2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aa ben sadece bugün yok anladım senin stres ondan bu kadar çok neyse hadi az kalmış 10 gün değil ya ona şükür
sen öyle san tatlım bizim oğluşlar kapcak sizin kızları

ay kıyamam kızıma :18:

o korku herzaman olacak maalesef, çünkü kötü deneyim geçirdik ben bugun tetanoz aşısı için bile giderken yüreğim ağzımdaydı, Allah'a sığınıcaz yapıcak bişey yok hayırlısıyla alırız insaallah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla büyütüruz. düşük tehlikesini biçok hamile için söylüyolar en fazla yatarak bu süreci atlatırsın. hersey olacagına varıyor sonuçta iyi düşünelim iyi olsun

kızlar şimdi bişey soracağım. detaylı ultarson benim kontrole gittiğim hastanede 200 lira başka bir hastanede ise 80 lira civarı hastane kaliteleri aynı gibi. çarşamba günleri eşimin boş günü olduğundan hep kontrolleri çarşambaya alıyordum. son kontrol tarihin 26 şubat sabahtan şeker yüklemesi ve detaylı ultrason randevusu aldık zaten. Ben eşimin yanımda olmasını istiyorum detaylı ultrason sırasında sizce 22 şubat cumartesi günü diğer hastaneye detaylıya gitsem 26 sında kontrole gitsem bir sorun olurmu?
illa kontrol günümü yaptırmak lazım detaylıyı çok kafam karıştı. haftaiçi gitme şansında yok eşim 6,30 da geliyor son randevu 5.30 veriliyormuş.
:18:

hiç bir sorun olmaz güzelim, tercih meselesi sonuçta :) eşinin yanında olması her şeyden önemli :) benm detaylı ultrasonum haftaya inş., şeker yüklemesi Mart ayında olacakmış

çok sık ultrason oluyo bence öyle yapma

Selam kızlar sayfada çok fonksiyonlu bir bebek arabası vardı nerden bulabilirim onu çok beğenmiştim ama not etmeyi unutmuşum...

Canım senin grek kalmadı dımı allahın izni ıle yanı yukarı cıkabılıyo bebek
Doktorum acik acik bisey demedi ben ilk baska doktora gitmistim ilk zamanlarimda da cok fazla kasik agrim vardi o yuzden sonra doktorumu degistirdim ona kullandigim ilaclari soyledim progestana devam et dedi 1 ay oncede bebegin cok saglikli artik kullanma dedi asagida yukarida diye bisey demedi yani cok sukur kullanmami gerektiren bi durum yok ama kullananlarda moralini bozmasin cunku 2 tane tanidigim vardi biri her gun biri haftada 1 dusuk ignesi kullandilar 9 ay boyunca simdi bebisleri buyudu masallah Allah a emanet bebislerimiz panik yaparak kendimizi ve bebeklerimizi uzmeyelim :)

Kociş calışıyo her özel günde olduğu gıbı bacım...
Zaten bugün ondan gizli bişiler almk için dışarı çıktım belim kopuyo halbukı yatmam lazım tirsiyurum biraz😁

Amann neden yordun kendini bosver almasaydin ben almadim valla halimden anliyo kocis sağolsun senin durumun ne canim doktorun yatmanimi soyledi

Benim hep asagıdaydı drum hep yat dinlen diyodu bu ay da bebek aşağıda dedı omega 3 ve hamıle korsesı verdı her ay aynı seyı söylüyor dıye umursamadım netten bı baktımkı cıddı bı durum on gün sonra gıdıcez detaylı ultrasona ama ıcım ıcımı yıyo ılk günkü gıbı cok evham yapmıyorum gercı Allah'a emanet dedım beklıyorum

Yat dinlen canim Allah a emanet tabi stres yapma hic sen dikkat et gerisi Allah tan stres yapip kendini yipratma sakin :)

bende yaşıyorum aynı sorunu. bzimde yüreğimiz ağzıma geliyodu. ama şunu söylüyo dr lar 16, haftayı aşarsanız,düşük %99 olmaz artık diye. bunu başka bi dr dan da duydum, çok şükür aştık 16. haftayı. benimde 13. haftayı doldurduktan sonra başlamıştı,1-2 hafta sonrasında hastaneye yatırdılar 2 gün riskli süreçi atlatalım diye,aynen bebeğin gelişimine bi zararı yok dendi, düşük riski vardı. hala progestan kullanıyorum, haftada bi iğne yapılıyo.
ama ilaç kullanmak istemiyorum artık devam etmem gerekiyo daha

Bende bebegimin kac gr oldugunu bilmiyorum unuttum bende sormayi ben 3 3.5 kiki aldim daha doktira sorsaydin normal mi diye ben her onume geleni yemiyorum fazla kilo almamak icin

Benm istahim yerinde :) iki hafta sonra kontrolum var hatirlatmaya yazicam unutmayim diye liste yaptim dr.a sormak icin... benm yediklerim de protein vitamin omega agirlikli , birde ilk bebek olacak insallah uzerine o yüzden düşüyorum iyi vitamin alsin diye herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…