2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bende bu ara sürekli söylediğin gibiyim psikopata bağladım iyice elim hep karnımda hep onunla konuşuyorum o da vurdukça eşimle hiç konuşmuyoruz bana diyo hiç benimle konuşmuyorsun artık hep onunla konuşuyorsun hep onu izliyorsun mayısın bir an önce gelmesi lazım yoksa sonum iyi değil kızımla kafayı bozacağım sanırım

bir şeyi anlamadım hem bebeği olabildiğince geç yıka demiş, hamilelikle ilgili sitelerde gün aşırı yıkayabilirsiniz diyorlar
internette:
''Bebek doğumdan sonra ilk 12 saat yıkanmamalıdır. Vücudun yumuşak bir bezle kurulanması yeterlidir. Tam bir banyo, doğumdan sonraki 2 veya 3’üncü güne bırakılabilir. ''
diyor canım ama hemşireye göre daha da geç yıkamak lazımmış.ama insanlar dayanamayıp hastahaneden gelince hemen yıkıyorlar dedi.

BEN YOUTUBE DE Bİ SÜRÜ VİDEO İZLEDİM. İLK 24 SAAT YIKAMAYIN SONRA HER GÜN YIKAYIN DİYOR...

CANIM VALLA ŞUAN 15 KİLOYA KADAR GÖZE ALDIM, BUNDAN SONRA FAZLA ALMAZSIN DİYORLAR BAKALIM, BEN DE 2 KİLOSUNU SON İKİ HAFTADA ALDIM :)

bana söyledikleri de 5-6 kilo daha alırsın oluyor dahada yukarı çıkmazsın diyorlar bakalım ilk kaç kiloyla hamile kaldın sen

BEN YOUTUBE DE Bİ SÜRÜ VİDEO İZLEDİM. İLK 24 SAAT YIKAMAYIN SONRA HER GÜN YIKAYIN DİYOR...
herkes farklı şeyler yazıyor ve söylüyor internette canım.dediğin gibi olanını da okudum 2-3 gün yıkanmasın diye de okudum.doktoruna sorabilirsin aklına takılırsa.üzerindeki madde bağışıklığı attıran çevredeki olumsuz etkiden koruyan bi maddeymiş.üzerinde uzun durması bebek için faydalıymış.bende 1-2 gün yıkamadan durdurabilirim galiba.

GÖBEK KORDONU DÜŞENE KADAR SİLİN YIKAMAYIN DİYEN DE VAR :) BEN 24 SAAT SONRA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM NASİPSE...

bnde burda girip dogum hikayelerini okuyorm hergun, hergun ağlıyorum walla benmkinde naparım hiç bilmiyorm :)

bilgilerin için tşkler ama bende bebğin ilk 24 saatten sonra yıkanır diye biliyorum sonuçta ben 2 3 gün sorna çok hafif yıkarım ya

ay o ağlamalar zaten hiç kesilmiyor hayırlısıyla bi doğsalardı :) o günleri bi görseydik hayırlısıylaa

valla bende bişey bilmiyorum canım çok acemiyim.2-3 gün bekletmek ideal gibi.ne fazla ne az olmuş olur.

Allah kısmet ederse bende mayıs annesi olacağım, ikinci kez oğlum olacak. şuanda 28+4 deyiz. bu hafta doktor kontrolümüz vardı bebeğim 3 hafta önde görünüyor boyu ve kilosu, ilk oğlumdada hep 2 hafta önde görünüyordu ve ben 38+1 de sancılanarak normal doğum yaptım. Şimdi aklıma takılan 2.doğumumda erken olurmu

Hoşgeldin canım ne kadar su an boyu kilosu. Önden gitmek etkiliyor mu doğumu ben de çok merak ediyorum.

GÖBEK KORDONU DÜŞENE KADAR SİLİN YIKAMAYIN DİYEN DE VAR :) BEN 24 SAAT SONRA YIKAMAYI DÜŞÜNÜYORUM CANIM NASİPSE...
ya bende o konuya takıldım hemsirelere kendi yaptıgım süsllü tulumu vermeyi düşünüyodum ama onu giydirme kan yağ vs lekesi cıkmıyo basit bişey ver diyolar ama ilk fotolarıda oyle basit bi kıyafetle cıkmasın istiyorm napıcam bilmem

Güle güle kullan inşallah ohh ne kalmış ki onları da tamamlarsın en kısa zamanda :) fotoğraflarını bekliyoruz en kısa sürede :)

Geçmiş olsun maşallah bebişe büyümüş kpcaman olmuş annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…