- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
arkadaslar desteginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. benim yasadigim gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi odi. bebegimde hicbir sorun yoktu. ama ben odemden balon gibi oldum. protein atimim cok yukswldi kritik noktaya geldi. ikimizin de hayati tehlikesi plunca sezeryana alindim. bebegim cok saglikli dogdu. ameliyathanedeki herkes cok hareketli pglin var cabul toparlar korkma dedi. kuveze alindi yavrum. ordaki doktor da ayni seyi soyledi. cok hareketli yasama gayreti var dedi. tedbiren solunum cohazina bagladik ama biyuk ihtimal bu aksam cikaririz dedi. derken yavrum beklenen gelisimi gosteremedi. solunum cihazsoz duramadi ve cihaz cikarolamadi. sonra cigerleri kanama gecirdi yavrumun. sut sagip goturmustuk gorecekyik o gun. iceri almadilar. saatlerce ugrastilar. kalbi durdu kalp masaji yaptilae minicok bedenone. biz kapida yiregimiz agzimizda bekledil. ama iyi haber gelmedi. yavrumu kaybettik. daha kucukleri yasadi ama yavrum yasamadi. doktorlar da sasirdi. cok saglikliydi cunku. ama allah omur vermeyince ne desek bos. yasasaydi bugun 1 haftalik olacakti yavrum.
Ben de çok sevindim iyi olmaniza canım Martin 11inde gideceğiz ins. Boyu posu nasil olmus prensesin? Benmki de en son gittiğimde başı yukardaydi merak etme canım doktor daha çok döner dedi. Daha var yani korkma.oh ne güzel iyi olmanıza cok sevindım Bizde kızımla iyiyız çok çarşamc bızimde kontrolümüz vardı onu bile yazmaya firsat bulamadım bıde kayıbı olan askadaslara baş sağlığı dileyip hemen cıktim onlarin acısı varken yazmakta yanlis olur diye düsündvm ama şimdi yazaxım benim prenseş ters duruyo muş kafası yukarda acaba dönermı ona taktim kafamı simdide sende durumlar nasıl kontrolün ne zaman canim
HadiYaa bende aynisi oluyordu dr sordum onlar gun agrilarin cok olursa gel yatiralim dedi ama ben nasil gideyim kizim ne olur ortada kali yoksam dr yatirma niyetindedi... allah yardimcin olsun diğer çocuğun kac haftalik dogdun
Korkma canım daha doğuma kadar on defa döner :) :)oh ne güzel iyi olmanıza cok sevindım Bizde kızımla iyiyız çok çarşamc bızimde kontrolümüz vardı onu bile yazmaya firsat bulamadım bıde kayıbı olan askadaslara baş sağlığı dileyip hemen cıktim onlarin acısı varken yazmakta yanlis olur diye düsündvm ama şimdi yazaxım benim prenseş ters duruyo muş kafası yukarda acaba dönermı ona taktim kafamı simdide sende durumlar nasıl kontrolün ne zaman canim
Ay onu da dedim canım sonra nefesini tutar veremez allah korusun yapma dedim :) evet ben hâlâ uygularim ama onu canım. Ne komik :) :)Günaydin canim ay yerim ben onun hiçkiriğını kız söxlede ona biraz nefesinı tutsun ıçinden sayı saysn ne saçma dımi ama öyle derlerdi bize küçûkken :)
belli saniyeler aradığında içinde minik tekme atar gibi oluyor canımkızlar siz hıçkırık olunca nasıl anlıyorsunuz, ben sanki ayırt edemiyorum
Ben de bunu düşünürdüm hep kızlar yazdiginda damar atmasi gibi bişey oluyor canımkızlar siz hıçkırık olunca nasıl anlıyorsunuz, ben sanki ayırt edemiyorum
İnşaAllah sende hayırlı güzel haberlerle gel canım bizim yaramamazda döner inşaAllah bide benim bebek asağidaymis doktor kasikta taşıyomusum ben ağrılarim ve cıkicakmıs gibi baskı bu yüzden oluxomuş canımBen de çok sevindim iyi olmaniza canım Martin 11inde gideceğiz ins. Boyu posu nasil olmus prensesin? Benmki de en son gittiğimde başı yukardaydi merak etme canım doktor daha çok döner dedi. Daha var yani korkma.
belli saniyeler aradığında içinde minik tekme atar gibi oluyor canım
öyle hafif olduğunda ben elleri olduğunu düşünmüştüm, daha az şiddetli vuruyor gibi oluyor yaBen de bunu düşünürdüm hep kızlar yazdiginda damar atmasi gibi bişey oluyor canım
k kilosu 1.825 gr mis teyzesı ama boyuyla ilgıli bisex demedı herzamanki gibi yanlış çıkar dedi tahmınde bile bulunmadıKorkma canım daha doğuma kadar on defa döner :) :)
Kilosu boyu ne kadar olmuş canım Paylaş bizimle aaaa :)
evet başlamıştır canım..zaten anlaşılır aynı saniye aralıklarında oluyor ciğerleri gelişiyor:)öyle hafif olduğunda ben elleri olduğunu düşünmüştüm, daha az şiddetli vuruyor gibi oluyor ya
benim haftamda başlıyor mu ki peki hıçkırıklar kızlar?
canim ben de bi haftadır filan hissediyorum böle bi kaç dakika sürüyor ve düzenli aralıklarla hafif hafif vuruo gibi hissediosun :) sonra da bu bi mucize diip ağlıosunöyle hafif olduğunda ben elleri olduğunu düşünmüştüm, daha az şiddetli vuruyor gibi oluyor ya
benim haftamda başlıyor mu ki peki hıçkırıklar kızlar?
k kilosu 1.825 gr mis teyzesı ama boyuyla ilgıli bisex demedı herzamanki gibi yanlış çıkar dedi tahmınde bile bulunmadı
Verdi canım nasıl yapcamultrason kağıdı vermedimi canım orda yazar fl değeri sen hesapla
Oyyyy kuzuya bak 41 kere maşallah. . Yerim ben onu tontis tontis olmuştur şimdi o :) isiririm yanaklarını ellerini ayaklarını. .k kilosu 1.825 gr mis teyzesı ama boyuyla ilgıli bisex demedı herzamanki gibi yanlış çıkar dedi tahmınde bile bulunmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?