Başınız saolsun canım sanada geçmiş olsun inşallahh kuzucuk biraz daha bekler zamanını sabırsız kız
sağolasın canım inş..sende dikkat et siekeyi su ile incelt ve silerek kullan bana iyi gelmişti..
Deneyim camım sağol önerin için
ben çok tahtiş etmiştim kaşıntı sebebiyle hamileliğin ilk haftaları olduğu için ilaç ve kozmetik kullanmadım safi sirke çok işime yaradı ama dikkat et yakabiliyor..
Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)
sadece bir kaç yoktum neler neler olmuş... 4 gün hastanede yattım üstüne birde annanemizi kaybettik burayı takip edemedimamaa ... toz bulutu sis bulutu her yer bebiş dolmuş...tüüüm cici anneleri tebrik ediyorum... benim prenseste geliyordu az daha 34 de... çok şükür şimdi 37 ye girdik biraz daha durursa süper olacak 38 de alıcaklar
ayy seninde az kaldi o zaman canim hayirlisi artik sag salim kavusursun ins bebisine.nisan geldikten sonra bende bir hafta beklemistim kizimda bir hafta sonra olmuştu kuzum.sen normalmi istiyordun sanki senin oglun sezaryen degilmiydi canim.
Maşallah :) son haftalar bazısında tam tersi bitkinlik bazısında sendeki gibi enerji patlaması oluyormuş öle okumuştum
sehercimmm canim naber yaaa cok heyecanli böyle beklemesiiii rabbim yardimcin olsun
Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊
sehercimmm canim naber yaaa cok heyecanli böyle beklemesiiii rabbim yardimcin olsun[/
canım minikdaşım günaydın nasılsın miniş nasıl...ay günleri bizle aynı olanlar hep doğurdu neler oluyo böle yoksa sıra bize mi geliyo ne...salı kontrol var bakalım dr ne diecek...sağlıkla kucağımaza alalım minişlerimizi...
sehercimmm canim naber yaaa cok heyecanli böyle beklemesiiii rabbim yardimcin olsun
bende her an bekliyorum minikdasim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?