2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hoşbulduk canım teşekkür ederim. Bizim her kanamada yüregimiz agzımızda hastaneye kosuyoruz taki kalp atışını duyunca derin bir oh çekiyoruz ama iste sürekli böyle olmasından dolayı sevincimizi bir yaşayamadık gitti yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz diye içimiz içimize sıgmıyordu taki kanama tekrar olana kadar şimdi heyecan yerine korkuyla gidecegiz yarın ne diyeyim allahım evladında herseyin hayırlısını versin dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor doktorda birsey soylemiyor 4 aylık oldu hala düsük tehlikesi diyor inşallah yarın iyi haberler alırız...

Canım yaa iyice dolmuş kuzum gergin olup bebeğini de sıkma canım rahatla, sakinleş, geçecek bugnde bak yarın hafta sonu ne güzel.. biraz dinlenmek emimin iyi gelir sana da

senin stresin kocasızlıktan çok iyi anlıyorum seni bu özel günde yok herkes sevgilisiyle öpüş kokuş biz ayrı peeehh yinede sakin ol canım şurda günün bitmesine ne kaldı ki eve giderken alışverişini yap eve gidince yemek yer yatarsın bi bakmışsın sabah olmuş kocişin gelmiş benim durumum daha vahim

Hepinize hayırlı haftasonları diliyorum fıstıklar

Çıkıyorum ben öpüyorum tek tek

iyi akşamlar bebişlere iyi bakınn

bende yavaş yavaş çıkar herkese mutlu huzurlu haftasonları

oğluşuma pasta alayımda ana oğul sevgililer günü kutlayalım en fazla 10 yıl sonra adam sevgili yapar kendine bende avucumu yalarım iyisimi bugünleri değerlendireyim

aslında ilk defa özel bir günü ayrı geçiriyo değiliz işi gereği daha öncede oldu bu tip şeyler ben bugün daha sabahtan o çamaşırın sıkmasıyla gergin başladım güne e tabi eşiminde yanımda olmayışının etkisi var mutlaka demin de eşimi aradım yine laf soktum kapattım teli saat 4 de sonuç öğrencem demiştim ya dedim eğer merak ediyosan diye aradım sonuç çıkmamış dedim sen bana 5 de çıkcak dedin diye aramadım ben diyo 4 demedin ki diyo yanında da önemli bi müşterisi varmış bişey de diyemiyo bende lafı soktum kapattım
belki gelir süpriz yapar diyodum ama imkansız bu saatten sonra

delirmiş olmalısınn sanada iyi haftasonlarıııı en güzel sevgililer günü bebişlerle olan bi kere yemişim kocişii

Son düzenleme:

canım benim size de iyi tatiller olsun mutlu huzurlu sende kendine ve bebişe iyi bak

doğru diyon nagiş bugünleri iyi değerlendir boşver kocayı zaten oğlan gidince kocayla kalcan yine
iyi tatiller canım oğluşuda bizim için kocaman öp

çok çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur miniği..

işte bu özel günde bide hamileyiz ya daha özel olmasını bekliyoruz ondan yazık kız adama merak etmezmi hiç seni oğlunu 5 anlamıştır o hem müşteriside varmış o da memnun değildir hem ayrı kaldığınızdan birbirinizi kırmayın aman bende bekliyorum hala gelirmi acaba öyle bi olasılık yok ama imkansızda değil ay çok efkarlandım

al işte sende bendensin imkansız diyoruz ama yine de bi ümit var diyoruz ay böyle gider hiç olmadık yerde süpriz yapar gelir ansızın ama ben beklerken imkansız olur gelmesi süpriz yağması
kız seninki ne işlen meşgul sizinde böle sık sık seyahatler oluyo mu

ben oğlan anası olsaymışım sevgiliye izin vermicekmişim heralde verdiğim tepkiye bak senin adına bile kabullenemedim aman elin kızı gelip kapmadan değerlendir kardeş

kız deli senin kızı da o elin oğlu gelcek kapcak farkındamısın ayrıca bende oğluşumu çok kıskanıcam sanırım şimdiden babasından bile kıskanır durumdayım ilerde o ellin kızı geldimi netcez bakalım

memur benim koca seyehat değilde nöbetleri oluyo sık sık :26:

memur benim koca seyehat değilde nöbetleri oluyo sık sık :26:

heee ama uzun süre gelmediği olmuyo o zaman bizim eskiden 10 günlük oluyodu istanbul sorumlusu benim eşim Allah tan şimdi istanbulda yaşıyan birini buldu şimdi ondan sorumlu gitmiyo oraya ama 3-4-5 günlük seyahatler oluyo çarşamba sabah gitti işte yarın gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…