çok geçmiş olsun canım ballı zencefili bende merak ediyorum bi zararı varmı diye hiç bi bilgim yok geçenlerde evde bir kavanoz vardı nasıl canım çekti kaşığın ucuyla azcık bişey yedim o kadarın zararı olmaz sanırım ama zencefili fazla tüketirsen çarpıntı kalpte ritim dengesizliği yaratıyo onu biliyorum
canım güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu inş sağlıklan nazlı kızmızı kucağına aldığın günleride görüceksin sende bolbol dinlen bak düşük riskide azalıyomuş artık inş bir daha sorun yaşamazsınız
Şükürler olsun canım bebegimi görmek kalp atışlarını duymak herseyi unutturdu bide cinsiyetini ögrenince dahada mutlu olduk iyice sıkılmıstım 4 aydır yatmaktan ama bugün aldıgımız güzel haberlerden sonra gözümde hiç büyütmüyorumallahım hepimize nasip etsin bebislerimizi saglıkla kucagımıza almayı
amin canım inş bütün dünyamız şimdiden bebişlerimiz oldu bile cinsiyeti de öğrendiniz bak bundan sonra ufak tefek alışverişlere de başlarsın ne nerde ne kadar hangisi güzel hangisi uygun falan derken zamanda geçip gidicek bir bakmışız bebişler kucaklarımız da inş.
Gittik ama umduğumu bulamadım,internette çok övmüşler orayı nerdeyse her dükkana girdim pek bişi yoktu,internette olan şeylerin aynıları var hep..bir de anahtarlıklar kutular falan vardı fiyat sordum,internettekinden pahalı:/ keçe aldım ben de metresi 4 lira ince keçenin,kalınlar 10 liraydı,internete göre daha ucuz olan onu buldum bi :) istanbula gidebilirsem eminönüne uğrucam bi orda daha çok çeşit vardır diye umuyorum :)
günaydın arkadaşlar, İstanbul Eminönünde havuzluhan vardır meşhur, orda hiç bir yerde görmediğiniz çeşit çeşit şeyleri çok ta uygun fiyata alabilirsiniz :))
Kızlar nasılsınız bakalım.... Test sonucu çıkmış 2 gündür eşimi atlatıyorum Dr ye gitmek için pazartesi gideceğim kaçış yok sanırımbu 3 lü test çok canımı sıktı inşallah herşey güzel ilerliyordur. Sıkıntıdan Elmalı kek yapıyorum hiçte yiyesim yok eşim yesin gelince artık...
merhaba canım üçlü testin mi sıkıntılı çıktı anlayamadım bende iki gündür sonuç öğrenmeye çalışıyorumda çatlıcam artık
Sonuç çıktı ama ben Dr ye gitmedim sonuç ne bende bilmiyorum evham yaptım :/ hadi sıkıntılı çıkarsa die Dr ye gitmemek için eşimi atlatıp duruyorum. İnşallah senin sonuçta iyi çıkar da kurtuluruz bu stresten...
inş canım inş hepimizde ter temiz çıkar ben telle öğreniyorum sonucu dr gelmene gerek yok diyo bizim dünden beri arıyorum her seferinde 1 saat sonra ara delirttiler artık ya 13,30 da tekrar arıcam bakalım
Benimde atiyo pit pit bazen ama disardan hissedilmiyo insallah bebislerimizdir :)hemşire de benim panik piypirikli bi insan olduğumu biliyo aklı sıra beni rahatlatcak bişey çıkcanı sanmıyorum diyerek ama daha çok sinir ediyo işte ya benim şuan karnımın alt kısmında içerden pıtpıt bişeyler atıyo ama içerden dışardan anlaşılmıyo oğluşumun hareketlerimi acaba bu anlayamıyorum halan yaaa
Gecmis olsunnmerhaba kızlar havalara kandım aşırı terleyip üşüyünce yine hastalandım ateşi hap içerek biraz hafiflettim. boğazım berbat durumda aşırı öksürükte cabası ballı zencefil içsem bi zararı olurmu
Benimde atiyo pit pit bazen ama disardan hissedilmiyo insallah bebislerimizdir :)
Gecmis olsunn
merhaba kızlar havalara kandım aşırı terleyip üşüyünce yine hastalandım ateşi hap içerek biraz hafiflettim. Boğazım berbat durumda aşırı öksürükte cabası ballı zencefil içsem bi zararı olurmu
üniversite hastaneleri ücretsiz bakıyor evet, o açıdan iyi oluyor ama eksileri çok çok fazla..
doğru düzgün bişi soramıyosun, bi şikayetin var mı diye sormuyolar.. neden? çünkü ekstra iş çıkacak.. uzayacak
en en kötüsü de sana dönük bir ekran yok, ayrıntılı bakılması çok çok farklı ve insan onu kaçırmak istemiyor..
maalesef göremiyorsun.. özeldeki gibi cd vermiyorlar.. iyi günündeyse belki foto alırsın o da %20 olasılıkla.. çoğu zaman foto da yok..
saklayabileceğin hatırayı bırak, aklında bi ultrason görüntüsü bile kalmıyor..
böyle işte :/
Günaydın :) bugün görcen inşallah bebişini ne güzel :) dediğin ağrı olayını ben de çok yaşıyorum,genelde ani kalkmaya çalıştığımda oluyor,bir süre kıvranıp sonra kalkabiliyorumnormal diye düşünüyorum ama doktorun cevabını yazarsan bana da sevinirim :)
sagol canım internette bazı makalelerde zararlı diyor ama hamile sitelerinde öneriyorlar artık az ucundan koyayım ballı sıcak su içeyim
inş ya anlayamıyorum halan daha ben
bu arada 11,30 da aradım 12,30 dedi 12,30 da aradım 13,30 da ara dedi kafa buluyolar galiba
Haydiii ben olsaydim coktan cemkirmistimm hadi bu sefer insallah soyler
kızlar kocam sevgililer günü hediyesi bebek arabası aldı :) ankarada fiyat araştırıyoduk ulusa gittik bugün benim istediğim gibi olanların etiket fiyatı 1300 dü (travel sistem ve ana kucaklı olup ayrı ayrı kullanılanlar quinny ve adını hatırlayamadığım başka bi marka).. sonra bi avmye gittik bakalım neler var derken aynı özelliklere sahip casual marka arabayı 600 tl ye bulduk, alsak mı almasak mı diye düşünürken daha ucuzunu bulamayız heralde deyip aldık..eve gelip internetten araştırdım 599.90 tl en ucuzu, diğer yerlerde 700-800 tl civarı.. içinde oğlumu düşündükçe mutlu oluyorum :) kaliteli bi ürüne benziyor inşallah pişman olmam.. çevrenizde bu markayı kullanan var mı??
A city deki toker bebe den aldık, casual cadillac travel system bebek arabası..birbirine benzer 2 model var,yeni modelinden aldık,tamamen yatıyor içi dümdüz oluyor diğer arabalardaki gibi eğimli durmuyor tam yatırdığında o çok hoşuma gitti,yağmurluğu yok rüzgarlığı var ama..ankamall deki tokerin fiyatlarına bakıcam bugün bir de,bazen mağazalara göre indirim yaptıkları oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?