- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
kizlar cok sukur ogluslarimla ewimize geldk 3mzde ck iyiyiz
Benim annenler suan orda oturuyr cnm esenyali olaninda ...gelince haber et kız girusuruk belkim :)
Aaayy aynı şekilde valla üstümü ortmedim camla açık bn su gibi oldummm.karnimin altıda fena kasiniyo bide karnimin üstünde isilik gibi biseylwr çıktı bn bu çatlaklarla nasıl başedicm bilmiyorm açıkçası l..
Bu arada pendik pazarı ni seviyorum hala c.tesi 3 hafta önce gitmiştim ..sahilde hep pikniklrimiz olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Firarperest arkadaşım Medicnaa da doğum ne kadar acaba. Bende ankaradayım da.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım medicana da doğum ne kadar. Bende ankaradayım. Prof. Mustafa şatıroğluna gidiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canım Allah bağışlasın oğluşlarını hep iyi olun inşallah
Gelince haber veririm tabi canım sen kaynarcada mısın?Pendik pazarı çok güzel ya geldiğim zaman gideriz mutlaka..
Çatlaklar benim de fena gördükçe moralim bozuluyo ınşallah biraz olsun düzelir ya..
..
Merhaba canım evet hatırladım senin de hayırlı olsun canım vakti zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın inşallah kucağına..Ben burda hem devlete hem özele gidiyorum canım..Zekai tahir in cayyolu semt polikliniğine gidiyorum.Bir de medicana ya,doğumu medicana yapicam nasip olursa.Hamileliğimin başında tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık o şekilde gidiyorum.Sen hangi hastaneye gidiyosun?Kaç haftalık oldu bebisin?
e kolay mı canım kız anası olacaz süslenmek lazım
yalnız doğru diyon kendi takımlarını götürmen çok mantıklı ben gitmiom aynı sen gibi acayip huyluyum kesin bişe bulaştırıp gelirim ben :))
aynen fıstığım cok fena(( değil gün saat geçmez oldu artık
Oyy maşallah cnm Allah ım sağlıkla almani nasip etsin ins..
Cnmm çok geçmiş olsun ufacık melegini korusun Rabbim başka dert vermesin ins ışte bu şekilde hatalar insanin canını sıkıyor kiii buz o kadar üstünw titrerken
Bn tuzla ya yakınım cnm pendik teyim ...
Hayırlısi olsun cnm hakkinizda sağlıkla alda gerisi hallolur geçer ..dualarimiz seninle ve kuzucugnla olacak
Benimde kontrolüm yarın bakalim hayırlısıyla
saol canim. sol bobrekte genisleme var demisti. simdi sag bobreginde gorunmedigini soyluyor. bebeklerimiz allaha emanet suanda mudahalede edilemediginden elimizden biseyde gelmiyor.21 haftalikken detaylida sag bobrek gorunuyodu. bugune kadar farkedememis olmasi biraz can sıkıcı. sonucta her ay aksatmadan kontrole gittim. dogum olup kizimi kucagima alsam herseyi daha net ogrensem rahatlicam.
Selam kızlar nasılsınız?
Ayy bi sürü alıntı yapmıştım hepsi gittiAklımdakileri yazayım bari..
Ffkoc ve ayxse inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebisleri ne güzel ya :)
Yağmur ve ikizleri iyiymiş çok sevindim maşallah onlara..
Sevgiii kız ben bekarken pendikteydim anacığım hâlâ oralarda :) arada geliyorum ben de..
Bu arada hâlâ doğurmadim daha zaman var aslında biliyorum ama ah sabırsızlık..Son günlerde aşırı sinirli ve tahammülsüzüm sıcaklar da mahvediyor insanı..
Oyyysss maşallah cnm size çok,şükür iyisiniz hayırlı imanlı evlatlarin olur ins.kendinize çık iyi bakın ..
17 saat once son bir gun yazmjs buyuk ihtimal aldi bebisini kucagina.. darisi basimiza kizlarr
Amin canim inş ben.yarın.hazırlıklı da gidemicem göze aldım ağdaya gidicem onun içın.biraz beklemem lazım inş alttan bakmaz bu defa. Birde ağdaya son zamanlarda hangi aralıklarla gitmek lazım?
Yok cnm bn pendigin yukarısı aydos tym isyerimde dörtyolda orayi bilirsin gidriz kız tabi..
Ne yapcz cnm yaa çatlakları bnmde çok moralim bozuluyor biyandan da feda olsun diyorum da
Hosgeldin yagmurcummm oyyy yerim o ogluslarini masallah haydi fotolarini bekliyoruz minislerin saglicakla buyut insallah.
canlarım selam,alıntı yapamadığım(nette sorun var)yada çifter alıntı yaptığım varsayağmurcum gozunuz aydın canım benım.. maşallah kuzularına ve sana
Rabbim ogluslarına ve sıze sağlıklı uzun omurler nasip etsin. Ogluslar hayırlı evlat olsun inşallah.
dinlende hikayeni ve badiklerin resimlerini paylaş bizimle :)totolarından ayaklarından opuyoruz badişlerin :)
canlarım selam,alıntı yapamadığım(nette sorun var)yada çifter alıntı yaptığım varsapardon,herkesi çok özledim,hapşuramıyom of yaaa,maşallah tospikler birer birer doğuruyooo,Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla kucaklamayı,büyütmeyi nasip etsin,bekleyen anacıkları da bir pırt da kurtaesın inşallaaahhhhh AMİİİNNNN
canım benım ben yazarken sen de yazıyormuşsun hep böyle çakışıyoz kızz :)))
oyyyggg ağzından bal damlıyor. inşallah canım Amin...
pırt dıye doğuralım inşallah
canım hapsurma cok fena ya benım burnum cok huylu azıcık toza falan hapsururum. ınsanın karnına nasıl bır agrı gırıyor, fırlayacak gıbı oluyor bırde.
Allah yardımcın olsun çarçabuk iyileş inşallah.
KUŞUM ateşim de zaten yüksek olunca gittim dr ma,ilaç falan verdi,bugün ve yarın için izin girdirdim(doğum iznimden düşülüyor),burnum tuzlu su manyağı oldu,günde 2 kez duşa giriyom ateşim düşsün diye,girip de yazamadım,sersem gibi geçiyi,zaman geçtikçe,hadi diyo da insan,doğum başlayınca da aaaaaa yaşasın doğuruyoz mu diycez bilemedimyoksa bağırcaz mı?sen nasılsın gülüm kontrolöe gittin mi bu arada
Şekerim benim sol ayağım saga göre daha şişiyor bu arada tansiyonu na bak mutlaka şişler ve yüksek tansiyon gebelik zehirlenme riskini gösteriyormuş Bilgin'e smdan ihmal etme
Yok cnm bn pendigin yukarısı aydos tym isyerimde dörtyolda orayi bilirsin gidriz kız tabi..
Ne yapcz cnm yaa çatlakları bnmde çok moralim bozuluyor biyandan da feda olsun diyorum da
Canim sağolasın inşallah zamanında olur ...ben gaziye gidiyorum öğretim görevlileri bakıyor ya orada bir profa gidiyorum ..mahpre sanırım yaptırdığin yanlış yazmadım umarım, onu iyi yapmışsıniz medicana pahali doğum için hayrli olsun. .canim 30. Haftanin içindeyim ama korkuyorum geçen tansiyonum kisa süreli çıktı, protein kaçağına bakıldı o zaman yoktu,doktorumda 24 saatlik idrar toplama yaptırdı ondada yüksek değer ama hamilelerde normal dedi güveniyorum ama korkuyorumda inşallah sağ salim alırım. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
canlarım selam,alıntı yapamadığım(nette sorun var)yada çifter alıntı yaptığım varsapardon,herkesi çok özledim,hapşuramıyom of yaaa,maşallah tospikler birer birer doğuruyooo,Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla kucaklamayı,büyütmeyi nasip etsin,bekleyen anacıkları da bir pırt da kurtaesın inşallaaahhhhh AMİİİNNNN
Kızlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim bebek hareketleri yavasladi diye doktora gittim bugün nst ye bağladılar sanci cikti doktor bir kac saat sonra nst yi tekrarlayın dedi tekrar baglanicam başına böyle birşey gelen var mı
Biliyorum canım benim..Nasip bakarsın bi gün yüz yüze görüşürüz..
Çatlaklar için de geçen İbrahim Saraçoğlu badem yağını önermişti çok yerleşmediyse geçiriyormuş sanırım.Almadım henüz ama deneriz olmazsa.Kiloları bi verelim bakalım o zaman nasıl gözükecek
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?