saol sevgicim. Allahin verdiginden sual olunmaz amma velakin arastirdim biraz boyle durumlarda yani organ var ve yok olmaya meyilliyse anne karninda cerrahi mudahaleyle kurtarilabiyormus erken tani onemliymis. bu da dr hatasi. insallah ultrasondan dolayi gorunmuyordur kotu dusunup kizimida kendimi yipratmamaya calisiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim. Birde belli bir açılma olması gerekiyor sanirim epidural için. O kadar ağrı siziyi çektikten sonra gerek yok diye düşünüyorum yanlismiyim? Birde yan etkilerinden korkuyorum ikisininde.
benimde cocuklugum pendikte gecti tavsantepe aydinli yolundaydik :) 96 da konyaya tasindik :/ ah pendik ah bana gore istanbulun en guzel yeri :) bizim zamanimizda sahilde dinazorlu park vardizaman ne kadarda hizli gecip gidiyor
İnşallah sağlıkla sıhhatli alalım kucağımıza hepimizde bizde bugün tarih almaya gidiyoruz doğum için inşallah iyi geçer kontrolümuz
Evt cnm var.yagmur da ikzlerde cok iyimiş hala hastanedelerdi bu aksam yada yarin cikabilirlermis.
Hmm masallah bende mersk etmistim cok sevindim.
Benimde kontrolüm yarın bakalim hayırlısıyla
Iyi habrrlrrle gel cnm
Amin canım.. Allah yardımcımız olsun.
cok fena ebrum ya sıcağı ayrı nemden de nefes alınmıyor.bende sırtımı yaslıyamıyorum koltuğa yanıyorum (
bugun salona gıdıcem pedikür ıcın dus alıp çıkıyım dıyorum ama çıkınca yıne su olucam sasırdım kaldım.
pedikurede süsten gıtmıyorum bu arada cok fena tırnağım batmış oluyorum acısından(
Hadi yaa pendigin neresnde oturuyr cnm belki yakınızdr ..
Off sıcaklari sorma gece öldüm sıcaktn cami falan açtım yine aynı sabah eşim ise gittikten sonra birazda olsa yatabildim sen şimdi nerde oturuyordn cnm
benimde cocuklugum pendikte gecti tavsantepe aydinli yolundaydik :) 96 da konyaya tasindik :/ ah pendik ah bana gore istanbulun en guzel yeri :) bizim zamanimizda sahilde dinazorlu park vardizaman ne kadarda hizli gecip gidiyor
kızlar ben geldim kontrolden ptesi suyum azalmıştı dr bile panik yaptı iki gün sonrasına çağırmıştı bugün gittim suyum normal çıktı çok şükür artık 6 temmuza kadar beklicez dedi hayırlısı bakalım
canım yaa bu sıcaklar hepimizi bitirdi pedikürü okuyunca hatuna bak pedikür falan süsünden de geri kalmıyo bense paçoz paçoz dolaşıom demiştim ammaa tırnak batması feci bişe dikkat et enfeksiyon kaptırma sakın
Masallah. Ne guzel son haftalardasin. Bebis kac kg olmus dedimi?
sağol canım ama zaman durdu sankibebişin bugün kilosuna bakmadı ptesi 3 kilo idi kuzum
yaaa cok fena süsümden geri kalmam hehehheh
ya bu sıcakta süse çıkılır mı :))) canımın acısından duramıyorum zaten şiş ayaklarım bır batması eksıktı valla( benım pens takımım var onları gotruyorum. cok huyluyum bu konuda. işin içini bildiğimden. herseyde kendı malzememı goturuyorum. cok tehlıkelı siz siz olun manıkur pedikür için kendınıze takım alın yaptıracağınız zaman onlarla yaptırın.
ben çıkıyorum artık. Allah dıyorum orda da acı cekıcem sımdı(
şimdilik optum sizi kızlar.. dondugumde cici doğum haberleri okurum inşallah..
Masallah.. eevet zaman gecmek bilmiyor diyorum bende. Bakiyomda 27. Haftamds erkn dogum tehdidinden hastanede yattim hatta ciger gelistiricide yaptilar. Simdi bakiyomda 7 hafta gecmis uzerinden. Nasil gecti anlamadim.
Selam kızlar yatılı misafirim vardı üstüne akşam da habersiz misafir geldi gece canım çıktı uyuyamadim kaca kadar bebis de sağolsun oynadı durdu.sicak bir yandan. Sabah da erken gideceklerdi bir türlü kalkamadilar bir aaat önce kalktilar. Taksi cagir dediler cagirdim on dk sonra gelecek diyorum adam kahve keyfimi yapayim gelmesn diyor.simdi de tekrar evi supurup silmek istiyorum biraz güç bulursam.yarin kontrolum var .
Güzelyalıda canım şu an..15 senem falan orada geçti şimdi arada geliyorum işte..
Kendi evime gelince Balıkesir Ayvalık ta..Eşim öğretmen asıl görev yeri orası.Şu an Ankara dayız askerlik dolayısıyla.Bu cuma bitiyor askerliği nasip olursa doğumu yapıp Ayvalık a dönücez.Göçebe bi yaşamımız var biraz :)
Ben bu gece iki saat arayla kalktım karnım çok ağrıdı üstümü örtmüyorum su gibi oluyorum yine de..Bi de karnımın alt kısmı aşırı kaşınıyo şu sıra iyice ağırlık oraya bindi sanırım.
Ben de severdim pendik ın çarşısı cumartesi pazarı çok güzeldir.Sahil önceleri daha yakındı doldurdular sonradan bilirsin belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?