2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Masallah.. eevet zaman gecmek bilmiyor diyorum bende. Bakiyomda 27. Haftamds erkn dogum tehdidinden hastanede yattim hatta ciger gelistiricide yaptilar. Simdi bakiyomda 7 hafta gecmis uzerinden. Nasil gecti anlamadim.

Adasım bende suan hastanede yatıyorum 34 haftalığım tansiyon sebebi ile erken doğum olabilir diye Dr ciğerleri için iğne istıyor sen yaptırmışsın, nasıl hissettin kortizon olduğu için benim şekerim var yükseltecek başka sıkıntısı oldu mu

Merhaba canım evet hatırladım senin de hayırlı olsun canım vakti zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın inşallah kucağına..Ben burda hem devlete hem özele gidiyorum canım..Zekai tahir in cayyolu semt polikliniğine gidiyorum.Bir de medicana ya,doğumu medicana yapicam nasip olursa.Hamileliğimin başında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık o şekilde gidiyorum.Sen hangi hastaneye gidiyosun?Kaç haftalık oldu bebisin?

Haklısın
Neyse gittiler bu ikinci gelisleri bir haftada yurtdisindalar .yapmayayim diyorum.ama duramiyorum.bugun cgec kalktim valla hamileyim hos görsünler.carsaflari.vs.. makineye attim kizi da havuza attim vcektim terasa bir sandalye soktum ayaklarimi havuza oturuyorum.hamile olmasam javuza oturacam o derece sıcak

[QUOTE

canim bebegimin sag bobregi gorunmuyo biraz telas sardi baska dr lerede gidip baktiracagiz. mide veya rahmin arkasina yerlesmis olabilecegini akrabamiz olan baska bi dr den ogrendik onun tavsiye ettigi dr ye gidelim dedik. dr den memnundum ama bu haftaya kadar soylemedigi icin biraz kizginim acikcasi :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Kızmalara çok haklısın farklı bir Dr görmesinde yarar var tabi ama bu Dr, a sakın söylenme öyle araştır Dr, bence ...

Şekerim benim sol ayağım saga göre daha şişiyor bu arada tansiyonu na bak mutlaka şişler ve yüksek tansiyon gebelik zehirlenme riskini gösteriyormuş Bilgin'e smdan ihmal etme

Benim annenler suan orda oturuyr cnm esenyali olaninda ...gelince haber et kız girusuruk belkim :)

Aaayy aynı şekilde valla üstümü ortmedim camla açık bn su gibi oldummm.karnimin altıda fena kasiniyo bide karnimin üstünde isilik gibi biseylwr çıktı bn bu çatlaklarla nasıl başedicm bilmiyorm açıkçası l..
Bu arada pendik pazarı ni seviyorum hala c.tesi 3 hafta önce gitmiştim ..sahilde hep pikniklrimiz olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağolasın sehercim bu gün yırttık yarın bakacak gene Dr inş tahliller iyi çıkar..
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar şimdi çıkıyorum en kısa zamanda doğum hikayem ve oğlumun fotosuyla(becebilirsem)görüşürüz inşallah.Allah'a emanet olun.

Hadi canım sanada şimdiden kolaylıklar diliyorum dualar ile... Bu arada ağdadı çantası hazır olmayanlar bence hazırladın son Dakika'ya bırakmayın ben dün ayak üstü öylesine epilasyon yapmıştım yarım yamalak akşama hastaneden çıkamadık valla

Canim bende sordum jilet yapamıyorum artik diye. Oda bana ağda yaptir dedi artik ne yapayım öyle diyince artik.hiç dayanamam ilk defa yaptiricam. Bu hamilelikte fiskirdi her yerim yüzümü her hafta berbere gitsem traş eder o kadar cok ve sert çıkıyor ki. Doğum olsun buna çözüm bulmam lazım mahvoldum sirle. Birde hassaslasti cilt bir tarafi kizariyo orası geçene kadar tekrar çıkıyor yüzüm

Amin canim. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Tez zamanda inş artik herşey yoluna girer en azından benimle uğraşmaz artik. Cok iyi oldu pek sevgili ailesinin.yanina taşındı ya kuduruyor düzeni bozuldu. Şimdi dank etti herşey ona.

Ben jilete talim küçük el aynası aldım onunla ugrasiyorum.zaren acilmam var agda yaptirsam direk doğuma giderim:)

ffkoç, merhaba;
Ben bir süredir takip etmeme rağmen pek paylaşımda bulunamadım ama senin durumunu görünce fikrimi paylaşmak istedim. Ben ilk kızımı erken doğumla 34+5 de sezeryan ile doğurdum. Doktorum ciğerlerinde gelişim sorunu olmayacağını düşünerek iğne yaptırmadı. 2800 doğmuştu kızım ama 26 gün küvezde kaldı, kalbi durdu çalıştırdılar. Çok zor günler geçirdik, şimdi çok şükür 7 yaşında ve sağlıklı. Senin yazını okuduktan sonra dua etmeye başladım. İnşallah mümkün olduğu kadar dayanabilirsiniz. Benim kızıma doğumdan sonra ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı ama anne karnında yapılması daha etkiliymiş. Önemli bir karar, Allah yardımcınız olsun.

herkese merhaba bugün doğumu olanlara Allah kolaylık versin.

ben evde durdukça sıkıntı stres başladı kendimi temizliğe verdim porçöz ,çamaşur suyu kullandım banyoyu temizledim şimdide nasıl pişmanım vicdan azabı çekiyorum resmen bebegime bişey olurmu diye bu konuda deneyim sahibi :18:

ev hanımlığının bu kısmı zormuş demekki durdukça bi yeri temizleyesi geliyor insanın

Firarperest arkadaşım Medicnaa da doğum ne kadar acaba. Bende ankaradayım da.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım medicana da doğum ne kadar. Bende ankaradayım. Prof. Mustafa şatıroğluna gidiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Klivya hamile kadınlar doğuma yakın temizlik hastası olur.yuvayi yavrusuna hazırlamak için ilahi bir yönlendirme diyorlar.ben de ne etsem de temizlesem diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…