2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimde kontrolüm yarın bakalim hayırlısıyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy maşallah cnm Allah ım sağlıkla almani nasip etsin ins..

Cnmm çok geçmiş olsun ufacık melegini korusun Rabbim başka dert vermesin ins ışte bu şekilde hatalar insanin canını sıkıyor kiii buz o kadar üstünw titrerken

Bn tuzla ya yakınım cnm pendik teyim ...

Hayırlısi olsun cnm hakkinizda sağlıkla alda gerisi hallolur geçer ..dualarimiz seninle ve kuzucugnla olacak

Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla ve hayırla gelsinler.

Benimde yarin :) insallah iyi seyler duyabilirz cnm

Amin canim inş ben.yarın.hazırlıklı da gidemicem göze aldım ağdaya gidicem onun içın.biraz beklemem lazım inş alttan bakmaz bu defa. Birde ağdaya son zamanlarda hangi aralıklarla gitmek lazım?

Antalya yi düşünemiyorum yavrum yaa allah sabir versin herkese.telefon elimde yaniyor sanki

Amin canım.. Allah yardımcımız olsun.

cok fena ebrum ya sıcağı ayrı nemden de nefes alınmıyor. bende sırtımı yaslıyamıyorum koltuğa yanıyorum (

bugun salona gıdıcem pedikür ıcın dus alıp çıkıyım dıyorum ama çıkınca yıne su olucam sasırdım kaldım.

pedikurede süsten gıtmıyorum bu arada cok fena tırnağım batmış oluyorum acısından (

Heee bende disardayken kasindiginda tisortun ustunden ustunden sündürüyorum uclarini.dayanamiyorum napiiim

saol canim. sol bobrekte genisleme var demisti. simdi sag bobreginde gorunmedigini soyluyor. bebeklerimiz allaha emanet suanda mudahalede edilemediginden elimizden biseyde gelmiyor.21 haftalikken detaylida sag bobrek gorunuyodu. bugune kadar farkedememis olmasi biraz can sıkıcı. sonucta her ay aksatmadan kontrole gittim. dogum olup kizimi kucagima alsam herseyi daha net ogrensem rahatlicam.

Cnm akşam serininde git valla ben cesaret edemiyorum.esim cikti isleri halletmeye evde pinekliyorum.dikkat et valla.

Cnm özel bolgeme doktor agda yapmama izin vermedi.sanciyi tetikler diye.bende diger yerleri yaptirdim dün. Istersen danis doktoruna ama yaptiran kizlar var.bilemiyorum benim tenimde xok hassas ve aciya dayanikli degilim belkide boylesi daha iyi.

Allah sabir versin canim ya o adamda akil kalmamis sana bunlari reva goruyoya Allah razi olmayacaktir. yaptiklari yanina kalmayacak inan sana yalvaracagi gunler gelecek ben ettim sen etme dedirtecektir rabbim. Allah yar ve yardimcin olsun canim sen canini sikma bebeginle guzel gunler nasip etsin rabbim sana.

Selam kızlar nasılsınız?
Ayy bi sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti Aklımdakileri yazayım bari..

Ffkoc ve ayxse inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebisleri ne güzel ya :)

Yağmur ve ikizleri iyiymiş çok sevindim maşallah onlara..

Sevgiii kız ben bekarken pendikteydim anacığım hâlâ oralarda :) arada geliyorum ben de..

Bu arada hâlâ doğurmadim daha zaman var aslında biliyorum ama ah sabırsızlık..Son günlerde aşırı sinirli ve tahammülsüzüm sıcaklar da mahvediyor insanı..

Hadi yaa pendigin neresnde oturuyr cnm belki yakınızdr ..

Off sıcaklari sorma gece öldüm sıcaktn cami falan açtım yine aynı sabah eşim ise gittikten sonra birazda olsa yatabildim sen şimdi nerde oturuyordn cnm

saol sevgicim. Allahin verdiginden sual olunmaz amma velakin arastirdim biraz boyle durumlarda yani organ var ve yok olmaya meyilliyse anne karninda cerrahi mudahaleyle kurtarilabiyormus erken tani onemliymis. bu da dr hatasi. insallah ultrasondan dolayi gorunmuyordur kotu dusunup kizimida kendimi yipratmamaya calisiyorum.

Cnm akşam serininde git valla ben cesaret edemiyorum.esim cikti isleri halletmeye evde pinekliyorum.dikkat et valla.

4 e verdı randevuyu bana kalsa 8de gıderım. Allahtan yakın yer ama demınden berı ne gıysem dıye düşünüyorum. gobusten sığamıyoruz hıcbırseye.
yaz ıcın pek hamıle kıyafetıde almamıştım kısa zaman dıye pişman oldum valla keşke alsaymışım bır kac parça ((

cok dışarı cıkmasakda yıne ısımız oluyor dısarda dr. vs.

benimde cocuklugum pendikte gecti tavsantepe aydinli yolundaydik :) 96 da konyaya tasindik :/ ah pendik ah bana gore istanbulun en guzel yeri :) bizim zamanimizda sahilde dinazorlu park vardi zaman ne kadarda hizli gecip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…