aa ben sadece bugün yok anladım senin stres ondan bu kadar çok neyse hadi az kalmış 10 gün değil ya ona şükürheee ama uzun süre gelmediği olmuyo o zaman bizim eskiden 10 günlük oluyodu istanbul sorumlusu benim eşim Allah tan şimdi istanbulda yaşıyan birini buldu şimdi ondan sorumlu gitmiyo oraya ama 3-4-5 günlük seyahatler oluyo çarşamba sabah gitti işte yarın gelcek
sen öyle san tatlım bizim oğluşlar kapcak sizin kızları
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Bizim her kanamada yüregimiz agzımızda hastaneye kosuyoruz taki kalp atışını duyunca derin bir oh çekiyoruz ama iste sürekli böyle olmasından dolayı sevincimizi bir yaşayamadık gitti yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz diye içimiz içimize sıgmıyordu taki kanama tekrar olana kadar şimdi heyecan yerine korkuyla gidecegiz yarınne diyeyim allahım evladında herseyin hayırlısını versin dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor doktorda birsey soylemiyor 4 aylık oldu hala düsük tehlikesi diyor inşallah yarın iyi haberler alırız...
Progestan cnm düşük ilaci.Insallah canim ne ilaci kullaniyosun
kızlar şimdi bişey soracağım. detaylı ultarson benim kontrole gittiğim hastanede 200 lira başka bir hastanede ise 80 lira civarı hastane kaliteleri aynı gibi. çarşamba günleri eşimin boş günü olduğundan hep kontrolleri çarşambaya alıyordum. son kontrol tarihin 26 şubat sabahtan şeker yüklemesi ve detaylı ultrason randevusu aldık zaten. Ben eşimin yanımda olmasını istiyorum detaylı ultrason sırasında sizce 22 şubat cumartesi günü diğer hastaneye detaylıya gitsem 26 sında kontrole gitsem bir sorun olurmu?
illa kontrol günümü yaptırmak lazım detaylıyı çok kafam karıştı. haftaiçi gitme şansında yok eşim 6,30 da geliyor son randevu 5.30 veriliyormuş.
:18:
Bende kullandim onu 1 ay once biraktirdi doktor sukur seninde geregi kalmaz inşallah nasil oldun?Progestan cnm düşük ilaci.
kızlar şimdi bişey soracağım. detaylı ultarson benim kontrole gittiğim hastanede 200 lira başka bir hastanede ise 80 lira civarı hastane kaliteleri aynı gibi. çarşamba günleri eşimin boş günü olduğundan hep kontrolleri çarşambaya alıyordum. son kontrol tarihin 26 şubat sabahtan şeker yüklemesi ve detaylı ultrason randevusu aldık zaten. Ben eşimin yanımda olmasını istiyorum detaylı ultrason sırasında sizce 22 şubat cumartesi günü diğer hastaneye detaylıya gitsem 26 sında kontrole gitsem bir sorun olurmu?
illa kontrol günümü yaptırmak lazım detaylıyı çok kafam karıştı. haftaiçi gitme şansında yok eşim 6,30 da geliyor son randevu 5.30 veriliyormuş.
:18:
aynı gün doğum yapıcaz sanırım cinsiyeti belli oldumu bebişin
Bende kullandim onu 1 ay once biraktirdi doktor sukur seninde geregi kalmaz inşallah nasil oldun?
Selaamm sen neden yalnizsin canimSlm kızlar kızımı saymazsak bu aksam bende yalnızım
Selaamm sen neden yalnizsin canim
Doktorum acik acik bisey demedi ben ilk baska doktora gitmistim ilk zamanlarimda da cok fazla kasik agrim vardi o yuzden sonra doktorumu degistirdim ona kullandigim ilaclari soyledim progestana devam et dedi 1 ay oncede bebegin cok saglikli artik kullanma dedi asagida yukarida diye bisey demedi yani cok sukur kullanmami gerektiren bi durum yok ama kullananlarda moralini bozmasin cunku 2 tane tanidigim vardi biri her gun biri haftada 1 dusuk ignesi kullandilar 9 ay boyunca simdi bebisleri buyudu masallah Allah a emanet bebislerimiz panik yaparak kendimizi ve bebeklerimizi uzmeyelim :)Canım senin grek kalmadı dımı allahın izni ıle yanı yukarı cıkabılıyo bebek
Kociş calışıyo her özel günde olduğu gıbı bacım...
Zaten bugün ondan gizli bişiler almk için dışarı çıktım belim kopuyo halbukı yatmam lazım tirsiyurum biraz😁
Doktorum acik acik bisey demedi ben ilk baska doktora gitmistim ilk zamanlarimda da cok fazla kasik agrim vardi o yuzden sonra doktorumu degistirdim ona kullandigim ilaclari soyledim progestana devam et dedi 1 ay oncede bebegin cok saglikli artik kullanma dedi asagida yukarida diye bisey demedi yani cok sukur kullanmami gerektiren bi durum yok ama kullananlarda moralini bozmasin cunku 2 tane tanidigim vardi biri her gun biri haftada 1 dusuk ignesi kullandilar 9 ay boyunca simdi bebisleri buyudu masallah Allah a emanet bebislerimiz panik yaparak kendimizi ve bebeklerimizi uzmeyelim :)
Yat dinlen canim Allah a emanet tabi stres yapma hic sen dikkat et gerisi Allah tan stres yapip kendini yipratma sakin :)Benim hep asagıdaydı drum hep yat dinlen diyodu bu ay da bebek aşağıda dedı omega 3 ve hamıle korsesı verdı her ay aynı seyı söylüyor dıye umursamadım netten bı baktımkı cıddı bı durum on gün sonra gıdıcez detaylı ultrasona ama ıcım ıcımı yıyo ılk günkü gıbı cok evham yapmıyorum gercı Allah'a emanet dedım beklıyorum
Merhaba güzel anne adayları, ben kasım annelerindeydim ama orda kimse kalmamıs bütün arkadaşlarımız buraya gelmişbenide aranıza alırsanız çok sevinirim benim hemen bir sorum olacak 16 haftalık hamileyim daha önce bir düşügüm oldugu icin ilk üc ay vajinal jel kullandım. Son 1 aydır 10 günde bir neredeyse hep kanamam oluyor gecen hafta bir kanamam olmustu bugun tekrar kanamam oldu. Kanama miktarım öyle cok fazla degil bes on damla kadar geliyor ve hemen kesiliyor devam etmiyor belli bir süre gectikten sonra yine aynı oluyor. Doktor kesede bir kanama olmadigıni bebegin gayet iyi oldugunu ama bunun dusük riski oldugunu söylüyor. Ama bana düsük riski gibi gelmiyo öyle olsa azcık kanama olup hemen kesilirmi? Aranızda bu sorunu yaşayan varmı? Sürekli diken üstündeyiz eşimle yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz ama böyle olunca cok moralimiz bozuluyor sevinemiyoruz bile sorumu cevaplarsanız cok sevinirim. Sevgiler...
Bu arada takviminize benide eklermisiniz?
Şehir ankara
Bebegımin doğacagi tarih 06.08.2014
Yaş 26 ilk bebek
Ne kadar kullsndin cnm.benim ikinci kutu bu ay sonu 1 ay olcak.devam ettirmez inşallah cok kötü oluyorum o ilaci icince.insallah yukari cikmistir rahat Hareket ederim artık:-(Bende kullandim onu 1 ay once biraktirdi doktor sukur seninde geregi kalmaz inşallah nasil oldun?
Bende bebegimin kac gr oldugunu bilmiyorum unuttum bende sormayi ben 3 3.5 kiki aldim daha doktira sorsaydin normal mi diye ben her onume geleni yemiyorum fazla kilo almamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?