2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Allah hepimizide hayırlısıyla kurtarsın bebeklerimizi sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. Onları hakkıyla yetiştirmeyi bizlere nasip etsin.

canım gozun aydın :) ayrıca gecmıs olsun en kısa zamanda geçer umarım ağrıların.
Rabbim oglusuna sağlıklı uzun omur versın.

Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım

canım yaaa :) gozun aydın soyleye soyleye doğuruyoruz :)))
maşallah kuzuna ve sana Rabbim korusun minnoşunu. Sağlıklı, uzun omur versin inşallah..
ikinizide kocamannnn opuyorummm

daha bugunu okuyamadım detayları cok merak edıyorum.

daha yeni aldığım babet, terlikte olmadı şaştım kaldım. sabah yine doktora spor ayakkabısıyla gittim sıcaktada resmen çekilmiyo

Ben de bir ayakkabıyla dolasiyorum en rahatı hatta bagciklari bile cozmuyorum:)
Yaz oldu da terlikle dolasmaya basladim hastaneye de terlikle gitcem:)

slm kızlar hepimize hayırlı ramazanlar maşaallah herkes patır patır dogurmaya başlamış bende ayın 18 ni bekliyorum kısmetse sezeryan olacak bi taraftanda saframda taş var onun sancılarını çekiyorum saframda alınabilir sezeryanla beraber kızlar aranızda benim gibi olan varmı yada yakını olan biraz tedirginim iki ameliyat agır olur gibime geliyor haftaya drumla tam olarak konuşup kararlaştıracaz ama bana bi fikir verirmisiniz taş sancılarıda çok kötü ağrı kesici bile işe yaramıyor tuttugu zaman çok kararsızım :18: :26:

oyy sagol sevgımm. evet sanırım makınadan cunku oncekı hastanede bende hıcbırsey goremıyordum. gercı bu dr. usg konusunda ayrı bır ıyı gıbıde geliyor sankı bana. birde her defasında da olmuyor aslında gecen sefer tam cıkmamıstı yuzu. girdemeden once tukettıgım cıkolata ve m.suyunun hatrına tontıkım belkı yuzunu gostermıstır.
sağol kuzummmmmmmm. :)

maşallah prensesin cicilerine de kendisine de

sağol elif teyzesi :)

Sinemcim hepsi birbirindn guzel pempis pempis bayildimmm ..
Zilli kizinada masaallh tututu..yanaklarini yerim tonbisinnn

dilercim sağolasın. yanaklar yıkılıyor ye benı dıye gördükçe doğurasım geliyor ama gırmıyor cadı kanala

Kesinlikle çok zevklisiniz.Güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın..
cok teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun inşallah..

BUFYY süsleriniz çok güzel güle güle kullanın bebişinede maşallah çok tatlı poz vermiş hanfendi:))

canım sağolasın. :) fotojenik kız olucak galıba

Ben senin kizini yemek istiyoruuuuuuuuumm çok balli çıkmış ama yaaaa hele o yanaklar yok mu tam isirmalik tam Ayyy maşallah Allah m nazarlardn korusun ins.sağlıkla gelsin zilli bıdıkkk

Hayırlı ramazanlar cnm sanda ..geçmiş olsun bn böyle bi durun yaşamadım ama dr n ne dedigide önemli bide kaldırabilecek mısın
Allah hepimizide hayırlısıyla kurtarsın bebeklerimizi sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin. Onları hakkıyla yetiştirmeyi bizlere nasip etsin.

Amiiinn cnm benim sağolasin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese Hayırlı Ramazanlar inşallah..
Dogum yapan annelerimizi ve bebişlerimizi Rabbim korusun. Sağlık sıhhatı eksik etmesin..

Rabbim biz bekleyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin.. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah..

oyy kuzum bol bol içsinde anne sutunu hemen atlatsın yavrusum.

başınız sağolsun canım. makanı cennet olsun..

ayy maşallah ne güzel bır avazda kurtulmuşsun. darısı bıze ınsallah.
Rabbım doğumda verdıgı rahatlığı tum omrunuzde eksık etmesın inşallah.. Sağlıkla buysun kuzucuğum..

Slm kizlar.hayirli ramazanlar olsun insallah.doktordan geldim.islemlerim yapildi pwrsembe öğleden önce sezeryan olucam.felaket heycanliyim korkuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebrucum hadı hayırlısı :) son işlemlerde tamam. sezeryan dıyıp durma mınnosumla bulusucam de perşembe gunu. kendini rahatlat.
bizimde dualarımız hep senınle ve kuzunla olucak.

Koca ayak oldum bugün yine şişti badikler

hicrancım aynen.. ( son 5-6 gundur yeşil cay ıcıyorum bıraz olsun rahatladı.
hala şiş ama acıyordu artık acısı geçecek kadar ındı bıraz. doktora da sordum y.çayın sakıncası var mı dıye. yok içebilirsin dedi bir sor istersen.

daha yeni aldığım babet, terlikte olmadı şaştım kaldım. sabah yine doktora spor ayakkabısıyla gittim sıcaktada resmen çekilmiyo

off bende kontrolde spor ayakkabı gıydım onu gıyınce mecbur kot pantolon hava lafta 40 derce ama yalan. Antalya ıcın hep bunu yapıyorlar zaten resmi tatil olmasın dıye 40dan yukarıyı soylemıyorlar.
piştim piştim....

benim özellikle sol ayağımla sağ elim çok fena

elifcim benım sol ayağım ındı bıraz yeşilçay ıcınce. ama son kontrolde Dr.a sordum böyle oldu dıye tekrar olursa kalp damara gıdersınız dedi.

ye teyzesi ye :)) sana yanaklardan ıyı bır bolum ayırdım sımdıden zaten :))) hakkındır :)
Amin.. cumlemızın bıdıkları sağlıkla gelsin canım.

Geçmiş olsun canım benimde var allahım yaşatmasın o ağrıyı kimseye ben dr a sormuştum sezeryan sırasında olabilirmi diye açık kesi olur zorlanırsın dedi sezeryanı atlat azcık toparlan kapalı ameliyatla temizleriz sorun yaşamazsın hemen taburcu olur bebeğini emzirirsin dedi zaten sezeryan sırasındada alıyoruz bisürü narkoz ama hemen emziriyoruz bence sıkıntıya girme doğumdan sonra hallet

Arkadaşlar dua edin bi saatte kadar sezeryana alcaklar. Sancım durmuyor bebeğinde kalp atısında azalma olduğundan ani karar verildi. Dua bekliyorum. İnşallah sıkıntı olmaz bebeğimde 37. Haftayı bugun bitirdik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canlar.. sabah doguruyom sandim. Gece baslayan sabaha kadar ki halen var agrilarim cok siddetliydi. Regl agrilari. Dr a gittim magnezyum ve agri kesici verdiler. Daha iyiyim. Inanin doguruyom sandim.meger haplari biraktigim icin yalanci sancilari hissediyomusim. Hic sanci cikmadim aciklik flnda yok. Bebisde iyi sukur 2400 gram olmus 47 cm. Hala kasiklarim agriyor. Cantam bile hazir degil bu korkudan sinra hazirlicam bu aksam az kendime gelimde.. sizden nabber

Kizlar nabersiniz ...cok ugrayamiyorum malum ev kalabalik baya...ayaklari sisenler varmis ben dun doktoruma sordum ayaklar normal bacak kismi siserse sorun dedi aklinizda bulunsun...
@sevgi..sinem..firlattin kizlar donu sonundaa hahah ...:) gobustn cok zor oluyor ama.. (Utandim ay )

offf canım sıkılıyor

benımde hem sıcak hem eve kapandık hemmm offf hem poffff yanııı

canım bu mübarek günde Rabbim senı ve evladını korusun inşallah sağlıkla kavuşacaksınız. Dualarımız sizinle. çıkınca bızede güzel haberlerını ver ınsallah.

önceden şişliği cok onemsıyordu doktorum ama son zamanlar normal heralde cok ustune durmadı benımkıde. sadece bırı bırınden fazla şişerse kalp damara gıtmemıs soyledı.

oyggg diler yaa benım don fırlatılacak gıbı değil koca donumda cok seksı heee gogusume kadar çıkıyor
bizde bunca ay iki sefer oldu o da ikincide gobegımı ezdi pis kociş :)) yok dedım bır daha :)) bunca zamanda ıyı dayandı he maşallah iyi irade varmış (hoş ara ara cok zarf attığı oldu ama olur o kadar)
sen fırlattın galıba gobusle zor oluyor dedıgıne gore gazan mübarek olsun

Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…