2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar herkese günaydın,
iş yerinden girdiğim için yazamıyorum, genelde okuyorum yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum, beğenerek.

elifeva ve B bynkilic icin inanılmaz üzüldüm. Başınız sağolsun, Allahım yardımcınız olsun. geçen yıl bende bebeğimi kaybettikten sonra çok uzun süre, aylarca toparlayamadım kendimi. Allahtan gelen herşeyi kabul ediyorsun ama içinin yanması geçmiyor, o duygu bi türlü. Allahtan acil şifalar diliyorum size. Keşke elimizden bir şeyler gelebilse sizin için.

kızlar benimde dün kontrolüm vardı kızım çok iyi maşallahtontik olmuş:)
bnm soracağım bir sey var özellikle çalışan annelere doktor çalışabilir rapğoru vereyim sana dedi ben sonuna kadar aksilik çıkmassa çalışmak istediğimi söyledim doktora... 31+1 da vereyim daha iyi olur yanmasın iznin dedi her bebek 40 ı doldurmuyor dedi... 32+1 de almak mı avantajlı yoksa 31+1 de mi allah nasip ederse ben 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum yani sonuna kadar bir aksilik olmazsa tabii...erken almak mı avantajlı yoksa 32+1 i beklemek mi????

Oyyyy kuzuya bak 41 kere maşallah. . Yerim ben onu tontis tontis olmuştur şimdi o :) isiririm yanaklarını ellerini ayaklarını. .
Tesekkür ederiz teyzesi bizde senin bebişini yeriz canım bizımkinın góbşü çok tatliydi ama poz vermedı bize elleriyle yûzünü kapamıstı bizim yaramaz

k kilosu 1.825 gr mis teyzesı ama boyuyla ilgıli bisex demedı herzamanki gibi yanlış çıkar dedi tahmınde bile bulunmadı
Maşallah kızına kocaman olmuş, yerim onu

evet başlamıştır canım..zaten anlaşılır aynı saniye aralıklarında oluyor ciğerleri gelişiyor:)

canim ben de bi haftadır filan hissediyorum böle bi kaç dakika sürüyor ve düzenli aralıklarla hafif hafif vuruo gibi hissediosun :) sonra da bu bi mucize diip ağlıosun
bugün çok dikkat edeceğim bakalım yakalayacak mıyım, gerçi dediğiniz gibi hafif hafif oluyordu gün içinde ama ben hıçkırık olduğunu bilmiyordum

Tesekkür ederiz teyzesi bizde senin bebişini yeriz canım bizımkinın góbşü çok tatliydi ama poz vermedı bize elleriyle yûzünü kapamıstı bizim yaramaz
Bizim kızlar pek utangaç canım :) Bizimki de geçen kontrolde yüzünü kapattı açık olsaydı doktor amcamiz 4 boyutlu resmini verecekti :)

bugün çok dikkat edeceğim bakalım yakalayacak mıyım, gerçi dediğiniz gibi hafif hafif oluyordu gün içinde ama ben hıçkırık olduğunu bilmiyordum
Teşekkürler teyzesi ye onu ham yap :)) bende senın kuzuyu,

Bizim kızlar pek utangaç canım :) Bizimki de geçen kontrolde yüzünü kapattı açık olsaydı doktor amcamiz 4 boyutlu resmini verecekti :)
Evet canımya benimkide 4 boyutlu verecekti ne güzel ama göstermedi napalım iyi olsunlarda foto almasakta olur

Euet canım o kalp atısi gibi olan şeyler hıçkırık :)

MaşaAllah prensese :)

kızlar dün aile hekimliğindeki hemşirem çağırıp eğitim verdi.aklımda kalan bikaç önemli bilgiyi sizle de paylaşayım faydası olur: ilk gün bebeği memeyi almaya zorla,kayınvalideler anneler usanıp vazgeçiyor mama şekerli su falan veriyor bu defa çocuk memeye bir daha alışamıyor,defalarca uğraş.sade meme ucunu değil koyu rengin tamamını aldır yara olmaması için bunun içinde işaret parmağıyla alt çenesine vurup ağzını geniş açtıracakmışız.bebeği olabildiğince geç yıka üzerindeki margarin gibi şeyler onu koruyor.göbek bağı düşene kadar göbek bağına hiç su değdirme üzerini kapla yıkarken.her gün bebeği yıka.ilk 20 gün hangi göğsünle emmeyi bitirdiyse bidahikene o göğsünle başlat,çünkü önden gelen çorba arkadan gelen yemekdir,çocuk çorbayı içer asıl yemek kısmına gelince vitaminini alamadan doyar ikinciye yemekle başlatırsın böylece dedi.20 günden sonra bi biriyle bi diğeriyle emzir.istediği her zaman emzir,2 saatte bir olcak diye bi şart yok.ilk 6 ay anne sütü dışında bişey verme.doğumdan sonra ilk 40 gün ilişki yasak.lohusa psikolojisi yaşarsın muhtemelen ilk doğumlarda sık olur sinirli olursun bunu aşman için en önemlisi doğumda ve lohusalıkta eşinin desteğ.normal doğumlarda alttan dikiş olacağı için temizlik çok önemli,kızarıklık tahriş şikayeti çok alıyoruz tavsiyem pedin üzerine pamuklu bez koyman pedlerin naylonsu yapısı şikayetleri arttırıyor dedi.kız bebeği olanlar altını temizlerken önden arkaya doğru silecekmişiz,arkadan öne değil.aklıma gelenler bunlar.. normal doğum için tavsiyeleriniz varmı dedim.yürüyüş,kegel egzersizi dedi

Teşekkürler teyzesi ye onu ham yap :)) bende senın kuzuyu,
afiyet olsun, Allah kısmet ederse bi doğsunlar da popolarını kıttt yapıcam
Euet canım o kalp atısi gibi olan şeyler hıçkırık :)
he evet öyle hissettiğim oluyor demek ki başlamış hıçkırıkları
canım bu arada üzülme bende en son kontrole gittiğimde dönmüş arkasını uyuyordu bol bol poposunu ve omurga gördük
ilk kez arkası dönüktü, gerçi o gün şeker yüklemesi vardı bebiş kendinden geçti herhalde

benim troidlerim olmadığı için ve troidlerin görevini ilaç yaptığı için her ay vermeliyim ki ilacın dozunu ayarlasınlar normal bir insandan tabiki her ay istemezler cnm
ola bılır bır kere ıstedıgıne gore benden ,demek kı ılacla ayarlaya bılıyorlarsa sıknıtı olmaz,endıselenme daha yolun basındasın.Inankı ne kadar stres az olursa o kadar rahat gecer hamılelıyın,kendımden tecrube ,ılk hamılelık oldugu ıcın her seye kafamı takdım ve bugune kadar basıma cok sey geldıBazen olumuna bırakıp ama doktor kontrollarını ıhmal etmeyeceyız

canım 40 ı doldurmasa da kalan iznin doğum sonrasına aktarılıyor.

Kızlar biliyorsunuz en son doktora gittigimden beri diyet yapıyorum . Arada kacamaklarim oluyor tabi. Bazen ekmeği kaviriyorum bazen bir çikolata yiyorum ama tatlı hamur vs yemiyorum. uzun zamandır da canım pirinç pilavı çekmiş bugün kaçamak yapmak istiyorum ama vicdanim beni dürtüyoor

benim kızın maşallahı var ne zaman gitsek hem uyanık hem yzü bize dönük bi göz kırkıyor ağzını açıp kapatıyor devamlı siz böyle deyince her gittiğimde bu sefer sırtı dönecek diyorum ama yok sanki gelmemizi bekliyomuş gibi inşalalh hep böyle devam eder

banda ekmeği kes dedi ama ben zaten 1 aydır apzıma sürmüyorum nerdeyse ama hala kilo alıyorum anlamadım bu işi özellikle iki gündür akşam hiç bişey yiyemiyorum midem çok kötü sadece meyve yiyorum bi baktım 600 gr almışım insanın moreli bozuluyor öyle oluncada

inşallah canım cok sanslıısn ztn ayda bır kere goruyoruz onda da goremıyorum el hep yuzde cok ılgınc detaylıdada dr o kdr ugrasmıstıkı ceksın elını dıye zar zor bı foto yakaladı son gıttıgımdede kendı dr um bana renklı foto vercektı kac kere cabaladı kadın vermedı verdıgı foto elı yuzunde gıne kızım babasının aynısı dıyorum ben foto dan nefret edıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…