2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Anam ne zormuş be anamla babam oruç ben oğlanla karşılarında kahvaltı yapıyom hatta bide kahvaltımıda anam hazırlıyo :26: utandım insanlığımdan bırak anne diyom bırakmıyo allahım anneleeimizi başımızdan eksik etmesin inşallahh

GÜNAYDIN kızlar dün gece karnim çok ağrıdı bebeğin hareketleri de coktu canım çok acıdı.neyseki uyumusum sonra.esim de dört gibi kaldirdi altiya kadar uyuyamadim .sonra uyuyakalmisim.sabah da kizimin odaya gwlmwsiyle uyandım kahvaltı yaptık beraber cizgifilm izliyoruz:)

Gunaydin annisler.bise sorcam simdi size.benim doktorum decaviti doguma kadar hatta dogumdan sonrada icmemi soyledi.sizde devam ediyo musunuz hala?

Gunaydin annisler.bise sorcam simdi size.benim doktorum decaviti doguma kadar hatta dogumdan sonrada icmemi soyledi.sizde devam ediyo musunuz hala?

Benim dün akşam bitti decavit ama bidaha almıycamben ilk doğumda vitamini değilde ferrumu 3 ay devam ettirmişti

Gözün aydın canım bol kahve ic başını yüksek tut bol su ic kolayca atarsin insallah

Bir bilgim yok canım dr.una sorsan ya da hastanede epidural yapan anestezi uzmanı ile konuşsan daha net bilgi alirsin.

Allah sağlık versin canım inşallah kolay atlatir.

Ben de öyleyim canım acilman başlamış olabilir dr.a gittin mi

Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
Maşallah kolay olmus ben de pazartesiye kadar 4cm acilaa diye dua ediyorum gider gitmez epidural alıp dogurmayi planliyorum:)
Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)

Gözün aydın canım bol kahve su iç canım bas agrini vs.. alir.

Maşallah allah nazardan korusun inşallah

Maşallah

Başınız sağolsun canım.

As kaldı dayan annesi bebişin kismeti sen alacaksın bu formasyonu:)

canım benim kullanıyorum hala doğumdan sonra 2 ay daha kullanmak iyimiş die duydum kendi doktoruma sormadım bişeyde demedi daha doğurunca söyler belki kan hapını kullandırıyolar ama

sağol canım sizede hayırlı ramazanlar.
yazıktır dedim bende hazırladım işte sende hazırla kız aç açına oruc tutmasınlar bari...
yoksa hiç halim yok ama ne yapalım mecbur yapacagız...

hayırlısı olsun canım ama az kaldı bakalım ne zaman duyacağız senin haberlerini
erkenci çıktı sizinkiler bende temmuzun başında doğursam keşkem...
ismim zeynep canım kızımın ismi hiranur.

Allah razı olsun cnm kaçta yaptın doğumu.iyi olmanıza çok sevindim hastanedmisn peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eve geldım canım ün 18 35 de dogdu cırkın kızım uyumusken yazım dedım

Aneyyyyy gozunaydin cnm.saglikla buyusun yavrun.masallah sana ya gittin dogurdun geldin...

saol canım darısı basınıza herkese cok dua ettım sancım varken

hayirli olsun canım ya maşallah sana sancisiz guzel dogum olmus darisi kolaylıkla bizlere olsun ins.bebisin iyidir ins.
allah yardım ettı yoksa sezeryan olacaktım ama sancılıydı annem sunı sancı yedım gıder gıtmez 10 cm olsun dıe
O duygu benmiyim bilmiyorum ama Allah razı olsun. Allah anali.babalı.büyütsün kuzucugunu.

evet canım sna cok dua ettım streslıydın son zamanlarda rabbım benden daha kolaylarını nasıp etsın ınsaallah

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
saol canım alllah razı olsun

rabbım sızlerıde bı avazda kurtarsın ınsaaallah

ne güzel 7 cm açılmayı sancılanmadan tamamlamışsın

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
sorma rabbımın hıkmetı 7 cm den sonrası o yarım saat bıraz acılı ama kızımı koynuma alınca unuttum hepsini :)

duymazmıyımmmm cok cırkın bı kızım var rabbım bagıslarsa darısı basınıza :)

kızlar sıze tavsıyem varsa alafranga wc de ıkının otururken hem oturdugunuz ıcın cok guc sarfetmıyosunuz hemde kuvvet alıyorsunuz ... bıde hemen sancı gelınce ıkınmayın bası buyurmus zaten solerler o son sancıda arka tarafa baskı gelıyo o sancıda ıste ıkınacaksınız allahın ıznı ıle 10 dk surmuyo ....şimdilik bu kadar kızlar araa yazarım :)

hayırlısı olsun canım ama az kaldı bakalım ne zaman duyacağız senin haberlerini
erkenci çıktı sizinkiler bende temmuzun başında doğursam keşkem...
ismim zeynep canım kızımın ismi hiranur.

Ismini bilmiyodm ama kizinin ismi hiranur oldgnu anlamistim :))

Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.

Ayyyvcnm yaa açılsin artık dört gözle bekliyorm p.tesi kontrolün var bakalım alttan muayne yapılacak ilk defa kendimi kasmiycam
sağol canım sizede hayırlı ramazanlar.
yazıktır dedim bende hazırladım işte sende hazırla kız aç açına oruc tutmasınlar bari...
yoksa hiç halim yok ama ne yapalım mecbur yapacagız...

Hazırladım cnm dayanamadım zaten bi bardak suyla tutacaklardi yoksa ki .

Maşallah cnm tekrar minik kızıni yerim bn yaaa bn yeni doğan bebeklere hastayim bayılıyorum onların tiplerine kokularna minik bedenlerine bitiyorum yaaa bidd kucağına alınca heryerini kavriyosun ya şimdi kendi çocuğumda daha tuhaf olucam belki ona her baktığımda bu benden mi çıktı diye düşünüp dururum herhalde ..fotosunu bekliyz cnm istersen ...Allah m size bağışlasn

hem çok doğurasım var, hem hiç doğurasım yok

nedense temmuz gelmeden doğsun istemiyorum bebiş

vakit biran önce geçsin 10 temmuz olsun

Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.

korkma canım ne güzel günün belli bebişini kucağına alacaksın sağ salim ikinizde kurtulursunuz inş.
bende habersiz kuzumu bekliyorum sezeryanın bu yönü güzel işte...günün belli daha ailemde gelmedi heralde doğum yaparım ben öyle gelirler içimede öyle doğuyor zaten...

Gün coktan belli oluncada böyle gunler once heycan panik yapiyosun ya.ben cok panigim.bakalim nasil olacak nefesim sikismaz insallah epidural olmak istiyorum.sanada hayırli dogum nasip etsin rabbim.cumlemiz hayirlisiyla kurtulalim.

hem çok doğurasım var, hem hiç doğurasım yok

nedense temmuz gelmeden doğsun istemiyorum bebiş

vakit biran önce geçsin 10 temmuz olsun

Bnde öyleyim sanki bide geceleri çok tedirgin oluyorum korkuyorum tuhaf oluyorm

Cnm hayırlısıyla girip çıkacaksınız ins..bol bil dua et cnm bizimde dualarımz seninle olacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…