- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Spinalle epiduralin farkı ne oluyo tam olarak?Kızlar bu arada bende epidural sezeryan oldum inanılmaz rahattı ne baş ne bel ağrısı çektim 10. Gün doktor kontrolümde doktorum beni görünce bakalaldı hiç 10 günlük lohusa gibi durmuyosun dedi :) şimdiki doğum içinde doktorum spinali önermiyo bazı annelerde 1 hafta geçmeyen baş ağrısı yapıyormuş. Dediğine göre anesteziyi yapan doktor ve el becerisiyle ilişkili bu ağrıların olması . Ben yine epidural istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa
maşallah bebişine ben geçen hafta gitmiştim kontrole digeride 22 nisanda :)
rapor ne zman geçerli olacak ben 30 nisana kadar çalışacagımı düşünmüştüm tam 37 hafta oluyorum
erken mi ayrılıyosun yoksa ben mi yanlış tarihi bekliyorum :)
inşallah canım benimmmm....Yusuf uras bence canım :)
Oyu yerim ya bana da çok hareketli bebeklerde olur dediler. Oh maşallah iyi olsun kuzum zamanını bekler inşallah. Zaten bundan sonra çok hızlı kilo alacak :)
Canım hala var bitmiyor eksikler maalesef :) vücudunu sebamedle yıkıcam saç ve vücut yazıyor çünkü üstünde zaten. Bir de çok az şampuanla yıkıcam. Tülbentle yıkanırmış ilk zaman. Biberon da bende dr browns cam aldım.
Ohh öaşallah 3 kg olmuş annesi artık hayırlı zamanda doğabilir inşallah maşallah tosunumuza :)))
Ne güzel özenmişsiniz valla bravo çok beğendim :) hepsini hayırlısıyla kullanıp dağıt canım. Ben de limonata dağıtayım en iyisi loğusa şerbeti hiç hoş değilevde mi yapacaksın yoksa hazır mı alacaksın limonatayı.
Kuzular @junesduailemutluluk mevzuatta yazıyor maalesef 32 den sonra ne sebeple olursa olsun aldığınız bir gün rapor bile izninizden düşer. Diğer türlüsü mümkün değil eminim ben :)) düşmedi diyen de farkında değildir düşmüştür. Özelde de kamuda da durum bu üzgünüm.
Canım calismiyorum ben evde işler bitmiyor :)artık yorma kendini tatlım çok az zamanımız kaldı dikkat et kendine özeldemisind evlettemisin bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
canım hangi bakanlığa bağlı çalışıyorsan onun il müdürlüğünde izin-rapor birimini bağlatıp görüş bence, en net bilgiyi öyle alırsın...bana aıle hekımının dedıgı buydu ben baska bırıne sormadım tam anlamıyla nereye sorcaz bılmıyorum varsa bılgınız soyleyınde arayıp soralım en ıyısını ogrenelım paylaşalım
Maşallah sizeeeee 3 kilo olmuşsunuz bilee :)kızlarr, doktordan geldik, 3 kilo 17 gr olmusuz boyumuz da 49 cm :) yakında dogacak sanırım:) ters duruyodu , simdi duzelmis kafasını asagıya vermis ama doktor suyun cok o yuzden rahat hareket ediyor sürekli dönebilir dedi. Haftaya tekrar kontrol var ama bu arada suyun gelirse hemen gel dedi, sanırım oyle bir ihtimal var :) velhasıl kelam benim velet erken gelecek sanki de oyle hissettim niyeyse. dogum iznine de ayrıldım bu gun, raporu aldım ama iş yerine gelicem bi kac gun daha. bizden haberler boyle :)
Benim johnsons baby :):) Yeni doğan seti :) Gayette uygun fiyatı 2 set 50 tl :) gittigidiyot.comarkadaşlar merhaba. çoğu eksiklerimiz tamam. herşeyi hallettik çok şükür. ama bebek bakım ürünlerinden neye karar vermeli ne almalıyım bilemedim . şampuan ve nemlendirici krem almak istiyorum . mustela ürünleri iyi diyorlar. onlardan almayı düşünüyorum . ama çok pahalı . eşim bile johns. baby 200 ml olan şampuan 9 tl iken neden diğerine 40 tl vereyim diyor. siz ne kullandınız yada neler tercih edip alacaksınız ? yardım edin
Ay ay ay kokoş kızını yesinler senin :):):) :*@countryrose cnm normal resmi kopyalama olmaığı için screen yaptım deneme amaçlı kızceme bunları aldım iş yerindeki arkadaşlarda bluz felan aldılar inşallah güzel gelirse daha alıcam çok şeyler var arkadaşımında kızı var yeni doğdu hepsinden ikişer tane aldım
Maşallah çok iyi kilosu :):) 2 hafta sonra 2800 olacak :)Slm kızlar biz de dün gittik doktora bebis 2300 gr olmuş her sey yolunda şimdilik yine hiç bir şey goremedik kendi ölcuyor biciyor tamam diyor sinir oluyorum kilosu iyi dimi
Oh maşallah 3 kilo olmuş kurtarmış kendini annesi, hakkınızda hayırlısı olsun, yavrun sağlıcakla gelsin dünyaya mis kokulu :)Selam kizlar.. doktordan geldik biz. 2950 gr olmusuz. Kordon hala boynunda bir tur halinde ancak herhangi bir sorun yaratmamis drdi doktortoist . Sezaryan olucaz. %3 gibi kordon riski var istersen normal de yapabiliriz dedi doktor. Ama kucuk de olsa risk almak istemedim.. 22 nisan carsamba icin gun aldik. Sabah 8de alcak.. heyecanlandim simdi gun belli olunca sanki daha cok var gibiydi. Tam 39. Haftada olacağız
Merhaba deryacım, ikizler gayet iyi, mytwin de çok iyi şükür :) Dua etmeye devam sağlıcakla çıksınlar inşallah hastaneden :)merhabalarkızlarrrr ınsallah hepınız ıyısınızdır. bizim ikizlerden haber varmı
tşkler teyzesi bizde sizi yeriz :) bu arada konuda görmemiş olabilirim senin ufaklık nasılmış dün kontroldeydinMaşallah sizeeeee 3 kilo olmuşsunuz bilee :)
Benim johnsons baby :):) Yeni doğan seti :) Gayette uygun fiyatı 2 set 50 tl :) gittigidiyot.com
Ay ay ay kokoş kızını yesinler senin :):):) :*
Maşallah çok iyi kilosu :):) 2 hafta sonra 2800 olacak :)
Oh maşallah 3 kilo olmuş kurtarmış kendini annesi, hakkınızda hayırlısı olsun, yavrun sağlıcakla gelsin dünyaya mis kokulu :)
Canım yazmak uzun geldi :) spinalde zar geçişi olduğu için açılan delikte beyin omurilik sıvısı sızabiliyor bu da annelerin %40 ında şiddetli baş ağrısına neden olabiliyormuş epiduralden dezavantajı buSpinalle epiduralin farkı ne oluyo tam olarak?
Doğrudur bir danışayım doktoruma ben de gerek kalırsa. Bence spinal in doğum anı da çok rahat, henüz almadık dedikleri bir anda ağlama sesi duyuyormuşsun :)Epidurali normal doğumda öneriyorlar spinali sez.da. Tabi sen yine konuşursun doktorunla ama spinal daha kolaymış etkisi daha kısa sürüyormuş. Genelin doğum anı rahattır ama sonrası korkutuyor spinalinse doğum anı uff stresliyim kızlaar
Kilosu gayet güzel canım, yüzünü, kordonunu, kafa gelişimini inceleyip sana da iletmedi gerek bence. Biz her gittiğimizde yüze odaklanıyor ama bizim kız kapatıyor hep elleriyle.Slm kızlar biz de dün gittik doktora bebis 2300 gr olmuş her sey yolunda şimdilik yine hiç bir şey goremedik kendi ölcuyor biciyor tamam diyor sinir oluyorum kilosu iyi dimi
Sanırım öyle, özelde ne diye geçer bilemiyorum ama biz mazaret izni alıyoruz müdürden.ee ben hep rapor alıyorum ıs yerıme verebılmek ıcın o zmn ıs bası kagıdı alcam dr dan anladıgım kadarıyla
Ohh çok sevindim ya bir de Önleyici mi alıcam diyordum :) peki bu kremi her bezlemeden sonra mı sürmeliyim canım, yoksa günde bir kez mi. Nasıl olacak :)Kullanabilirsin canım önlemek için olanı mavi olan ama moru da kullanabilirsin .bende ikiside vardı önlemek için de pişik oluncada elime hangisi geldiyse sürdüm hep iyi geldiler. minnacık sürünce yayılıyor hemen çok bereketli.
Geçen annemlerde kaldık 2 gün oğlumda ishal gibi olmuştu bephanthen losyon vardı bolca sürmemize rağmen pişik oldu eve gelince desitinin mavisini sürdüm bir günde geçirdi.
TMM CNM IYICE BIR ARASTIRAYIM SAOLcanım hangi bakanlığa bağlı çalışıyorsan onun il müdürlüğünde izin-rapor birimini bağlatıp görüş bence, en net bilgiyi öyle alırsın...
ara ara uzan o zaman tatlım bizden biraz daha şanslısınız ben artık sabahları kalkamıyorum bir saat daha uyumak için neler neler verirdimCanım calismiyorum ben evde işler bitmiyor :)
:):) Gayet keyfi yerinde Sarya hanımın :) 2621 gr 46 cm olmuş teyzesi, suyumuzda yeterli dedi doktor amcası nst de süpermiş :) 2 hafta sonraya randevu verditşkler teyzesi bizde sizi yeriz :) bu arada konuda görmemiş olabilirim senin ufaklık nasılmış dün kontroldeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?