terlik en iyisi canim ayakkabida daha çok sisiyo
canım saglikli olsunda dogunca guzelce alir kilocuklari stres yapma belki minyon olacaktir
konya 3gundur yaniyo dun buraya yağmur yağdı ama sicaklik hiç düşmedi
Slm hrkese dün sabah bende doğum yaptım çok zor geçti epidural istedim ödem varmış vücudumda mahfettiler belim delk deşk oldu neyseki sonunda buldular uyuşturma yerini üç buçuk kiloya yakın çok güzel bir oğlum oldu size tek diye bileceğim keyfiyeere sezeryan olmayın dün dayanılmaz ağrım vardıbugünde ağrı kesiclerle zarzorkalkıyorum
Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Koca ayak oldum bugün yine şişti badikler
daha yeni aldığım babet, terlikte olmadı şaştım kaldım. sabah yine doktora spor ayakkabısıyla gittim sıcaktada resmen çekilmiyo
Anaaaam ne ka güzel ne ka gözel cnm güle güle takın takistirin kizz senin kızın yüzü ne kaaaa belli öyle bizimki usg ye sigmiyo yaaa acaba makinadan makinaya farkediyor mu bide senin usg net net gösteriyor belli cook güzel bi kızın olacak cancagzimm yerim onu bn yaaaa..
Maşallah maşallah maşallah tü tü ....
maşallah prensesin cicilerine de kendisine de
Sinemcim hepsi birbirindn guzel pempis pempis bayildimmm ..
Zilli kizinada masaallh tututu..yanaklarini yerim tonbisinnn
cok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah..Kesinlikle çok zevklisiniz.Güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın..
BUFYY süsleriniz çok güzel güle güle kullanın bebişinede maşallah çok tatlı poz vermiş hanfendi:))
oyy sagol sevgımm.evet sanırım makınadan cunku oncekı hastanede bende hıcbırsey goremıyordum. gercı bu dr. usg konusunda ayrı bır ıyı gıbıde geliyor sankı bana. birde her defasında da olmuyor aslında gecen sefer tam cıkmamıstı yuzu. girdemeden once tukettıgım cıkolata ve m.suyunun hatrına tontıkım belkı yuzunu gostermıstır.
sağol kuzummmmmmmm. :)
sağol elif teyzesi :)
dilercim sağolasın. yanaklar yıkılıyor ye benı dıyegördükçe doğurasım geliyor ama gırmıyor cadı kanala
cok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah..
canım sağolasın. :) fotojenik kız olucak galıba
slm kızlar hepimize hayırlı ramazanlar maşaallah herkes patır patır dogurmaya baslamış bende ayın 18 ni bekliyorum kısmetse sezeryan olacak bi taraftanda saframda taş var onun sancılarını çekiyorum saframda alınabilir sezeryanla beraber kızlar aranızda benim gibi olan varmı yada yakını olan biraz tedirginim iki ameliyat agır olur gibime geliyor haftaya drumla tam olarak konuşup kararlaştıracaz ama bana bi fikir verirmisiniz taş sancılarıda çok kötü ağrı kesici bile işe yaramıyor tuttugu zaman çok kararsızım :18: :26:
Allah hepimizide hayırlısıyla kurtarsın bebeklerimizi sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. Onları hakkıyla yetiştirmeyi bizlere nasip etsin.
benim özellikle sol ayağımla sağ elim çok fena
aynen doğuma giderken bi gün önceden yıkayıp kuruttuğum kırış buruş cicileri doldurdum çantaya
ne yaparsın kuzular beklemiyoo aklına koymuş küçük adam..
şimdi uyuyyoo yarım saatlik periyotlarla emziriyorum sarılığı yüksekçıktı teyzesii bakalım düşmüş biraz ama pazartesi kontroü var mememe yapıştırdım resmen sürekli mamişşş
sadece bir kaç yoktum neler neler olmuş... 4 gün hastanede yattım üstüne birde annanemizi kaybettik burayı takip edemedimamaa ... toz bulutu sis bulutu her yer bebiş dolmuş...tüüüm cici anneleri tebrik ediyorum... benim prenseste geliyordu az daha 34 de... çok şükür şimdi 37 ye girdik biraz daha durursa süper olacak 38 de alıcaklar
eve geldım canım ün 18 35 de dogdu cırkın kızım uyumusken yazım dedım
saol canım darısı basınıza herkese cok dua ettım sancım varken
allah yardım ettı yoksa sezeryan olacaktım ama sancılıydı annem sunı sancı yedım gıder gıtmez 10 cm olsun dıe
evet canım sna cok dua ettım streslıydın son zamanlarda rabbım benden daha kolaylarını nasıp etsın ınsaallah
saol canım alllah razı olsun
rabbım sızlerıde bı avazda kurtarsın ınsaaallah
sorma rabbımın hıkmetı 7 cm den sonrası o yarım saat bıraz acılı ama kızımı koynuma alınca unuttum hepsini :)
duymazmıyımmmm cok cırkın bı kızım var rabbım bagıslarsa darısı basınıza :)
kızlar sıze tavsıyem varsa alafranga wc de ıkının otururken hem oturdugunuz ıcın cok guc sarfetmıyosunuz hemde kuvvet alıyorsunuz ... bıde hemen sancı gelınce ıkınmayın bası buyurmus zaten solerler o son sancıda arka tarafa baskı gelıyo o sancıda ıste ıkınacaksınız allahın ıznı ıle 10 dk surmuyo ....şimdilik bu kadar kızlar araa yazarım :)
Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Koca ayak oldum bugün yine şişti badikler
daha yeni aldığım babet, terlikte olmadı şaştım kaldım. sabah yine doktora spor ayakkabısıyla gittim sıcaktada resmen çekilmiyo
benim özellikle sol ayağımla sağ elim çok fena
Ben senin kizini yemek istiyoruuuuuuuuumm çok balli çıkmış ama yaaaa hele o yanaklar yok mu tam isirmalik tam Ayyy maşallah Allah m nazarlardn korusun ins.sağlıkla gelsin zilli bıdıkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar hepimize hayırlı ramazanlar maşaallah herkes patır patır dogurmaya başlamış bende ayın 18 ni bekliyorum kısmetse sezeryan olacak bi taraftanda saframda taş var onun sancılarını çekiyorum saframda alınabilir sezeryanla beraber kızlar aranızda benim gibi olan varmı yada yakını olan biraz tedirginim iki ameliyat agır olur gibime geliyor haftaya drumla tam olarak konuşup kararlaştıracaz ama bana bi fikir verirmisiniz taş sancılarıda çok kötü ağrı kesici bile işe yaramıyor tuttugu zaman çok kararsızım :18: :26:
offf canım sıkılıyor
Arkadaşlar dua edin bi saatte kadar sezeryana alcaklar. Sancım durmuyor bebeğinde kalp atısında azalma olduğundan ani karar verildi. Dua bekliyorum. İnşallah sıkıntı olmaz bebeğimde 37. Haftayı bugun bitirdik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar nabersiniz ...cok ugrayamiyorum malum ev kalabalik baya...ayaklari sisenler varmis ben dun doktoruma sordum ayaklar normal bacak kismi siserse sorun dedi aklinizda bulunsun...
@sevgi..sinem..firlattin kizlar donu sonundaa hahah ...:) gobustn cok zor oluyor ama.. (Utandim ay )
Arkadaşlar dua edin bi saatte kadar sezeryana alcaklar. Sancım durmuyor bebeğinde kalp atısında azalma olduğundan ani karar verildi. Dua bekliyorum. İnşallah sıkıntı olmaz bebeğimde 37. Haftayı bugun bitirdik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?