hoşgeldin canım bende 8-9 haftalar civarıydı sanıyorum lekelenme şeklinde kanamalarım oldu 15 gün kadar belkide daha fazla aralıklarla sürdü. tabi ben ilk kanamayı görünce bayılacaktım çünkü öncesinde iki düşüğüm olmuştu yani tuvalete gitmek benim için korku verici bi şey haline gelmişti. dr kesede bişey yok oda kendine yer edinmeye çalışıyor kanama kesenin dış tarafında dedi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 16 hafta olmuş Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme
biran önce yatıp uyumak ve bugünü bitirmek istiyorum herkeze herşeye çatasım var
kocamda her zaman afersiniz ama oka b.. çicek gönderir hep kızarım fuzuli masraf yapıyosun diye daha sabah sabah dedim bugün çok gerginim insan bi çicek gönderir bişey yapar zaten yanımda olamıcak bugün zaten gerginim sitresliyim yok yani ne zaman ne yapcanı bilmiyo benim kide hiç yok yere abartır bazı şeyleri bazende böle yapar işte
dediğin gibi ben çıkışta gideyim oğluşuma sevgililer günü hediyesi alayım
biran önce yatıp uyumak ve bugünü bitirmek istiyorum herkeze herşeye çatasım var
kocamda her zaman afersiniz ama oka b.. çicek gönderir hep kızarım fuzuli masraf yapıyosun diye daha sabah sabah dedim bugün çok gerginim insan bi çicek gönderir bişey yapar zaten yanımda olamıcak bugün zaten gerginim sitresliyim yok yani ne zaman ne yapcanı bilmiyo benim kide hiç yok yere abartır bazı şeyleri bazende böle yapar işte
dediğin gibi ben çıkışta gideyim oğluşuma sevgililer günü hediyesi alayım
Hepinize hayırlı haftasonları diliyorum fıstıklar
Çıkıyorum ben öpüyorum tek tek
iyi akşamlarbebişlere iyi bakınn
Hepinize hayırlı haftasonları diliyorum fıstıklar
senin stresin kocasızlıktan çok iyi anlıyorum seni bu özel günde yok herkes sevgilisiyle öpüş kokuş biz ayrı peeehhyinede sakin ol canım şurda günün bitmesine ne kaldı ki eve giderken alışverişini yap eve gidince yemek yer yatarsın bi bakmışsın sabah olmuş kocişin gelmiş benim durumum daha vahim
bende yavaş yavaş çıkarherkese mutlu huzurlu haftasonları
oğluşuma pasta alayımda ana oğul sevgililer günü kutlayalım en fazla 10 yıl sonra adam sevgili yapar kendine bende avucumu yalarım iyisimi bugünleri değerlendireyim
canım benim size de iyi tatiller olsun mutlu huzurlu sende kendine ve bebişe iyi bakHepinize hayırlı haftasonları diliyorum fıstıklar
bende yavaş yavaş çıkarherkese mutlu huzurlu haftasonları
oğluşuma pasta alayımda ana oğul sevgililer günü kutlayalım en fazla 10 yıl sonra adam sevgili yapar kendine bende avucumu yalarım iyisimi bugünleri değerlendireyim
delirmiş olmalısınnsanada iyi haftasonlarıııı en güzel sevgililer günü bebişlerle olan bi kere yemişim kocişii
Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Bizim her kanamada yüregimiz agzımızda hastaneye kosuyoruz taki kalp atışını duyunca derin bir oh çekiyoruz ama iste sürekli böyle olmasından dolayı sevincimizi bir yaşayamadık gitti yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz diye içimiz içimize sıgmıyordu taki kanama tekrar olana kadar şimdi heyecan yerine korkuyla gidecegiz yarınne diyeyim allahım evladında herseyin hayırlısını versin dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor doktorda birsey soylemiyor 4 aylık oldu hala düsük tehlikesi diyor inşallah yarın iyi haberler alırız...
aslında ilk defa özel bir günü ayrı geçiriyo değiliz işi gereği daha öncede oldu bu tip şeyler ben bugün daha sabahtan o çamaşırın sıkmasıyla gergin başladım güne e tabi eşiminde yanımda olmayışının etkisi var mutlaka demin de eşimi aradım yine laf soktum kapattım teli saat 4 de sonuç öğrencem demiştim ya dedim eğer merak ediyosan diye aradım sonuç çıkmamış dedim sen bana 5 de çıkcak dedin diye aramadım ben diyo 4 demedin ki diyo yanında da önemli bi müşterisi varmış bişey de diyemiyo bende lafı soktum kapattım
belki gelir süpriz yapar diyodum ama imkansız bu saatten sonra
yok kız delirmedim daha benim paşa 4,5 yaşında ee 15te sevgili yapar sanırım
işte bu özel günde bide hamileyiz ya daha özel olmasını bekliyoruz ondanyazık kız adama merak etmezmi hiç seni oğlunu 5 anlamıştır o hem müşteriside varmış o da memnun değildir hem ayrı kaldığınızdan birbirinizi kırmayın aman bende bekliyorum hala gelirmi acaba öyle bi olasılık yok ama imkansızda değil ay çok efkarlandım
ben oğlan anası olsaymışım sevgiliye izin vermicekmişim heralde verdiğim tepkiye bak senin adına bile kabullenemedim aman elin kızı gelip kapmadan değerlendir kardeş
çok çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur miniği..
al işte sende bendensin imkansız diyoruz ama yine de bi ümit var diyoruz ay böyle gider hiç olmadık yerde süpriz yapar gelir ansızın ama ben beklerken imkansız olur gelmesi süpriz yağması
kız seninki ne işlen meşgul sizinde böle sık sık seyahatler oluyo mu
kız deli senin kızı da o elin oğlu gelcek kapcak farkındamısınayrıca bende oğluşumu çok kıskanıcam sanırım şimdiden babasından bile kıskanır durumdayım ilerde o ellin kızı geldimi netcez bakalım
memur benim koca seyehat değilde nöbetleri oluyo sık sık :26:
ben kıskanırım vermem kızımı kimselere dizimin dibinde dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?