2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese günaydın :) yeni bebeklerimiz hayirli olsun Allah anali babali büyütsun. Bakalim.sırada kim var :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar

Ödev yaptım birazdan.derse gidicem bakalim salı gününe kadar kendime oğluma öğüt verdim doğurmayacagima dair. Inşallah dinler annesini benden haberler bunlar şimdilik :))

Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)

gözün aydın sabah açar açmaz bebiş haberleri ne güzel

Allah analı babalı büyütsün

temmuz bebişlerinden temmuza bebiş kalmadı :))

başın sağolsun canım

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar

artık ramazan bebeklerini bekliyoruz bakalım ilk kim doğum yapıcak

ellerim ayaklarım yüzüm her yanım şiş, sıcaktan ölüyorum ya

benim oğlan maşallah bu saat oldu hala uykuda onu bekliyorum kahvaltı yapmak için

gece uyumadı sıpa saat 1 mi oldu ne uyuyana kadar, sabah 8:30da kalktı sütünü içti uyudu tekrar

bende kalktım duşa girdim soğuk soğuk, çamaşırlarımı attım makinaya

Herkese hayırlı ramazanlar çok güzel unutulmaz bi ramazan gecircez kizlar ins...

Firarperest ayastasarim canlarim gozunuz aydin ne guzel iki bebiş daha gelmis

Temmuz anasiyiz amma bizim cucuklar çok aceleci cikti hee bakalim temmuz da ilk kim doğum yapcak

Off bende yeni uyandim cok zor bi gece gecirdim sahura kadar uyumadim sahur yaptik esimle yattik saat 7ye kadar midem agzimdaydi nasil bi yangin anlatamam gozumden uyku akti resmen oturdugum yerde uyukladim ilk kez oluyo birde üstüne sıcak basim çok ağrıyo

ayy seninde az kaldi o zaman canim hayirlisi artik sag salim kavusursun ins bebisine.nisan geldikten sonra bende bir hafta beklemistim kizimda bir hafta sonra olmuştu kuzum.sen normalmi istiyordun sanki senin oglun sezaryen degilmiydi canim.

Maşallah :) son haftalar bazısında tam tersi bitkinlik bazısında sendeki gibi enerji patlaması oluyormuş öle okumuştum

Hiranurcm evet ilk defa nisanim grldi heycan yaptk oglm sezryan buda sanci su falan yani dogum baslayana kadar beklicz buda sezryn olck..yeterkiiste cnm dun inanirmsn saat 3ekadar uyumadim insallah enerjim boyle devam eder

Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊

canım gözün aydın olsun valla maşallah rabbim kolay kurtarmış senle günlerimiz aynı ama bak sen maşallah sağlıkla kurtardın darısı biz bekleyenlere inşallah bebek nasıl kokusunu duyabildin mi oy nasıl güzeldir şimdi....

Son düzenleme:
sehercimmm canim naber yaaa cok heyecanli böyle beklemesiiii rabbim yardimcin olsun

canım minikdaşım günaydın nasılsın miniş nasıl...ay günleri bizle aynı olanlar hep doğurdu neler oluyo böle yoksa sıra bize mi geliyo ne...salı kontrol var bakalım dr ne diecek...sağlıkla kucağımaza alalım minişlerimizi...

Ramazanın ilk bebeği kim olacak bakalim :?

Cok fazla odemim var ayaklarım patlayacak gibi oluyo üstüne basinca napmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…