2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ali expressten mi aldin o sitede gumruk parasi sonrada aliniyor haberin varmi
canım evet o siteden aldım ama burdan bi arkadaşta almış herhangi bişey demedi interentten baktım ondada bişey demeiler zaten sanal kart kullandım limit yok zaten nerden alacaklar ki :)

Aldığın herşey çok güzel canım güle güle kullansın bebişler peki 50 dolara kadar mı limit vsr onu aşınca gümrüğe takılıyor mu
tşkler tatlım valla gümrük olayını hiç bilmiyorum ama siteyi bilenler gümrük yok dediler limit söylemediler deneyip görücez bakalım

Canım tecrübem yok ama sezeryan olan arkadaşlarım spinal+epidural combine yapılıyormuş o şekilde çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi..

Evet canim hersey hazir olsunda ins. Saglikla hayirlisiyla vakti zamani gelince telaslanmayiz

işte benım hep 28 gunde bır adetlerım cok nadir 27 yada 29 gunde oluyo

Canım çok faydalı şeyler yazmışsın ben de birşey danışayım sana. Bende desitin mor olan pişik kremi var, onu önlem Amaçlı kullanabilirmiyim. Yoksa önlem Amaçlı olan farklı mı ?
Kullanabilirsin canım önlemek için olanı mavi olan ama moru da kullanabilirsin .bende ikiside vardı önlemek için de pişik oluncada elime hangisi geldiyse sürdüm hep iyi geldiler. minnacık sürünce yayılıyor hemen çok bereketli.
Geçen annemlerde kaldık 2 gün oğlumda ishal gibi olmuştu bephanthen losyon vardı bolca sürmemize rağmen pişik oldu eve gelince desitinin mavisini sürdüm bir günde geçirdi.

Canim kapi susu ve magnetlerde gec kalmistim,cogu kisi bir iki ay sonrasina anca yetisir dedi.instagramda bebeklerin atölyesi var ,sag olsun 3 gun icinde magnet,kapi susu,sepet hepsini yollayacak.fiyatlarda normal.bi bak istersen

Öyle yapıyorum artık canım. Ama cok yoruluyorum ya hep ayaktayim sanki

Kızlar bu arada bende epidural sezeryan oldum inanılmaz rahattı ne baş ne bel ağrısı çektim 10. Gün doktor kontrolümde doktorum beni görünce bakalaldı hiç 10 günlük lohusa gibi durmuyosun dedi :) şimdiki doğum içinde doktorum spinali önermiyo bazı annelerde 1 hafta geçmeyen baş ağrısı yapıyormuş. Dediğine göre anesteziyi yapan doktor ve el becerisiyle ilişkili bu ağrıların olması . Ben yine epidural istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa

Selam kizlar.. doktordan geldik biz. 2950 gr olmusuz. Kordon hala boynunda bir tur halinde ancak herhangi bir sorun yaratmamis drdi doktor toist . Sezaryan olucaz. %3 gibi kordon riski var istersen normal de yapabiliriz dedi doktor. Ama kucuk de olsa risk almak istemedim.. 22 nisan carsamba icin gun aldik. Sabah 8de alcak.. heyecanlandim simdi gun belli olunca sanki daha cok var gibiydi. Tam 39. Haftada olacağız

Emirgül arkadaşıma katılıyorum. Çok doğru. Ben evimi boyatalı 2 hafta bitti fakat hala kokusu çıkmadı. Bebeğin eşyaları hurcun içinde bekliyor. her gün camları açık bırakıp işe gidiyoruz. Nasıl çıkacak bu koku anlamadım. Umarın senin daha çabuk çıkar. denizonar

tşk ederim bende kararımı sanırım verdim unıbabyden yana

ilk doğumumda son aylarda suyumda sıkıntı vardı, sürekli azalıyordu, sırf bu yüzden doktor bile değiştirmiştim, acaba doğru değil mi diye,tamamen bittiğinden 37+0 da doğumum oldu, 10 saat sunni sancıyla normal doğumu denedik ama kısmet olmadı, doğum sonrası öğrendik ki kan uyuşmazlığı varmış, yani kendimi bildim bileli bildiğim kan grubum pozitif değil negatifmiş, bebekte pozitif olunca bana 2. gebelik olursa diye iğne yaptılar. şimdiki hamileliğimde ise iğne v.s. yapılmadı.

ben spinal anestezi ile doğum yaptım, heyecan oluyor elbet ama memnun kaldım. genel anestezide acıyla uyanıyormuş anne, spianalda uyuşukluk devam ettiğinden bir kaç saat rahat ediyorsun, bebeğini de emzirebiliyorsun, zaten ağrı yavaş yavaş azalıyor sonrasında. bebeğinin doğduğu ana tanık oluyorsun, başında anestesi doktoru ve hemşire sizinle muhabbet ediyor genelde, ama çok panik bir yapısı olan tercih etmemeli diye düşünüyorum.

AmeliyTa nasl giresen öyle çıkarsın diyorlar, sen kötü bir anı yaşamışsın muhtemelen buyüzden okadar kötü oldun uyandığında, bu sefer kucağına bebeğini alıcaksın eminim mutlu uyanacaksındır. Hangi şekilde olursa olsun Allah kolay ve hayırlı olanını nasip etsin inş canım

Canim soba kalkmadan yapamam tuter diye yapamadik uff cok gec mi kaldim ben acaba insallah kokmaz cok

Yetisir dimi canim ya karartmayim icimi hemen gozumde o kadar buyuyoki boya isi

Uludağ alıyorduk yazın arada güzel oluyordu yine ondan alırım herhalde, bende aynı şeyi düşündüm şerbeti erkekler ve çocuklar pek sevmiyorlar, mevlütte bayanlara yapıp ikram etmek daha mantıklı geldi bana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…