2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

insallah kuzum ya allaha emanet tum bebislerimiz. biseycigi kalmamis onlar kolay bi carsiya ciktinmi alir gecersin :) dogum yapanlar hastane cantalarinda neler eksikti veya fazlaydi bizimle paylassalar fena olmaz sona kaldigimiza gore tecrubelerden faydalanalim bari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim mutlaka boyle durumlarda baska doktorlarada gorunmekte fayda var diye dusunuyorum..Rabbim esirgesin yavrunu doktorunu hic duymadim Bende konyadayim.hayirlisi olsun ins yavrun saglikla dogar ins.

teyzemleer camlarimi silecek sadece benimde duruyo mutfak dolaplari ama dogumdan sonra kendim yapicam simdi yapamam ellerim ayaklarim fena bisey tutamiyorum doğru düzgün

gunaydın tatlımmmm noruyon bakemm

benım işlerım bıttı sayılır bı tek mutfak dolaplarım kaldı onu bi halletsem tamamdır Allah ın izniyle..

Ffkoc gecmis olsn cnm insslllh hayirlisiyla bebeginle eve donersin. Duygubaby g. Olsn cnm sanada hem okul hem zorlu bi surec hayirlisiyla atlatsaydn ne iyi olcakti ben o bulantilari inan 9aydir cekiyorm cok kotu kendine dikkat et
Sevgi hicran devaleur kizlar alin bendende okadar mutfak dolabi silincek kapilar silincek koltuklar yikancak amann hicbisi yapasim yok

insallah canim. 2 haftan kaldi demi senin bitmis az daha sık disini sonrada pirt diye dogurursun

Gunaydin kizcelerrr doguran yok bu gunde sanirim. Ayni uykusuzluk bendede var hepiniz gibi oluyorum uykusuzluktannnn

Canim mutlaka boyle durumlarda baska doktorlarada gorunmekte fayda var diye dusunuyorum..Rabbim esirgesin yavrunu doktorunu hic duymadim Bende konyadayim.hayirlisi olsun ins yavrun saglikla dogar ins.

pazartesi baska bir drye daha gidicez. saglikla yasamayi nasip etsin rabbim. necmettin erbakan uni tip fakultesinde harun bey varmis olmadi bi kac dr gezicem insallah sorunsuz dogar kizim.

amaaaaaan silme birak pis kalsin :) biz hamileyiz herseye yetismek zorundamiyiz yahu :) yat dinlen tatlim yorma kendini.

hoşbulduk canım öncelikle hangi ilaca karşı alerjin var belli mi acaba çünkü bu biliniyorsa sıkıntı olmaz bu sefer inşallah ayrıca genel anestezide daha çok ilaç yapılıyor , spinal hem senin hem de bebişin için en iyisi hem ne güzel doktorunda spinal istiyor ne güzel çünkü her doktor istemiyor o yüzden o da sana destek olur bence gönül rahatlığıyla yaptır spinali

gunaydin canim allah yardimcin olsun bebisini saglikla al kucagina. benim sat 14 ekim suan 35+3 seninde 34+6 olman gerekiyo sanirim :S

allah yardimcin olsun canin ....ins biraz, daha durur yawrun ama dogum olursada korkma artik buyudu minikler .... Benim satim 17ekim dr gore bugun 35+0 bana gore 35+1...

Seninde ya 34+6 yada 35+0 bugun

kiz sen hala dogurmadinmi duygumcum nasilsin nabiyon bakim sen :)

Kizlar cok tesekkurler bu arada bebegimin cigerlerinin gelisimi icin bir kortizonlu igneden bahsediyorlar bende seker oldugundan yukseltecektir diye birde bebegin ileriki zamanlarda dikkat eksikligi yasama riski oldugunu ögrendim memorial daki dr.umdan 34 den sonra cokta gerrkmiyormus aslında burada ki dr da yapilmasi lazim diyor ne yapacagim bilmiyorum

Sakin bir is yapmayin bendr birsey yok diye her isimi kendim ysptim bakin simdi nrdeyim hastane odssin da pinekliyorum

herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.

Gunaydin kizcelerrr doguran yok bu gunde sanirim. Ayni uykusuzluk bendede var hepiniz gibi oluyorum uykusuzluktannnn
Galiba ben de doguracagim bu gun dr bilgilendirmasini bekliyorum birde axshe saat 3. Te doguracakmis :)

Deva senin nen var ki neddn baska dr arayisi basladi merak ediyorum

Yavrum senin 1 hafta benim sata gore
26 temmuz du şimdi bu tarih benim icin gercekten tarih oldu allah senin de yardimcin olsun ins lütfen sende dua et benim kizim daha 2500 kg cok kücük

Cnm saglikla al bebeğini kucagina inşallah. Rabbim yardimcin olsun.

Dogum yspacak kizlar saglikla alin kuzularinizi kucaginiza ...olleyyy sira bizlere gelsinnn

Allah hepimizin yardımcısı olsun kizlar bi nefeste kurtulalim inşallah yavrularimiza kavusalim benimde goguslerimde aşırı bir kaşıntı var deli olacam tam kahverengi kisimlari kasiyamiyorumda iş yerinde eziyet çekiyorum resmen sizde de var mı?

evet canım bizimki zamanında sayılır.tabiki senin ve bebeğin içinde dua edicem sağlıkla kucağına alıp çıkacaksın hastaneden inşallah.kiloya takma bence sağlıklı olsun annesi onu tosun gibi yapar.bak kaç tane erken doğum bebeğimiz oldu maşallah hepside çok iyi.

Sakin bir is yapmayin bendr birsey yok diye her isimi kendim ysptim bakin simdi nrdeyim hastane odssin da pinekliyorum

Canlarm sikinti stres yapmayin allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alicaz axshe bebegin kac haftalik canim ffkoc benimde 28temmuz bebegimde 2500grdi gecen hafta keske dursa 1hafta daha ama riske de atmamak lazim ama hemen toparlanir uzme kendine bak sutunde olmaz sonrasinda hep iyi dusun

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şimdi çıkıyorum en kısa zamanda doğum hikayem ve oğlumun fotosuyla(becebilirsem)görüşürüz inşallah.Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…