2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sagol canım internette bazı makalelerde zararlı diyor ama hamile sitelerinde öneriyorlar artık az ucundan koyayım ballı sıcak su içeyim

Şükürler olsun canım bebegimi görmek kalp atışlarını duymak herseyi unutturdu bide cinsiyetini ögrenince dahada mutlu olduk iyice sıkılmıstım 4 aydır yatmaktan ama bugün aldıgımız güzel haberlerden sonra gözümde hiç büyütmüyorum allahım hepimize nasip etsin bebislerimizi saglıkla kucagımıza almayı

amin canım inş bütün dünyamız şimdiden bebişlerimiz oldu bile cinsiyeti de öğrendiniz bak bundan sonra ufak tefek alışverişlere de başlarsın ne nerde ne kadar hangisi güzel hangisi uygun falan derken zamanda geçip gidicek bir bakmışız bebişler kucaklarımız da inş.

Aynen öyle canim ben kanamadan dolayi pek çıkamıyorum ama babamız 1 ay önceden basladi alısverise adamı tutamıyorum hayırlısı artık nerdeyse yolu yarıladık az kaldı inşallah bebislerimizi kucagimiza almaya

günaydın arkadaşlar, İstanbul Eminönünde havuzluhan vardır meşhur, orda hiç bir yerde görmediğiniz çeşit çeşit şeyleri çok ta uygun fiyata alabilirsiniz :))

Kızlar nasılsınız bakalım.... Test sonucu çıkmış 2 gündür eşimi atlatıyorum Dr ye gitmek için pazartesi gideceğim kaçış yok sanırım bu 3 lü test çok canımı sıktı inşallah herşey güzel ilerliyordur. Sıkıntıdan Elmalı kek yapıyorum hiçte yiyesim yok eşim yesin gelince artık...

merhaba canım üçlü testin mi sıkıntılı çıktı anlayamadım bende iki gündür sonuç öğrenmeye çalışıyorumda çatlıcam artık

merhaba canım üçlü testin mi sıkıntılı çıktı anlayamadım bende iki gündür sonuç öğrenmeye çalışıyorumda çatlıcam artık

Sonuç çıktı ama ben Dr ye gitmedim sonuç ne bende bilmiyorum evham yaptım :/ hadi sıkıntılı çıkarsa die Dr ye gitmemek için eşimi atlatıp duruyorum. İnşallah senin sonuçta iyi çıkar da kurtuluruz bu stresten...

inş canım inş hepimizde ter temiz çıkar ben telle öğreniyorum sonucu dr gelmene gerek yok diyo bizim dünden beri arıyorum her seferinde 1 saat sonra ara delirttiler artık ya 13,30 da tekrar arıcam bakalım

inş canım inş hepimizde ter temiz çıkar ben telle öğreniyorum sonucu dr gelmene gerek yok diyo bizim dünden beri arıyorum her seferinde 1 saat sonra ara delirttiler artık ya 13,30 da tekrar arıcam bakalım

Inşallah canım ya... Hamile değiller ki nerden anlasınlar bizi... bi sonuç söyleyecek alt üstü bekletiyolar. Hayırlısı ya sıkma canını sağlıklı olsunda sabredelim biraz daha

Son düzenleme:
Benimde atiyo pit pit bazen ama disardan hissedilmiyo insallah bebislerimizdir :)
Gecmis olsunn

merhaba
bende yakalandım maalesef şuan 18 haftalık hamileyim iyileştim zencefil bal çok tükettim bir zararı olmadı ılık suya pekmez karıştırıp içtim birde tavsiyem zencefilli balın içine azıcık da karabiber karıştır.

hadi yaa bende onu merak ediyodum inş cd verirler diyodum vermiyolarmı acaba burda da doktor direk orayı dediği için araştırmadım bakınayım o zaman bende başka yerde de varmı acaba.. yada önce bi üniversiteyi arayayım cd veriyomusunuz diyim..

oğlum 350 gram olmuuşş :) yalnız karnım çok büyüyomuş iç karnın geniş değil demekki dedi çok çıkıcak karnın dedi muslera yada bepantol karın için krem var dedi onlardan al dedi yoksa çok genişlicek çatlama dedi..

uykumdan uyandırdı ağrım diye sordum normaldir dedi dönerken olmuştur olcak bu kadarı normaldede çok hızlı hareket etme dedi..

1 ay sonrada şeker yüklemesi için çağırdı..

bizden haberler bu kadar :)

sagol canım internette bazı makalelerde zararlı diyor ama hamile sitelerinde öneriyorlar artık az ucundan koyayım ballı sıcak su içeyim

bende grip oldum allahtan hafif atlattım..

bana ballı ıhlamur dedi doktor amaa günde 2 kupadan fazla bitki çayı içme dedi..

ben bi kupa kuşburnu içtim öğlen gibi, akşamlarıda yatmaya yakın 1 kupa ballı limonlu ıhlamur.. aralarda boğazım çok acırsada ılık suya bal limon koydum boğazımı yumuşatmak için..

A city de çocuk reyonlari baya uygun. Babymall den daha ucuzdu bende baktigimda

merhabalar kızlar nasılsınız...test sonucu bekleyenler var heralde o bekleme anı kadar zoru yok geçmek bilmez zaman bende martın7sinde ayrıntılı ultrasna gidecem ama daha çok var geçmek bilmiyor oğlumu özledeim görmek istiyorum sabır ne yapalım...bir bakarız bebişler kucağımızda inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…