- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Evet canım basliyo .bir kaç dakika öyle sürüyoröyle hafif olduğunda ben elleri olduğunu düşünmüştüm, daha az şiddetli vuruyor gibi oluyor ya
benim haftamda başlıyor mu ki peki hıçkırıklar kızlar?
Tesekkür ederiz teyzesi bizde senin bebişini yeriz canım bizımkinın góbşü çok tatliydi ama poz vermedı bize elleriyle yûzünü kapamıstı bizim yaramazOyyyy kuzuya bak 41 kere maşallah. . Yerim ben onu tontis tontis olmuştur şimdi o :) isiririm yanaklarını ellerini ayaklarını. .
Maşallah kızınak kilosu 1.825 gr mis teyzesı ama boyuyla ilgıli bisex demedı herzamanki gibi yanlış çıkar dedi tahmınde bile bulunmadı
evet başlamıştır canım..zaten anlaşılır aynı saniye aralıklarında oluyor ciğerleri gelişiyor:)
bugün çok dikkat edeceğim bakalım yakalayacak mıyım, gerçi dediğiniz gibi hafif hafif oluyordu gün içinde ama ben hıçkırık olduğunu bilmiyordumcanim ben de bi haftadır filan hissediyorum böle bi kaç dakika sürüyor ve düzenli aralıklarla hafif hafif vuruo gibi hissediosun :) sonra da bu bi mucize diip ağlıosun
bugün daha dikkat edeceğim canım, bakalım denk gelecek miyim hihih:))Evet canım basliyo .bir kaç dakika öyle sürüyor
Bizim kızlar pek utangaç canım :) Bizimki de geçen kontrolde yüzünü kapattı açık olsaydı doktor amcamiz 4 boyutlu resmini verecekti :)Tesekkür ederiz teyzesi bizde senin bebişini yeriz canım bizımkinın góbşü çok tatliydi ama poz vermedı bize elleriyle yûzünü kapamıstı bizim yaramaz
Teşekkürler teyzesi ye onu ham yap :)) bende senın kuzuyu,Maşallah kızınakocaman olmuş, yerim onu
bugün çok dikkat edeceğim bakalım yakalayacak mıyım, gerçi dediğiniz gibi hafif hafif oluyordu gün içinde ama ben hıçkırık olduğunu bilmiyordum
Evet canımya benimkide 4 boyutlu verecekti ne güzel ama göstermedi napalım iyi olsunlarda foto almasakta olurBizim kızlar pek utangaç canım :) Bizimki de geçen kontrolde yüzünü kapattı açık olsaydı doktor amcamiz 4 boyutlu resmini verecekti :)
Euet canım o kalp atısi gibi olan şeyler hıçkırık :)Maşallah kızınakocaman olmuş, yerim onu
bugün çok dikkat edeceğim bakalım yakalayacak mıyım, gerçi dediğiniz gibi hafif hafif oluyordu gün içinde ama ben hıçkırık olduğunu bilmiyordum
MaşaAllah prensese :)kızlar benimde dün kontrolüm vardı kızım çok iyi maşallahtontik olmuş:)
bnm soracağım bir sey var özellikle çalışan annelere doktor çalışabilir rapğoru vereyim sana dedi ben sonuna kadar aksilik çıkmassa çalışmak istediğimi söyledim doktora... 31+1 da vereyim daha iyi olur yanmasın iznin dedi her bebek 40 ı doldurmuyor dedi... 32+1 de almak mı avantajlı yoksa 31+1 de mi allah nasip ederse ben 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum yani sonuna kadar bir aksilik olmazsa tabii...erken almak mı avantajlı yoksa 32+1 i beklemek mi????
maşallah canım kocaman oldular artık :)@Benim Minnak Sevgilim eksik yazmışım boyunu yine söxlemedı sadeçe kilosunu söyledı 1.825 gr mis teyzesi :)
afiyet olsun, Allah kısmet ederse bi doğsunlar da popolarını kıttt yapıcamTeşekkürler teyzesi ye onu ham yap :)) bende senın kuzuyu,
he evet öyle hissettiğim oluyor demek ki başlamış hıçkırıklarıEuet canım o kalp atısi gibi olan şeyler hıçkırık :)
ola bılır bır kere ıstedıgıne gore benden ,demek kı ılacla ayarlaya bılıyorlarsa sıknıtı olmaz,endıselenme daha yolun basındasın.Inankı ne kadar stres az olursa o kadar rahat gecer hamılelıyın,kendımden tecrube ,ılk hamılelık oldugu ıcın her seye kafamı takdım ve bugune kadar basıma cok sey geldıBazen olumuna bırakıp ama doktor kontrollarını ıhmal etmeyeceyızbenim troidlerim olmadığı için ve troidlerin görevini ilaç yaptığı için her ay vermeliyim ki ilacın dozunu ayarlasınlar normal bir insandan tabiki her ay istemezler cnm
canım 40 ı doldurmasa da kalan iznin doğum sonrasına aktarılıyor.kızlar benimde dün kontrolüm vardı kızım çok iyi maşallahtontik olmuş:)
bnm soracağım bir sey var özellikle çalışan annelere doktor çalışabilir rapğoru vereyim sana dedi ben sonuna kadar aksilik çıkmassa çalışmak istediğimi söyledim doktora... 31+1 da vereyim daha iyi olur yanmasın iznin dedi her bebek 40 ı doldurmuyor dedi... 32+1 de almak mı avantajlı yoksa 31+1 de mi allah nasip ederse ben 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum yani sonuna kadar bir aksilik olmazsa tabii...erken almak mı avantajlı yoksa 32+1 i beklemek mi????
benim kızın maşallahı var ne zaman gitsek hem uyanık hem yzü bize dönük bi göz kırkıyor ağzını açıp kapatıyor devamlıafiyet olsun, Allah kısmet ederse bi doğsunlar da popolarını kıttt yapıcam
he evet öyle hissettiğim oluyor demek ki başlamış hıçkırıkları
canım bu arada üzülme bende en son kontrole gittiğimde dönmüş arkasını uyuyordu bol bol poposunu ve omurga gördük
ilk kez arkası dönüktü, gerçi o gün şeker yüklemesi vardı bebiş kendinden geçti herhalde
banda ekmeği kes dedi ama ben zaten 1 aydır apzıma sürmüyorum nerdeyse ama hala kilo alıyorum anlamadım bu işi özellikle iki gündür akşam hiç bişey yiyemiyorum midem çok kötü sadece meyve yiyorum bi baktım 600 gr almışım insanın moreli bozuluyor öyle oluncadaKızlar biliyorsunuz en son doktora gittigimden beri diyet yapıyorum . Arada kacamaklarim oluyor tabi. Bazen ekmeği kaviriyorum bazen bir çikolata yiyorum ama tatlı hamur vs yemiyorum. uzun zamandır da canım pirinç pilavı çekmiş bugün kaçamak yapmak istiyorum ama vicdanim beni dürtüyoor
benim kızın maşallahı var ne zaman gitsek hem uyanık hem yzü bize dönük bi göz kırkıyor ağzını açıp kapatıyor devamlısiz böyle deyince her gittiğimde bu sefer sırtı dönecek diyorum ama yok sanki gelmemizi bekliyomuş gibi inşalalh hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?