Masallah.. eevet zaman gecmek bilmiyor diyorum bende. Bakiyomda 27. Haftamds erkn dogum tehdidinden hastanede yattim hatta ciger gelistiricide yaptilar. Simdi bakiyomda 7 hafta gecmis uzerinden. Nasil gecti anlamadim.
Canım merhaba daha önce günlükten tanışıp mesajlaşmistik hayırlı olsun sanada canım. ..Ankarada hangi hastaneye gidiyorsun? Allah kurtarsin sağlıkla al kucağına yavrunu canım öpüyorum
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
sakın iş falan yapma benim suyum azalmıştı şimdi iyi çıktı çok şükür ama doktor iş yapma kendini yorma dedi benden bebişe giden dolaşım yavaşladığı için su azalıyormuş bu da erken doğum demek dinleniom misafir falan da hiç uğraşma kimsenin hizmetçisi yok burda bebişin herkesin keyfinden önemli
selamlar kızlar
kimsede uyku kalmamışaynen gece kabus gıbı gectı agrı ayrı bırde yataktan da zor kalkmaya başladım. yuvarlanıyorum resmen (
benım bu gecelerı su olayımda cok fena saat bası wcye taşınıyorum.
birde herkeste şişlik varya benım son günlerde sol ayağım aşırı şişti sizde de bir tarafta daha fazla şişkinlik var mı ????
birisi gogus kasıntısı sormus kımdı unutum af ola bende de son günlerde cok var dokunamıyorum da delı oluyorum o kasıntıya...
ffkoc ve AXSHE Rabbim yardımcınız olsun.. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın kuzularınızı.. Dualarımız sizinle.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Güzelyalıda canım şu an..15 senem falan orada geçti şimdi arada geliyorum işte..
Kendi evime gelince Balıkesir Ayvalık ta..Eşim öğretmen asıl görev yeri orası.Şu an Ankara dayız askerlik dolayısıyla.Bu cuma bitiyor askerliği nasip olursa doğumu yapıp Ayvalık a dönücez.Göçebe bi yaşamımız var biraz :)
Ben bu gece iki saat arayla kalktım karnım çok ağrıdı üstümü örtmüyorum su gibi oluyorum yine de..Bi de karnımın alt kısmı aşırı kaşınıyo şu sıra iyice ağırlık oraya bindi sanırım.
Ben de severdim pendik ın çarşısı cumartesi pazarı çok güzeldir.Sahil önceleri daha yakındı doldurdular sonradan bilirsin belki..
kizlar cok sukur ogluslarimla ewimize geldk 3mzde ck iyiyiz
Canlarm sikinti stres yapmayin allahin izniyle bebeklerimizi kucagimiza alicaz axshe bebegin kac haftalik canim ffkoc benimde 28temmuz bebegimde 2500grdi gecen hafta keske dursa 1hafta daha ama riske de atmamak lazim ama hemen toparlanir uzme kendine bak sutunde olmaz sonrasinda hep iyi dusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şimdi çıkıyorum en kısa zamanda doğum hikayem ve oğlumun fotosuyla(becebilirsem)görüşürüz inşallah.Allah'a emanet olun.
Cnm özel bolgeme doktor agda yapmama izin vermedi.sanciyi tetikler diye.bende diger yerleri yaptirdim dün. Istersen danis doktoruna ama yaptiran kizlar var.bilemiyorum benim tenimde xok hassas ve aciya dayanikli degilim belkide boylesi daha iyi.
Allah sabir versin canim ya o adamda akil kalmamis sana bunlari reva goruyoya Allah razi olmayacaktir. yaptiklari yanina kalmayacak inan sana yalvaracagi gunler gelecek ben ettim sen etme dedirtecektir rabbim. Allah yar ve yardimcin olsun canim sen canini sikma bebeginle guzel gunler nasip etsin rabbim sana.
Adasım bende suan hastanede yatıyorum 34 haftalığım tansiyon sebebi ile erken doğum olabilir diye Dr ciğerleri için iğne istıyor sen yaptırmışsın, nasıl hissettin kortizon olduğu için benim şekerim var yükseltecek başka sıkıntısı oldu mu
Canım medicana da doğum ne kadar. Bende ankaradayım. Prof. Mustafa şatıroğluna gidiyorum.Merhaba canım evet hatırladım senin de hayırlı olsun canım vakti zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın inşallah kucağına..Ben burda hem devlete hem özele gidiyorum canım..Zekai tahir in cayyolu semt polikliniğine gidiyorum.Bir de medicana ya,doğumu medicana yapicam nasip olursa.Hamileliğimin başında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık o şekilde gidiyorum.Sen hangi hastaneye gidiyosun?Kaç haftalık oldu bebisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?