2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm en iyisini yapıyorsn gercektn ikinizde üzülmeyin ins dediğin gibi usg dn dolayıdr ins..bnmde bebeğimn bi bobregnde genişleme var dr 10 mm yi geçerse sıkıntı demişti ve bu durum 23 kere kadar çıktı suan için canımı sıkmak istemiyorm dusunmemeye calisiyrm çünkü doğduğunda tedavi girecek o minicik bedenlerin bi şekilde operasyon geçirmesi can sıkmaya yetsrde ger halimize de şükür ediyorum hakkımızda hayırlısı cnm Allah m korusun yavrularımzi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de öyle düşünüyorum eğer normal doğurabilirsem epidural falan taktırmicam

Pendik güzeldir tavsantepe ye yakın olan alt kaynarcada oturdum bnde cnm oralar bi gelişti bi gelişti tanı görmen lazım ssk hala duruyor tabi ki bu hafta sonu nasipse sahildeyim ailecek baya kalabalık bi şekilde pikniktyim sende gel kızzz ..gerçi gözümde büyüyor ama dışarı çıkmak zor geliyor bana zaten son piknigim olur herhalde hamile halimle

Bugun guzel bi haber aldim. Kaynimla kaynanam geljyolar vizeleri cikti sukur. Yarin oglen burdalar. Bende sevinenlerdenim :))) erken dogum tehdidim oldugu icin geliyolar. Kaynanam yemek islerini ev islerini yspacak. Kaynimda kizlarimla ilgilenecek malum esim calisiyo ve benim yatmam.gerekiyo. cocuklarda bu havada evde kaliyolar.. evede ses gelecek insallah. Dogumda vs evde kadin olacak.

Kayinpederimdende allah razi olsun ramazan ayinds hic sorun etmedi yanliz kalmayi.

Sali gunu kontrolum var umarim hersey iyidir. Bebegiminn haraketleri artik canimi acitiyo resmen :)) sukur tabii oynadigina. Ama ne hikmetse karnimin sertlesmesi vs cok azaldi. Enfeksiyonum gitti galiba. Enfeksiyonds tetikliyomusya kasilmalari..

Sizlerden naber? Yagmurdan haber var mi

İnşallah sağlıkla sıhhatli alalım kucağımıza hepimizde bizde bugün tarih almaya gidiyoruz doğum için inşallah iyi geçer kontrolümuz

Hayirli hbrlerlerle gel canimm

Evt cnm var.yagmur da ikzlerde cok iyimiş hala hastanedelerdi bu aksam yada yarin cikabilirlermis.

Hmm masallah bende mersk etmistim cok sevindim.

Benimde kontrolüm yarın bakalim hayırlısıyla

Iyi habrrlrrle gel cnm

Davaleur hic merak etme bisi olsaydi tee o buyuk kontrollerrde cikardi. Bebek buyudugu icin bence goremediler. Hic tskms kafana allahin izniyle hic bisi olmaz inxallah. Simdiye kadar farkedilirdi.

canım yaa bu sıcaklar hepimizi bitirdi pedikürü okuyunca hatuna bak pedikür falan süsünden de geri kalmıyo bense paçoz paçoz dolaşıom demiştim ammaa tırnak batması feci bişe dikkat et enfeksiyon kaptırma sakın

Güzelyalıda canım şu an..15 senem falan orada geçti şimdi arada geliyorum işte..

Kendi evime gelince Balıkesir Ayvalık ta..Eşim öğretmen asıl görev yeri orası.Şu an Ankara dayız askerlik dolayısıyla.Bu cuma bitiyor askerliği nasip olursa doğumu yapıp Ayvalık a dönücez.Göçebe bi yaşamımız var biraz :)

Ben bu gece iki saat arayla kalktım karnım çok ağrıdı üstümü örtmüyorum su gibi oluyorum yine de..Bi de karnımın alt kısmı aşırı kaşınıyo şu sıra iyice ağırlık oraya bindi sanırım.

Ben de severdim pendik ın çarşısı cumartesi pazarı çok güzeldir.Sahil önceleri daha yakındı doldurdular sonradan bilirsin belki..

kızlar ben geldim kontrolden ptesi suyum azalmıştı dr bile panik yaptı iki gün sonrasına çağırmıştı bugün gittim suyum normal çıktı çok şükür artık 6 temmuza kadar beklicez dedi hayırlısı bakalım

Selam kızlar yatılı misafirim vardı üstüne akşam da habersiz misafir geldi gece canım çıktı uyuyamadim kaca kadar bebis de sağolsun oynadı durdu.sicak bir yandan. Sabah da erken gideceklerdi bir türlü kalkamadilar bir aaat önce kalktilar. Taksi cagir dediler cagirdim on dk sonra gelecek diyorum adam kahve keyfimi yapayim gelmesn diyor.simdi de tekrar evi supurup silmek istiyorum biraz güç bulursam.yarin kontrolum var .

yaaa cok fena süsümden geri kalmam hehehheh

ya bu sıcakta süse çıkılır mı :))) canımın acısından duramıyorum zaten şiş ayaklarım bır batması eksıktı valla ( benım pens takımım var onları gotruyorum. cok huyluyum bu konuda. işin içini bildiğimden. herseyde kendı malzememı goturuyorum. cok tehlıkelı siz siz olun manıkur pedikür için kendınıze takım alın yaptıracağınız zaman onlarla yaptırın.

ben çıkıyorum artık. Allah dıyorum orda da acı cekıcem sımdı (

şimdilik optum sizi kızlar.. dondugumde cici doğum haberleri okurum inşallah..

sağol canım ama zaman durdu sanki bebişin bugün kilosuna bakmadı ptesi 3 kilo idi kuzum

Masallah.. eevet zaman gecmek bilmiyor diyorum bende. Bakiyomda 27. Haftamds erkn dogum tehdidinden hastanede yattim hatta ciger gelistiricide yaptilar. Simdi bakiyomda 7 hafta gecmis uzerinden. Nasil gecti anlamadim.

e kolay mı canım kız anası olacaz süslenmek lazım
yalnız doğru diyon kendi takımlarını götürmen çok mantıklı ben gitmiom aynı sen gibi acayip huyluyum kesin bişe bulaştırıp gelirim ben :))

Masallah.. eevet zaman gecmek bilmiyor diyorum bende. Bakiyomda 27. Haftamds erkn dogum tehdidinden hastanede yattim hatta ciger gelistiricide yaptilar. Simdi bakiyomda 7 hafta gecmis uzerinden. Nasil gecti anlamadim.

inşallah senin bebiş de sonuna kadar kalır erkenden gelmez. napalım bu kadar bekledik onlar için beklemeye de devam etcez artık

sakın iş falan yapma benim suyum azalmıştı şimdi iyi çıktı çok şükür ama doktor iş yapma kendini yorma dedi benden bebişe giden dolaşım yavaşladığı için su azalıyormuş bu da erken doğum demek dinleniom misafir falan da hiç uğraşma kimsenin hizmetçisi yok burda bebişin herkesin keyfinden önemli

Kizlaaarr bacagimda korkunc bi agri var yureyemiyorum yaaa

Canım merhaba daha önce günlükten tanışıp mesajlaşmistik hayırlı olsun sanada canım. ..Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun? Allah kurtarsin sağlıkla al kucağına yavrunu canım öpüyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…