Canlarm sikinti stres yapmayin allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alicaz axshe bebegin kac haftalik canim ffkoc benimde 28temmuz bebegimde 2500grdi gecen hafta keske dursa 1hafta daha ama riske de atmamak lazim ama hemen toparlanir uzme kendine bak sutunde olmaz sonrasinda hep iyi dusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şimdi çıkıyorum en kısa zamanda doğum hikayem ve oğlumun fotosuyla(becebilirsem)görüşürüz inşallah.Allah'a emanet olun.
allah yardimcin olsun canim kolay dogum olur insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. habersiz birakma bizleri :)herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.
Galiba ben de doguracagim bu gun dr bilgilendirmasini bekliyorum birde axshe saat 3. Te doguracakmis :)
Deva senin nen var ki neddn baska dr arayisi basladi merak ediyorum
Yavrum senin 1 hafta benim sata gore
26 temmuz du şimdi bu tarih benim icin gercekten tarih olduallah senin de yardimcin olsun ins lütfen sende dua et benim kizim daha 2500 kg cok kücük
insallah canim. 2 haftan kaldi demi senin bitmis az daha sık disini sonrada pirt diye dogurursun
allah yardimcin olsun canim kolay dogum olur insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. habersiz birakma bizleri :)
canim bebegimin sag bobregi gorunmuyo biraz telas sardi baska dr lerede gidip baktiracagiz. mide veya rahmin arkasina yerlesmis olabilecegini akrabamiz olan baska bi dr den ogrendik onun tavsiye ettigi dr ye gidelim dedik. dr den memnundum ama bu haftaya kadar soylemedigi icin biraz kizginim acikcasi :/
Böbrek için canını sıkma canım yeğenim doğduğunda dediler aynı şeyi tek böbreği var diye gelinmız lohusa haliyle hastane hastane koştu meğer ultrason da görülmemiş daha iyi bi hastane de bakıldı sonra meğer biri diğerinden biraz küçükmus şimdi rutin kontrol leri oluyor kontroller olduğu sürece Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz
canım şu an ağrı/patnostayız, aslında ankaralıyım ailem ankarada oturuyor. Hem onlara yakın olalım dedik hem de doğudan çıkmak istedik. Darıcı/gebze/çayırova/tuzla yazdık. Haftaya perşembe açıklanıyor sonuç. Sen ne taraftasın kız?tatlım gunaydın nerdesin sen yaaa bn goremıyorum sanki senı yada rast mı gelmıyorum anlamadım yahu...ohhh hazırlıklar da bıtmıs artık su cantanın içine iki üç şey at istersen yani no panık diyon ama bi gece alarm verırsen gorursun o zaman ....hadı bakalım az kaldı c.tesiye....
Gunaydın cnm bnde 36+0 da da gırdım nst ılk defa artık haftad bir gircem gerçi pek haftamız kalmadı ama...bizede habr veeer
gunaydın ....yanlış hatırlamıyrsam tuzla drıca kocaeli tarafından tercıh yapıcaktın normalı de o taraflarda mı oturuyorsun... Nden soruyorum bnde yakın oturuyorum o taraflara o yuzden cnm nereyı terch ettın ...
Gunaydın cano..geçmiş olsun gralıçam dıkkat et kendıne gripten çok cektın beee.. Ama evde olmak cok guzel dımı bn dun işe gıttım pert oldumm
20 gün var canim. Ay sonu boluya gidip geleyip cok pis program yaptım hurma ananas bol yürüyüş içerikli
bende baslicam artik kolay dogurmak icin amuda kalkicaz yakindaallahiiiiim dun nts ye baglandigimda suni sanciya baglanmis biri vardi bir agla agla bi hale geldi cok pis tirstim... :S
aynen plates topu bulsam onda da zipliyicam ama yok maalesef. Hava cok sıcak artik herşey üst.üste geliyor. Eve gittim temizlik yaptım boşuna yapmışım elektrik suyu kestirdi şimdi de oraya da gidemiyorum. Sinirlerim tavan aslında onu bağlayıp elime.verseler söyle biraz o gün doğururum boks yapa yapa
allah yardimcin olsun canim kolay dogum olur insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. habersiz birakma bizleri :)
canim bebegimin sag bobregi gorunmuyo biraz telas sardi baska dr lerede gidip baktiracagiz. mide veya rahmin arkasina yerlesmis olabilecegini akrabamiz olan baska bi dr den ogrendik onun tavsiye ettigi dr ye gidelim dedik. dr den memnundum ama bu haftaya kadar soylemedigi icin biraz kizginim acikcasi :/
herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.
rabbim sana sabır versin, şu halinde uğraştığın şeylere bak yaaa...
saol canim boyle olumlu seyler duydukca icim rahatliyor. insallah kizimda sorunsuz dogacak allahin izniyle :)
canlar selam,geçmişi okuyamıyom kusura bakmayın,kafamı kaldıracak halim yoğğğğ :26: yağmurdan ve ikizlerden haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?