canim benim bu halimize çok şükür evet en son biz doguracaz gibi ama hiç belli olmazicini ferah tut bol dua et canım ins saglikli bi sekilde dogacak prenses
Oglusumun bi nevresimiyle bi emzirme önlüğü kaldi onlarida bi halletseydin ohh dicemmm
konyadayim canim ben.mevlana uni. hastanesi husnu alptekine gidiyorum suana kadar cok memnundum simdi napsam dr degistirsemmi degistirmesemmi bilmiyorum kafam karisti iyice :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teyzemleer camlarimi silecek sadece benimde duruyo mutfak dolaplari ama dogumdan sonra kendim yapicamsimdi yapamam ellerim ayaklarim fena bisey tutamiyorum doğru düzgün
gunaydın tatlımmmm noruyon bakemm
benım işlerım bıttı sayılır bı tek mutfak dolaplarım kaldı onu bi halletsem tamamdır Allah ın izniyle..
hicranim nasilsin biz en son dogurcaz acele etme :) dun mahvoldum sicaktan bide benim kizin sag bobregi yokmus :S ultrasonda da gorulmeyebilirmis moralim alt ust olmustu neyseki sakinlestim yoksa bu gece uzuntuden dogurabilirdim. sen nasilsin bebis nasil. dogursakta rahatlasak ya sicaklara kaldik ikimizde resmen.
Mide bulantısı, öksürük, soğuk ter atma, yüzümün bir sokup kızarması ve teyzemin anneme bu kızı yanlız.bırakma doğumu yakındır deyişi. Bakalim cidden öyle mi olacak ne olacak heyecanla bekliyoruz kızlar.
Hepinize günaydın dün kimse doğurmadi.bugünde kimse yok sanirim. Yağmurdan haber var mi? Ikizlerimiz ne durumda eve çıktı mi acaba?
Bayanlar benim dunki degerlrim normal cikmisti ama sabahki kan degerleri daha yuksek olunca gebelik zehirlenmesi olarak olarak supheler yukseldi ve anestezi uzmani geldi bilgileri alarak hazirliklari yapmaya basladi rast gele geldigim hastaneden sanirim bebegimle donecegiz ins erken diye kuveze koymazlar dahasi dogum olmaz insesim evden valizimi almaya gitti cok erkenhazirlamistim isabet olmus birde birsey sormak istiyorum size 18 ekim son adet tarihi suan kacincı haftam oluyor eski dr.um 35+7 diyor bu hastane deki dr 34+4 diyor bilgi ve dualariniza ihtiyacim var
Yok canim hala koca gobisle geziniyorum. Hiçbirşey dogurtturamaz beni bunca şeyden sonra zamanında gelicek sanirim. Geçmiş olsun herşey cok güzel olacak inş canını sıkma doktorun dediklerine. Başka bir doktora da mutlaka görün.
Canim mutlaka boyle durumlarda baska doktorlarada gorunmekte fayda var diye dusunuyorum..Rabbim esirgesin yavrunu doktorunu hic duymadim Bende konyadayim.hayirlisi olsun ins yavrun saglikla dogar ins.
Ffkoc gecmis olsn cnm insslllh hayirlisiyla bebeginle eve donersin. Duygubaby g. Olsn cnm sanada hem okul hem zorlu bi surec hayirlisiyla atlatsaydn ne iyi olcakti ben o bulantilari inan 9aydir cekiyorm cok kotu kendine dikkat et
Sevgi hicran devaleur kizlar alin bendende okadar mutfak dolabi silincek kapilar silincek koltuklar yikancak amann hicbisi yapasim yok
Hosgeldiniz bende derya 4. bebisimi bekliyorum ilk çocuklarım ikiz ikincisi tek buda tekbenim korkum biraz farklı ilk doğumum genel anestezi (ciddi sıkıntı yasadık) ikinci spinal oldum fakat ikinci doğumdan sonra alerji rahatsızlığına yakalandım dil boğaz dahil simdi spinal dedi dr. ama ben cook korkuyorum zira ilaç alerjim var korkmakta haklıyım biliyorum cok sorunlar yasadım ama dr.um sakin tutuyor beni hazırlıklar yapılacak felan diyor buyuk bir hastane tercih etti dr. ama ben yinede korkuyorum
gunaydin canim allah yardimcin olsun bebisini saglikla al kucagina. benim sat 14 ekim suan 35+3 seninde 34+6 olman gerekiyo sanirim :S
allah yardimcin olsun canin ....ins biraz, daha durur yawrun ama dogum olursada korkma artik buyudu minikler .... Benim satim 17ekim dr gore bugun 35+0 bana gore 35+1...
Seninde ya 34+6 yada 35+0 bugun
kiz sen hala dogurmadinmiduygumcum nasilsin nabiyon bakim sen :)
Ffkoc gecmis olsn cnm insslllh hayirlisiyla bebeginle eve donersin. Duygubaby g. Olsn cnm sanada hem okul hem zorlu bi surec hayirlisiyla atlatsaydn ne iyi olcakti ben o bulantilari inan 9aydir cekiyorm cok kotu kendine dikkat et
Sevgi hicran devaleur kizlar alin bendende okadar mutfak dolabi silincek kapilar silincek koltuklar yikancak amann hicbisi yapasim yok
herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.[/QUO
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuştursun oğluna inşaallah.
bakalım ilk temmuz annesi kim olacak, temmuz anneleri haziran annesi oldu :)
Galiba ben de doguracagim bu gun dr bilgilendirmasini bekliyorum birde axshe saat 3. Te doguracakmis :)Gunaydin kizcelerrr doguran yok bu gunde sanirim. Ayni uykusuzluk bendede var hepiniz gibi oluyorum uykusuzluktannnn
Deva senin nen var ki neddn baska dr arayisi basladi merak ediyorumpazartesi baska bir drye daha gidicez. saglikla yasamayi nasip etsin rabbim. necmettin erbakan uni tip fakultesinde harun bey varmis olmadi bi kac dr gezicem insallah sorunsuz dogar kizim.
herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.
herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.[/QUO
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuştursun oğluna inşaallah.
bakalım ilk temmuz annesi kim olacak, temmuz anneleri haziran annesi oldu :)
sağol canım sanırım bebişlerimizin hiç biri 40 haftayı tamamlamayacak çok aceleciler,gerçi biz anneler daha aceleciyiz ama.
herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.
Galiba ben de doguracagim bu gun dr bilgilendirmasini bekliyorum birde axshe saat 3. Te doguracakmis :)
Deva senin nen var ki neddn baska dr arayisi basladi merak ediyorum
Yavrum senin 1 hafta benim sata gore
26 temmuz du şimdi bu tarih benim icin gercekten tarih olduallah senin de yardimcin olsun ins lütfen sende dua et benim kizim daha 2500 kg cok kücük
Sakin bir is yapmayin bendr birsey yok diye her isimi kendim ysptim bakin simdi nrdeyim hastane odssin da pinekliyorum
Galiba ben de doguracagim bu gun dr bilgilendirmasini bekliyorum birde axshe saat 3. Te doguracakmis :)
Deva senin nen var ki neddn baska dr arayisi basladi merak ediyorum
Yavrum senin 1 hafta benim sata gore
26 temmuz du şimdi bu tarih benim icin gercekten tarih olduallah senin de yardimcin olsun ins lütfen sende dua et benim kizim daha 2500 kg cok kücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?