2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ilgisiz kalmayıp cvp verdiğin için evvela çok teşekkür ederim.. Bu döneme kadar tüm taliplerini memorial hastanesinde yaptırdım fakat doğum pahalı diye Türkiye hastanesi ne geldim 10 gündür takiplerim yapılıyor.. Tansiyon olayım halen yüksek 15.5-10 gibi seyrediyor bu sorunum 1 haftadır var bundan evvelde şekerim vardı akşam burada yatış dediklerin de evelki hastanede ki Dr.umu aradım oda yatış dedi be iğne konusun da gerek olmayacağını olursa benim şekeri yükselteceğini bebeğe de ileride dikkat eksikliği gibi zararlarının olacağı söyledi... Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum memorial 2500 Türkiye hast. 2700 kg diyor bebeğime .. Offf Allah I'm yardım et ya (

İnan bana benim kızım için de gözleri görmeyebilir, zekasında sorun olabilir, yaşaması çok zor gibi bir sürü şey söylediler. Bence önemli olan tüm bunlara rağmen Allah'a sığınıp güçlü kalabilmek. Çünkü bebeklerimizin bize ihtiyacı var. Benim kızım şu anda yaşıtlarından daha uzun ve oldukça da başarılı. Bu günlerin hepsi geçecektir emin ol. Sen iyi olmayı başarırsan bebeğin de bu zamanları atlatacaktır :))

İnş bişi çıkmaz panik yapma ama kontrolün ne zaman bilmiyorum 14-9 u geçerse acil hemen gel demişti bana sürekli takip et sakın ihmal etme ben hala müsade altındayım

slm hamişler

benimde 1 haftadır falan sol ayağım diğerine göre farklı bir şekilde aşırı şiş. Bugün dr kontrolüm vardı, şişkinliği gösterdim ama biri diğerinden farklı demeyi unuttum :26:

oğluşum 2860 gr olmuş

İnş çok sağol gerçekten..

Duygubaby allah o adamı adam etsin ne diyeyim.sana da dayanma gücü versin inşallah

Amin canim çocuğuna bakmayan adam. Allah nasip ederse olur tabi de bana doğumu bile haber verme ya sen bak ya ver bana ben bakayım dedim. Maddi manevi bakmayacakmis. Rabbim ıslah eylesin ne diyeyim. Evladım olmasa zerre umrumda değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani nasıl doktor ya nasıl görmüyor belki yanılıyordur canım takma kafana sağ salim doğsunlarda inş bir şey çıkmaz...içimizde kafamızda rahatlar artık...

çok geçmiş olsun aysecim dikkat et kendine zaten havalarda sıcak ateşine çok dikkat et...

Burda bulac kişide badem yağı dedi ama bu saatten sonra nasıl olacak zayiflayincda o çatlaklar burus burus görünür beyaz renge döner ...

Doğru diyosun canım olan oldu sanki artık eskisi gibi olmaz gibi duruyo hatır hatır kaşıyasım var bugün öyle tatlı kaşınıyo ki..

Kizlar badem yagindan konusulmus sanirim.benim doktorum stricare die bi krem vermisti onu yeterli bulmadigim icin badem uagi almistim cok da dusenli kullanmadim ama hic catlagim yok masallah nazar degmesin diyede kimseye soylemedim 15 günüm var insallah da catlamam

Doğru diyosun canım olan oldu sanki artık eskisi gibi olmaz gibi duruyo hatır hatır kaşıyasım var bugün öyle tatlı kaşınıyo ki..

Keşke bizde süreydik badem yağı bebe yağı kullandım bi halta yaramadı

Ask olsun ebrucum bizedemi soylemedin nazar degirmezdik kiz neyseki bende catlamadim :)

Keşke bizde süreydik badem yağı bebe yağı kullandım bi halta yaramadı

Cnm burda ilk aylardada cok konisuldu badem yağı bebe yağı yok baska yaglar.ben bebe yagi alacakdim icimden badem yagi geçti onu aldim.ama etkisi olduna inaniyorum cinku surdugun an pamuk gibi oluyor cildin.cok derin degilse hemen kullanmaya başla

sağol canım düşündüğün için yarın sabah inşaAllah herkese hayırlı cumalar

Cnm sağlıkla al ins kucağına ne.heyecan vardır şimdi sende Allah yardımcınz olsun tatlım.sanada hayırlı cumalr

Artık çok geç tatlım harita gibi oldum ama bnmde 2 aya yakındır bu şekilde oldu ağlayacagim yeaa

Olsun cnm yaaa sağlık olsuun.
Bacagimin agrisindan aglicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…