2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

38+2 canım anne karnında ne kadar dursa o kadar iyidir tabi ama buna şükür zamanı sayılır.daha erken gelen bebeişlerimiz oldu ve oluyor.Rabbim hepimize yardım etsin sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şimdi çıkıyorum en kısa zamanda doğum hikayem ve oğlumun fotosuyla(becebilirsem)görüşürüz inşallah.Allah'a emanet olun.

Amin cnm ins. :)) yaa bende agdami faln yaptrsammiki artik doguruyorz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yagmurdan haberler:

Gayet iyilermis.hala hastanedelermis.bu aksam yada yarin cikabilirlermis.bebisler emmekte zorlaniyomus göğüs ucu olmadigindan.kesinlikle göğüs ucu al dedi bana benimde yok çünkü. Ucu olmayanlara duyrulur.:)

allah yardimcin olsun canim kolay dogum olur insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. habersiz birakma bizleri :)

canim bebegimin sag bobregi gorunmuyo biraz telas sardi baska dr lerede gidip baktiracagiz. mide veya rahmin arkasina yerlesmis olabilecegini akrabamiz olan baska bi dr den ogrendik onun tavsiye ettigi dr ye gidelim dedik. dr den memnundum ama bu haftaya kadar soylemedigi icin biraz kizginim acikcasi :/

insallah canim. 2 haftan kaldi demi senin bitmis az daha sık disini sonrada pirt diye dogurursun

20 gün var canim. Ay sonu boluya gidip geleyip cok pis program yaptım hurma ananas bol yürüyüş içerikli

Bugün doğuracak olanlar varmış Allah hepsinin yanında olsun sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah. Yarın benim de kontrolüm var geçen hafta bebeğim normalde 1 hafta ilerden geliyorken 1 hafta geriye düşmüştü. 34+5 te 2350 gram 45 cmdi. Kilo vermiştim ondan diye düşündük habire yedim kötü yaptım tabi ama inşallah o da büyümüştür. Aşırı kilomdan karnım acınacak şekilde çatladı eminim dünya üzerinde bu kadar çatlayan yoktur. Dışardan görenler bu üçüz falan mı diyor ama bebeğim daha 2500 bile olmadı anlamıyorum

Böbrek için canını sıkma canım yeğenim doğduğunda dediler aynı şeyi tek böbreği var diye gelinmız lohusa haliyle hastane hastane koştu meğer ultrason da görülmemiş daha iyi bi hastane de bakıldı sonra meğer biri diğerinden biraz küçükmus şimdi rutin kontrol leri oluyor kontroller olduğu sürece Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz

saol canim boyle olumlu seyler duydukca icim rahatliyor. insallah kizimda sorunsuz dogacak allahin izniyle :)

canım şu an ağrı/patnostayız, aslında ankaralıyım ailem ankarada oturuyor. Hem onlara yakın olalım dedik hem de doğudan çıkmak istedik. Darıcı/gebze/çayırova/tuzla yazdık. Haftaya perşembe açıklanıyor sonuç. Sen ne taraftasın kız?

20 gün var canim. Ay sonu boluya gidip geleyip cok pis program yaptım hurma ananas bol yürüyüş içerikli

bende baslicam artik kolay dogurmak icin amuda kalkicaz yakinda allahiiiiim dun nts ye baglandigimda suni sanciya baglanmis biri vardi bir agla agla bi hale geldi cok pis tirstim... :S

Aynen plates topu bulsam onda da zipliyicam ama yok maalesef. Hava cok sıcak artik herşey üst.üste geliyor. Eve gittim temizlik yaptım boşuna yapmışım elektrik suyu kestirdi şimdi de oraya da gidemiyorum. Sinirlerim tavan aslında onu bağlayıp elime.verseler söyle biraz o gün doğururum boks yapa yapa

rabbim sana sabır versin, şu halinde uğraştığın şeylere bak yaaa...

Gecmis olsun canim senin bebekte bobrek genişliği vardı simdi nasıl bobrek gözükmüyor bu zamana kadar nasil söylemez acaba yeni mi oldu benimde bebekte devam ediyor böbrek genisligi pazartesi doktora gidecem ins sikinti cikmaz.seninde iyi olur ins.

Hayirli ugurlu olsun bebisin canim saglikla kucagina alirsin ins

selamlar kızlar
kimsede uyku kalmamış aynen gece kabus gıbı gectı agrı ayrı bırde yataktan da zor kalkmaya başladım. yuvarlanıyorum resmen (

benım bu gecelerı su olayımda cok fena saat bası wcye taşınıyorum.

birde herkeste şişlik varya benım son günlerde sol ayağım aşırı şişti sizde de bir tarafta daha fazla şişkinlik var mı ????

birisi gogus kasıntısı sormus kımdı unutum af ola bende de son günlerde cok var dokunamıyorum da delı oluyorum o kasıntıya...

ffkoc ve AXSHE Rabbim yardımcınız olsun.. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın kuzularınızı.. Dualarımız sizinle.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Arkadaşlar herkese merhaba. Az önce doktordan geldim. Kızım biraz fazla iri olduğu için doktorum haftaya sezeryan tarihi verebilirim dedi. Ben kilolu olduğum için sezeryandan hep çok korktum. Ama kızım sağlıklı olsun yeterki diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

canlar selam,geçmişi okuyamıyom kusura bakmayın,kafamı kaldıracak halim yoğğğğ :26: yağmurdan ve ikizlerden haber var mı

saol canim boyle olumlu seyler duydukca icim rahatliyor. insallah kizimda sorunsuz dogacak allahin izniyle :)

İnşallah sağlıkla sıhhatli alalım kucağımıza hepimizde bizde bugün tarih almaya gidiyoruz doğum için inşallah iyi geçer kontrolümuz

canlar selam,geçmişi okuyamıyom kusura bakmayın,kafamı kaldıracak halim yoğğğğ :26: yağmurdan ve ikizlerden haber var mı

Evt cnm var.yagmur da ikzlerde cok iyimiş hala hastanedelerdi bu aksam yada yarin cikabilirlermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…