2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım arabayı nerden aldın ve modelin tam ismi ne? Bende ankaradayim da

A city deki toker bebe den aldık, casual cadillac travel system bebek arabası..birbirine benzer 2 model var,yeni modelinden aldık,tamamen yatıyor içi dümdüz oluyor diğer arabalardaki gibi eğimli durmuyor tam yatırdığında o çok hoşuma gitti,yağmurluğu yok rüzgarlığı var ama..ankamall deki tokerin fiyatlarına bakıcam bugün bir de,bazen mağazalara göre indirim yaptıkları oluyo..

Günaydın kızlaarr

gene bir cumartesi günü iş başındayım :) bizde nöbette yok her cumartesi burdayız maalesef..

dünkü randevum ertelendi ne yazıkki, küçük aşkımla sevgililer günü görüşçez dedim durdum doktorun hastası çokmuş yarın bakalımmı sana acil bişeyin yoksa dedi e tamam dedim bende napçam :)

şimdi çıkışta en son beni alcakmış artık doya doya görürüm oğluşumu :) bu arada gece uykumdan ahh layarak bi uyandım artık dönüyomuydum geriniyomuydum napıyodum bilmem sol tarafıma bir ağrı girdi, soluma yatıp kıvrıldım azcık hemen geçti ama sabah işe gelirken yürüdükçe hafif hafif gene ağrıdı.. dün gitsemde gene bugün aklım kalcaktı gidince onuda sorcam :)

bu arada detaylı ultrason ben üniversite hastanesine randevu aldım kocaelide, doktor direk üniversiteyi ara randevu al dedi, ücretsizmiş..

Günaydın :) bugün görcen inşallah bebişini ne güzel :) dediğin ağrı olayını ben de çok yaşıyorum,genelde ani kalkmaya çalıştığımda oluyor,bir süre kıvranıp sonra kalkabiliyorum normal diye düşünüyorum ama doktorun cevabını yazarsan bana da sevinirim :)

günaydın canım herşeyde bir hayır vardır derler aklında soru kalırdı şimdi gece giren ağrın bugün doya doya görürsün bebişini inş sağlıklı bi şekilde geceleri bende öyle ağrıyla uyanıyorum şiddetli bi ağrı olmuyo gerildiğin zaman karın bölgem kasılıyo geriliyo gibi oda zaten tedirgin uyuduğumuz için bizi uykumuzdan uyandırıyo önemli bişey olucanı sanmıyorum ben inş de değildir.
ayrıntılıya ne zaman gidiceksin sen sanırım 22. haftanın içindesin

Günaydın :) ates ben sana bebek şekeri için model yollucaktım di mi gezdikten sonra?? Bu hamilelik mahvetti beni,unutkn oldum iyice

haaa evet doğru sölüyosun bende unuttum tekrar sormayı bende zaten unutkanlık var ayrıca hamilelik döneminde unutkanlık artıyomuş diye duymuştum
eee naptın gezdiniz mi güzel şeyler bulabildin mi bende o gün senle konuştuktan sonra euro flora ya gittim güzel şeyler var ama orda fiyatlar biraz yüksek fikir edinmiş olduk

Gittik ama umduğumu bulamadım,internette çok övmüşler orayı nerdeyse her dükkana girdim pek bişi yoktu,internette olan şeylerin aynıları var hep..bir de anahtarlıklar kutular falan vardı fiyat sordum,internettekinden pahalı:/ keçe aldım ben de metresi 4 lira ince keçenin,kalınlar 10 liraydı,internete göre daha ucuz olan onu buldum bi :) istanbula gidebilirsem eminönüne uğrucam bi orda daha çok çeşit vardır diye umuyorum :)

20+1 im bugün, ayrıntılı için 3 marta randevu verdiler bana.. aradığımda kaç haftalık olduğumu sorup onlar ayarladı zaten doktorada söyledim tamam dedi.. 22+3 oluyo sanırım ayrıntılıya denk gelen günüm

hadi ya sen hangi şehirdeydin ben izmirdeyim bizim çarşıda bi yer bulduk biz işte fiyatlar bana cazip geldi açıkcası orda mesela 1 tl ye çok fazla çeşit var dolap süsü masa üstüne kokulu şekerli 1 tl nin üzeri 3 4 tl ye kadar vardı sanırım tane olarak biz ortalma 1,5 - 2 tl olanları beğendik 1,75 biberon vardı çok şirindi oda çerceveler var bi daha ki gittiğimde ben sana orda fotoğraf çekeyim modelleri keçe fiyatlarını hiç sormadım nette de pek araştırmadım ama keçeleri ben daha ucuzdur diye tahmin ediyodum beklediğim fiyatın üstündeymiş keçeyle çok çeşit yaparım demiştim ama bakalım napıcaz
euro flora da 12 ad şeker 39 tl vardı fiyatı çok yüksek geldi onun ama kendim belki daha uyguna ayarlayabilrim onu modelide küçücük cam kavonoz mantar kapaklı dışı süslü işte bildik süslerden içine de şeker koyucaz o fiyatın içinde şekeri yoktu ama şirin bişey geldi gözüme oda dışardan o tip bi cam kavanoz bulursam daha uyguna ondan da yapabilirim

anladım canım inş herşey temiz çıkar ben çok kararsız kaldım nereye ve ne zaman yaptırıcam konusnda da ondan sorayım dedim ne zaman gidiceni

Insallah canim temiz ciksinda onemli olan o sen stres yapma ararsin yine az sabir :)

sabır sabır yaaaaa sabırrrrr
aradım şimdi de diyo ki mail atcaklardı gelmemiş mail 12,30 gibi tekrar ara manyak bunlar ya alt tarafı bi test sonucu alıcak yok zorla geriyo insanı bide diyo bişey olucanı sanmıyorum ben diyo Allah korusun tabiki dedim ben sonucu merak ediyorum öğrenmek istiyorum dedim ay manyak ya

üniversite hastaneleri ücretsiz bakıyor evet, o açıdan iyi oluyor ama eksileri çok çok fazla..
doğru düzgün bişi soramıyosun, bi şikayetin var mı diye sormuyolar.. neden? çünkü ekstra iş çıkacak.. uzayacak
en en kötüsü de sana dönük bir ekran yok, ayrıntılı bakılması çok çok farklı ve insan onu kaçırmak istemiyor..
maalesef göremiyorsun.. özeldeki gibi cd vermiyorlar.. iyi günündeyse belki foto alırsın o da %20 olasılıkla.. çoğu zaman foto da yok..
saklayabileceğin hatırayı bırak, aklında bi ultrason görüntüsü bile kalmıyor..
böyle işte :/

İnternetten sipariş vericem ben de malzemeleri,benim aklımdaki şey çok makul fiyata gelcek eğer istediğim gibi yapabilirsem..ankaradayım ben en uygunu dedikleri yerlere gittim ama istanbula kıyasla pahalı geldi..bakalım artık bulcaz bişiler :)

Allah korusun tabi hepimiz bisey cikmaz saniyoruz oyle istiyoruz oyle dusunuyoruzda onun sanrilari rahatlatcaksa test yaptirmayada gerek yoktu o zaman herkes ona sorsun test yaptirmak yerine hey allam ya

Allah korusun tabi hepimiz bisey cikmaz saniyoruz oyle istiyoruz oyle dusunuyoruzda onun sanrilari rahatlatcaksa test yaptirmayada gerek yoktu o zaman herkes ona sorsun test yaptirmak yerine hey allam ya

hemşire de benim panik piypirikli bi insan olduğumu biliyo aklı sıra beni rahatlatcak bişey çıkcanı sanmıyorum diyerek ama daha çok sinir ediyo işte ya benim şuan karnımın alt kısmında içerden pıtpıt bişeyler atıyo ama içerden dışardan anlaşılmıyo oğluşumun hareketlerimi acaba bu anlayamıyorum halan yaaa

merhaba kızlar havalara kandım aşırı terleyip üşüyünce yine hastalandım ateşi hap içerek biraz hafiflettim. boğazım berbat durumda aşırı öksürükte cabası ballı zencefil içsem bi zararı olurmu

yapabilrsin ya daha uzun zaman var önümüzde yavaş yavaş en iyisini yaparsın ama yaptıklarını da bizimle paylaşmayı unutma istanbulda bi arkadaşım var doğum için hazırlıklara o yardımcı olucak zaten ama ben kendim gidip görmeden aldıramam hiç bişey kendi gözümle görmem lazım alıcam şeyi

çok geçmiş olsun canım ballı zencefili bende merak ediyorum bi zararı varmı diye hiç bi bilgim yok geçenlerde evde bir kavanoz vardı nasıl canım çekti kaşığın ucuyla azcık bişey yedim o kadarın zararı olmaz sanırım ama zencefili fazla tüketirsen çarpıntı kalpte ritim dengesizliği yaratıyo onu biliyorum

Merhaba canim cvp verdigin icin tesekkür ederim bunları duymak içimi rahatlatıyor. Bizde bugün bebegimizin cinsiyetini ögrenmeye hemde muayeneye gittik nazlımı nazlı bir cimcime olucak dedi doktorumuz kızımız olacakmıs kanama icinde icerde herhangi bir kanama olmadıgıni bebegin haftasıyla uyumlu oldugunu düsük riski oldugunu ama bu haftadan sonra kanama olsada düsük riskinin az oldugunu söyledi bol bol yatip dinlenip ilaclara devam etmemi söyledi. Ben hamileligimin basından beridir ilk üc ay jel simdide progestan kullaniyorum bebeklerimiz saglıklı sıhhatli olsunda elbet ilacı bırakacagız...

canım güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu inş sağlıklan nazlı kızmızı kucağına aldığın günleride görüceksin sende bolbol dinlen bak düşük riskide azalıyomuş artık inş bir daha sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…