Evt cnm var.yagmur da ikzlerde cok iyimiş hala hastanedelerdi bu aksam yada yarin cikabilirlermis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy maşallah :)
herkese hayırlı günler arkadaşlar.bugün ben doğuruyorum.oğlum 1 hafta erken gelme kararı almış.25 haziran sezeryan tarihimdi ama dünden beri başlayan sanclarım vardı meğer doğum başlamış saat 3 te bebeğimi kucağıma alıcam inşallah.hepinize duacıyım.sizde bize dua edin.Allah hepimizin yardımcı olsun.
allah yardimcin olsun canim kolay dogum olur insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. habersiz birakma bizleri :)
canim bebegimin sag bobregi gorunmuyo biraz telas sardi baska dr lerede gidip baktiracagiz. mide veya rahmin arkasina yerlesmis olabilecegini akrabamiz olan baska bi dr den ogrendik onun tavsiye ettigi dr ye gidelim dedik. dr den memnundum ama bu haftaya kadar soylemedigi icin biraz kizginim acikcasi :/
canım şu an ağrı/patnostayız, aslında ankaralıyım ailem ankarada oturuyor. Hem onlara yakın olalım dedik hem de doğudan çıkmak istedik. Darıcı/gebze/çayırova/tuzla yazdık. Haftaya perşembe açıklanıyor sonuç. Sen ne taraftasın kız?
Arkadaşlar herkese merhaba. Az önce doktordan geldim. Kızım biraz fazla iri olduğu için doktorum haftaya sezeryan tarihi verebilirim dedi. Ben kilolu olduğum için sezeryandan hep çok korktum. Ama kızım sağlıklı olsun yeterki diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Benimde kontrolüm yarın bakalim hayırlısıyla
Sinooss sirilsiklam oluyoruum
aynen fıstığım cok fena(( değil gün saat geçmez oldu artık
Oyy maşallah cnm Allah ım sağlıkla almani nasip etsin ins..
Cnmm çok geçmiş olsun ufacık melegini korusun Rabbim başka dert vermesin ins ışte bu şekilde hatalar insanin canını sıkıyor kiii buz o kadar üstünw titrerken
Bn tuzla ya yakınım cnm pendik teyim ...
Hayırlısi olsun cnm hakkinizda sağlıkla alda gerisi hallolur geçer ..dualarimiz seninle ve kuzucugnla olacak
Benimde yarin :) insallah iyi seyler duyabilirz cnm
Antalya yi düşünemiyorum yavrum yaaallah sabir versin herkese.telefon elimde yaniyor sanki
Allah hepimizin yardımcısı olsun kizlar bi nefeste kurtulalim inşallah yavrularimiza kavusalim benimde goguslerimde aşırı bir kaşıntı var deli olacam tam kahverengi kisimlari kasiyamiyorumda iş yerinde eziyet çekiyorum resmen sizde de var mı?
Gecmis olsun canim senin bebekte bobrek genişliği vardı simdi nasıl bobrek gözükmüyor bu zamana kadar nasil söylemez acaba yeni mi oldu benimde bebekte devam ediyor böbrek genisligi pazartesi doktora gidecem ins sikinti cikmaz.seninde iyi olur ins.
Amin canım.. Allah yardımcımız olsun.
cok fena ebrum ya sıcağı ayrı nemden de nefes alınmıyor.bende sırtımı yaslıyamıyorum koltuğa yanıyorum (
bugun salona gıdıcem pedikür ıcın dus alıp çıkıyım dıyorum ama çıkınca yıne su olucam sasırdım kaldım.
pedikurede süsten gıtmıyorum bu arada cok fena tırnağım batmış oluyorum acısından(
Amin canim inş ben.yarın.hazırlıklı da gidemicem göze aldım ağdaya gidicem onun içın.biraz beklemem lazım inş alttan bakmaz bu defa. Birde ağdaya son zamanlarda hangi aralıklarla gitmek lazım?
Aynen plates topu bulsam onda da zipliyicam ama yok maalesef. Hava cok sıcak artik herşey üst.üste geliyor. Eve gittim temizlik yaptım boşuna yapmışım elektrik suyu kestirdi şimdi de oraya da gidemiyorum. Sinirlerim tavan aslında onu bağlayıp elime.verseler söyle biraz o gün doğururum boks yapa yapa
Selam kızlar nasılsınız?
Ayy bi sürü alıntı yapmıştım hepsi gittiAklımdakileri yazayım bari..
Ffkoc ve ayxse inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebisleri ne güzel ya :)
Yağmur ve ikizleri iyiymiş çok sevindim maşallah onlara..
Sevgiii kız ben bekarken pendikteydim anacığım hâlâ oralarda :) arada geliyorum ben de..
Bu arada hâlâ doğurmadim daha zaman var aslında biliyorum ama ah sabırsızlık..Son günlerde aşırı sinirli ve tahammülsüzüm sıcaklar da mahvediyor insanı..
Oyy maşallah cnm Allah ım sağlıkla almani nasip etsin ins..
Cnmm çok geçmiş olsun ufacık melegini korusun Rabbim başka dert vermesin ins ışte bu şekilde hatalar insanin canını sıkıyor kiii buz o kadar üstünw titrerken
Bn tuzla ya yakınım cnm pendik teyim ...
Hayırlısi olsun cnm hakkinizda sağlıkla alda gerisi hallolur geçer ..dualarimiz seninle ve kuzucugnla olacak
Cnm akşam serininde git valla ben cesaret edemiyorum.esim cikti isleri halletmeye evde pinekliyorum.dikkat et valla.
Hadi yaa pendigin neresnde oturuyr cnm belki yakınızdr ..
Off sıcaklari sorma gece öldüm sıcaktn cami falan açtım yine aynı sabah eşim ise gittikten sonra birazda olsa yatabildim sen şimdi nerde oturuyordn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?