2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
erkek ismi ne kadar çok ya peki ben napıcam kızıma isim bulamıyorum, eşim aybike diye tutturdu eleştirincede kızıyo, onun yanına güzel bir isim bulmam lazım hadi yardım edin banada

ben kız olsaydı öykü melek koyacaktım :)
prensim geliyor ama..
kız ismi olarak
inci, Zeynep güzl isimler

ateşcim fikrimi sormuşsun kuzum inan benim üçlümde kafamız karışmasaydı hiç özele gitmicektik direk devletegidecektim ben
bence hastanede çektir Allah korusun daha ileri tetkik gerekirse zaten en iyi doktorlara gidiyoruz benim fikrim bu yönde
paradan kaçmak değil mevzu ama bize sunulan şartları sonuna kadar kullanalım olmazsa yine para konuşuyo zaten :44:

tamam şimdi anladım canım, inan bende parayı evladım için çok bulduğumdan değil, hani nasıl denir, aynı markayı-hizmeti farklı yerlerde farklı fiyata maletmeleri sinir bozucu.. yoksa biz tabiki herşeyin en iyisini isteriz ama kesinlikle kullanılıyoruz yani.. sen doktoruna danış eğer o hastane ultrasonu yeterli diyorsa hastanede gir ayrıntılıya.. bende sorcam ona göre karar vercem valla yoksa aklım yatmadı hiç..

aynı tepkiyi verirdim emin ol fenalığından değil o kuzum benim ben hiç sevmiyorum bu isim meselesini, kendi çocuklarının isimlerini kendileri koydular, bizim çocuğumuzsa onuda bırakıında biz koyalım.. kimseyi umursamamak en güzeli, sadece eşinle ortak fikir en iyisi

zaten iyice bakılsın diye yaptırıyoruz biz bu testi en iyi cihaz neredeyse ona baktırmak gerekir diye düşünüyorum, benim dr ilk bi profdan randevu almamı istedi ama 4 ay önceden yer kalmamış parasıda 600 civarı sanırım (zaten bize cok gelirdi), sonra ikinci seçenek başka bir dr a yönlendirdi oda 226 lira

benim üçlü sonuçları bugünde kaldı çıkmamış yarında çıkmaz eminim çok sinir olmaya başladım artık şu hastaneye herkez en geç 1 hafta da öğreniyo ikiliyi 12 gün sonra öğrendim üçlüyü yaptıralı 10 gün oldu hala sonuç yok ya 10 gün geçiyoda son bir gün iki gün geçmek bilmiyo ya bugün neden herşey benim tersime geliyo ya oturup ağlayasım var hüngür hüngür

cnm benim önerdiği ismi kendisi söylemiyo kp söyletiyo bu birrrrrrrrrrrrr
ikincisi kp ismi olsa neyse dicem kendi babasının adı buda ikiiiiii
kötü bir isim değil ama onun dediği olsun istemiyorum mevzu bu inş oğluşumdaki gibi bunda da hem fikir olabiliriz sevdiceğimle buarada kız olursa eşim reyyan istiyo bende reyhan olsun bari dedim

doktor hastane de yaptırabilirsin dedi ama imkanınız varsa eğer o özel yerde yaptırmanı öneririm dedi
valla doktorumu da hastanemi de çok seviyodum ama git gide soğumaya başladım

Allah Allah benim üçlü sonucum ertesi gün çıkmıştı ya hangisi doğru acaba :44:
sıkma canını bak akşam oldu eve gidicez gerçi ben eve giderken pasta falan alayım diyodum ama eşim geç gelecekmiş bugün erken gelirse yarın çalışması gerekiyomuş
bende durduk yere hırladım gelme erken falan gelsen ne olcak yemeğemi gidicez eylenmeyemi dedim bişey demedi adamcağız :26:
varya hep kızların yüzünden biz sevgililer günü falan kutlamayız ne oldu bana böyle içimden canavar çıktı neyse bende küçük yakışıklımı severim

uhuuuuuuu.. bebeğinin dedesinin babasının ismi konsun istiyolar yani hahaha ama abartmasınlar şimdi, tamam kp kendi adını konmasını isterde, tee babasının adını da koydurmak istemiş. inşaallah eşinle yine orta yolu bulursunuz canım

ben daha evlendiğimde kv çocuğunuz erkek olursa babamın ismini koyucam dedi, tamam dedik, neyse aradan 2 sene geçti cinsiyetini söyledim kız diye kaynım dedesinin isminin yanına bi isim bulmuş bende çok takılmadım nasılolsa kız diye neyse tebrik için aradılar eltimin küçük kızı benim kızıma isim koymuş bende bize bi fırsat verin dedim :) bu arada nazar değmesin kv cok iyidir ama sanki başkası ben sormadan fikir verince sadece benim kimsenin hakkı yok gibi geliyo

yok kuzum kp karışmaz kv istiyo kendi babasının adını onuda kp söyletiyo

canım ya ertesi günde sonuç çıksa 15 gün sonra da sonuç çıksa sonuç olarak aynı şeylere bakılıyo yok yani insan sitres oluyo 10 gün bekliyosun tamam ama sonraki artık bir gün iki gün geçmiyo acaba şölemi acaba böle mi diyip diyip durmaya başlıyosun ankaraya gidiyomuş bizim bu testler ordan sonuç geliyomuş o yüzden 10 günü buluyomuş öyle dendi bana ilk testte dr da sinir etmeye başladı ayrıntılı konusuna kardeşim bana deki hastanenin makinası dandik radyoloğu dandik yaptırma bu hastanede yada özel e gidersen benimde karıma de bişey de yani bana burda da yaptırsan olur orda da yaptırsan olur valla yalan sölücek halim yok imkanın varsa yaptır diyo imkanım yok ama söz konusu bebeklerimiz olunca yoktan var ediyoruz bi şekilde yalan mı benim bir dünya kredim var borç ödüyorum yani tabiki gerekiyosa bi şekilde param olmasa da borç bulur harç bulur giderim yok benim gerginliğim gitmedi bugün bi türlü ya valla oturup ağlayasım var boş boş ağlamayım diye zor tutuyom kendimi

tutma kendini ağla gitsin rahatlarsın şimdi olmadık yerde eşine sararsın yazık

tutma kendini ağla gitsin rahatlarsın şimdi olmadık yerde eşine sararsın yazık

normalde fazlasıyla sulu gözüm zaten şimdi boş yere ağlamayım diyom Allah korusun ağlamak ağlamayı getirri derler kocamda yok yanımda bugün zaten ne sıkıcı ya sözde özel gün sevgililer günü nerdeeeee oğluşumla kaldık burda

bir kere gönlünü ferah tutmak için telkin et kendini güzel düşün güzel olsun 3lü testinde misler gibi çıkacak boşuna kendini strese sokma
çok bunaldıysanda ağla dejarj ol şimdi bugün eniştede yok sen iyice bunaldın çıkışta yakışıklıya bir atlet,çorap minicik bişey al bak oda iyi gelecektir sana

doktor hastane de yaptırabilirsin dedi ama imkanınız varsa eğer o özel yerde yaptırmanı öneririm dedi
valla doktorumu da hastanemi de çok seviyodum ama git gide soğumaya başladım

o zaman sende özelde yaptır canım, doktorunda önerdiyse madem bi bildiği vardır..

yok kuzum kp karışmaz kv istiyo kendi babasının adını onuda kp söyletiyo

haha Allahım ortalık karıştı, tabi hadise eskilere dayanınca bende şaşırdım, şimdi anladım canım, biz kadınlar çok fenayız, bizde kv olunca böyle mi oluruz ki haha

ayy ne bileyim oğlumu kimseyle paylaşamam gibi geliyo
ama cnm yanlış düşünüyor olabilirimde üstümde emeği olmayan birinin benden birşey talep etmesi hiç mantıklı gelmiyo,sen bir çorap bile almadan adına karışamazsın,bebek doğana kadar hastaneye bile gelmediysen uff vs vs ya boşver

biran önce yatıp uyumak ve bugünü bitirmek istiyorum herkeze herşeye çatasım var
kocamda her zaman afersiniz ama oka b.. çicek gönderir hep kızarım fuzuli masraf yapıyosun diye daha sabah sabah dedim bugün çok gerginim insan bi çicek gönderir bişey yapar zaten yanımda olamıcak bugün zaten gerginim sitresliyim yok yani ne zaman ne yapcanı bilmiyo benim kide hiç yok yere abartır bazı şeyleri bazende böle yapar işte
dediğin gibi ben çıkışta gideyim oğluşuma sevgililer günü hediyesi alayım

ahh ahh bebişler doğana kadar adamların çekeceği var dönüp dolaşıp onlara sarıyoruz

Uras güzelmiş bizim ismimiz Mehmet Kuzey olacak :)
bu ara aras Rüzgar ve çınar isimlerini duyuyorum çok.
bide ali , can ve deniz :)

Brn mehmet ismini cok seviyorum oglum olursa hep ismini mehmet koycam diyodum esimin ismi mehmet okdu :) yine koyalim ne olcak mehmet iksun diyirum kabuk etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…