2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kizlar cok sukur ogluslarimla ewimize geldk 3mzde ck iyiyiz

Maşallah canım Allah bağışlasın oğluşlarını hep iyi olun inşallah

Gelince haber veririm tabi canım sen kaynarcada mısın?Pendik pazarı çok güzel ya geldiğim zaman gideriz mutlaka..
Çatlaklar benim de fena gördükçe moralim bozuluyo ınşallah biraz olsun düzelir ya..

Firarperest arkadaşım Medicnaa da doğum ne kadar acaba. Bende ankaradayım da.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım merhaba dediğim gibi biz sigorta yaptırdık doğum paketi diyolar.6 muayene ve doğum içinde.Normalde 1 gece sezeryanda iki gece yatis epidural ıstersen o da içinde 2400 tl..Sigortasız fiyatını bilmiyorum malesef..

Canım medicana da doğum ne kadar. Bende ankaradayım. Prof. Mustafa şatıroğluna gidiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bir önceki mesajımda yazdım başka sorun varsa sor biliyosam cevaplarim.

Kızlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim bebek hareketleri yavasladi diye doktora gittim bugün nst ye bağladılar sanci cikti doktor bir kac saat sonra nst yi tekrarlayın dedi tekrar baglanicam başına böyle birşey gelen var mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm bn pendigin yukarısı aydos tym isyerimde dörtyolda orayi bilirsin gidriz kız tabi..

Ne yapcz cnm yaa çatlakları bnmde çok moralim bozuluyor biyandan da feda olsun diyorum da

Canim sağolasın inşallah zamanında olur ...ben gaziye gidiyorum öğretim görevlileri bakıyor ya orada bir profa gidiyorum ..mahpre sanırım yaptırdığin yanlış yazmadım umarım, onu iyi yapmışsıniz medicana pahali doğum için hayrli olsun. .canim 30. Haftanin içindeyim ama korkuyorum geçen tansiyonum kisa süreli çıktı, protein kaçağına bakıldı o zaman yoktu,doktorumda 24 saatlik idrar toplama yaptırdı ondada yüksek değer ama hamilelerde normal dedi güveniyorum ama korkuyorumda inşallah sağ salim alırım. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

yağmurcum gozunuz aydın canım benım.. maşallah kuzularına ve sana

Rabbim ogluslarına ve sıze sağlıklı uzun omurler nasip etsin. Ogluslar hayırlı evlat olsun inşallah.

dinlende hikayeni ve badiklerin resimlerini paylaş bizimle :) totolarından ayaklarından opuyoruz badişlerin :)

:)) di mi ama
ay geldım eve cok sukur dısarsı yanıyor. canımda cok yandı yaa. bır ara kızımda nasıl tepikledi canım yanınca (( oyyy dedim prensesimde rahatsız oldu.
neyse halloldu şukur birde ustune kırmızı oje surdurduk o kadar acıdan sonra süsümüzde olsun dedik

kesinlikle canım cok tehlıkelı kanla bulaşan dünya kadar hastalık var manıkur pedıkur deyıp geçmemek gerekiyor. Allah esirgesin..
gecen ılk defa ağdaya gıttım (hep evde kendım yapardım yıllardır) o zaman da kendı konservemı goturdum. cok ince işler bunlar..

aynen fıstığım cok fena (( değil gün saat geçmez oldu artık

Benimde kontrolüm yarın bakalim hayırlısıyla

Oyyysss maşallah cnm size çok,şükür iyisiniz hayırlı imanlı evlatlarin olur ins.kendinize çık iyi bakın ..

17 saat once son bir gun yazmjs buyuk ihtimal aldi bebisini kucagina.. darisi basimiza kizlarr

Hosgeldin yagmurcummm oyyy yerim o ogluslarini masallah haydi fotolarini bekliyoruz minislerin saglicakla buyut insallah.

canlarım selam,alıntı yapamadığım(nette sorun var)yada çifter alıntı yaptığım varsa pardon,herkesi çok özledim,hapşuramıyom of yaaa,maşallah tospikler birer birer doğuruyooo,Rabbim cümlemizin evladını sağlıkla kucaklamayı,büyütmeyi nasip etsin,bekleyen anacıkları da bir pırt da kurtaesın inşallaaahhhhh AMİİİNNNN

canım benım ben yazarken sen de yazıyormuşsun hep böyle çakışıyoz kızz :)))
oyyyggg ağzından bal damlıyor. inşallah canım Amin...
pırt dıye doğuralım inşallah

canım hapsurma cok fena ya benım burnum cok huylu azıcık toza falan hapsururum. ınsanın karnına nasıl bır agrı gırıyor, fırlayacak gıbı oluyor bırde.
Allah yardımcın olsun çarçabuk iyileş inşallah.

KUŞUM ateşim de zaten yüksek olunca gittim dr ma,ilaç falan verdi,bugün ve yarın için izin girdirdim(doğum iznimden düşülüyor),burnum tuzlu su manyağı oldu,günde 2 kez duşa giriyom ateşim düşsün diye,girip de yazamadım,sersem gibi geçiyi,zaman geçtikçe,hadi diyo da insan,doğum başlayınca da aaaaaa yaşasın doğuruyoz mu diycez bilemedim yoksa bağırcaz mı?sen nasılsın gülüm kontrolöe gittin mi bu arada

canım benım yaaa cok zor bu halde bırde hastalıkla ugrasmak. olsun ızınden gıtsın artık da yeterkı balımla sen ıyı olun. ilaç etkı etmeye baslar artık yarın heralde 2.gun oldu bugun.
bagırıcaz kesınde :))) bır yandan da için için yaşasın oluruz :))
sıcaktan cok fenayım ayşem son günlerde ağrıları bastıracak nerdeyse sıcak derdi.
balon oldu hepten ayaklarım. ozellikle sol ayağım cok şişti huylandım bu durumdan nıye bırı daha cok şiş diye.
pazartesı gıttım canım kontrole fıstığım ıyıydı. ama idrar tahlılı ıcın erken dedı doktor haftaya gıttıgımde yapıcaz bakalım enf. temızlenmıstır ınsallah.

Şekerim benim sol ayağım saga göre daha şişiyor bu arada tansiyonu na bak mutlaka şişler ve yüksek tansiyon gebelik zehirlenme riskini gösteriyormuş Bilgin'e smdan ihmal etme

canım kaçırmışım yazını şimdi gordum.
yapma ya benımde tansıyonum cok dusuktur ama senin yazını görünce şimdi olctum genel olarak normal ama bana gore az gordugum tansıyon cıktı.
doktor kontrolünde muhakkak soylıcem bu durumu. ya sağ ve sol arasında bariz fark var bana da hiç normal gelmedi bu durum. ( inşallah ciddi bişey yoktur
sağolasın yazdığın ıcın.

Biliyorum canım benim..Nasip bakarsın bi gün yüz yüze görüşürüz..
Çatlaklar için de geçen İbrahim Saraçoğlu badem yağını önermişti çok yerleşmediyse geçiriyormuş sanırım.Almadım henüz ama deneriz olmazsa.Kiloları bi verelim bakalım o zaman nasıl gözükecek

Canım çok geçmiş olsun bi şey olmaz inşallah..Sen kontrollere daha sık git yine de.Baş ağrısı mide bulantısı bi de el ayaklarda şişlik tansiyon belirtisi bildiğim kadarıyla.Sık sık ölç tansiyonunu.Hoş hepsini biliyosundur muhtemelen sen..Allahın izniyle bi şey olmaz sağlıkla zamanı gelince yaparsın inşallah doğumunu.
Evet biz dediğin sigortaya yaptırdık burada geçiciyiz pek de iyi bilmiyoruz açıkçası.Eşim belli bi hastanemiz olsun istedi doğum için genelde her yer ateş pahası bu diğerlerine göre bi nebze uygun geldi.Bakalım iyi olur inşallah..

Amin ayşecim (ismini doğru hatırladım umarım) sana da çok geçmiş olsun.Şu zamanlar zaten zor hastayken daha da zor geçer eminim.Allah şifa versin bi an önce.

Kızlar doğumun sezaryen le olmasına karar verdi bugün doktorum bendeki pıhtılaşma bozukluğundan dolayı hayırlısı hakkımızda haftaya bugün yani 39. HaftaMda kızım kucağımda olcak inşallah doğum tarihimiz 26haziran saat 7.00:))

Ne yaptin inci tekrar girdin mi nstye. Gecen carsamba ayni seyi yasadim ikincide de duzenli sancim cikti ama hala dogurmadim

Burda bulac kişide badem yağı dedi ama bu saatten sonra nasıl olacak zayiflayincda o çatlaklar burus burus görünür beyaz renge döner ...

Canım nasıl oldun bakim sen hamilelikte de ayrı bi kotu oluyor hasta olmak ins kuşa sürede atlatirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…