- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
canım evet o siteden aldım ama burdan bi arkadaşta almış herhangi bişey demedi interentten baktım ondada bişey demeiler zaten sanal kart kullandım limit yok zaten nerden alacaklar ki :)Canim ali expressten mi aldin o sitede gumruk parasi sonrada aliniyor haberin varmi
tşkler tatlım valla gümrük olayını hiç bilmiyorum ama siteyi bilenler gümrük yok dediler limit söylemediler deneyip görücez bakalımAldığın herşey çok güzel canım güle güle kullansın bebişler peki 50 dolara kadar mı limit vsr onu aşınca gümrüğe takılıyor mu
Canım tecrübem yok ama sezeryan olan arkadaşlarım spinal+epidural combine yapılıyormuş o şekilde çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi..Epidurali normal doğumda öneriyorlar spinali sez.da. Tabi sen yine konuşursun doktorunla ama spinal daha kolaymış etkisi daha kısa sürüyormuş. Genelin doğum anı rahattır ama sonrası korkutuyor spinalinse doğum anı uff stresliyim kızlaar
Canım tecrübem yok ama sezeryan olan arkadaşlarım spinal+epidural combine yapılıyormuş o şekilde çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi..
Evet canim hersey hazir olsunda ins. Saglikla hayirlisiyla vakti zamani gelince telaslanmayizBenim de öyle canım, her hafta geliyor çok şükür :) ben de bugün halledicem onları, senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısı
Çok mantıklı canım ben de öyle yapayım aklıma yattı. Şerbeti çoluk çocuk da içmez. Var mı aklında belli bir marka peki limonata için?
işte benım hep 28 gunde bır adetlerım cok nadir 27 yada 29 gunde oluyoCanim icindeki hisse hic kulak asma,umutlu olmaya devam et,benim de adetlerim cok duzenlidir.benim bildigim gec dollenmede adet duzensizligi degilde daha gec araliklara adet oluyorsun.normalde 28 gunde birken Gec dollenler 30-31 gunde bir adet oluyormus.
Kullanabilirsin canım önlemek için olanı mavi olan ama moru da kullanabilirsin .bende ikiside vardı önlemek için de pişik oluncada elime hangisi geldiyse sürdüm hep iyi geldiler. minnacık sürünce yayılıyor hemen çok bereketli.Canım çok faydalı şeyler yazmışsın ben de birşey danışayım sana. Bende desitin mor olan pişik kremi var, onu önlem Amaçlı kullanabilirmiyim. Yoksa önlem Amaçlı olan farklı mı ?
Canim kapi susu ve magnetlerde gec kalmistim,cogu kisi bir iki ay sonrasina anca yetisir dedi.instagramda bebeklerin atölyesi var ,sag olsun 3 gun icinde magnet,kapi susu,sepet hepsini yollayacak.fiyatlarda normal.bi bak istersen&
@hukukcu_ bizim de yok hala kapı süsümüzbende bugün netten bakıp sipariş vermeye çalışcam çünkü bazı sitelerde 15 gün sonra falan geliyormuş. Emirgul sen ne kadara aldın ve nasıl birşey aldın? Diğer arkadaşlarda fikir vermek için yazarsa çok sevinirim. Ben keçeden istihorum. Dün baktım biraz 100 liradan aşağı güzel birşey bulamadım. Hatta tam içime sinenler 125-150 tl arası.
Öyle yapıyorum artık canım. Ama cok yoruluyorum ya hep ayaktayim sankievet yaa ben bir sürü şeyler aldım eşim zor tuttu burdada kaldığım yerden devam ediyorum inşallah güzel şeyler gelir.
canım ayaklarını yukarda tut biraz oda yapabilir ben iş yerinde sallandırıyodum şişmeye başladı masanın altına bişeyler koydum uzatıyorum şimdi çokta rahat ediyorum dene bi istersen
Boya kokusu hemen gitmiyor canım keşke birkaç hafta önce boyatsaydınız. Bebeğin giysilerini yıkayıp ütüleyip hurca kaldırabilirsin canım odası geldikten sonrada siler hemen yerleştirirsin ben öyle yaptım, ütüsü bozulanların üstünden geçtim sadece. Allah kolaylık versin
tşk ederim bende kararımı sanırım verdim unıbabyden yanaBen oğluma banyodan sonra sebamedin losyonunu kullanayım dedim pamuk gibi cildi pütür pütür olduzaten o kadar saf yumuşak ve mükemmel ciltleri varkı pahalı kozmetikleri kullanmaya hiç gerek yok aslında unibaby nin yenidoğanlar için şampuanı var en saf olan o bide bebek yağı yeterli . Bebek yağı masaj yaparken çok işe yarıyor. Poposuna kakadan sonra sürmek için hametan pomat iyi geliyor . Yaz bebekleri oldukları için pişikler olabilir onun içinde en iyisi sudocrem veya desitin 27 aylık oğlumdan birçok şeyi deneyerek edindiğim tecrübelerimle yazıyorum
ilk doğumumda son aylarda suyumda sıkıntı vardı, sürekli azalıyordu, sırf bu yüzden doktor bile değiştirmiştim, acaba doğru değil mi diye,tamamen bittiğinden 37+0 da doğumum oldu, 10 saat sunni sancıyla normal doğumu denedik ama kısmet olmadı, doğum sonrası öğrendik ki kan uyuşmazlığı varmış, yani kendimi bildim bileli bildiğim kan grubum pozitif değil negatifmiş, bebekte pozitif olunca bana 2. gebelik olursa diye iğne yaptılar. şimdiki hamileliğimde ise iğne v.s. yapılmadı.Bende dün doktora gittim suyun azaldığını söyledi,doğum tarihini 2 mayıs diye kararlaştırmıştık o zamana kadar beklemeyelim dedi,nisanın sonuna gün verdi,şimdilik bi sorun yok önümüzdeki hafta tekrar kontrole çağırdı,zaten 36+2 olmuşsun bişey olursa gel dedi.Burda kan uyuşmazlığı olsn bir iki arkadaş vardı eğer onlar mesajımı görürse doğumdan sonra yapılacak iğne hakkında bilgileri varmı diye sormak istedim
ben spinal anestezi ile doğum yaptım, heyecan oluyor elbet ama memnun kaldım. genel anestezide acıyla uyanıyormuş anne, spianalda uyuşukluk devam ettiğinden bir kaç saat rahat ediyorsun, bebeğini de emzirebiliyorsun, zaten ağrı yavaş yavaş azalıyor sonrasında. bebeğinin doğduğu ana tanık oluyorsun, başında anestesi doktoru ve hemşire sizinle muhabbet ediyor genelde, ama çok panik bir yapısı olan tercih etmemeli diye düşünüyorum.Kızlar naber? 27 nisana gün verdi doktorum. Allahın izniyle 12 gün bi şey kaldı oğluşa ama doğum korkum çok fazla. Sez. Olucam kesin sadece genel mi spinal mi ona karar veremedim. Cuma kontrolüm var yine doktorla konuşucam bakalım ne dicek. Sizlerden tecrübesi olanlar varsa dinlemek isterim
AmeliyTa nasl giresen öyle çıkarsın diyorlar, sen kötü bir anı yaşamışsın muhtemelen buyüzden okadar kötü oldun uyandığında, bu sefer kucağına bebeğini alıcaksın eminim mutlu uyanacaksındır. Hangi şekilde olursa olsun Allah kolay ve hayırlı olanını nasip etsin inş canımEpiduralden kolay diyorlar spinal için. Ama bende heyecan olur korku olur tansiyonum nabzım düşer diye bir stres var ondan genel düşünüyorum. Genelde anesteziden uyanmak beni korkutuyor. Kürtaj olmuştum genel anestezi ile uyanınca çok kötü oldum ağladım kriz gibi bi şey geçirdim tabi herkeste böyle olmuyordur. Benimki bir sinir boşalmasıydı da galiba şimdi aklıma o grliyor korkuyorum
Canim soba kalkmadan yapamam tuter diye yapamadik uff cok gec mi kaldim ben acaba insallah kokmaz cokBoya kokusu hemen gitmiyor canım keşke birkaç hafta önce boyatsaydınız. Bebeğin giysilerini yıkayıp ütüleyip hurca kaldırabilirsin canım odası geldikten sonrada siler hemen yerleştirirsin ben öyle yaptım, ütüsü bozulanların üstünden geçtim sadece. Allah kolaylık versin
Ben bu dönem kayıt olmadım sınav aynın 20 si felan olacak gidemem diye kayıt olmadım canımarkadaşlar bu hafta sonu aof sınavına girecek olan varmı ? çalıştınızmı ? ben bu koca göbeğimle sınava gideceğim
Yetisir dimi canim ya karartmayim icimi hemen gozumde o kadar buyuyoki boya isiStres yapma tatlım daha çok zamanın var hemen havalandırmaya başlarsın evini bir ayda anca çıkıyor koku, çamaşırları da yıkar hurca koyarsın bu arada. Ohh kafan rahat olur. Artık havalar mis gibi oldu hiç merak etme :)
Canım ogün izinli oluyorsun raporlu değil. Mazaret izni başka bişey ama rapor direk doğum izninden Düşüyor.
artık yorma kendini tatlım çok az zamanımız kaldı dikkat et kendine özeldemisind evlettemisin bilmiyorum ama Allah yardımcın olsunÖyle yapıyorum artık canım. Ama cok yoruluyorum ya hep ayaktayim sanki
Uludağ alıyorduk yazın arada güzel oluyordu yine ondan alırım herhalde, bende aynı şeyi düşündüm şerbeti erkekler ve çocuklar pek sevmiyorlar, mevlütte bayanlara yapıp ikram etmek daha mantıklı geldi bana canımBenim de öyle canım, her hafta geliyor çok şükür :) ben de bugün halledicem onları, senle aynı gidiyoruz hadi hayırlısı
Çok mantıklı canım ben de öyle yapayım aklıma yattı. Şerbeti çoluk çocuk da içmez. Var mı aklında belli bir marka peki limonata için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?