2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ben en son gittiğimde 20 kilo almış gözüktüm daha da tartilmadim havalar ısınsın her gün yürücem. Canım seni çok iyi anlıyorum senin gibiyim çünkü. Kaç kilo almistin sen

:) inşallah bu sefer eli yüzünde olmaz canım gerçekten insan bir ay bekliyo istediği gibi göremeyince üzülüyo. benimkinin maşllah ağız çene yapısına kadar hepsini inceledim bana çok benziyor eşim her ne kadar bunu kabullenemesede sağlıklı olsunlarda canım şurda 2 3 ayımız kaldı rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah

bir şeyi anlamadım hem bebeği olabildiğince geç yıka demiş, hamilelikle ilgili sitelerde gün aşırı yıkayabilirsiniz diyorlar

Ay kixamam ben ona ya aç karnına şekerli suyu içince napsın kuzucuk totosuda ne tatlıdir şimdi bunların

Ben en son gittiğimde 20 kilo almış gözüktüm daha da tartilmadim havalar ısınsın her gün yürücem. Canım seni çok iyi anlıyorum senin gibiyim çünkü. Kaç kilo almistin sen
ya morelim çok bozuluyor su içsem yarıyor resmen ben şimdiye kadar 14 kg aldım bende30. haftada 20 olucam bu gidişle ne yaptıysam olmadı artık diyorum vucüt kendisi yapıyor kiloyu çünkü normalden az yiyorum günlük en az20 dk yürüyüş yapıyorum daha napıyım anlamadım yerinden kalkmayan o kadar yiyen insanlar bu akdar kilo almıyorlar

Azıcık ye canım nefsın körelsin tabi abartmadan :)

Ah ah canım demek ki vucudumuz kilo almaya çok müsait. . Aynen ben de öyle diyorum canım acaba ödem mi topluyoruz. Ben çok da su içiyorum yani. .

Ah ah canım demek ki vucudumuz kilo almaya çok müsait. . Aynen ben de öyle diyorum canım acaba ödem mi topluyoruz. Ben çok da su içiyorum yani. .
sabah eşimde aynısını dedei ben nerdeyse 4 lt su içiyorum omu yapıyor acaba.bu arada ödem tartıya kilo olarak yansıyor mu

Ben de o hareketi çok yapıyorum canım kollarimi bağlayıp göğsümün altına koyuyorum, hemen ittiriyor Hata bazen kirlent falan koyuyorum onu da ittiriyor sipa :) fazla teması sevmiyor galiba rahat olacak :)

aminn canım inşallah. ay zaman geçmiyor canım yaa hergün ilk kucağıma alışımı hayal ediyorum hayırlısıyla gelsinler :)
Ben o ani her düşündüğümde ağlıyorum yaaBu ara bide o başladı bende, aklıma sürekli dogum yaptığım bebegimizi ilk kez kucağıma aldığım ilk emzirdigim an falan geliyor son onlari dusununce bi ändå yaslar boşalıyor gözümden

BİZ DE 9,5 KİLO ALDIK, BAZEN ÜZÜLÜYORUM AMA SONRA DİYORUM SAÇMALAMA, SEN ANNE OLACAKSIN, OLACAK BU KADAR, DOĞUMDAN SONRA VERİRİZ İNŞALLAH....

bende en son 2 hafta önce 8 kiloydum ama normal canım 7 aylık olduk artık gayet ideal kilodayız canım 12 kiloyla kapatırız belki

20 mi ? benim de psikolojim bozulmuştu herkes ne kadar az kilo almış diye ben de 16 kilo aldım da
verirsin verirsin diyorlar ama diyet mi yapsak ki biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…