simdi napsam dr degistirsemmi degistirmesemmi bilmiyorum kafam karisti iyice :/

herbirinize gunaydin kizlar gununuz aydin olsun gece hic uyumadim desem yeri var sanciyda agriydi sabah kalktigimda ustumden tir gecmis gibiydim simdide farkli degilim kahvaltimi yaptim yatiyorum. gunler azaldikca agirlasiyoruz amma velakin dogum korkusu sariyo insani hayirlisiyla bi dogursayduk :)

gunaydın tatlımmmm noruyon bakemm

benım işlerım bıttı sayılır bı tek mutfak dolaplarım kaldı onu bi halletsem tamamdır Allah ın izniyle..

kuzummmmm:26::26::26::26:

hicranim nasilsin biz en son dogurcaz acele etme :) dun mahvoldum sicaktan bide benim kizin sag bobregi yokmus :S ultrasonda da gorulmeyebilirmis moralim alt ust olmustu neyseki sakinlestim yoksa bu gece uzuntuden dogurabilirdim. sen nasilsin bebis nasil. dogursakta rahatlasak ya sicaklara kaldik ikimizde resmen.

Teşekkür ederim. Birde belli bir açılma olması gerekiyor sanirim epidural için. O kadar ağrı siziyi çektikten sonra gerek yok diye düşünüyorum yanlismiyim? Birde yan etkilerinden korkuyorum ikisininde.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

kiz sen hala dogurmadinmi duygumcum nasilsin nabiyon bakim sen :)

canim benim bu halimize çok şükür evet en son biz doguracaz gibi ama hiç belli olmaz icini ferah tut bol dua et canım ins saglikli bi sekilde dogacak prenses

Oglusumun bi nevresimiyle bi emzirme önlüğü kaldi onlarida bi halletseydin ohh dicemmm

Denizcimm cok sevindim yazdigina serap abla dogum yapmis gecen hafta sanirim..benim de en fazla bi haftam var, insallah once biz sonra da siz alirsiniz bebisleri
Allah yardimcimiz olsunn.

hadi hayırlısı canım saglıkla kolaylıkla gelsin yegenim serap ablayı da ögrendim dün takvimi kalkmış dedim tamamdır :) çok şükür darısı bizlere inşallah :)

kiz sen hala dogurmadinmi duygumcum nasilsin nabiyon bakim sen :)

Yok canim hala koca gobisle geziniyorum. Hiçbirşey dogurtturamaz beni bunca şeyden sonra zamanında gelicek sanirim. Geçmiş olsun herşey cok güzel olacak inş canını sıkma doktorun dediklerine. Başka bir doktora da mutlaka görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…