2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ne kadar kullsndin cnm.benim ikinci kutu bu ay sonu 1 ay olcak.devam ettirmez inşallah cok kötü oluyorum o ilaci icince.insallah yukari cikmistir rahat Hareket ederim artık:-(

ben 2.5 ay kullandım gerçekten kötü yapıyo ne şekilde kullanıyosun sen ben başta günde 3 defa 100mg kullanıyodum sonra eczacım piyasada 100mg olmadığını 200mg olduğunu söyledi bende doktoruma söyledim o da 200mg günde 1 kez dedi onuda gece yatmadan önce kullanıyodum rahat etmiştim sende o şekilde kullanabilirsin belki

5. Ayin icindeyiz ama simdiden soluma yatiyorum uzun sure sırt üstü yatinca da olmuyor.. ANNE HAKKI ODENMEZMIS ANNE OLMAK COK ZORMUS :))

kızlar kocam sevgililer günü hediyesi bebek arabası aldı :) ankarada fiyat araştırıyoduk ulusa gittik bugün benim istediğim gibi olanların etiket fiyatı 1300 dü (travel sistem ve ana kucaklı olup ayrı ayrı kullanılanlar quinny ve adını hatırlayamadığım başka bi marka).. sonra bi avmye gittik bakalım neler var derken aynı özelliklere sahip casual marka arabayı 600 tl ye bulduk, alsak mı almasak mı diye düşünürken daha ucuzunu bulamayız heralde deyip aldık..eve gelip internetten araştırdım 599.90 tl en ucuzu, diğer yerlerde 700-800 tl civarı.. içinde oğlumu düşündükçe mutlu oluyorum :) kaliteli bi ürüne benziyor inşallah pişman olmam.. çevrenizde bu markayı kullanan var mı??

Oo ne guzel olmus Allah kullanmak nasip etsin gule gule kullanin insallah :)

Oo ne guzel olmus Allah kullanmak nasip etsin gule gule kullanin insallah :)

sağol canım amin :) çok güzel şeyler var yaa nasıl para yetiştircez bakalım :) baktığım yerlerde hastane çıkışları 170-190 liraydı 20 li setler, her yerde pahalı mı bu kadar acep? internette yarı parasından daha ucuza setler var ama kalitesi nasıldır emin olamıyorum :44: eşim de kaliteli olması çok da önemli değil diyo, zaten 1-2 ay giyebilcek anca diyor bakalım...

Evet canim burda da fiyatlar oyle 1 ay giyse yine iyi bende internet urunlerine pek guvenemiyorum markasi iyi olsa bile cunku bazilari sert oluyo ama artik bakcaz bakalim iyisinden uygun biseyler simdiden almaya basladigimiz iyi oldu son ana kalirsa zaten para yetistiremicez meleklere :)

öyle yaa..tecrübeli arkadaşlarıma sordum, nerdeyse hepsi mother care ve kipalarda ff marka varmış onu tavsiye etti, mothercare her ayın ortasında %50 indirim yapıyomuş( 13-14-15-16 günleri sanırım).. hepsiburadaya baktım bugün mothercare 5 li bodyler 25-35 arası... internetten alsak da bildiğimiz ürünleri alcaz yine...

Yat dinlen canim Allah a emanet tabi stres yapma hic sen dikkat et gerisi Allah tan stres yapip kendini yipratma sakin :)
Saol canım Allah razı olsun bakalım on gün kaldı ınsaallah
Ne kadar kullsndin cnm.benim ikinci kutu bu ay sonu 1 ay olcak.devam ettirmez inşallah cok kötü oluyorum o ilaci icince.insallah yukari cikmistir rahat Hareket ederim artık:-(
Rabbım yardımcımı z olsun emeklerımıZı bosa koymasın ınsaallah cennet ayaklarımızın altında annelerım😊

Günde 2 defa kullaniyom cnm 100 mg.sabah akşam. Gece yatarken aliyom aksami etkilemiyo ama gündüz aldigim canimi alcak sanki.

Canım arabayı nerden aldın ve modelin tam ismi ne? Bende ankaradayim da

günaydınnnnnnnnnnnn
uykucular kalkın yanlız bırakmayın bugünde bizi çok sıkıcı c.tesi çalışması ama nöbetçi olarak ben burdayım

Günde 2 defa kullaniyom cnm 100 mg.sabah akşam. Gece yatarken aliyom aksami etkilemiyo ama gündüz aldigim canimi alcak sanki.
Canim doktorunu ara sor bak gece 2 tane icebilirsin der buyuk bi ihtimal :)
günaydınnnnnnnnnnnn
uykucular kalkın yanlız bırakmayın bugünde bizi çok sıkıcı c.tesi çalışması ama nöbetçi olarak ben burdayım
Günaydın caliskan anne :):) nasil gecti gecen rahatladinmi biraz :)

Canim doktorunu ara sor bak gece 2 tane icebilirsin der buyuk bi ihtimal :)

Günaydın caliskan anne :):) nasil gecti gecen rahatladinmi biraz :)

bugün iyiyim ya dünki negatif enerji gitti çok şükür üstümden
dün iş çıkışı oğluşuma eşime anneme babama sevgililer günü hediyesi aldım ilk oğluşuma aldım tabi
kız bi görsen küççüücük pantolon aldım 6-9 aylık nasıl şirin bişey ya inş giydirmeyi de nasip eder Rabbim
ayrıca bugün sürekli hastaneyi arıcam taciz etcem labaratuardan sonuçları istesinler kaç gün oldu hep en geç ben öğreniyorum sonuçları

2 gundur berbat durumdayim.bnmde hayatimdaki en berbat sevgililer gunuydu.esimle kavga ettik girdik birbirimize.aglamaktan tine gozler davul gbi.cmrtesi uyumam gerekirken gozumu actim saat 8 de.halada kotuyum.

2 gundur berbat durumdayim.bnmde hayatimdaki en berbat sevgililer gunuydu.esimle kavga ettik girdik birbirimize.aglamaktan tine gozler davul gbi.cmrtesi uyumam gerekirken gozumu actim saat 8 de.halada kotuyum.

ahhh canım ya üzme kendini kavgalar tartışmalar oluyo hormanlardan çok etkilendik bizler ya sıkma canını ama nasıl olsa barışcaksınız eşinlede bebişde üzme hiç boşuna

Ayy gule gule kullansin insallah bizde kürk aldik kokos kizima hemencik vakti gelsede üstlerinde gorsek :) iyi olmus sevindim senin için simdiden aramaya basla hastaneyi cikmadiysada cikartirlar belkim :)

Ayy gule gule kullansin insallah bizde kürk aldik kokos kizima hemencik vakti gelsede üstlerinde gorsek :) iyi olmus sevindim senin için simdiden aramaya basla hastaneyi cikmadiysada cikartirlar belkim :)

canım ya kızçelere çok şirin şeyler var zaten kokoşlar kürklere de bayılıyorum kızlar için sizde güle güle giydirrisiniz inş canım
benim ikili teste böle oldu 12. günde sürekli aradım labaratuardan faksla istedi hemşire dün zaten hemşire de dedi yarın tekrar ara labaratuarı arayım ben fakslatayım olmadı falan dedi bak aradım şimdi labaratuar daha açılmadı diyo aklımda isticem diyo uyuz hemşireye de sinri olmaya başladım ama kendimi germicem bugün sakin olcam 11,30 gibi ara tekrar dedi bakalım hayırlısı inş temiz çıkar ya bende bi rahatlarım

Insallah canim temiz ciksinda onemli olan o sen stres yapma ararsin yine az sabir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…