2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ah canım bnm sabah sabah mafoldum(((( başın sağolsun canım allah sana sabır versin...Allah yardımcın olsun....

Kızlar bebişimizinbebek odası takımını nihayet sipariş ettik; 10-15 gün içinde eve teslim olarak montajı yapılacak
3 parçadan oluşuyor büyüyen bebek karyolası, gardrop ve şifonyer...
Bu haftasonu da oda için boya alacağız, önümüzdeki hafta da kayınpederim boyayacak
Avize ve soft ampullerde hazır; geriye mini bir halı, perdeleri ve şifonyerin üstüne düşündüğümüz rafları ve aksesuarlar kaldı
ufff daha çok iş varmış oda için yhau yazınca farkettim

Ben de çok sevindim iyi olmaniza canım Martin 11inde gideceğiz ins. Boyu posu nasil olmus prensesin? Benmki de en son gittiğimde başı yukardaydi merak etme canım doktor daha çok döner dedi. Daha var yani korkma.

@@Mytwin@@Yagmur Eslem hoşgeldiniz arkadaşlar.. günaydın herkese..

dün bebeğimin harektlerini daha sert ve sık hissettim çok güzel bi duyguydu hissedince bağım kuvvetleniyor sanki.kollarımı bağlayıp göbeğimin üstüne koymustum bi ara.çok sert bi tekme attı hemen çektim kollarımı rahatsız oldu galiba masa mıyım ben dedi :)

HadiYaa bende aynisi oluyordu dr sordum onlar gun agrilarin cok olursa gel yatiralim dedi ama ben nasil gideyim kizim ne olur ortada kali yoksam dr yatirma niyetindedi... allah yardimcin olsun diğer çocuğun kac haftalik dogdun

dün akşam hastanedeydim şükür herşey yolunda çıktı sadece böbreklerimde enfeksiyon çıktı ondan olabilir dedi monurol verdi bebeğimde 1750 gr olmuş keyfi yerinde dedi ilk bebeğimde 35. haftada 3 cm açıklığım olmuştu 38 +5 de doğurmuştum okadar açıklıkla beklemiştim haftalarca.

Korkma canım daha doğuma kadar on defa döner :) :)
Kilosu boyu ne kadar olmuş canım Paylaş bizimle aaaa :)

Günaydin canim ay yerim ben onun hiçkiriğını kız söxlede ona biraz nefesinı tutsun ıçinden sayı saysn ne saçma dımi ama öyle derlerdi bize küçûkken :)
Ay onu da dedim canım sonra nefesini tutar veremez allah korusun yapma dedim :) evet ben hâlâ uygularim ama onu canım. Ne komik :) :)

Ben de çok sevindim iyi olmaniza canım Martin 11inde gideceğiz ins. Boyu posu nasil olmus prensesin? Benmki de en son gittiğimde başı yukardaydi merak etme canım doktor daha çok döner dedi. Daha var yani korkma.
İnşaAllah sende hayırlı güzel haberlerle gel canım bizim yaramamazda döner inşaAllah bide benim bebek asağidaymis doktor kasikta taşıyomusum ben ağrılarim ve cıkicakmıs gibi baskı bu yüzden oluxomuş canım

belli saniyeler aradığında içinde minik tekme atar gibi oluyor canım

Ben de bunu düşünürdüm hep kızlar yazdiginda damar atmasi gibi bişey oluyor canım
öyle hafif olduğunda ben elleri olduğunu düşünmüştüm, daha az şiddetli vuruyor gibi oluyor ya
benim haftamda başlıyor mu ki peki hıçkırıklar kızlar?

öyle hafif olduğunda ben elleri olduğunu düşünmüştüm, daha az şiddetli vuruyor gibi oluyor ya
evet başlamıştır canım..zaten anlaşılır aynı saniye aralıklarında oluyor ciğerleri gelişiyor:)

canim ben de bi haftadır filan hissediyorum böle bi kaç dakika sürüyor ve düzenli aralıklarla hafif hafif vuruo gibi hissediosun :) sonra da bu bi mucize diip ağlıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…