Gunaydin annisler.bise sorcam simdi size.benim doktorum decaviti doguma kadar hatta dogumdan sonrada icmemi soyledi.sizde devam ediyo musunuz hala?
Slm hrkese dün sabah bende doğum yaptım çok zor geçti epidural istedim ödem varmış vücudumda mahfettiler belim delk deşk oldu neyseki sonunda buldular uyuşturma yerini üç buçuk kiloya yakın çok güzel bir oğlum oldu size tek diye bileceğim keyfiyeere sezeryan olmayın dün dayanılmaz ağrım vardıbugünde ağrı kesiclerle zarzorkalkıyorum
Bende nasip olursa 18inde sezeryan olucam ama daha konusmadik genel mi epidural mi bel fitigim var hic bilginiz var mi olur mu epidural bel fitigi olan biri sonrasinda bacaginzda uyusukluk filan oldu mu cunku bel fitigim odugu icin yoruldugumda bile bacagim uyusuyor
Artık bizde yogun bakım ünitesindeyizbebegimi sarılığı yükseldiği için küveze aldılar kilo kaybı var. Siz nasıl oldunuz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim çatım çok ağrıyor hele hareket edince su iki gündür karnımda baya aşağıya indi kuzucugumda maşallah çok hareketli ..
Maşallah kolay olmus ben de pazartesiye kadar 4cm acilaa diye dua ediyorum gider gitmez epidural alıp dogurmayi planliyorum:)Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)
Sağolun kızlar Allah razı olsun.Doğumum biraz ani oldu.Bebeğimin çarpıntısı varmış kalp atışları yükseldi.Bu arada sancılarım da başladı fakat alttan muayenede bile kendimi çok kastığım için sezeryan olmaya karar verdim.Çok şükür şimdi iyiyiz bebeğimiz tam 38+0 da doğdu.Simsiyah saçları var her gören saç muhabbeti yapıyo :) Ben daha şimdiden ölüp bitiyorum ona..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
aynen doğuma giderken bi gün önceden yıkayıp kuruttuğum kırış buruş cicileri doldurdum çantaya
ne yaparsın kuzular beklemiyoo aklına koymuş küçük adam..
şimdi uyuyyoo yarım saatlik periyotlarla emziriyorum sarılığı yüksekçıktı teyzesii bakalım düşmüş biraz ama pazartesi kontroü var mememe yapıştırdım resmen sürekli mamişşş
sadece bir kaç yoktum neler neler olmuş... 4 gün hastanede yattım üstüne birde annanemizi kaybettik burayı takip edemedimamaa ... toz bulutu sis bulutu her yer bebiş dolmuş...tüüüm cici anneleri tebrik ediyorum... benim prenseste geliyordu az daha 34 de... çok şükür şimdi 37 ye girdik biraz daha durursa süper olacak 38 de alıcaklar
Günaydın kızlar
Ödev yaptım birazdan.derse gidicem bakalim salı gününe kadar kendime oğluma öğüt verdim doğurmayacagima dair. Inşallah dinler annesini benden haberler bunlar şimdilik :))
Gunaydin annisler.bise sorcam simdi size.benim doktorum decaviti doguma kadar hatta dogumdan sonrada icmemi soyledi.sizde devam ediyo musunuz hala?
Ayyyyyy tatlım yaa cok sevindim gozunaydin senin adına bnde istiyommm yeaaa
Aman şeytan a teslim olma kız dürtüyo mu ne güzel güzel sahurunuzu yapn hAyırlı ramazanlar tatlım ..bnde yemek hazırlmcktm sinirlndim eşime yigeni burda hamile halimle didinip duruyorm sonra baktım kalktılar 15 dk sonra sadece su içip yattilar bnde dayanamadım kalkıp birşeyler hazırldim yesinler diye günaha girneyeyim boşuna sindi
Hiranurcm evet ilk defa nisanim grldi heycan yaptk oglm sezryan buda sanci su falan yani dogum baslayana kadar beklicz buda sezryn olck..yeterkiiste cnm dun inanirmsn saat 3ekadar uyumadim insallah enerjim boyle devam eder
eve geldım canım ün 18 35 de dogdu cırkın kızım uyumusken yazım dedımAllah razı olsun cnm kaçta yaptın doğumu.iyi olmanıza çok sevindim hastanedmisn peki
saol canım darısı basınıza herkese cok dua ettım sancım varkenAneyyyyy gozunaydin cnm.saglikla buyusun yavrun.masallah sana ya gittin dogurdun geldin...
allah yardım ettı yoksa sezeryan olacaktım ama sancılıydı annem sunı sancı yedım gıder gıtmez 10 cm olsun dıehayirli olsun canım ya maşallah sana sancisiz guzel dogum olmus darisi kolaylıkla bizlere olsun ins.bebisin iyidir ins.
evet canım sna cok dua ettım streslıydın son zamanlarda rabbım benden daha kolaylarını nasıp etsın ınsaallahO duygu benmiyim bilmiyorum ama Allah razı olsun. Allah anali.babalı.büyütsün kuzucugunu.
saol canım alllah razı olsunkızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
rabbım sızlerıde bı avazda kurtarsın ınsaaallahGünaydın arkadaşlarr herkesin ramazanı hayırla geçsin inşallahh
Firarperest ve asaytasarım arkadaşım gözleriniz aydın cnım allahım anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzucuklatknızı darısı bizlerinde başına inşallahh
Sıcaklar çok fenâaaaaaa dayanamıyorum elim yüzüm ayağım fena şiş fil hastalığına yakalanmış gibi oldum pöfff
Bide söylemesi ayıptır sıcaklardan ve akıntıdan dolayı galiba mantar olmuşum nasıl geçecek yaaa fitil kullanırsam iyiyim sonra tekrarlıyo
sorma rabbımın hıkmetı 7 cm den sonrası o yarım saat bıraz acılı ama kızımı koynuma alınca unuttum hepsini :)ne güzel 7 cm açılmayı sancılanmadan tamamlamışsın
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Herkese hayırlı ramazanlar çok güzel unutulmaz bi ramazan gecircez kizlar ins...
Firarperest ayastasarim canlarim gozunuz aydin ne guzel iki bebiş daha gelmis
Temmuz anasiyiz amma bizim cucuklar çok aceleci cikti hee bakalim temmuz da ilk kim doğum yapcak
Off bende yeni uyandim cok zor bi gece gecirdim sahura kadar uyumadim sahur yaptik esimle yattik saat 7ye kadar midem agzimdaydi nasil bi yangin anlatamam gozumden uyku akti resmen oturdugum yerde uyukladim ilk kez oluyo birde üstüne sıcak basim çok ağrıyo
duymazmıyımmmm cok cırkın bı kızım var rabbım bagıslarsa darısı basınıza :)canım gözün aydın olsun valla maşallah rabbim kolay kurtarmış senle günlerimiz aynı ama bak sen maşallah sağlıkla kurtardın darısı biz bekleyenlere inşallah bebek nasıl kokusunu duyabildin mi oy nasıl güzeldir şimdi....
kızlar sıze tavsıyem varsa alafranga wc de ıkının otururken hem oturdugunuz ıcın cok guc sarfetmıyosunuz hemde kuvvet alıyorsunuz ... bıde hemen sancı gelınce ıkınmayın bası buyurmus zaten solerler o son sancıda arka tarafa baskı gelıyo o sancıda ıste ıkınacaksınız allahın ıznı ıle 10 dk surmuyo ....şimdilik bu kadar kızlar araa yazarım :)Gözün aydın canım bol kahve ic başını yüksek tut bol su ic kolayca atarsin insallah
Bir bilgim yok canım dr.una sorsan ya da hastanede epidural yapan anestezi uzmanı ile konuşsan daha net bilgi alirsin.
Allah sağlık versin canım inşallah kolay atlatir.
Ben de öyleyim canım acilman başlamış olabilir dr.a gittin mi
Maşallah kolay olmus ben de pazartesiye kadar 4cm acilaa diye dua ediyorum gider gitmez epidural alıp dogurmayi planliyorum:)
Gözün aydın canım bol kahve su iç canım bas agrini vs.. alir.
Maşallah allah nazardan korusun inşallah
Maşallah
Başınız sağolsun canım.
As kaldı dayan annesi bebişin kismeti sen alacaksın bu formasyonu:)
hayırlısı olsun canım ama az kaldı bakalım ne zaman duyacağız senin haberlerini
erkenci çıktı sizinkiler bende temmuzun başında doğursam keşkem...
ismim zeynep canım kızımın ismi hiranur.
Gözün aydın canım bol kahve ic başını yüksek tut bol su ic kolayca atarsin insallah
Bir bilgim yok canım dr.una sorsan ya da hastanede epidural yapan anestezi uzmanı ile konuşsan daha net bilgi alirsin.
Allah sağlık versin canım inşallah kolay atlatir.
Ben de öyleyim canım acilman başlamış olabilir dr.a gittin mi
Maşallah kolay olmus ben de pazartesiye kadar 4cm acilaa diye dua ediyorum gider gitmez epidural alıp dogurmayi planliyorum:)
Gözün aydın canım bol kahve su iç canım bas agrini vs.. alir.
Maşallah allah nazardan korusun inşallah
Maşallah
Başınız sağolsun canım.
As kaldı dayan annesi bebişin kismeti sen alacaksın bu formasyonu:)
sağol canım sizede hayırlı ramazanlar.
yazıktır dedim bende hazırladım işte sende hazırla kız aç açına oruc tutmasınlar bari...
yoksa hiç halim yok ama ne yapalım mecbur yapacagız...
eve geldım canım ün 18 35 de dogdu cırkın kızım uyumusken yazım dedım
saol canım darısı basınıza herkese cok dua ettım sancım varken
allah yardım ettı yoksa sezeryan olacaktım ama sancılıydı annem sunı sancı yedım gıder gıtmez 10 cm olsun dıe
evet canım sna cok dua ettım streslıydın son zamanlarda rabbım benden daha kolaylarını nasıp etsın ınsaallah
saol canım alllah razı olsun
rabbım sızlerıde bı avazda kurtarsın ınsaaallah
sorma rabbımın hıkmetı 7 cm den sonrası o yarım saat bıraz acılı ama kızımı koynuma alınca unuttum hepsini :)
duymazmıyımmmm cok cırkın bı kızım var rabbım bagıslarsa darısı basınıza :)
kızlar sıze tavsıyem varsa alafranga wc de ıkının otururken hem oturdugunuz ıcın cok guc sarfetmıyosunuz hemde kuvvet alıyorsunuz ... bıde hemen sancı gelınce ıkınmayın bası buyurmus zaten solerler o son sancıda arka tarafa baskı gelıyo o sancıda ıste ıkınacaksınız allahın ıznı ıle 10 dk surmuyo ....şimdilik bu kadar kızlar araa yazarım :)
korkma canım ne güzel günün belli bebişini kucağına alacaksın sağ salim ikinizde kurtulursunuz inş.Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.
hem çok doğurasım var, hem hiç doğurasım yok
nedense temmuz gelmeden doğsun istemiyorum bebiş
vakit biran önce geçsin 10 temmuz olsun
Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?