2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Spinalle epiduralin farkı ne oluyo tam olarak?

yok ben erken ayrılıyorum canım, daha dogrusu raporu erken aldım, bir kac gun de işleri devredecegim. hem fena grip oldum, hem de baya agırlastım, alıyım dedim raporu :)

denizonar ben kızımla gidicem :) ama pek ümidim yok kesin kaldım finale zaten giremeyebilirim drum doğumun 20-25 arası olabilir dedi şaka gibi parayı yatırmadan önce deseydi iyiydi

inşallah canım benimmmm....

bana aıle hekımının dedıgı buydu ben baska bırıne sormadım tam anlamıyla nereye sorcaz bılmıyorum varsa bılgınız soyleyınde arayıp soralım en ıyısını ogrenelım paylaşalım
canım hangi bakanlığa bağlı çalışıyorsan onun il müdürlüğünde izin-rapor birimini bağlatıp görüş bence, en net bilgiyi öyle alırsın...

Maşallah sizeeeee 3 kilo olmuşsunuz bilee :)

Benim johnsons baby :):) Yeni doğan seti :) Gayette uygun fiyatı 2 set 50 tl :) gittigidiyot.com

Ay ay ay kokoş kızını yesinler senin :):):) :*

Slm kızlar biz de dün gittik doktora bebis 2300 gr olmuş her sey yolunda şimdilik yine hiç bir şey goremedik kendi ölcuyor biciyor tamam diyor sinir oluyorum kilosu iyi dimi
Maşallah çok iyi kilosu :):) 2 hafta sonra 2800 olacak :)

Oh maşallah 3 kilo olmuş kurtarmış kendini annesi, hakkınızda hayırlısı olsun, yavrun sağlıcakla gelsin dünyaya mis kokulu :)

kizlarrr kizimin odasi 1 ay oldu geleli hala kokuyo camida aciyorum gitmiyooooo.. utuledim astim yerlestirdim bekle bekle napayim.. napsam anlamadm boyamistik boya gitti mdf kokusu gitmiyo

tşkler teyzesi bizde sizi yeriz :) bu arada konuda görmemiş olabilirim senin ufaklık nasılmış dün kontroldeydin

Herkese merhabalaaar.. Ben de Ankara'dan bir Mayıs annesiyim inşallah, ara ara foruma girip birkaç sayfa okumuşluğum var ancak hiç yazma fırsatım olmamıştı. Bütün anneciklerin hayırlısıyla bebeklerini sağ salim kollarına almalarını diliyorum, umarım bebişlerimizin hepsi sağlıklı ve mutlu gelirler dünyaya, bizlerin de doğumları kolay ve mutlu geçer... Ben doğum öncesi iznimi aldım, dışarıda çok koşturduğum için oğluşumla dinlenelim artık dedim, bundan sonra sizleri daha iyi takip eder, paylaşımda bulunurum

Doğrudur bir danışayım doktoruma ben de gerek kalırsa. Bence spinal in doğum anı da çok rahat, henüz almadık dedikleri bir anda ağlama sesi duyuyormuşsun :)

Slm kızlar biz de dün gittik doktora bebis 2300 gr olmuş her sey yolunda şimdilik yine hiç bir şey goremedik kendi ölcuyor biciyor tamam diyor sinir oluyorum kilosu iyi dimi
Kilosu gayet güzel canım, yüzünü, kordonunu, kafa gelişimini inceleyip sana da iletmedi gerek bence. Biz her gittiğimizde yüze odaklanıyor ama bizim kız kapatıyor hep elleriyle.

ee ben hep rapor alıyorum ıs yerıme verebılmek ıcın o zmn ıs bası kagıdı alcam dr dan anladıgım kadarıyla
Sanırım öyle, özelde ne diye geçer bilemiyorum ama biz mazaret izni alıyoruz müdürden.

Ohh çok sevindim ya bir de Önleyici mi alıcam diyordum :) peki bu kremi her bezlemeden sonra mı sürmeliyim canım, yoksa günde bir kez mi. Nasıl olacak :)

tşkler teyzesi bizde sizi yeriz :) bu arada konuda görmemiş olabilirim senin ufaklık nasılmış dün kontroldeydin
:):) Gayet keyfi yerinde Sarya hanımın :) 2621 gr 46 cm olmuş teyzesi, suyumuzda yeterli dedi doktor amcası nst de süpermiş :) 2 hafta sonraya randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…