- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
ffkoç, merhaba;
Ben bir süredir takip etmeme rağmen pek paylaşımda bulunamadım ama senin durumunu görünce fikrimi paylaşmak istedim. Ben ilk kızımı erken doğumla 34+5 de sezeryan ile doğurdum. Doktorum ciğerlerinde gelişim sorunu olmayacağını düşünerek iğne yaptırmadı. 2800 doğmuştu kızım ama 26 gün küvezde kaldı, kalbi durdu çalıştırdılar. Çok zor günler geçirdik, şimdi çok şükür 7 yaşında ve sağlıklı. Senin yazını okuduktan sonra dua etmeye başladım. İnşallah mümkün olduğu kadar dayanabilirsiniz. Benim kızıma doğumdan sonra ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı ama anne karnında yapılması daha etkiliymiş. Önemli bir karar, Allah yardımcınız olsun.
Ne yaptin inci tekrar girdin mi nstye. Gecen carsamba ayni seyi yasadim ikincide de duzenli sancim cikti ama hala dogurmadim
Ilgisiz kalmayıp cvp verdiğin için evvela çok teşekkür ederim.. Bu döneme kadar tüm taliplerini memorial hastanesinde yaptırdım fakat doğum pahalı diye Türkiye hastanesi ne geldim 10 gündür takiplerim yapılıyor.. Tansiyon olayım halen yüksek 15.5-10 gibi seyrediyor bu sorunum 1 haftadır var bundan evvelde şekerim vardı akşam burada yatış dediklerin de evelki hastanede ki Dr.umu aradım oda yatış dedi be iğne konusun da gerek olmayacağını olursa benim şekeri yükselteceğini bebeğe de ileride dikkat eksikliği gibi zararlarının olacağı söyledi... Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum memorial 2500 Türkiye hast. 2700 kg diyor bebeğime .. Offf Allah I'm yardım et ya(
canım kaçırmışım yazını şimdi gordum.
yapma ya benımde tansıyonum cok dusuktur ama senin yazını görünce şimdi olctum genel olarak normal ama bana gore az gordugum tansıyon cıktı.
doktor kontrolünde muhakkak soylıcem bu durumu. ya sağ ve sol arasında bariz fark var bana da hiç normal gelmedi bu durum.( inşallah ciddi bişey yoktur
sağolasın yazdığın ıcın.
kizlar cok sukur ogluslarimla ewimize geldk 3mzde ck iyiyiz
selamlar kızlar
kimsede uyku kalmamışaynen gece kabus gıbı gectı agrı ayrı bırde yataktan da zor kalkmaya başladım. yuvarlanıyorum resmen (
benım bu gecelerı su olayımda cok fena saat bası wcye taşınıyorum.
birde herkeste şişlik varya benım son günlerde sol ayağım aşırı şişti sizde de bir tarafta daha fazla şişkinlik var mı ????
birisi gogus kasıntısı sormus kımdı unutum af ola bende de son günlerde cok var dokunamıyorum da delı oluyorum o kasıntıya...
ffkoc ve AXSHE Rabbim yardımcınız olsun.. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın kuzularınızı.. Dualarımız sizinle.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz..
İnan bana benim kızım için de gözleri görmeyebilir, zekasında sorun olabilir, yaşaması çok zor gibi bir sürü şey söylediler. Bence önemli olan tüm bunlara rağmen Allah'a sığınıp güçlü kalabilmek. Çünkü bebeklerimizin bize ihtiyacı var. Benim kızım şu anda yaşıtlarından daha uzun ve oldukça da başarılı. Bu günlerin hepsi geçecektir emin ol. Sen iyi olmayı başarırsan bebeğin de bu zamanları atlatacaktır :))
Duygubaby allah o adamı adam etsin ne diyeyim.sana da dayanma gücü versin inşallah
yani nasıl doktor ya nasıl görmüyor belki yanılıyordur canım takma kafana sağ salim doğsunlarda inş bir şey çıkmaz...içimizde kafamızda rahatlar artık...saol canim. sol bobrekte genisleme var demisti. simdi sag bobreginde gorunmedigini soyluyor. bebeklerimiz allaha emanet suanda mudahalede edilemediginden elimizden biseyde gelmiyor.21 haftalikken detaylida sag bobrek gorunuyodu. bugune kadar farkedememis olmasi biraz can sıkıcı. sonucta her ay aksatmadan kontrole gittim. dogum olup kizimi kucagima alsam herseyi daha net ogrensem rahatlicam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KUŞUM ateşim de zaten yüksek olunca gittim dr ma,ilaç falan verdi,bugün ve yarın için izin girdirdim(doğum iznimden düşülüyor),burnum tuzlu su manyağı oldu,günde 2 kez duşa giriyom ateşim düşsün diye,girip de yazamadım,sersem gibi geçiyi,zaman geçtikçe,hadi diyo da insan,doğum başlayınca da aaaaaa yaşasın doğuruyoz mu diycez bilemedimyoksa bağırcaz mı?sen nasılsın gülüm kontrolöe gittin mi bu arada
kizlar cok sukur ogluslarimla ewimize geldk 3mzde ck iyiyiz
Burda bulac kişide badem yağı dedi ama bu saatten sonra nasıl olacak zayiflayincda o çatlaklar burus burus görünür beyaz renge döner ...
Doğru diyosun canım olan oldu sanki artık eskisi gibi olmaz gibi duruyohatır hatır kaşıyasım var bugün öyle tatlı kaşınıyo ki..
Kizlar badem yagindan konusulmus sanirim.benim doktorum stricare die bi krem vermisti onu yeterli bulmadigim icin badem uagi almistim cok da dusenli kullanmadim ama hic catlagim yok masallah nazar degmesin diyede kimseye soylemedim15 günüm var insallah da catlamam
Kizlar badem yagindan konusulmus sanirim.benim doktorum stricare die bi krem vermisti onu yeterli bulmadigim icin badem uagi almistim cok da dusenli kullanmadim ama hic catlagim yok masallah nazar degmesin diyede kimseye soylemedim15 günüm var insallah da catlamam
Ya yine unuttum pelin su dogurdumu acaba
Keşke bizde süreydik badem yağı bebe yağı kullandım bi halta yaramadı
sağol canım düşündüğün için yarın sabah inşaAllah herkese hayırlı cumalar
Cnm burda ilk aylardada cok konisuldu badem yağı bebe yağı yok baska yaglar.ben bebe yagi alacakdim icimden badem yagi geçti onu aldim.ama etkisi olduna inaniyorum cinku surdugun an pamuk gibi oluyor cildin.cok derin degilse hemen kullanmaya başla
Cnm sağlıkla al ins kucağına ne.heyecan vardır şimdi sende Allah yardımcınz olsun tatlım.sanada hayırlı cumalr
Artık çok geç tatlım harita gibi oldum ama bnmde 2 aya yakındır bu şekilde oldu ağlayacagim yeaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?