Bnde öyleyim sanki bide geceleri çok tedirgin oluyorum korkuyorum tuhaf oluyorm
Cnm hayırlısıyla girip çıkacaksınız ins..bol bil dua et cnm bizimde dualarımz seninle olacak ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm inan ki hastanede bile nefesim kesildi heycandan.kendimden cok endise duyuyorum. Doktorumda spinal önerdi. Genelde uyaninca agri hissedersin dedi.duaya cok ihtiyacim var.
Cnm inan ki hastanede bile nefesim kesildi heycandan.kendimden cok endise duyuyorum. Doktorumda spinal önerdi. Genelde uyaninca agri hissedersin dedi.duaya cok ihtiyacim var.
Gözün aydın canım bol kahve ic başını yüksek tut bol su ic kolayca atarsin insallah
Bir bilgim yok canım dr.una sorsan ya da hastanede epidural yapan anestezi uzmanı ile konuşsan daha net bilgi alirsin.
Allah sağlık versin canım inşallah kolay atlatir.
Ben de öyleyim canım acilman başlamış olabilir dr.a gittin mi
Maşallah kolay olmus ben de pazartesiye kadar 4cm acilaa diye dua ediyorum gider gitmez epidural alıp dogurmayi planliyorum:)
Gözün aydın canım bol kahve su iç canım bas agrini vs.. alir.
Maşallah allah nazardan korusun inşallah
Maşallah
Başınız sağolsun canım.
As kaldı dayan annesi bebişin kismeti sen alacaksın bu formasyonu:)
başın sağolsun canım
Ayy geçsinde tek yansın katlanırım böylesi daha fena valla ya
Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)
gözün aydın sabah açar açmaz bebiş haberleri ne güzel
Allah analı babalı büyütsün
temmuz bebişlerinden temmuza bebiş kalmadı :))
Herkese hayırlı ramazanlar çok güzel unutulmaz bi ramazan gecircez kizlar ins...
Firarperest ayastasarim canlarim gozunuz aydin ne guzel iki bebiş daha gelmis
Temmuz anasiyiz amma bizim cucuklar çok aceleci cikti hee bakalim temmuz da ilk kim doğum yapcak
Off bende yeni uyandim cok zor bi gece gecirdim sahura kadar uyumadim sahur yaptik esimle yattik saat 7ye kadar midem agzimdaydi nasil bi yangin anlatamam gozumden uyku akti resmen oturdugum yerde uyukladim ilk kez oluyo birde üstüne sıcak basim çok ağrıyo
canım gözün aydın olsun valla maşallah rabbim kolay kurtarmış senle günlerimiz aynı ama bak sen maşallah sağlıkla kurtardın darısı biz bekleyenlere inşallah bebek nasıl kokusunu duyabildin mi oy nasıl güzeldir şimdi....
SELAM CANLAR,doğumu olan annişler gözünüz aydın Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın...sağol canım sizede hayırlı ramazanlar.
yazıktır dedim bende hazırladım işte sende hazırla kız aç açına oruc tutmasınlar bari...
yoksa hiç halim yok ama ne yapalım mecbur yapacagız...
SELAM CANLAR,doğumu olan annişler gözünüz aydın Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın...
benelse canm temmuza bebiş kalmadı sanki ama ,sevgi,bilge,Zeycan,hicran,sen,ben,üüüüüü inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza,
sıcaklara dikkat hanımlar,yatarken vantilatörü açtık,bana pek tesir etmedi ama uyunmuyo,yastığıma havlu ser,iyorum artık,çok beter çookkkk
Bayanlar benimde baya problemli bi hamileliğim oldu. Son haftalara geldik. Çatım dar olduğu için doktorum doğumu önermedi sezeryan olucam kısmetse. Bebeğin suyuda azalmış kilosuda 2800. Bu arada 38 haftalık hamilryim. Ve bugün oruç tuttum. Sizce bi problem yaşarmıyım. Salı günü sezeryanla alıcak bebebeğimi doktor. Ozamana kadar oruç tutmak istiyorum. Bi yandanda korkuyorum. Bebeğe zarar verirmiyim acaba gelişimide geri zaten😔
Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.
dr.kontrole baslarken derin nefes al yeterAyyyvcnm yaa açılsin artık dört gözle bekliyorm p.tesi kontrolün var bakalım alttan muayne yapılacak ilk defa kendimi kasmiycam
Hazırladım cnm dayanamadım zaten bi bardak suyla tutacaklardi yoksa ki .
Maşallah cnm tekrar minik kızıni yerim bn yaaa bn yeni doğan bebeklere hastayim bayılıyorum onların tiplerine kokularna minik bedenlerine bitiyorum yaaa bidd kucağına alınca heryerini kavriyosun ya şimdi kendi çocuğumda daha tuhaf olucam belki ona her baktığımda bu benden mi çıktı diye düşünüp dururum herhalde ..fotosunu bekliyz cnm istersen ...Allah m size bağışlasn
Dr.un ne diyor bu konuda.doguna az kalmış bebek besinsiz kalmasın annesi tehlikeli olabilir.niyet etmeseydin zorlanirsan bozarsin.Bayanlar benimde baya problemli bi hamileliğim oldu. Son haftalara geldik. Çatım dar olduğu için doktorum doğumu önermedi sezeryan olucam kısmetse. Bebeğin suyuda azalmış kilosuda 2800. Bu arada 38 haftalık hamilryim. Ve bugün oruç tuttum. Sizce bi problem yaşarmıyım. Salı günü sezeryanla alıcak bebebeğimi doktor. Ozamana kadar oruç tutmak istiyorum. Bi yandanda korkuyorum. Bebeğe zarar verirmiyim acaba gelişimide geri zaten😔
SELAM CANLAR,doğumu olan annişler gözünüz aydın Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın...
benelse canm temmuza bebiş kalmadı sanki ama ,sevgi,bilge,Zeycan,hicran,sen,ben,üüüüüü inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza,
sıcaklara dikkat hanımlar,yatarken vantilatörü açtık,bana pek tesir etmedi ama uyunmuyo,yastığıma havlu ser,iyorum artık,çok beter çookkkk
Doktorum şehir dışında ulaşamadım. Bugün denemek için niyet ettim. Çok çok zorlanırsamda bozarım. Şuan susuzluktan başka sorun yok.
Tutmuşken bu günü bi atlatayım hayırlısıyla. İlk gündü diye tutmak istedim. Ama artık tutmuycam vicdan azabı duymaya başladım zaten😔
Koca ayak oldum bugün yine şişti badikler
terlik en iyisi canim ayakkabida daha çok sisiyo
Tutmuşken bu günü bi atlatayım hayırlısıyla. İlk gündü diye tutmak istedim. Ama artık tutmuycam vicdan azabı duymaya başladım zaten😔
canım gözün aydın günün belli olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?