Canım arabayı nerden aldın ve modelin tam ismi ne? Bende ankaradayim da
günaydınnnnnnnnnnnn
uykucular kalkın yanlız bırakmayın bugünde bizi çok sıkıcı c.tesi çalışması ama nöbetçi olarak ben burdayım
Günaydın kızlaarr
gene bir cumartesi günü iş başındayım :) bizde nöbette yok her cumartesi burdayız maalesef..
dünkü randevum ertelendi ne yazıkki, küçük aşkımla sevgililer günü görüşçez dedim durdum doktorun hastası çokmuş yarın bakalımmı sana acil bişeyin yoksa dedi e tamam dedim bende napçam :)
şimdi çıkışta en son beni alcakmış artık doya doya görürüm oğluşumu :) bu arada gece uykumdan ahh layarak bi uyandım artık dönüyomuydum geriniyomuydum napıyodum bilmem sol tarafıma bir ağrı girdi, soluma yatıp kıvrıldım azcık hemen geçti ama sabah işe gelirken yürüdükçe hafif hafif gene ağrıdı.. dün gitsemde gene bugün aklım kalcaktı gidince onuda sorcam :)
bu arada detaylı ultrason ben üniversite hastanesine randevu aldım kocaelide, doktor direk üniversiteyi ara randevu al dedi, ücretsizmiş..
günaydın canım herşeyde bir hayır vardır derler aklında soru kalırdı şimdi gece giren ağrın bugün doya doya görürsün bebişini inş sağlıklı bi şekilde geceleri bende öyle ağrıyla uyanıyorum şiddetli bi ağrı olmuyo gerildiğin zaman karın bölgem kasılıyo geriliyo gibi oda zaten tedirgin uyuduğumuz için bizi uykumuzdan uyandırıyo önemli bişey olucanı sanmıyorum ben inş de değildir.Günaydın kızlaarr
gene bir cumartesi günü iş başındayım :) bizde nöbette yok her cumartesi burdayız maalesef..
dünkü randevum ertelendi ne yazıkki, küçük aşkımla sevgililer günü görüşçez dedim durdum doktorun hastası çokmuş yarın bakalımmı sana acil bişeyin yoksa dedi e tamam dedim bende napçam :)
şimdi çıkışta en son beni alcakmış artık doya doya görürüm oğluşumu :) bu arada gece uykumdan ahh layarak bi uyandım artık dönüyomuydum geriniyomuydum napıyodum bilmem sol tarafıma bir ağrı girdi, soluma yatıp kıvrıldım azcık hemen geçti ama sabah işe gelirken yürüdükçe hafif hafif gene ağrıdı.. dün gitsemde gene bugün aklım kalcaktı gidince onuda sorcam :)
bu arada detaylı ultrason ben üniversite hastanesine randevu aldım kocaelide, doktor direk üniversiteyi ara randevu al dedi, ücretsizmiş..
Günaydın :) ates ben sana bebek şekeri için model yollucaktım di mi gezdikten sonra?? Bu hamilelik mahvetti beni,unutkn oldum iyice
haaa evet doğru sölüyosun bende unuttum tekrar sormayı bende zaten unutkanlık var ayrıca hamilelik döneminde unutkanlık artıyomuş diye duymuştum
eee naptın gezdiniz mi güzel şeyler bulabildin mi bende o gün senle konuştuktan sonra euro flora ya gittim güzel şeyler var ama orda fiyatlar biraz yüksek fikir edinmiş olduk
günaydın canım herşeyde bir hayır vardır derler aklında soru kalırdı şimdi gece giren ağrın bugün doya doya görürsün bebişini inş sağlıklı bi şekilde geceleri bende öyle ağrıyla uyanıyorum şiddetli bi ağrı olmuyo gerildiğin zaman karın bölgem kasılıyo geriliyo gibi oda zaten tedirgin uyuduğumuz için bizi uykumuzdan uyandırıyo önemli bişey olucanı sanmıyorum ben inş de değildir.
ayrıntılıya ne zaman gidiceksin sen sanırım 22. haftanın içindesin
hadi ya sen hangi şehirdeydin ben izmirdeyim bizim çarşıda bi yer bulduk biz işte fiyatlar bana cazip geldi açıkcası orda mesela 1 tl ye çok fazla çeşit var dolap süsü masa üstüne kokulu şekerli 1 tl nin üzeri 3 4 tl ye kadar vardı sanırım tane olarak biz ortalma 1,5 - 2 tl olanları beğendik 1,75 biberon vardı çok şirindi oda çerceveler var bi daha ki gittiğimde ben sana orda fotoğraf çekeyim modelleri keçe fiyatlarını hiç sormadım nette de pek araştırmadım ama keçeleri ben daha ucuzdur diye tahmin ediyodum beklediğim fiyatın üstündeymiş keçeyle çok çeşit yaparım demiştim ama bakalım napıcazGittik ama umduğumu bulamadım,internette çok övmüşler orayı nerdeyse her dükkana girdim pek bişi yoktu,internette olan şeylerin aynıları var hep..bir de anahtarlıklar kutular falan vardı fiyat sordum,internettekinden pahalı:/ keçe aldım ben de metresi 4 lira ince keçenin,kalınlar 10 liraydı,internete göre daha ucuz olan onu buldum bi :) istanbula gidebilirsem eminönüne uğrucam bi orda daha çok çeşit vardır diye umuyorum :)
20+1 im bugün, ayrıntılı için 3 marta randevu verdiler bana.. aradığımda kaç haftalık olduğumu sorup onlar ayarladı zaten doktorada söyledim tamam dedi.. 22+3 oluyo sanırım ayrıntılıya denk gelen günüm
Insallah canim temiz ciksinda onemli olan o sen stres yapma ararsin yine az sabir :)
üniversite hastaneleri ücretsiz bakıyor evet, o açıdan iyi oluyor ama eksileri çok çok fazla..20+1 im bugün, ayrıntılı için 3 marta randevu verdiler bana.. aradığımda kaç haftalık olduğumu sorup onlar ayarladı zaten doktorada söyledim tamam dedi.. 22+3 oluyo sanırım ayrıntılıya denk gelen günüm
hadi ya sen hangi şehirdeydin ben izmirdeyim bizim çarşıda bi yer bulduk biz işte fiyatlar bana cazip geldi açıkcası orda mesela 1 tl ye çok fazla çeşit var dolap süsü masa üstüne kokulu şekerli 1 tl nin üzeri 3 4 tl ye kadar vardı sanırım tane olarak biz ortalma 1,5 - 2 tl olanları beğendik 1,75 biberon vardı çok şirindi oda çerceveler var bi daha ki gittiğimde ben sana orda fotoğraf çekeyim modelleri keçe fiyatlarını hiç sormadım nette de pek araştırmadım ama keçeleri ben daha ucuzdur diye tahmin ediyodum beklediğim fiyatın üstündeymiş keçeyle çok çeşit yaparım demiştim ama bakalım napıcaz
euro flora da 12 ad şeker 39 tl vardı fiyatı çok yüksek geldi onun ama kendim belki daha uyguna ayarlayabilrim onu modelide küçücük cam kavonoz mantar kapaklı dışı süslü işte bildik süslerden içine de şeker koyucaz o fiyatın içinde şekeri yoktu ama şirin bişey geldi gözüme oda dışardan o tip bi cam kavanoz bulursam daha uyguna ondan da yapabilirim
anladım canım inş herşey temiz çıkar ben çok kararsız kaldım nereye ve ne zaman yaptırıcam konusnda da ondan sorayım dedim ne zaman gidiceni
sabır sabır yaaaaa sabırrrrr
aradım şimdi de diyo ki mail atcaklardı gelmemiş mail 12,30 gibi tekrar ara manyak bunlar ya alt tarafı bi test sonucu alıcak yok zorla geriyo insanı bide diyo bişey olucanı sanmıyorum ben diyo Allah korusun tabiki dedim ben sonucu merak ediyorum öğrenmek istiyorum dedim ay manyak ya
Allah korusun tabi hepimiz bisey cikmaz saniyoruz oyle istiyoruz oyle dusunuyoruzda onun sanrilari rahatlatcaksa test yaptirmayada gerek yoktu o zaman herkes ona sorsun test yaptirmak yerine hey allam ya
İnternetten sipariş vericem ben de malzemeleri,benim aklımdaki şey çok makul fiyata gelcek eğer istediğim gibi yapabilirsem..ankaradayım ben en uygunu dedikleri yerlere gittim ama istanbula kıyasla pahalı geldi..bakalım artık bulcaz bişiler :)
merhaba kızlar havalara kandım aşırı terleyip üşüyünce yine hastalandım ateşi hap içerek biraz hafiflettim. boğazım berbat durumda aşırı öksürükte cabası ballı zencefil içsem bi zararı olurmu
bende yaşıyorum aynı sorunu. bzimde yüreğimiz ağzıma geliyodu. ama şunu söylüyo dr lar 16, haftayı aşarsanız,düşük %99 olmaz artık diye. bunu başka bi dr dan da duydum, çok şükür aştık 16. haftayı. benimde 13. haftayı doldurduktan sonra başlamıştı,1-2 hafta sonrasında hastaneye yatırdılar 2 gün riskli süreçi atlatalım diye,aynen bebeğin gelişimine bi zararı yok dendi, düşük riski vardı. hala progestan kullanıyorum, haftada bi iğne yapılıyo.
ama ilaç kullanmak istemiyorum artık devam etmem gerekiyo daha
Merhaba canim cvp verdigin icin tesekkür ederim bunları duymak içimi rahatlatıyor. Bizde bugün bebegimizin cinsiyetini ögrenmeye hemde muayeneye gittik nazlımı nazlı bir cimcime olucak dedi doktorumuz kızımız olacakmıskanama icinde icerde herhangi bir kanama olmadıgıni bebegin haftasıyla uyumlu oldugunu düsük riski oldugunu ama bu haftadan sonra kanama olsada düsük riskinin az oldugunu söyledi bol bol yatip dinlenip ilaclara devam etmemi söyledi. Ben hamileligimin basından beridir ilk üc ay jel simdide progestan kullaniyorum bebeklerimiz saglıklı sıhhatli olsunda elbet ilacı bırakacagız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?