Epiduralle spinalin farkı ne? Fayda zararlarını yazabilirmisin? Birde normalde de spinal olabiliyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar benim dunki degerlrim normal cikmisti ama sabahki kan degerleri daha yuksek olunca gebelik zehirlenmesi olarak olarak supheler yukseldi ve anestezi uzmani geldi bilgileri alarak hazirliklari yapmaya basladi rast gele geldigim hastaneden sanirim bebegimle donecegiz ins erken diye kuveze koymazlar dahasi dogum olmaz insesim evden valizimi almaya gitti cok erkenhazirlamistim isabet olmus birde birsey sormak istiyorum size 18 ekim son adet tarihi suan kacincı haftam oluyor eski dr.um 35+7 diyor bu hastane deki dr 34+4 diyor bilgi ve dualariniza ihtiyacim var
allah yardimcin olsun canin ....ins biraz, daha durur yawrun ama dogum olursada korkma artik buyudu minikler .... Benim satim 17ekim dr gore bugun 35+0 bana gore 35+1...
herkese gunaydınnnn
uykusuz bir gece daha ile size günaydın diyorum sizde durumlar nasıl demiycem eminim sizdede uyku sornu vardır sıcakda ayrı tabiii
bizim hazırlıklar bitti ama çantamı haaalllllaaaaa hazırlamadımmmtamam hazırlicam no panik ve bu cumartesi dr. kontrolüm var bakalım ne diyecek diye sabırsızlıkla bekliyorum
36+0 dan herkese günayydın :)
bugün kızımı görmeye gidiyorum kontrolümüz var ve ilk kez nst ye giricez çok heyecanlıyız çok :)
Günaydın kızlar. Zorlu bir süreçten sonra nihayet az önce tercihlerimizi sisteme girdik. Bu telaşta bitti, sıra doğumu beklemekte. Bu cumartesi doktora gideceğim, biliyorsunuz ben sezeryan istiyorum. Doktorla görüşüp gün almaya çalışacağım. Hakkımızda hayırlısı, ağrılar son şiddetle devam ediyor. Iş yerinde bir haftam kaldı, haftaya cuma bitiyor çok şükür. Evimde olacağım doğuma son 3 hafta kala...
günaydın canlar,doğum iznimden iki gün çalıp evde kaldm malum grip :26: oyyy şu yawrularımızı sağşıcalşa kucağımıza alalım inşallah,bitkin hissediyommm
Sinemcim ya haklisin kalsinlar tabi biraz daha ama cok bunaldim sicaklarda ustune bide kp geleck stresi basti beni yaninda sanci falan tutar diye unursamaz cunku karsimda oturur
Onlar gelmeden dogurayim diye bakiom ama haftaya geliolar...
Canim cok gecmis olsun...
Hangi doktora gidiodun sen?
Amin canim hepimizi ins.
kuzummmmm:26::26::26::26:
Gunaydinnnnn güzel kisceleerimmmmmmm... Bugun temizlik günü ins.... Teyzemle dayi kizi bi el aticak
Ama benim ayaklar puff puff kabardi cok sisti iki gundur... Ellerim ayaklarim uyusuk ne yapmak gerekkkkkkkkk
Doguran var mi iki gundur bakamadimmmmmm yagmurdan haber var miii
teyzemleer camlarimi silecek sadece benimde duruyo mutfak dolaplari ama dogumdan sonra kendim yapicam
kuzummmmm:26::26::26::26:
günaydın tatlım spinalde kas gevşemesi olur belden aşağısını hissetmezsin ameliyatlarda spinal yaparlar. normal doğumda ise epidural yapılır sadece ağrı hissedilmez bacaklarını normal hissedersin kalkıp yürüyebilirsin uyuşma olmaz yani
Bayanlar benim dunki degerlrim normal cikmisti ama sabahki kan degerleri daha yuksek olunca gebelik zehirlenmesi olarak olarak supheler yukseldi ve anestezi uzmani geldi bilgileri alarak hazirliklari yapmaya basladi rast gele geldigim hastaneden sanirim bebegimle donecegiz ins erken diye kuveze koymazlar dahasi dogum olmaz insesim evden valizimi almaya gitti cok erkenhazirlamistim isabet olmus birde birsey sormak istiyorum size 18 ekim son adet tarihi suan kacincı haftam oluyor eski dr.um 35+7 diyor bu hastane deki dr 34+4 diyor bilgi ve dualariniza ihtiyacim var
Teşekkür ederim. Birde belli bir açılma olması gerekiyor sanirim epidural için. O kadar ağrı siziyi çektikten sonra gerek yok diye düşünüyorum yanlismiyim? Birde yan etkilerinden korkuyorum ikisininde.
canim benim bu halimize çok şükür evet en son biz doguracaz gibi ama hiç belli olmaz
Denizcimm cok sevindim yazdiginaserap abla dogum yapmis gecen hafta sanirim..benim de en fazla bi haftam var, insallah once biz sonra da siz alirsiniz bebisleri
Allah yardimcimiz olsunn.
kiz sen hala dogurmadinmiduygumcum nasilsin nabiyon bakim sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?