2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm inan ki hastanede bile nefesim kesildi heycandan.kendimden cok endise duyuyorum. Doktorumda spinal önerdi. Genelde uyaninca agri hissedersin dedi.duaya cok ihtiyacim var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlıyorm cnm seni bn günümü bilmiyorum ama zaman daraldikca geceleri çok kötü oluyorum ağlıyorum bazen ..

Su mübarek günlerde doğuracak olmamız beni daha da heyecanlndriyor Allah m kurtarsın sizi ins hepimizi kurtarsin saglikla kulaklarımıza alalım hepimiz ins..

Sana diycagim bugünlerde bol dua etmek meryem süresini oku yasin oku cnm bizde dua edicz senin için..

sağol canım siz sağolun..

başın sağolsun canım

sağol canım siz de sağolun....

Ayy geçsinde tek yansın katlanırım böylesi daha fena valla ya

ay allah yardım etsin..

Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım

Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)

gözün aydın sabah açar açmaz bebiş haberleri ne güzel

Allah analı babalı büyütsün

temmuz bebişlerinden temmuza bebiş kalmadı :))

sağol canım sizede hayırlı ramazanlar.
yazıktır dedim bende hazırladım işte sende hazırla kız aç açına oruc tutmasınlar bari...
yoksa hiç halim yok ama ne yapalım mecbur yapacagız...
SELAM CANLAR,doğumu olan annişler gözünüz aydın Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın...
benelse canm temmuza bebiş kalmadı sanki ama ,sevgi,bilge,Zeycan,hicran,sen,ben,üüüüüü inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza,
sıcaklara dikkat hanımlar,yatarken vantilatörü açtık,bana pek tesir etmedi ama uyunmuyo,yastığıma havlu ser,iyorum artık,çok beter çookkkk

dikkat et canım vantilatör çarpmasın sana valla tutulursun kız
bizdede aynı sıkıntı çok fena sıcak. doğunca bebişler de yanacak korkuyorum isilik felan olmasınlar aman...

Bayanlar benimde baya problemli bi hamileliğim oldu. Son haftalara geldik. Çatım dar olduğu için doktorum doğumu önermedi sezeryan olucam kısmetse. Bebeğin suyuda azalmış kilosuda 2800. Bu arada 38 haftalık hamilryim. Ve bugün oruç tuttum. Sizce bi problem yaşarmıyım. Salı günü sezeryanla alıcak bebebeğimi doktor. Ozamana kadar oruç tutmak istiyorum. Bi yandanda korkuyorum. Bebeğe zarar verirmiyim acaba gelişimide geri zaten😔

Bnce bildigin gunah isliyosun.o cocugun buyumeye besine ihtiyaci varken sirf kendin sevap kazanma dusuncesiyle saatlerce cocugu ac birakiyosun.ki kuranda Allahin gebelere orucu kaldirdigi yaziyo.karnindakine üzülüyorum su an.

Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.

Allah yardimcin olsun sağlıkla kucağına al inşallah

dr.kontrole baslarken derin nefes al yeter

Dr.un ne diyor bu konuda.doguna az kalmış bebek besinsiz kalmasın annesi tehlikeli olabilir.niyet etmeseydin zorlanirsan bozarsin.

Doktorum şehir dışında ulaşamadım. Bugün denemek için niyet ettim. Çok çok zorlanırsamda bozarım. Şuan susuzluktan başka sorun yok.

Aleykum selam sanada
Doktorum şehir dışında ulaşamadım. Bugün denemek için niyet ettim. Çok çok zorlanırsamda bozarım. Şuan susuzluktan başka sorun yok.

Cnm bizlerde tutmak istiyoruz bnde hatta acaba denwsem mi diye çok düşündüm ama bebeğin besine ihtiyaci var ve suyun da azsa hiç riske atma derim Rabbim zaten biliyo ne durumda olduğumuzu sonra dan tutarsın ...çok susuz kalma derim bn

Doğum yapan çiçeği burnunda annişler rabbim evlatlarınızı size bağışlasın hayırlı evlatlar etsin rabbimm ayy sizler doğurdukça bizleride heycan basıyo hadi darısı başımıza inşallah kuzucuklarınızın fotolarını merakla brkliyoruz söz maşallah diyip bakıcaz[/B]

Son düzenleme:
Tutmuşken bu günü bi atlatayım hayırlısıyla. İlk gündü diye tutmak istedim. Ama artık tutmuycam vicdan azabı duymaya başladım zaten😔

Tutmuşken bu günü bi atlatayım hayırlısıyla. İlk gündü diye tutmak istedim. Ama artık tutmuycam vicdan azabı duymaya başladım zaten😔

Neyse cnm niyet etmişsin bi kere Allah kabul etsin ins dua et bizler için de ..

Cnm ramazandan oncede doktorum kesinlikle tutmuyosun demisti.bugunde kontrolum vardi tutmadin dimi diye bida sordu. Tutacagimi düşündü sanirim.saat başı su icip dinleneceksin diyor.benimde persembe sezeryan.gunum.bence bugunu hayirlisiyla bitir ve tutma.bebegin gelisimi iyi olsa dahi hamilelikte tansiyon seker vs zorlar cnm dikkat et.allah kabul etsin.

benim bıdığım yine kilo almamışşş tekrardan ayrıntılı renkli ultrasyona girdik buğün tüm damarlara organlara bakıldı çok şükür sorun çıkmadı o annesini zorlamamak içinmi zayica kaldı düşünceli bebem
daha çatı muayeneside olmadım doktor son dakka sezeryan derse kabul etmiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…